Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

Cia as ne i tema, bet gali kuri is kur nors siuntetes Christina Line repair theraskin +HA seruma? Noretusi pigiau nei per kosmetikes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 20 spalio 2009 - 15:41
QUOTE(elvina44 @ 2009 09 13, 23:46)
Sveikos. Man si tema irgi dbr pasidare aktuali.
Sugalvojau jau pradet tepti paakius. Nusipirkau douglas PAYOT formos krema uz 120 lr..ateinu namo pasitepiu, o perstet pradejo...netinka...daviau sesei, sako jai gerai...tai va, PAYOT firmos gelis paakiams, lengvos konsistencojos tinka jautriai odai...
Man idomu, o turi tokiuose parduotuvese tu brangiu firmu megineliu..gal kam teko susidurt..nes nesinori vel uz tokia kaina pirkt geli paakiam, o pasitepi namuose ir persti, netinka 
Po to dariausi veido valyma, pasakiau kosmetologei apie si krema, na sako, jei persti - netinka. Pasiule Natinuel krema pha-aha 6 proc. na ir kas, pasitepiu namuose vel netinka  vel pinigai ismesti i bala...2 dienas tepiau, galvojau gal kai oda po valymo taip reaguoja, tai snd atsikeliu ryte o po akim didziausi maisai. Net ishsigandau. tokiu maisu gyvenyme neturejau...iskart agurkus pridejau..tai iki vakaro kaip ir sumazejo maisai tie, bet dar yra  ka daryt..kur isygyti gera geli paakiams...Gal kas ka gali patart...?

Scincode paakiu kremas man geras ir nealergizuoja,jis be parabenu visiskai smile.gif Mano oda irgi jautri,seniau is vis tik vaikiskus kremus galedavau tepti
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 20, 21:34)
Scincode paakiu kremas man geras ir nealergizuoja,jis be parabenu visiskai smile.gif Mano oda irgi jautri,seniau is vis tik vaikiskus kremus galedavau tepti

Scincode paakiu kremas nei padeda, nei kenkia, naudojau ir aš. tai gal tada pigiau rasos jautriai odai? 4u.gif ir aš turiu kosmetikos visą lentyną, siandien nusipirkau eucerin jautriai odai, tai sėdžiu lipni ir raudona kaip burokas. ir vėl netiko... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(milaknike @ 2009 10 20, 16:41)
Cia as ne i tema, bet gali kuri is kur nors siuntetes Christina Line repair theraskin +HA seruma? Noretusi pigiau nei per kosmetikes  blush2.gif  blush2.gif

as nebeprisimenu, apie 150 ar daugiau moku pas kosmetologe V. B. Ji man pati geriausia, tik jau per brangi, tai apleidau truputi...
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 20, 13:01)
bet juk ledukai beveik nieko nekainuoja ir dar naturalu, be chemijos smile.gif
As pati irgi sios proceduros nedarau, nors... gal ir reiketu, bet niekaip neisigilinu doh.gif
poster_offtopic.gif sestadieniais ziuriu laida apie grozi su Jackaite, tai ten viena eksperte pasake, kad naturalios grazio priemones veikia tik pavirsutiniskai, o i giliuosius odos sluoksnius neprasiskverbia g.gif tai matyt su naturaliais (naturalesniais) kremais paakiams net neverta prasidet... unsure.gif

Va man kažkaip ir iškilo toks klausimas g.gif kažkaip atrodo, kad natūralus kremas nepadės nei stangrinti nei nuo raukšlelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 20, 13:01)
bet juk ledukai beveik nieko nekainuoja ir dar naturalu, be chemijos smile.gif
As pati irgi sios proceduros nedarau, nors... gal ir reiketu, bet niekaip neisigilinu doh.gif
poster_offtopic.gif sestadieniais ziuriu laida apie grozi su Jackaite, tai ten viena eksperte pasake, kad naturalios grazio priemones veikia tik pavirsutiniskai, o i giliuosius odos sluoksnius neprasiskverbia g.gif tai matyt su naturaliais (naturalesniais) kremais paakiams net neverta prasidet... unsure.gif

Perskaiciusi pasisakyma kaip tik prisiminiau kosmetikes man pasakytus zodzius: jei kapiliarai lenda i pavirsiu, galima viena karta perbraukti per paakius, zandukus ir kaktyte, tik nereikia teplioti veido ilgai mirksiukas.gif be to, ta pati kosmetike man dave gera patarima del rauksleliu, susijusi su medumi ir alyvuogiu aliejumi. Kaip siandien pamenu "pirma medaus sauksta ne i burna, o ant veido, o pirma aliejaus lasa ne i keptuve, o ant paakiu" 4u.gif ir rimtai, dar ta pacia diena nusipirkau naturalaus medaus, visa savaite kas vakara veideli lepinau jo kauke, paakius patepdavau lengvai alyvuogiu aliejumi ir po tos savaites dziaugiausi zyymiai grazesne veido oda ax.gif galvoju, reikia ir vel tuom uzsiimti bent jau savaitele, nes is po soliariumu ir nuolatiniu priemoniu nuo spuogu naudojimo, veidelis atrodo kaip is po karo doh.gif
Dar intensyviai galvoju apie ta "Christina Line repair theraskin +HA" seruma, bet nerandu jokios internetines parduotuves, kuri siustu man ji i Svedija unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 21 spalio 2009 - 11:52
QUOTE(milaknike @ 2009 10 21, 13:51)
Perskaiciusi pasisakyma kaip tik prisiminiau kosmetikes man pasakytus zodzius: jei kapiliarai lenda i pavirsiu, galima viena karta perbraukti per paakius, zandukus ir kaktyte, tik nereikia teplioti veido ilgai  mirksiukas.gif be to, ta pati kosmetike man dave gera patarima del rauksleliu, susijusi su medumi ir alyvuogiu aliejumi. Kaip siandien pamenu "pirma medaus sauksta ne i burna, o ant veido, o pirma aliejaus lasa ne i keptuve, o ant paakiu"  4u.gif ir rimtai, dar ta pacia diena nusipirkau naturalaus medaus, visa savaite kas vakara veideli lepinau jo kauke, paakius patepdavau lengvai alyvuogiu aliejumi ir po tos savaites dziaugiausi zyymiai grazesne veido oda  ax.gif galvoju, reikia ir vel tuom uzsiimti bent jau savaitele, nes is po soliariumu ir nuolatiniu priemoniu nuo spuogu naudojimo, veidelis atrodo kaip is po karo  doh.gif 
Dar intensyviai galvoju apie ta "Christina Line repair theraskin +HA" seruma, bet nerandu jokios internetines parduotuves, kuri siustu man ji i Svedija  unsure.gif

Idomu koki poveiki turi medus g.gif Juk cia angliavandeniai, tai kaip ir neturetu drekinti g.gif
gal ir kitokiu firmu yra tos HA. O ji cia gryna ar su kazkuo maisyta buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 21 spalio 2009 - 13:02
QUOTE(milaknike @ 2009 10 21, 12:51)
Perskaiciusi pasisakyma kaip tik prisiminiau kosmetikes man pasakytus zodzius: jei kapiliarai lenda i pavirsiu, galima viena karta perbraukti per paakius, zandukus ir kaktyte, tik nereikia teplioti veido ilgai  mirksiukas.gif be to, ta pati kosmetike man dave gera patarima del rauksleliu, susijusi su medumi ir alyvuogiu aliejumi. Kaip siandien pamenu "pirma medaus sauksta ne i burna, o ant veido, o pirma aliejaus lasa ne i keptuve, o ant paakiu"  4u.gif ir rimtai, dar ta pacia diena nusipirkau naturalaus medaus, visa savaite kas vakara veideli lepinau jo kauke, paakius patepdavau lengvai alyvuogiu aliejumi ir po tos savaites dziaugiausi zyymiai grazesne veido oda  ax.gif galvoju, reikia ir vel tuom uzsiimti bent jau savaitele, nes is po soliariumu ir nuolatiniu priemoniu nuo spuogu naudojimo, veidelis atrodo kaip is po karo  doh.gif 
Dar intensyviai galvoju apie ta "Christina Line repair theraskin +HA" seruma, bet nerandu jokios internetines parduotuves, kuri siustu man ji i Svedija  unsure.gif

kas vakara kaukes,nu,nepersistenkit
Atsakyti
Milaknine,medaus kauke irgi tikrai ne visoms tinka. Kieno kapiliarine oda tai tikrai netiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 21, 15:58)
kas vakara kaukes,nu,nepersistenkit

Niekas ir nepersistengia, nereikia cia kritikuoti be reikalo, kiekvienas turi vis kitokia oda, ir jei ji labai issausejusi as geriau savaite kas vakara palepinu medumi nei karta i savaite tepu kokia parduotuvine kauke. Jei man tiko, tai ir parasiau, cia visos diskutuoja, kas joms tiko ir patiko.

QUOTE(Maserati @ 2009 10 21, 16:17)
Milaknine,medaus kauke irgi tikrai ne visoms tinka. Kieno kapiliarine oda tai tikrai netiks smile.gif

Taip, zinau mirksiukas.gif mano nekapiliarine, todel po meducio atrodo labai thumbup.gif

Apie medaus gerasias savybes galima pasiskaitineti CIA , taip pat CIA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaknike: 21 spalio 2009 - 16:19
QUOTE(milaknike @ 2009 10 21, 17:15)
Niekas ir nepersistengia, nereikia cia kritikuoti be reikalo, kiekvienas turi vis kitokia oda, ir jei ji labai issausejusi as geriau savaite kas vakara palepinu medumi nei karta i savaite tepu kokia parduotuvine kauke. Jei man tiko, tai ir parasiau, cia visos diskutuoja, kas joms tiko ir patiko.
Taip, zinau  mirksiukas.gif mano nekapiliarine, todel po meducio atrodo labai  thumbup.gif

Apie medaus gerasias savybes galima pasiskaitineti CIA  , taip pat CIA 4u.gif

as irgi pastebejau akivaizdu medaus poveiki bigsmile.gif
aisku, as nedarau kasdien, bet manau bent dukartus per sav reiketu.
Oda svelni, lygesne, stangresne. MAnau dar geresnis efektas jei medu sumaisyt su citrinos sultimi (taip daziau paskutini karta) - nu labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
o meduti pasildot ar taip tepat ant veido?
Atsakyti
As tai dievinu medu thumbup.gif o kaukes kazkaip nebandziau, kaip gerai kad priminet, siandien pabandysiu ax.gif
Atsakyti