Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 14, 21:59)
Et, kai sitiek akciju rengiama parduotuvese, ir ispardavimu, manau galima tikrai atsirinkti tinkama produkta uz tinkama kaina  ax.gif Svarbiausia atsirinkti ir prisitaikyti. Kartais tiesiog sudeti uztenka palyginti- tokie patys kremai, tik skirtingu firmu, gali skirtis desimtimis litu.Daug firmeliu plesia pinigus tik uz varda... O kad pirmuju rauksliu neatsirastu, ar ju butu kuo maziau, svarbiausia oda drekinti, drekinti ir dar karta drekinti. Vat as TIKRA poveiki lyginanti pamaciau nusipirkusi ar tai molio, ar purvo kauke KLEOPATRA,nepamenu firmos pavadinimo, tik zinau kad rusiska kazkokia. Supakuota vienkartinemis dozemis, prekiauja EUROCOS. Tikrai merginos skirtumas matesi po vienintelio karto  thumbup.gif

o kur ja galima nusipirkt? eurokoj ziurejau nera.. yra kitokia Kleopatra is Fitokosmetik.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2009 05 28, 13:51)
o kur ja galima nusipirkt? eurokoj ziurejau nera.. yra kitokia Kleopatra is Fitokosmetik..  unsure.gif

Mane ir domina. As taip pat ziurejau- nera tiek eurocos tiek svaros prekese. Bet vis tiek nuspirkau ta is fitokosmetik.. Dar nebandziau ax.gif
Atsakyti
bet, kad sitos sudetis kitokia, tai jauciu nebus tokio gero efekto.. unsure.gif reiks dar didelese maximose pasidairyt, skaiciau kad kazkas pirko butent ten.. siandien darysiuosi proceduras, prisipirkau ir kunui ir veidui, tai molinukas busiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 28 gegužės 2009 - 17:02
QUOTE(giedre.v @ 2009 05 26, 18:30)
mano taip pat misri oda. naudoju Vishy kremuka oligo 25 drekinanti (zalsvas) ir prausimosi geli normaderm (zalias irgi). man taip super jie tinka. jau ilgai naudoju apie metus, gal ilgiau.
dar tonika nusipirkau, bet neseniai pirkau, tai nieko negaliu pasakyti.
ai, dar kuno losijona esu naudojus, tai irgi super... na nzn, man tinka labai ta kosmetika  smile.gif

Ir as tuos pacius nauduoju ( oligo 25 ir geli normaderm)jau 3 menesius thumbup.gif
Atsakyti
jau po proceduru tai visai patiko.. bigsmile.gif kuno oda tokia svelni, stangri pasidare, kunui pirkau atskira anticeliulitini su melynu moliu.. veidelis ir grazesnis patapo.. tik kai susipyliau visa poka, tai gerokai perdaug buvo, uzteko ir krutinej ir peciams, ir nezinojau kur daugiau betept.. zodziu visa issikeverzojusi buvau.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man 27, bet kazkaip dar nenaudoju nuo rauksliu kremu..kol kas pakanka drekinanciu...pagrindas nuo rauksliu ir yra drekinimas..o kai oda sensta, ji glemba, tada jau reikia liftinginiu kremu, kurie stangrintu oda... ax.gif
Atsakyti
Man 23m, o jau ryskios mimikos rauksles ant kaktos doh.gif mama sake, kad ji taipogi labai seniai jas po grifka slepia..
Radau zurnale ROC kremo nuo rauksliu meginuka, issitepiau kakta pora kartu, ir ka gi - dabar turiu ne tik tas savo rauksles, bet ir kruva spuogu ant kaktos, manau kad tas kremas kemsa poras, ar kazka kita blogo daro.. doh.gif
Naudoju drekinancius kremus nuolat, bet turbut geriau butu, jei pavyktu atsikratyti to iprocio kilnoti antakius, taciau kaip unsure.gif

Ir dar atejo tokia mintis - kai buvau paaugle, ir oda buvo riebi, spuoguota (ir dabar dar nera grazi), vis guosdavau save, kad bent jau ilgesni laika neturesiu rauksliu (turbut visos esat girdejusios, kad riebiaodes raukslejasi maziau, kiek tame tiesos neaisku). Ir va - dar perku kai kurias paaugliams skirtas priemones, o tuoj reiks pradeti kremus nuo rauksliu pirkti doh.gif
Ir graudu, ir juokinga truputi..
Atsakyti
as naudoju noah krema su kologenu.rezultatas akivaizdus.galiu patarti kur jos isigyti.kam reiks rasykite i az, 4u.gif
Atsakyti
as irgi jau pastebiou ant kaktos rauksles doh.gif
nupirkau Sebamed su vit E, tipo nuo radikalu... ir ka - isbere... negaliu spuogu atsikratyti doh.gif

gal kas patars koki krema nuo pirmuju rauksliu RIEBIAI odai.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 27, 16:03)
as irgi jau pastebiou ant kaktos rauksles  doh.gif
nupirkau Sebamed su vit E, tipo nuo radikalu... ir ka - isbere... negaliu spuogu atsikratyti  doh.gif

Sveikos smile.gif , pas mane irgi riebi oda. Tad galiu sakyti is savo praktikos . Elgiausi taip, kaip man nurode kosmetologe. Pirmiausia reikia gerai i ir nuolat valyti oda,-nuvalyti sausa pavirsiu , ir iskelti riebaliukus esancius viduje...gali buti kad papildomo maitinimo odai ir nebereikes arba reikes gerokai maziau.
Oda prausiu su muiliuku (bijau pameluot, bet greiciausia Christinos firmos specialus riebiai odai), dar prausiu su Neoglis firmos prausikliu (jis yra su vaisiu rugstimis). O drekinu su Cristina Line repair theraskin -idealu. Tai serumas skirtas intensyviai drekinti oda su hialuronu. Kremo net nebereikia, nes rauksles atsiranda del dregmes trukumo. Na bet jei ji panaudojus oda visvien tempia, tuomet galbut odai tikrai truksta maitinimo. Ir krema tuomet reiktu teptis po serumo. svarbiausia, kad kremas nebutu per riebus. kartais kai truksta maitinimo (arba pries tepant pudra) naudoju Gernetic firmos kremukus.
Atsakyti
Sveikutės! žiūriu visiškai apmirusi tema.. man beveik 26 metai, manau pats metas susirūpinti veido oda.. žinoma stebuklingų kremų nebūna bet.. ka naudojate jūs? iki šiol naudojau pačius paprasčiausius drėkinančius kremukus - margarita, neseniai nusipirkau rasos kremą jautriai odai.. dabar mąstau apie kažką rimtesnio, pvz clinique, arden ar kokį nors su terminiu vandeniu. Beje, kažkieno iš jūsų rekomenduota kaukė su žaliuoju moliu tikrai gera 4u.gif Žodžiu, laukiu nuomonių dėl kremų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2009 06 16, 03:42)
Man 23m, o jau ryskios mimikos rauksles ant kaktos  doh.gif mama sake, kad ji taipogi labai seniai jas po grifka slepia..
Radau zurnale ROC kremo nuo rauksliu meginuka, issitepiau kakta pora kartu, ir ka gi - dabar turiu ne tik tas savo rauksles, bet ir kruva spuogu ant kaktos, manau kad tas kremas kemsa poras, ar kazka kita blogo daro..  doh.gif
Naudoju drekinancius kremus nuolat, bet turbut geriau butu, jei pavyktu atsikratyti to iprocio kilnoti antakius, taciau kaip  unsure.gif

Ir dar atejo tokia mintis - kai buvau paaugle, ir oda buvo riebi, spuoguota (ir dabar dar nera grazi), vis guosdavau save, kad bent jau ilgesni laika neturesiu rauksliu (turbut visos esat girdejusios, kad riebiaodes raukslejasi maziau, kiek tame tiesos neaisku). Ir va - dar perku kai kurias paaugliams skirtas priemones, o tuoj reiks pradeti kremus nuo rauksliu pirkti  doh.gif
Ir graudu, ir juokinga truputi..

ROC yra visiska nesamone ir dar tiek kainuoja. As pati dovanu gavau ROC paakiu krema - tai paskui visa laik asaruojau ir siaip prastas produktas. Cia mano subjektyvi nuomone smile.gif gal kazkam ir patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ReachIT @ 2009 09 06, 13:36)
Sveikutės! žiūriu visiškai apmirusi tema.. man beveik 26 metai, manau pats metas susirūpinti veido oda.. žinoma stebuklingų kremų nebūna bet.. ka naudojate jūs? iki šiol naudojau pačius paprasčiausius drėkinančius kremukus -  margarita, neseniai nusipirkau rasos kremą jautriai odai.. dabar mąstau apie kažką rimtesnio, pvz clinique, arden ar kokį nors su terminiu vandeniu. Beje, kažkieno iš jūsų rekomenduota kaukė su žaliuoju moliu tikrai gera  4u.gif Žodžiu, laukiu nuomonių dėl kremų  smile.gif

Sveikute smile.gif man irgi 26. Is tikruju nauodjau daug visokiu kremu. Turejau norma derm, bet rezultatas netenkino. neseniai pabaigiau mat-chrono linija, visai patiko, nes mano oda riebi, tai gana gerai susitvarke. dabar va praeita savaite nupirkau deridium is lierac, tai likau maloniai nustebinta - labai idomus kremas, kvapas kaip anksciau buvo kremu, bet sudetis nebloga, daug augaliniu ekstraktu ir rudeniai gana gerai, vaistininke sake, kad net nesciom galima naudoti - gal ateity prireiks:) jeigu reiks patarimo, mielai prasau kreiptis, nes gana daug brendu esu bandzius. Del cliniqe - tai turejau beda, stiprus raudonumas ismuse, kad net kreipiausi pas dermatologe. israse tada vaistus pagaminti ir rosex priemone, tai negaliu geru atsiliepimu pasakyti. dabar turiu gera linija, kuri nedirgina ir puikia tvarko pirmas raukslytes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2009 06 27, 16:03)
as irgi jau pastebiou ant kaktos rauksles  doh.gif
nupirkau Sebamed su vit E, tipo nuo radikalu... ir ka - isbere... negaliu spuogu atsikratyti  doh.gif

pasibandyk jeigu turi riebia oda mat-chrono dienine emulsija ir yra naktinis. puikia ramina, nuima blizgesi ir nedirgina. daug ekstraktu smile.gif
Atsakyti