Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

QUOTE(hipoteka @ 2009 05 19, 14:30)
Sveikos merginos, nusipirkau Lorealio paakių kremą, bet deja netiko, tai gal kas naudojo tokį ar norėtų pabandyti? Kelis kartus buvo tepasinaudota, praktiskai naujas, moketa buvo 59.90Lt, tai parduociau uz 25Lt
user posted image

kaip tau asireiske netikimas?as rigi toki turiu..man jis taip pat nelabai,bandziau kelis kart dabar stovi
Atsakyti
Labas as tai naudojuosi Oriflame kosmetika ir man ji tikrai padeda. Mano oda alergiska ir kiek bandziau visokias tiko tik si. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
man 27 greit, galvoju gal jau reiktu pradeti dometis, ka cia reiks rimtesnio naudot be drekinamojo...bet paskaicius taip ir nesiryzau bandymams doh.gif nebent uzsisaldysiu tu leduku smile.gif Rauksliu lyg ir nesimato, tai matyt dar ir nereikia blush2.gif
Atsakyti
shania, kai rauksles matysis jau bus velu ka nors pradeti, as rekomenduociau pradeti nuo paciu lengviausiu kremu, pvz.,Clinique, Elizabeth Arden
Atsakyti
man nuo rauksliu labai padeda Mary Kay priemones, jos atpalaiduoja raumenukus, todel rauksleles mazeja ir neatsiranda nauju
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2009 05 19, 15:44)
kaip tau asireiske netikimas?as rigi toki turiu..man jis taip pat nelabai,bandziau kelis kart dabar stovi

Aš irgi kelis kartus užsitepiau, bet pradėjo paakiai kaist, o turėtų manau kaip tik šalt, tai neberizikavau ir nusipirkau Benexere firmos kremuką, o tas iškart kitaip, net akys atsigavo.....Tai ir pas mane anas stovi ir neatsiranda norinčių pabandyti, gal kam tiktų....
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 05 21, 17:05)
shania, kai rauksles matysis jau bus velu ka nors pradeti, as rekomenduociau pradeti nuo paciu lengviausiu kremu, pvz.,Clinique, Elizabeth Arden

Gal ir tiesa, bet visai pasimeciau beieskodama, kai kas sako jog Clinique kosmetika siek tiek brandesniai odai...galvojau del Vichy g.gif reiks matyt su dermatologe pasitarti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2009 05 20, 12:40)
Sveikos,
man 27 greit, galvoju gal jau reiktu pradeti dometis, ka cia reiks rimtesnio naudot be drekinamojo...bet paskaicius taip ir nesiryzau bandymams doh.gif nebent uzsisaldysiu tu leduku smile.gif  Rauksliu lyg ir nesimato, tai matyt dar ir nereikia blush2.gif

su ledukais cia gera mintis...ir as bandysiu...mano oda sausa, tai pradziai ramuneliu...kazin kas dar tiktu sausai odai g.gif
Atsakyti
man Payot labai geras paakiu kremukas, nuo 25 metu skirtas, ir veido is sitos linijos efektyvus, turiu ant kaktos rauksleliu gana ryskiu, tai akyse atrodo nyksta thumbup.gif
Atsakyti
as manau kad Vichy gal labiau tinka sausai odai,nes mano misri,linkus riebaluotis,tai niekas netiko is vichy ,isskyrus pazastim deodoranta rolleyes.gif ,o sesers oda sausa tai ta kaifuoja nuo sitos firmos kremu.
Atsakyti
QUOTE(liepziedziukas @ 2009 05 26, 14:21)
as manau kad Vichy gal labiau tinka sausai odai,nes mano misri,linkus riebaluotis,tai niekas netiko is vichy ,isskyrus pazastim deodoranta rolleyes.gif ,o sesers oda sausa tai ta kaifuoja nuo sitos firmos kremu.

mano taip pat misri oda. naudoju Vishy kremuka oligo 25 drekinanti (zalsvas) ir prausimosi geli normaderm (zalias irgi). man taip super jie tinka. jau ilgai naudoju apie metus, gal ilgiau.
dar tonika nusipirkau, bet neseniai pirkau, tai nieko negaliu pasakyti.
ai, dar kuno losijona esu naudojus, tai irgi super... na nzn, man tinka labai ta kosmetika smile.gif
Atsakyti
Shania, Clinique tikrai ne brandesnei odai,ten, kad ir antiraukslinis, vistiek orientuotas i jaunesne oda
Atsakyti