Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai nuo pirmųjų raukšlių

Senėjimas yra natūralus procesas, kurio mes niekaip neišvengsim.. Galim nesišypsoti, dar kažko nedaryti, bet, kad ir kaip bebūtų gaila, vistiek pasensim.

Mano manymu, reikia stengtis gyventi sveikesnį gyvenimo būdą, kartais pasimėgauti geru veido (ir ne tik) masažu, naudoti natūralias kosmetikos priemones ir šypsotis, šypsotis.. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 16, 12:09)
Senėjimas yra natūralus procesas, kurio mes niekaip neišvengsim.. Galim nesišypsoti, dar kažko nedaryti, bet, kad ir kaip bebūtų gaila, vistiek pasensim.

Mano manymu, reikia stengtis gyventi sveikesnį gyvenimo būdą, kartais pasimėgauti geru veido (ir ne tik) masažu, naudoti natūralias kosmetikos priemones ir šypsotis, šypsotis..  mirksiukas.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif visiškai sutinku.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 01 14, 22:04)
Siandien uzsisakiau,paakiu ir naktini.Tai kai isbandysiu -informuosiu mirksiukas.gif Didelis pliusas,kad jie su dozatoriais,patogiau naudot smile.gif

Na, kokie atsiliepimai? Ir kiek, beje, suplojai už šitą gėrį?
Papildyta:
QUOTE(Eveline @ 2008 12 01, 13:55)
ooo, panasiai kaip ir pas mane.Vakar paziurejau nuotrauka daryta 20metu - kokia grazute as, oda skaisti, spindinti. bet labai greitai kazkaip "pasenau". (nors man dar 24m). vel uzsinorejau buti tokia kaip 20m  doh.gif  kaip tai padaryti?  doh.gif
Papildyta:

Man odą atgaivino, paskaistino ir gerai sudrėkino San Germaine vitamino C kapsules. Ten kažkoks bioaktyvatorius, kuris paskatina odos regeneraciją. Net draugės pastebėjo, kad oda tapo tokia skaistesnė. Močiutė juokėsi, kad su kiekvienais metais tik jaunėju biggrin.gif Beje, oda po jo labai švelni būna.
Tuos bioaktyvatorius patarė naudoti du kartus per metus - po vasaros odai atgaivinti (nors aš kažkaip buvau įsitikinusi, kad po vasaros oda kaip tik būna pailsėjusi) ir po žiemos.
Efektas skaistumo nebuvo labai ilgalaikis, po kelių mėnesių vėl viskas buvo taip pat. Tik čia iš dalies ir mano kaltė, nes vis niekaip normalaus veido šveitiklio neišsirenku. doh.gif
Bioaktyvatoriaus kaina kažkur apie 130 Lt atrodo. Buvo tokie keturi nedideli buteliukai, kiekvienas 10 dienų kursui.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 15, 22:33)
doh.gif o vargeli...  lotuliukas.gif  Aš jau geriau su raukšlytėm, bet besišypsanti..  mirksiukas.gif

Aš irgi jau geriau su raukšlėm būsiu, bet šypsosiuos biggrin.gif taip ir įsivaizduoju, susitinki kokį mielą seniai matytą pažįstamą ir net nenusišypsai bigsmile.gif
Atsakyti
as tai pridurciau, kad nereiketu pamirsti akiniu nuo saules cool.gif Pati juos ipratus nesiotis rankineje nuo vaikystes (turiu jautrokas akis tam tikrai sviesai ax.gif ) - todel nesiraukau ir nereikia prisimerkti sauleta diena, o tai juk ir yra puiki profilaktika, bet sypsotis butina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 19, 01:14)
as tai pridurciau, kad nereiketu pamirsti akiniu nuo saules  cool.gif Pati juos ipratus nesiotis rankineje nuo vaikystes (turiu jautrokas akis tam tikrai sviesai  ax.gif ) - todel nesiraukau ir nereikia prisimerkti sauleta diena, o tai juk ir yra puiki profilaktika, bet sypsotis  butina  biggrin.gif

O kaip issirinkt gerus akinius? kaip but tikrai, kad jie apsaugos akis nuo UV? g.gif
Atsakyti
QUOTE(icetooke @ 2009 01 20, 13:05)
O kaip issirinkt gerus akinius? kaip but tikrai, kad jie apsaugos akis nuo UV? g.gif

nueini i optikos salona ir perki akinius su UV filtrais, jei pirksi kalvariju turguje -tada niekaip negalesi buti tikra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 01 20, 22:28)
nueini i optikos salona ir perki akinius su UV filtrais, jei pirksi kalvariju turguje -tada niekaip negalesi buti tikra  ax.gif

he he biggrin.gif na, taip, optikos salone patikimiausia isigyt normalius akinius smile.gif ir kai saulute pradeda sviest, as daznioausiai juos nesioju, tik vaje, kaip man jie netinka, niekaip nerandu tinkanciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2009 01 09, 22:44)
Va toks klausimukas smile.gif neturiu as dar jokiu rauksliu bet ziuriu mimikos ant kaktos nezymiai ryskeja ir noriu suzinoti kas veiksminga.. prasau rasykit tik tos kas tikrai kazka naudojo ir pastebejo rezultata.  nerasykit ka siuo metu bandot ar bandet nes esme kas tikrai PADEJO. pati naudoju net garsuji Creme de la Mer bet jokio skirtumo nematau, ta pati raukslyte ir liko... tai va. lauksiu atsakymu  4u.gif

Tai kad ne nuo isorinio naudojimo,o nuo vidinio reiktu pradeti 4u.gif pvz:sveikai maitintis,netureti zalingu iprociu,bei maziau nervintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 11, 11:28)
ka padarysi.... Mano sese pvz nesisypso. ir as stengiuos maziau sypsotis ilgai, nes jau pamazu atsiranda mimikos raukslytes. jei save pagaunu besisypsancia, stengiuos tvardytis - labai gaila veiduko.. zinau kad nesamone, bet ka padarysi...

doh.gif doh.gif doh.gif
geriau būsiu linksma su juoko raukšlėm, negu susiraukėlė ir su mažiau raukšlių lotuliukas.gif Nors finale jų vistiek neišvengsim nei viena tongue.gif
Atsakyti
ka padarysi.... Mano sese pvz nesisypso. ir as stengiuos maziau sypsotis ilgai, nes jau pamazu atsiranda mimikos raukslytes. jei save pagaunu besisypsancia, stengiuos tvardytis - labai gaila veiduko.. zinau kad nesamone, bet ka padarysi...

merginos...baikit juokus... bigsmile.gif sypsokimes ir kuo daugiau...tikra nesamone, kad negalime juoktis... blush2.gif priziurekite save,,,issimiegokite,,,sveikai maitinkites...gerkite daug vandens...+panaudokit kokiu priemoniu ir sypsokites i sveikata 4u.gif
Atsakyti

bigsmile.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(emilija13 @ 2009 01 13, 19:59)
Na, po tokio pasisakymo belieka tik pasakyti, tai gal negyvenkite, nes nuo to tik senstate. Kartais užtektų save labiau mylėti, o ne kažkokias nesąmones svaigti apie tai, kad nesišypsiosiu, nes raukšlių bijau. Mergos, atsigaunam gal...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti