Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

Sveikos ,gal kuri nors bande krema nuo pirmu senejimo is oriflame ar loreal,nivea...? rolleyes.gif idomu suzinoti atsiliepimus smile.gif man 26 metai,ieskau nelabai brangaus(iki 60lt) ir nelabai prasto kremo.. biggrin.gif rauksles jau vos vos pastebimos ant kaktos ir akiu isoriniuose kampuciuose doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 02 balandžio 2009 - 22:05
gal ka nauja pasakysite?

Nezinau del ko, gal labiau del streso, bet paskutini menesi smarkiai atsiranda rauksles ant kaktos doh.gif Turejau lygia kakta.... Ka naudot? Patarkite... 4u.gif
Ar labiau kaukes... ar jau krema nuo pirmuju rauksliu? Man 24,5...
Atsakyti
noreciau pagirti Helenos Rubinstein krema Hydro Genius (Lietuvoje sios firmos kremu deja nera, bet galima pirkti per interneta arba kurioj nors duty free parduotuvej oro uostose). Lengvas, gelio pavidalo kremas po keliu naudojimu islygina mazas rauksleles, ir siaip, jauciasi is karto kad oda tampa glotnesne ir svelnesne. jei kuri tures proga isigyti, nepagailekit pinigu, nes oda tai turime tik viena ir ja reikia rupintis kaip galima geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chasinta @ 2009 04 14, 16:42)
jei kuri tures proga isigyti, nepagailekit pinigu, nes oda tai turime tik viena ir ja reikia rupintis kaip galima geriau smile.gif

Kaip galima geriau, nevisada reiškia, kad kaip galima brangiau mirksiukas.gif
Atsakyti
na mazai zmoniu siaip laikais ziuriu i kaina, nemanau kad jeigu kremas labai brangus vadinasi jis jau labai geras schmoll.gif vienam pigesnes kremas nors ir sudetis tokia pat stebuklu nedaro , kitam pakeicia visa veido svytejima..taigi manau reikia ilgai ieskoti savojo... 4u.gif
Atsakyti
Et, kai sitiek akciju rengiama parduotuvese, ir ispardavimu, manau galima tikrai atsirinkti tinkama produkta uz tinkama kaina ax.gif Svarbiausia atsirinkti ir prisitaikyti. Kartais tiesiog sudeti uztenka palyginti- tokie patys kremai, tik skirtingu firmu, gali skirtis desimtimis litu.Daug firmeliu plesia pinigus tik uz varda... O kad pirmuju rauksliu neatsirastu, ar ju butu kuo maziau, svarbiausia oda drekinti, drekinti ir dar karta drekinti. Vat as TIKRA poveiki lyginanti pamaciau nusipirkusi ar tai molio, ar purvo kauke KLEOPATRA,nepamenu firmos pavadinimo, tik zinau kad rusiska kazkokia. Supakuota vienkartinemis dozemis, prekiauja EUROCOS. Tikrai merginos skirtumas matesi po vienintelio karto thumbup.gif
Atsakyti
norim pakuotes foto smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.svarospre...oducts_id=31822
va cia va ji pavaizduota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristule2895: 15 balandžio 2009 - 11:09
user posted image

Siuo metu tai mano priemone Nr.1 Naudoju viena, be kremo.

Puikus apsauginis serumas aprūpina odą drėgme, saugo epidermį nuo kasdieninių žalingų veiksnių. SPD, patentuotas rudųjų dumblių ekstraktas, apsaugo kolageno skaidulas nuo laisvųjų radikalų žalingo poveikio ir mažina odos senėjimą (įrodyta bandymais). Lengvos konsistencijos serumas suteikia odai komforto pojūtį ir išsaugo elastingumą. Makiažas geriau laikosi ir ilgiau išlieka šviežias. Varnalėšų ir raktažolės aliejuje yra svarbių riebiųjų rūgščių, kurios atgaivina ir stiprina odos struktūrą. Kviečių gemalų baltymai suteikia „pakėlimo“ efektą - oda atrodo atsinaujinusi ir geresnės struktūros. Serumą galima naudoti vieną arba prieš veido kremą, jei oda yra sausa ar dehidratuota.
Naudojimo būdas: visiems odos tipams nuo 25 metų. Tepkite ryte ir vakare tinkamu losjonu nuvalytą odą. 2-3 serumo dozes paskirstykite ant veido ir kaklo odos. Serumą galima naudoti ištisus metus vieną arba prieš kremą, jei oda yra sausa ar dehidratuota. Netepkite aplink akis.
Veikliosios medžiagos: SPD (super phyco dismutase) – patentuotas rudųjų dumblių ekstraktas, tritisol PR2006 (hidrolizuoti kviečių baltymai), raktažolių aliejus, agurklės aliejus, vitaminas Е.

Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 15, 12:48)
user posted image

o kokia kaina? ax.gif galvoju gal ir man reikes.. iki 25 liko tik puse metu
Atsakyti
Man itartiniausia ta dalis apie ''tnka visiems odos tipams''. ax.gif Ar tikrai taipjau ir tiks?
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 15, 12:15)
Man itartiniausia ta dalis apie ''tnka visiems odos tipams''.  ax.gif Ar tikrai taipjau ir tiks?

taigi aiskiai parasyta, kad tai yra serumas. Pvz mano normaliai, linkusiai i sausuma odai - kaip tik, jei kam po serumo norisi kazko sunkesnio - parasyta, kad galima tepti krema. As netepu nieko, labai gerai susigeria, as negaliu pakest, kai kremas jauciasi ant veido. 4u.gif Neigiamu atsiliepimu dar negirdejau, isgirsiu - pasakysiu mirksiukas.gif

Nebruku niekam, tiesiog pasidalinau info 4u.gif
Atsakyti