Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(ViShy @ 2009 10 24, 15:10)
As esu prisisaldziusi leduku is agurko sulciu, jais tepu veida ryte, jei atsikeliu uztinusiais paakiais  rolleyes.gif

ir a staip darau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(milaknike @ 2009 11 03, 13:41)

lb super psl. aciu milaknike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 11 03, 17:23)

lb super psl. aciu milaknike  4u.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif tiesiog vienu metu, kai man baigesi paakiu kremukas ir apie 2 sav laukiau parkeliaujant kito, paklausiau kosmetikes patarimo ir kas vakara lengvai patepdavau savo paakius alyvuogiu aliejumi - rezultatas tikrai geras, net mano vyras kartais profilaktiskai juo pasitepa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai jau sudominot mane su medaus kauke 4u.gif Tikrai si vakara po duso darysiuosi medaus kauke,medu sumaisysiu su keletu lasu citrinos sulciu 4u.gif idomu,koks bus pirmasis rezultatas ax.gif o kas liecia alyvuogiu alieju,tai as jau senokai tepu paakius juo,veida retkarciais,po depiliacijos taip pat pirmas vaistas ax.gif norisi man paskutiniu metu kuo naturalesniu kaukyciu veidui 4u.gif Nes tos rauksleles labai jau isryskejo tie paakiais unsure.gif o taip ju nesinori doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kaip EUCERIN HYALURON-FILLER?? Tinka nuo pirmuju rauksliu ar cia jau brandziai odai skirtas kremas ??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2009 11 11, 17:59)
o kaip EUCERIN HYALURON-FILLER?? Tinka nuo pirmuju rauksliu ar cia jau brandziai odai skirtas kremas ??? 4u.gif

Cia jau brandziai odai mirksiukas.gif
Atsakyti
O as pastebejau rauksleles prie akiu, na tas kurios ypac paryskeja juokiantis. Man dar tik 21, tai kaip ir ne laikas butu pradeti rauksletis, bus man per daug sypsotis biggrin.gif Gal kas zinote kokiu priemoniu siai problemelei? Stipriu kremu nesinori pirkti, visgi ne brandi dar ta mano oda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kuku2 @ 2009 11 13, 19:23)
O as pastebejau rauksleles prie akiu, na tas kurios ypac paryskeja juokiantis. Man dar tik 21, tai kaip ir ne laikas butu pradeti rauksletis, bus man per daug sypsotis biggrin.gif Gal kas zinote kokiu priemoniu siai problemelei? Stipriu kremu nesinori pirkti, visgi ne brandi dar ta mano oda  schmoll.gif

O tu pasiskaitinek visa tema, tikrai turetum rasti nemazai patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif isprotejusios panos, 21 ir 23 jau pergyvena del kazkokiu rauksliu, kuriu ten turbut ner. ka jus darysit puse amziaus nugyvenusios?
Atsakyti
user posted image
pries keleta dienu nusipirkau stai sita krema,tikrai kolkas esu patenkinta wub.gif oda lieka svelni,neriebina smarkiai,nes turiu misria oda,bet nuo pirmuju rauksliu,tai tikrai manau geras mano pasirinkimas smile.gif bent kol kas.... biggrin.gif
Atsakyti
verysad.gif kaip anksti mes pradedame senti.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2010 01 21, 23:07)
verysad.gif kaip anksti mes pradedame senti.... verysad.gif

o ka darysi g.gif verysad.gif bet kazkaip kovoti tai reikia ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 01 20, 20:51-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2010 01 20, 20:51)
user posted image
pries keleta dienu nusipirkau stai sita krema,tikrai kolkas esu patenkinta wub.gif  oda lieka svelni,neriebina smarkiai,nes turiu misria oda,bet nuo pirmuju rauksliu,tai tikrai manau geras mano pasirinkimas smile.gif  bent kol kas.... biggrin.gif

as irgi kazkada sita krema naudojau labai patiko smile.gif
Atsakyti