Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(Mantila @ 2009 10 22, 13:22)
o meduti pasildot ar taip tepat ant veido?

as pasildau, kol issilydo, ipilu keleta lasu citrinos sulciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 10 22, 13:48)
as pasildau, kol issilydo, ipilu keleta lasu citrinos sulciu  wub.gif

As tai tingiu sildyti, tepu taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2009 10 23, 12:28)
As tai tingiu sildyti, tepu taip  biggrin.gif

Siaip medus ir betepant isyla,ima tirpti,teketi,tai nereikia jo papildomai sildyti smile.gif
o labai uzkaitinti negalima,nes tada jame kazkokios negeros medziagos susidaro. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 23, 13:26)
Siaip medus ir betepant isyla,ima tirpti,teketi,tai nereikia jo papildomai sildyti smile.gif
o labai uzkaitinti negalima,nes tada jame kazkokios negeros medziagos susidaro. rolleyes.gif

Skaiciau, kad jai aukstesne nei 40 temperatura - medus praranda savo gerasias savybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2009 10 23, 16:07)
Skaiciau, kad jai aukstesne nei 40 temperatura - medus praranda savo gerasias savybes  g.gif

Man taip irgi kosmetike sake rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 20, 13:01)
bet juk ledukai beveik nieko nekainuoja ir dar naturalu, be chemijos smile.gif

As esu prisisaldziusi leduku is agurko sulciu, jais tepu veida ryte, jei atsikeliu uztinusiais paakiais rolleyes.gif
Atsakyti
Su medumi tai iš savo patirties siūlyčiau elgtis atsargiai, nes mano oda sausa ir gana jautri, tai jis visai netinka, ir šiaip daug kartų girdėjau, kad jis dažnai alergizuoja. g.gif o dėl kremų, aš pati dažniausiai naudoju Eucerin ir mėgstu visokias natūralias kaukes , kai turiu laiko , efektas tikrai yra, tik reikia labai gerai nutaikyti pagal savo odos tipą, kitaip ir su natūraliomis galima turėti bėdos.
Atsakyti
Šiuo metu naudoju veidui nuo raukšlėlių maitinamąjį Nuxe, drėkinamąjį Roc bei rimtesnėms vietoms, kurios sausesnės - gydomąjį Multilind Micro Silber smile.gif

Kartais naktinį Weledos smile.gif bet man jis nieko ypatinga smile.gif

Naminių kaukių su medumi ar panašių nedarau smile.gif kadangi daugelis tokių kaukyčių yra stiprūs alergenai man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 10 24, 15:10)
As esu prisisaldziusi leduku is agurko sulciu, jais tepu veida ryte, jei atsikeliu uztinusiais paakiais  rolleyes.gif

as naudoju ledukams, rytinei veido mankstai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir oda stangri, ir sviesi, nesuriebalinus ir poros susitraukusios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi ledukais kartais masazuojosi. Reiktu dazniau, tik kad pritingiu. ax.gif
Atsakyti
Laba, o man labai idomu pasidare kaip tuos agurku sulciu ledukus pasidaryti? Isispausti ir susaldyti? O po to kaip tepliojate su tuo leduku visa veida? g.gif Mano sausa oda kazin ar man tiktu? noreciau pabandyti.

O idomu koki poveiki turi alyvuogiu aliejus paakiams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 11 02, 17:28)

O idomu koki poveiki turi alyvuogiu aliejus paakiams?  4u.gif

http://www.olives.lt/lt/kosmetika.html - siek tiek info 4u.gif
Atsakyti