Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(Dusele @ 2008 09 28, 13:46)
atsakiau i AZ

QUOTE(Dusele @ 2008 09 28, 17:50)
parasiau AZ

kas čia per atsakynėjimai į AŽ? jei klausia viešai forume, tai ir atsakykit visom, o dbr savų priemonių "prakišimas" gaunasi
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif atsakau viesai - aprekia uz reklama, atsakau asmeniskai tik toms, kas klausia - vel negerai... biggrin.gif biggrin.gif
Matot, cia jau taip yra, kad kai siuloma a la "viena drauge sake" - viskas praeina ir tinka, kai siulo kosmetologe - tai jau reklama. Ar atsakiau, Vitulka?

ok, bandau rasyt (gal paliks blush2.gif ) kadangi su sia kosmetika dirbu, tai pasitikiu ja, zinau poveiki ir pati drasiai naudoju. Beveik visa mano namu kosmetika is Algologie linijos. o "Prevention serumas" - mano odai ir mano amziuj pats geriausias siuo metu. mirksiukas.gif
Atsakyti
o as noreciau kazkokio stangrinacio veido kremo g.gif siuo metu naudoju clinique drekinamaji krema, geeras, bet norisi jau kazko rimciau g.gif bet kazi ar yra stangrinantys, nes nuo rauksliu dar nesinori teptis, juos naudosiu kai busiu 35 ar 40.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2008 10 07, 22:58)
o as noreciau kazkokio stangrinacio veido kremo  g.gif  siuo metu naudoju clinique drekinamaji krema, geeras, bet norisi jau kazko rimciau  g.gif  bet kazi ar yra stangrinantys,  nes nuo rauksliu dar nesinori teptis, juos naudosiu kai busiu 35 ar 40..  smile.gif

o ka ten stangrinti, jei dar net 30 nera? Tuomet rekomenduociau geriau ne piemonemis, o masazu pagalba. Priesrauksline profilaktika paprastai reiktu pradeti daug anksciau (28-35) nei iv.stangrinamasias proceduras (40-50m.)
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 10 08, 11:55)
o ka ten stangrinti, jei dar net 30 nera? Tuomet rekomenduociau geriau ne piemonemis, o masazu pagalba. Priesrauksline profilaktika paprastai reiktu pradeti daug anksciau (28-35) nei iv.stangrinamasias proceduras (40-50m.)

Mielosios, man jau 42 m., o starngrinamojo kremo nesu niekada naudojusi JOKIO. Ir nepasakyciau, kad turiu kazkokiu aiskiai isreikstu rauksliu. Ne vienas kremas jums nesugrazins "kudikio uzpakaliuko" odeles. Cia yra grynu gryniausia reklama ir produktu gamintoju gaminiu prakisinejimas. Svarbiausia, kad oda butu atitinkamai sudrekinta ar pamaitinta, ir gana. Be to, dziaukites, jei dar neturit alergijos viskam. Man juoka kelia tos rekomendacijso pradeti9 naudoti kremus nuo rauksliu dvidesimtmetems. As is viso PIRMAJI veido krema sau nusipirkau kai buvau gal 28 m.
Atsakyti
QUOTE(Rasamargarita @ 2008 10 08, 15:13)
Mielosios, man jau 42 m., o starngrinamojo kremo nesu niekada naudojusi JOKIO. Ir nepasakyciau, kad turiu kazkokiu aiskiai isreikstu rauksliu. Ne vienas kremas jums nesugrazins "kudikio uzpakaliuko" odeles. Cia yra grynu gryniausia reklama ir produktu gamintoju gaminiu prakisinejimas. Svarbiausia, kad oda butu atitinkamai sudrekinta ar pamaitinta, ir gana. Be to, dziaukites, jei dar neturit alergijos viskam. Man juoka kelia tos rekomendacijso pradeti9 naudoti kremus nuo rauksliu dvidesimtmetems. As is viso PIRMAJI veido krema sau nusipirkau kai buvau gal 28 m.

dekok genams mirksiukas.gif , deja, ne visoms taip pasiseke.
Aisku, yra daug merginu perlenkianciu lazda su kosmetika, bet... - kiekvienam savo drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 10 08, 23:40)
dekok genams mirksiukas.gif , deja, ne visoms taip pasiseke.
Aisku, yra daug merginu perlenkianciu lazda su kosmetika, bet... - kiekvienam savo drinks_cheers.gif .

Su visu atsakingumu galiu pasakyti, kad oda puiki pas tas, kurios visokius kremus ir ypac dekoratyvine kosmetika pradejo naudoti kuo veliau. Is dekoratyvines kosmetikos priemoniu mano rankineje terasi tik lupu daza ir spuogu korektoriu. Beje, lupu dazo irgi kasdien nenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(Rasamargarita @ 2008 10 09, 11:09)
Su visu atsakingumu galiu pasakyti, kad oda puiki pas tas, kurios visokius kremus ir ypac dekoratyvine kosmetika pradejo naudoti kuo veliau. Is dekoratyvines kosmetikos priemoniu mano rankineje terasi tik lupu daza ir spuogu korektoriu. Beje, lupu dazo irgi kasdien nenaudoju.

Tik nereikia jau taip sakyti, kad problematiška oda tik pas tas, kurios anksti pradėjo naudoti įvairius kremus ir dažytis. Man, maždaug nuo 16 m. ėmė sausėti ir šerpetoti, veido oda, siaubingai nemaloniai traukdavo net nuprausta su paprastu vandeniu. Tai gal galit su tokiu pačiu atsakingumut paaiškinti kodėl? Beje, pirmą kartą pasidažiau per išleistuves mokykloje, turėdama 18 m.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 10 10, 12:09)
Tik nereikia jau taip sakyti, kad problematiška oda tik pas tas, kurios anksti pradėjo naudoti įvairius kremus ir dažytis. Man,  maždaug nuo 16 m. ėmė sausėti ir šerpetoti, veido oda, siaubingai nemaloniai traukdavo net nuprausta su paprastu vandeniu. Tai gal galit su tokiu pačiu atsakingumut paaiškinti kodėl? Beje, pirmą kartą pasidažiau per išleistuves mokykloje, turėdama 18 m.

sutinku su sia nuomone.
Veido oda susijusi pirmiausia su genais, vidine oraganizmo bukle, funkcijomis, persirgtomis ligomis, gyvenimo budu, o makiazas - tik viena is daugelio oda dirginanciu veiksmu.
Cia kaip sotus niekada nesupras alkano, taip daznai merginos, turincios skaiscia oda, nesupranta tu, kurios nuo paauglystes vargsta su spuogais, inkstirais, dememis ir kt. odos bedom..
Dabartinemis miesto smogo, dulkiu, saules/vejo, kieto vandens, hormonu pripurkstu maisto produktu, koncervantu ir tt.. salygomis tinkama ir LAIKU parinkta kosmetika gali uzkirsti kelia ar bent pristabdyti tt problemas
Atsakyti
As irgi jau pradejau kazko ieskoti lengvo. Bandziau Lorea'l stangrinanti, bet kazkaip jokiu stebuklu. Siandien isigyjau italiska naktini krema bio-pagrindu "Verdiana". Niekada nesu maciusi ar naudojusi sitos linijos...ir niekada nesu naudojusi kremo, sukurtu tik augalu pagrindu. Tikiuosi veiks...O gal kas jau esate bande?
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 09 30, 08:10)
ok, bandau rasyt (gal paliks blush2.gif ) kadangi su sia kosmetika dirbu, tai pasitikiu ja, zinau poveiki ir pati drasiai naudoju. Beveik visa mano namu kosmetika is Algologie linijos. o "Prevention serumas" - mano odai ir mano amziuj pats geriausias siuo metu. mirksiukas.gif

o kokios kainos blush2.gif
Atsakyti
Užsisakiau Yves Rocher Inositol Vegetal kremą nuo pirmųjų raukšlelių, nes mūsų parduotuvėse nieko specializuoto neradau - gal kas esate bandžiusios?
user posted image
Atsakyti