Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(Nepasimetusi @ 2009 06 16, 03:42)
Man 23m, o jau ryskios mimikos rauksles ant kaktos  doh.gif mama sake, kad ji taipogi labai seniai jas po grifka slepia..
Radau zurnale ROC kremo nuo rauksliu meginuka, issitepiau kakta pora kartu, ir ka gi - dabar turiu ne tik tas savo rauksles, bet ir kruva spuogu ant kaktos, manau kad tas kremas kemsa poras, ar kazka kita blogo daro..  doh.gif
Naudoju drekinancius kremus nuolat, bet turbut geriau butu, jei pavyktu atsikratyti to iprocio kilnoti antakius, taciau kaip  unsure.gif

Ir dar atejo tokia mintis - kai buvau paaugle, ir oda buvo riebi, spuoguota (ir dabar dar nera grazi), vis guosdavau save, kad bent jau ilgesni laika neturesiu rauksliu (turbut visos esat girdejusios, kad riebiaodes raukslejasi maziau, kiek tame tiesos neaisku). Ir va - dar perku kai kurias paaugliams skirtas priemones, o tuoj reiks pradeti kremus nuo rauksliu pirkti  doh.gif
Ir graudu, ir juokinga truputi..

man tapati problema ant kaktos pilna rauksleliu, nors man tik 21.Keista g.gif .Gerai, kad parasiai apie roc krema, nes norejau nusipirkti, mano oda taip pat labai problematiska, tai turbut ir man tas kremas netiks
Atsakyti
QUOTE(Tina-bird @ 2009 09 09, 14:41)
man tapati problema ant kaktos pilna rauksleliu, nors man tik 21.Keista g.gif .Gerai, kad parasiai apie roc krema, nes norejau nusipirkti, mano oda taip pat labai problematiska, tai turbut ir man tas kremas netiks

Roc visiskai nevertas savo kainos. Pasibandyk mat-chrono, ten visa linija yra ir gera sudetis. mano odai tai labai riebi, tragiskai riebi, bet patvarke ir dar jis anti-age.
Atsakyti
Turiu jautria ir misria oda, noreciau kazka is Vichy kremuku pameginti, bet nelabai zinau koki. O nuejus i vaistine jos isiulys bet koki,kad tik greiciau nesdinciaus ir maziau klausineciau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sju Aiste @ 2009 07 22, 13:30)
Sveikos smile.gif , pas mane irgi riebi oda. Tad galiu sakyti is savo praktikos . Elgiausi taip, kaip man nurode kosmetologe. Pirmiausia reikia gerai i ir nuolat valyti oda,-nuvalyti sausa pavirsiu , ir iskelti riebaliukus esancius viduje...gali buti kad papildomo maitinimo odai ir nebereikes arba reikes gerokai maziau.
Oda prausiu su muiliuku (bijau pameluot, bet greiciausia Christinos firmos specialus riebiai odai), dar prausiu su Neoglis firmos prausikliu (jis yra su vaisiu rugstimis). O drekinu su Cristina Line repair theraskin -idealu. Tai serumas skirtas intensyviai drekinti oda su hialuronu. Kremo net nebereikia, nes rauksles atsiranda del dregmes trukumo. Na bet jei ji panaudojus oda visvien tempia, tuomet galbut odai tikrai truksta maitinimo. Ir krema tuomet reiktu teptis po serumo. svarbiausia, kad kremas nebutu per riebus. kartais kai truksta maitinimo (arba pries tepant pudra) naudoju Gernetic firmos kremukus.

itariu,kad lankomes pas ta pacia kosmetologe?pasilaiciuose?smile.gif
As visa sita kompleksa naudoju irgi,tai esu labai patenkinta,ypac christinos drekikliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 09 10, 15:55)
Turiu jautria ir misria oda, noreciau kazka is Vichy kremuku pameginti, bet nelabai zinau koki. O nuejus i vaistine jos isiulys bet koki,kad tik greiciau nesdinciaus ir maziau klausineciau  ax.gif .

As naudojau Vichy Myokine (nuo mimikos rauksliu) - mano odai perriebus buvo, net nusivyliau unsure.gif ypatingo rezultato nepastebejau.
Atsakyti
Sveikos. Man si tema irgi dbr pasidare aktuali.
Sugalvojau jau pradet tepti paakius. Nusipirkau douglas PAYOT formos krema uz 120 lr..ateinu namo pasitepiu, o perstet pradejo...netinka...daviau sesei, sako jai gerai...tai va, PAYOT firmos gelis paakiams, lengvos konsistencojos tinka jautriai odai...
Man idomu, o turi tokiuose parduotuvese tu brangiu firmu megineliu..gal kam teko susidurt..nes nesinori vel uz tokia kaina pirkt geli paakiam, o pasitepi namuose ir persti, netinka
Po to dariausi veido valyma, pasakiau kosmetologei apie si krema, na sako, jei persti - netinka. Pasiule Natinuel krema pha-aha 6 proc. na ir kas, pasitepiu namuose vel netinka vel pinigai ismesti i bala...2 dienas tepiau, galvojau gal kai oda po valymo taip reaguoja, tai snd atsikeliu ryte o po akim didziausi maisai. Net ishsigandau. tokiu maisu gyvenyme neturejau...iskart agurkus pridejau..tai iki vakaro kaip ir sumazejo maisai tie, bet dar yra ka daryt..kur isygyti gera geli paakiams...Gal kas ka gali patart...?
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2009 09 13, 23:46)
Sugalvojau jau pradet tepti paakius. Nusipirkau douglas PAYOT formos krema uz 120 lr..ateinu namo pasitepiu, o perstet pradejo...netinka...daviau sesei, sako jai gerai...tai va, PAYOT firmos gelis paakiams, lengvos konsistencojos tinka jautriai odai...
Man idomu, o turi tokiuose parduotuvese tu brangiu firmu megineliu..gal kam teko susidurt..nes nesinori vel uz tokia kaina pirkt geli paakiam, o pasitepi namuose ir persti, netinka 
Po to dariausi veido valyma, pasakiau kosmetologei apie si krema, na sako, jei persti - netinka. Pasiule Natinuel krema pha-aha 6 proc. na ir kas, pasitepiu namuose vel netinka  vel pinigai ismesti i bala...2 dienas tepiau, galvojau gal kai oda po valymo taip reaguoja, tai snd atsikeliu ryte o po akim didziausi maisai. Net ishsigandau. tokiu maisu gyvenyme neturejau...iskart agurkus pridejau..tai iki vakaro kaip ir sumazejo maisai tie, bet dar yra  ka daryt..kur isygyti gera geli paakiams...Gal kas ka gali patart...?

As tai naudoju diopti creme, pirkau vaistineje. Kainai tikrai nebaisi, kazkas apie 60 LT. Prancuzu gamintojas. Sudetis nebloga, nes ipakavime radau aprasyma-asiuklis, gabene, rasakila, dekoratyvine slyva...konsistencija lengva, nors man irgi 26 metai, bet labai tinka ir esu patenkinta, kad nesukelia jokiu neigiamu reakciju. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Desert @ 2009 09 11, 00:11)
As naudojau Vichy Myokine (nuo mimikos rauksliu) - mano odai perriebus buvo, net nusivyliau  unsure.gif  ypatingo rezultato nepastebejau.

Man irgi Vichy myokine nepatiko, per sunki konsistencija.
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2009 09 14, 00:46)
Po to dariausi veido valyma, pasakiau kosmetologei apie si krema, na sako, jei persti - netinka. Pasiule Natinuel krema pha-aha 6 proc. na ir kas, pasitepiu namuose vel netinka  vel pinigai ismesti i bala...2 dienas tepiau, galvojau gal kai oda po valymo taip reaguoja, tai snd atsikeliu ryte o po akim didziausi maisai. Net ishsigandau. tokiu maisu gyvenyme neturejau...iskart agurkus pridejau..tai iki vakaro kaip ir sumazejo maisai tie, bet dar yra  ka daryt..kur isygyti gera geli paakiams...Gal kas ka gali patart...?

Sveika. Va ir as norejau suzinoti apie tuos meginelius, ar privalo duoti klientui, jei jis praso. Kazkada nusipirkau krema Vichy su apsauga nuo saules vaistineje, parejau namo, pabandziau ir ... kremas pradejo rutuliotis nuo veido blink.gif maniau gal per daug uztepiau, tuomet tepiau maziau, vistiek tas pats verysad.gif Zodziu nusprendiziau kita krema perkant paprasyti meginuko, o man sako, kad neturi. Na kur tures kai tarpusavy issidalina, o paparastam zmogui ir nebelieka. Tai daugiau su apsauga kremu nebeperku.
P. S. paakiams turiu Vichy AQUALIA THERMAL kremuka, esu patenkinta. Jis tokios lengvos teksturos ir man nieko negriauzia thumbup.gif . Dabar laukiu parkeliaujant Vichy OLIGO 25 eyes ax.gif ( kremukas skirtas paakiams nuo 25 metu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 14 rugsėjo 2009 - 14:00
koki krema veidui patartumet sausai odai. Nes as jau pasimeciau ju gausoj,
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2009 09 14, 17:18)
koki krema veidui patartumet sausai odai. Nes as jau pasimeciau ju gausoj,

Na is tikruju ju yra nemazai. As jau cia viena karta minejau apie toki nebloga kremuka sausai odai, nes gana naturalus yra ir butent tinka pirmom raukslytem. Toks yra deridium, kvapas tai ka zinau...nelabai koks-kitiems patinka, bet rezultatas neblogas. kaina kazkas apie 80, bet jis kaip dienins, taip ir naktinis.Cia apie ji daugiau parasyta:
http://www.lookfanta...r-dry-skin.html
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 09 14, 14:53)
Sveika. Va ir as norejau suzinoti apie tuos meginelius, ar privalo duoti klientui, jei jis praso. Kazkada nusipirkau krema Vichy su apsauga nuo saules vaistineje, parejau namo, pabandziau ir ... kremas pradejo rutuliotis nuo veido blink.gif maniau gal per daug uztepiau, tuomet tepiau maziau, vistiek tas pats  verysad.gif  Zodziu nusprendiziau kita krema perkant paprasyti meginuko, o man sako, kad neturi. Na kur tures kai tarpusavy issidalina, o paparastam zmogui ir nebelieka. Tai daugiau su apsauga kremu nebeperku.
P. S. paakiams turiu Vichy AQUALIA THERMAL kremuka, esu patenkinta. Jis tokios lengvos teksturos ir man nieko negriauzia  thumbup.gif . Dabar laukiu parkeliaujant Vichy OLIGO 25 eyes  ax.gif ( kremukas skirtas paakiams nuo 25 metu)

Vat kada eisiu douglas atsiimt korteles paklausiu...nes gaila palikt virs 100 lt ateini namo ir netinka...o kur uzsakot kremus jei nepaslaptys, galima ir per az 4u.gif anglijoj ar JAV, pas ka? blush2.gif
bet dbr matau kad pas mane paakiai ziauriai sausi doh.gif
Atsakyti
....šiuo metų laiku reikia dieną naudoti mainantį kremuką veidui...o nakčiai būtinai drėkinantį...kas liečia paakius,palepinkit kremu su hialuronu,puikiai drėkina..... 4u.gif
Atsakyti