Nera uz ka tiesiog vienu metu, kai man baigesi paakiu kremukas ir apie 2 sav laukiau parkeliaujant kito, paklausiau kosmetikes patarimo ir kas vakara lengvai patepdavau savo paakius alyvuogiu aliejumi - rezultatas tikrai geras, net mano vyras kartais profilaktiskai juo pasitepa
Labai jau sudominot mane su medaus kauke Tikrai si vakara po duso darysiuosi medaus kauke,medu sumaisysiu su keletu lasu citrinos sulciu idomu,koks bus pirmasis rezultatas o kas liecia alyvuogiu alieju,tai as jau senokai tepu paakius juo,veida retkarciais,po depiliacijos taip pat pirmas vaistas norisi man paskutiniu metu kuo naturalesniu kaukyciu veidui Nes tos rauksleles labai jau isryskejo tie paakiais o taip ju nesinori
O as pastebejau rauksleles prie akiu, na tas kurios ypac paryskeja juokiantis. Man dar tik 21, tai kaip ir ne laikas butu pradeti rauksletis, bus man per daug sypsotis Gal kas zinote kokiu priemoniu siai problemelei? Stipriu kremu nesinori pirkti, visgi ne brandi dar ta mano oda
O as pastebejau rauksleles prie akiu, na tas kurios ypac paryskeja juokiantis. Man dar tik 21, tai kaip ir ne laikas butu pradeti rauksletis, bus man per daug sypsotis Gal kas zinote kokiu priemoniu siai problemelei? Stipriu kremu nesinori pirkti, visgi ne brandi dar ta mano oda
pries keleta dienu nusipirkau stai sita krema,tikrai kolkas esu patenkinta oda lieka svelni,neriebina smarkiai,nes turiu misria oda,bet nuo pirmuju rauksliu,tai tikrai manau geras mano pasirinkimas bent kol kas....
pries keleta dienu nusipirkau stai sita krema,tikrai kolkas esu patenkinta oda lieka svelni,neriebina smarkiai,nes turiu misria oda,bet nuo pirmuju rauksliu,tai tikrai manau geras mano pasirinkimas bent kol kas....