Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

Yra neblogas kremukas nuo mimikos rauksleliu paakiams VICHY myokine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 27 vasario 2009 - 19:32
QUOTE(cikada7 @ 2009 02 27, 19:32)
Yra neblogas kremukas nuo mimikos rauksleliu paakiams VICHY myokine 4u.gif

Jis maitinantis?
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2008 12 15, 22:10)
http://boots.scene7....mp;op_sharpen=1
Papildyta:
Man sis kremukas labai tinka, skatinantis oda atsinaujinti, primiesiems senejimo pozymiams. Paprasciau jau labai tiko mano odai thumbup.gif

man irgi is sitos firmos viskas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
naudoju "Prevention serum" is Algologie first.gif . Tai serumas, bet galima naudot vietoj kremo. Super susigeria, drekina ir palieka malonu svelnumo jausma. Perku didelem pakuotem, ziema bandziau pakeisti i krema (tos pacios firmos), bet dabar jau vel grizau prie serumo thumbup.gif . Jis skirtas butent nuo 25+ metu.. Be to del lengvos konsistencijos tinka ir paakiams, jei neturite galimybiu isigyti visko..
Pagrindas - juriniai dumbliai, sudety yra vitaminu ir keliu rusiu eteriniu alieju. 4u.gif
Atsakyti
dusele,o jis tepamas pries krema?
Atsakyti
Cia tai jau tikra tiesa, kad tokiame amziuje rauksleles atsiranda del dregmes trukumo, nesneku apie mimikos rauksles 4u.gif
Atsakyti
O kokie kremai nuo rauksliu is lietuvisku? Atradau Biok kosmetika, bet dar nezinau jokiu is ju nuo rauksliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2009 03 06, 16:25)
dusele,o jis tepamas pries krema?

as ji kaip krema naudoju (tik reikia mazesnio kiekio). Ant virsaus - nieko. Pas ka labai sausa oda - galima ir krema ant virsaus. Leidziama ir taip ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 10 22, 09:50)
Efektyvus kremas aplink akis kuris turi poveiki visoms kiek pazistu Avon firmos Anew ultimate, pabandykit - nepasigailesit  smile.gif bet ne Anew retroactive, o kad butinai butu ultimate  thumbup.gif

labai smagu kad jum tiko,bet va as pasakysiu is savo varpines su avon isbandziau ne viena priemone ir ne vienus metus ir to pasekme vos nissideginau akiu akys paliko jautrios ir uzsitraukusiom demem matomumas suprastejo,kremai skirti akiu sriciai tai skaitos nieko blogo negali nutikti o kiek as bandziau visi kremai degino ir grauze akis galvodavau cia gal toks poveikis na poveikis pasijuto bloga prasme rauksliu tikrai nesumazino ir is jusu girtos rusies tikras sss-udas uz didele kaina tikrai nevertas moketi tokiu pinigu ir aplamai visa is avon kosmetikos nieko gero tik va vienintelius ka galiu pagirti tik kvepalus ir tuos is brangesniu tikrai geri o visa kita nieko gero

QUOTE(Daugiaziede @ 2008 11 21, 23:39)
ogi ax.gif man neuzilgo 32 smile.gif dar pries du metus,parduotuvej perkant koki gerima ar smilkancius,is manes prasydavo - paso !! biggrin.gif Zinot,ka galiu pasakyt:kuo maziau kremu,tuo jauniau atrodo oda!.visi kremai esantys prekyboje,pacios pamastykit,is esmes-chemija.Ji nepadeda odai,o palaipsniui,diena is dienos-sendina.As nevartoju jokiu kremu,periodiskai darausi kaukes is naturaliu produktu,kaip agurkas,braske,kiausinio baltymas ir pn,ko reikia takart odai-pamaitint,susiaurint poras,isvalyt...Kazkas gali papriestaraut-"tai gamtos duota".Netiesa!Kas duota,to galma nevertint.O jei dar rimciau-oda tai tik jau isorinis sluoksnis,rezultatas.Svarbu kas vyksta viduje,t.y-sveika mityba(ypac vegetarizmas..),reguliarus sportas,nenutukimas.galu gale-saves mylejimas,o gal tai ir svarbiausia smile.gif

kaip jus sakot naudojam viena hemija o dabr sakykit vaisiuose darzoviese dar daugiau hemijos 1prie1 kaip sakot naturalus produktas,nebent uzsiauginate darzuose o kaip kas perka is parduotuves tai tikrai naturalaus produkto 100%nebera ir tikrai baisu

na mano istorija tai ir nekoke greit man 30m.ir savo isvaizda pasakysiu esu labai nepatenkinta nuo vaikystes mano akys yra patamsejusios.turiu suneli 1,6men.sunkus nestumasgimdymas ir iki siol dar neatsigaunu veido bukle pablogejo atsiranda gan ryskios rauksles po akim ir dar labiau pajuodavo paakei pradejo spuoguotis kur niekada neturejau net brendimo laikotarpiu spuogelio ir dar pigmentines demes dasidejo oda linkusi sauseti ir net sujautrejusi negaliu praustis duse jei nusiprausiu tai zinokit oda niesti iki asaru nezinau ka daryt bandziau gerti drekinancias priemones pirmus menesius padejo bet dabar nieko ir vandens pakankamai geriu bet nieko nepadeda,na dar viliuosi kaip man sako sutriko hormonu pusiausvyra po gimdymo pradesiu gerti tabletes turetu susitvarkyti gal tada prades stoti viskas i savo vezes nes kiek ko isbandziau niekas nepadeda paskutiniu metu naudoju niveja paakiu kremuka nuo rauksliu ir naktini kremuka o diena palepinu eksipijal losijonu bet va noreciau kaska panaudoti kad sumazetu juodumas po akim nes pries mmm.atrodau kaip su melynem
vyras naudoja nuo mimikos rauksliu is loreal vyrams ir tikrai jam sumazino rauksles nes pas ji tai gilios buvo
Atsakyti
Siuo metu veidui naudoju Bioline vintage 79 nuo pirmuju laiko zenklu thumbup.gif labai patinka, paakiams lengva Biodroga fluiduka, kuris paslepia nuovargi, apsaugo nuo pirmalaikio senejimo, irgi fainas dalykelis rolleyes.gif (27 metai)
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 12 11, 15:01)
Aš naudoju Vichy kremą (maitinantį dabar, riebesnį, nes šaltokas oras). O apie kremą nuo raukšlelių nebuvau domėjusis. Reikės užmesti akį vaistinėje. Kokia jo kaina beje?
Papildyta:
Aš manau, kad natūralių produktų užtektų, jeigu gyventum ne užterštame mieste, o kur nors kaime ar kalnuose. O kai odą alina šildymo sistemos, teršalai, dūmai ir pan., nežinau ar tik su agurkais išsisuksi. Mano oda labai jautri ir sausa, todėl jeigu pradėčiau ją teplioti kiaušiniais ar varškėmis, nežinau kokia vaikščiočiau. Manau, kad atitinkamos gyvenimo sąlygos reikalauja ir atitinkamų priemonių.

Ir kokie dabar tie agurkai....ir visos kitos liaudiskos priemones:) Kaip jie uzauginti...
Atsakyti
Sveikos, pasiskaitykite temeleje http://www.supermama...howtopic=401836 apie toki aparaciuka, kuri pasiryzau nusipirkti, nes po maitinimo labai netekai svorio ir labai isdziuvo bei susiraukslejo oda. Na rezultatas neblogas man tikrai verta buvo investuoti. Esme jo yra ta kad jis veikia galvaninemis zemo daznio srovelemis ir naudojant galvanizuota (ikrauta) kosmetika jos isiskverbia giliau i audinius, ne taip kaip pasitepi kremu jis ir lieka pavirsiuje smile.gif

Atsakyti