Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

Sveikutes 4u.gif esu irgi isbandziusi paciu ivairiausiu kremuku nuo rauksliu,visos mes juk norim buti grazios biggrin.gif ,man nei vienas kazkaip nepatiko schmoll.gif o nepatiko todel,kad kazkokio as ten geresnio rezultato neizvelgiau blush-anim-cl.gif Nesenai nusipirkau rutulyni GARNIER Ultra Lift Pro-X stai sita kremuka
http://www.boots.com...Roll-On_116886/
tikrai labai patinka,oda stangresne atrodo,zodziu thumbup.gif wub.gif jeigu taip toliau,tai tikiuosi tos mazytes rauksleles isvis pranyks blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 09 14, 14:53)
Sveika. Va ir as norejau suzinoti apie tuos meginelius, ar privalo duoti klientui, jei jis praso. Kazkada nusipirkau krema Vichy su apsauga nuo saules vaistineje, parejau namo, pabandziau ir ... kremas pradejo rutuliotis nuo veido blink.gif maniau gal per daug uztepiau, tuomet tepiau maziau, vistiek tas pats  verysad.gif  Zodziu nusprendiziau kita krema perkant paprasyti meginuko, o man sako, kad neturi. Na kur tures kai tarpusavy issidalina, o paparastam zmogui ir nebelieka. Tai daugiau su apsauga kremu nebeperku.
P. S. paakiams turiu Vichy AQUALIA THERMAL kremuka, esu patenkinta. Jis tokios lengvos teksturos ir man nieko negriauzia  thumbup.gif . Dabar laukiu parkeliaujant Vichy OLIGO 25 eyes  ax.gif ( kremukas skirtas paakiams nuo 25 metu)

privalo duoti meginukus besalygiskai. Jos visada sako, kad neturi, bet tada as sakau, nu neturit tai neturit, as kates maise nepirksiu. Uzvakar buvau sarmoje, labai siule clinique drekinanti nuo pirmuju rauksliu, vos nesusigundziau pirkti, bet nebuvo mano odos tipui, padave riebiai odai ir sako tikrai tiks, pabandykit namie, nu sakau as kremo uz 150 nepirksiu pabandymui plius dar ne mano odos tipas. Tada vakar nuejau i Akropolio sarma kaune ir dave man pasibandyti to kremuko meginuka. Aisku uz indeli 2 Lt susimokeau, bet konsultante labai maloni pasitaike ir daug ka paaiskino. Gal kuri nors turit info apie clinique kremukus?
Atsakyti
Turiu kelias mimikos raukšleles (tarp antakių ir nuo nosies iki lupų kampučių), galvoju ką čia su jomis padarius? Užpildų, botoksų kažkaip nelabai norisi naudoti. Pasiskaitinėjau šen bei ten ir svarstau pirkti Elizabeth Arden Ceramide plump perfect targeted line concentrate būtent kovai su mimikos raukšlelėmis. Gal kas bandėte?

Atsakyti
QUOTE(Uzusienos @ 2009 10 17, 00:29)
Turiu kelias mimikos raukšleles (tarp antakių ir nuo nosies iki lupų kampučių), galvoju ką čia su jomis padarius? Užpildų, botoksų kažkaip nelabai norisi naudoti. Pasiskaitinėjau šen bei ten ir svarstau pirkti Elizabeth Arden Ceramide plump perfect targeted line concentrate būtent kovai su mimikos raukšlelėmis. Gal kas bandėte?

Del Arden nezinau, bet pas mane drauge turejo exlusive nuo mimikos rauksliu-vaistineje pirko, cia kur rimi prie teo savanoriu. Aisku jie ten nepigus, bet zinok rezultatas vertas pinigu-labai pagerejo veido tonusas ir rauksles tapo maziau matomos. Vieno kremo kaina 200 lt, bet galiojimas kaip naturalaus 3m, sutepsi draisiai, vat tik kaina kandzioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzusienos @ 2009 10 17, 00:29)

as turejusi sita,tai tokia papildoma priemone,momentine,i rauksleles,ilgalaikio poveikio nepajutau,daugiau nepirkciau
Atsakyti
Permeciau akimis temele ir pastebejau, kad mergaites naudoja nuoviru ledukus. Bet kazkur esu skaicius, kad su jais reikia labai atsargiai, nes galima pasigadinti veideli su kapiliarais unsure.gif Kazin tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 19, 15:06)
Permeciau akimis temele ir pastebejau, kad mergaites naudoja nuoviru ledukus. Bet kazkur esu skaicius, kad su jais reikia labai atsargiai, nes galima pasigadinti veideli su kapiliarais unsure.gif  Kazin tai tiesa?

...taip,taip...jei kapiliarai ryškiai paviršiuje,su ledukais reikia žaisti labai atsargiai.... 4u.gif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patranka: 19 spalio 2009 - 18:52
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 19, 15:06)
Permeciau akimis temele ir pastebejau, kad mergaites naudoja nuoviru ledukus. Bet kazkur esu skaicius, kad su jais reikia labai atsargiai, nes galima pasigadinti veideli su kapiliarais unsure.gif  Kazin tai tiesa?

as tokiu dalyku nei pati naudoju,nei kitiems rekomenduoju
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 20, 09:25)
as tokiu dalyku nei pati naudoju,nei kitiems rekomenduoju

...įdomi nuomonė,pačios būtų...kodėl? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2009 10 20, 11:49)
...įdomi nuomonė,pačios būtų...kodėl? ax.gif

parduotuves luzta nuo kokybiskos pasiulos
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 20, 13:31)
parduotuves luzta nuo kokybiskos pasiulos

bet juk ledukai beveik nieko nekainuoja ir dar naturalu, be chemijos smile.gif
As pati irgi sios proceduros nedarau, nors... gal ir reiketu, bet niekaip neisigilinu doh.gif
poster_offtopic.gif sestadieniais ziuriu laida apie grozi su Jackaite, tai ten viena eksperte pasake, kad naturalios grazio priemones veikia tik pavirsutiniskai, o i giliuosius odos sluoksnius neprasiskverbia g.gif tai matyt su naturaliais (naturalesniais) kremais paakiams net neverta prasidet... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 20 spalio 2009 - 12:06
....daug kam tinka,BENEXERE paakių kremas..puikus tikrai... smile.gif
Atsakyti