taip. Jis tokia pleve susidaro ant spuogo,na bet daugelis tokiu geliu tokie.
QUOTE(FarQua @ 2009 02 16, 21:38)
Aš tav irgi turiu tą kuponą iš panelės ir nežinau ar pirkti toniką kremas-gelis kur buvo mėginukas gal kai ir nieko, bet prausiklis man labai netiko - turbūt dar niekada neturėjau tiek spuogų kiek dabar nuo to mėginuko, nebent čia prie pms...
Cia is naujos paneles tos nuolaidos?
Nu jo, PMS viska sujaukia ir nebezinai, kuo tiket... Keliem kartam to rasos meginuko, kur prausiklis uzteko? Jei istisai naudotum, tai gal ir galima sakyt, kad cia jis kaltas Kiek pasiziurejau, tai kremo-gelio ir toniko sudetys panasios, tik kad tonike vaistazoliu daug
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 02 17, 02:32)
man patinka kaip naudojasi rasos tonikas, kremas, na turiu omeny negrauzia neblizga... tik gelis ne, nes ant spuogo plevele pavirsta ir neuzmaskuosi pudra,tai tik nakciai..
Nu bet apsispuogavau Nu gal cia pms...bet su Avene K tokiu pms neturejau;/
Nu bet apsispuogavau Nu gal cia pms...bet su Avene K tokiu pms neturejau;/
Avene K - cia irgi kazkokia kosmetika?
sveikos
pas mane riebi - misri - jautri veido oda. Tai pasidalinsiu savo patirtimi trumpai ))
Kazkada nusprendziau i save investuoti ir pirkau Lancome pure Focus linija - prausikli ir tonika, krema naudojau jautriai odai. Viskas liuks, bet nieko ypatingo
Dar naudojau Germaine de Capuchini tonika ir krema. Veidas buvo toks atsigaves ir skaistus. Bet nepatiko kremo konsistencija. Toks jausmas, kad jis per "liesas" mano veidui.
Dabar jau kokia savaite naudoju ANA LOTAN serija. Grazu Tik veido oda biski pablyskusi, tai mastau reikes panaudoti koki gaivikli.
as
Ir dabar galvoju, kad svarbiausia nnaudoti savo odai pritaikyta kosmetika ir priziureti ja - prausti su spec. prausikliu, naudoti tonika, drekinti su drek. kremu ir pan. Ir tada viskas bus ok
Dar visai idomu yra aliejukai. Tam tikri aliejai turi savybiu, kurie tinka ir riebiai odai. Vienzodziu, ruosiuosi pabandyti. ))
pas mane riebi - misri - jautri veido oda. Tai pasidalinsiu savo patirtimi trumpai ))
Kazkada nusprendziau i save investuoti ir pirkau Lancome pure Focus linija - prausikli ir tonika, krema naudojau jautriai odai. Viskas liuks, bet nieko ypatingo
Dar naudojau Germaine de Capuchini tonika ir krema. Veidas buvo toks atsigaves ir skaistus. Bet nepatiko kremo konsistencija. Toks jausmas, kad jis per "liesas" mano veidui.
Dabar jau kokia savaite naudoju ANA LOTAN serija. Grazu Tik veido oda biski pablyskusi, tai mastau reikes panaudoti koki gaivikli.
as
Ir dabar galvoju, kad svarbiausia nnaudoti savo odai pritaikyta kosmetika ir priziureti ja - prausti su spec. prausikliu, naudoti tonika, drekinti su drek. kremu ir pan. Ir tada viskas bus ok
Dar visai idomu yra aliejukai. Tam tikri aliejai turi savybiu, kurie tinka ir riebiai odai. Vienzodziu, ruosiuosi pabandyti. ))
Cia tu apie kokius aliejus konkreciai? mano oda irgi riebi, tai labai idomu butu suzinot, jei ka atrasi
QUOTE(vitalijas @ 2009 02 25, 00:41)
pas mane riebi - misri - jautri veido oda.
Ir dabar galvoju, kad svarbiausia naudoti savo odai pritaikyta kosmetika ir priziureti ja - prausti su spec. prausikliu, naudoti tonika, drekinti su drek. kremu ir pan. Ir tada viskas bus ok
pritariu kiekvienai reikia atrasti sau tinkančius kosmetikos variantus
as savo veido oda šiuo metu esu patenkinta, nes atradau marija galland kosmetiką kaip pagrindinę priemonę naudoju kremą su raudonaisiais dumbliais.
nors paakiams naudoju avene kremą
sveikos merginos, gal kuri netycia esat bandziusios misriai/riebiai odai KENZOKI veido kremus su bambuko vandeniu, turiu naktini labai geras tai gundausi dienini isigyti bet pirmiausiai noretciau atsiliepimu kokiu isgirsti jai kas bandet, dekoju
o as nebezinau kokia jau mano oda.... anksciau kakta blizgedavo, dabar tai kad ir koki sluoksny riebaus kremo uztepu, pleiskanoja ir viskas, nors perbrauki pirstais, blizga. ir rauksles atsirado keistos, visa kakta kaip isdziuvusi. dabar dar nusipirkau rasos krema, tai pasidengia kazkokia plevele ir patrynus trupa
o nuo toniko tai iskart isberia veida kosmaras kazkoks, jau net nebesidedu pudros, nes nebeymanoma. kosmetologe sake kad dabar daug kam taip nuo sildymo ir nuo ilgo darbo patalpoj kur pastoviai kondisai yjungti...
nusisauk kad nori
o nuo toniko tai iskart isberia veida kosmaras kazkoks, jau net nebesidedu pudros, nes nebeymanoma. kosmetologe sake kad dabar daug kam taip nuo sildymo ir nuo ilgo darbo patalpoj kur pastoviai kondisai yjungti...
nusisauk kad nori
QUOTE(InesaP @ 2009 04 17, 18:23)
o as nebezinau kokia jau mano oda.... anksciau kakta blizgedavo, dabar tai kad ir koki sluoksny riebaus kremo uztepu, pleiskanoja ir viskas, nors perbrauki pirstais, blizga. ir rauksles atsirado keistos, visa kakta kaip isdziuvusi. dabar dar nusipirkau rasos krema, tai pasidengia kazkokia plevele ir patrynus trupa
nusisauk kad nori
nusisauk kad nori
dazniausiai oda del netinkamos prieziuros(agresyviu priemoniu vartojimo) ima pleiskanoti, manau jusu oda yra riebi arba misri, bet siuo metu jai truksta dregmes, ji dehidratuota..manau pameginkit pakeisti odos prieziura, pasirinkit svelnias skirtas jautriai odai priemones..Beje net ir riebia oda reikia drekint visada
as tai pastebejau,kad labai odos bukle pablogeja man(isberia visa veida,oda belenkaip blizga,gali valyt nevalius)kai stresa patiriu,va dabar baigiamaji darau,tai kokia diena labiau pasinervuoju ar miegu mazai ant kitos dienos iskart veidas net baisu ziuret koks buna
Mano irgi veido oda riebi,kuria paveldejau is mamos.Tik dziaugiuos,kad nespoguota Daug yvairiu priemoniu esu isbandzius,bet kol kas apsistojau prie CHANEL serijos riebiai odai tai esu labai patenkinta.O pries pora dieneliu uzsisakiau ir jau siandien gavau DERMALOGICA linija riebiai odai priziureti.Sudety nera jokiu kvapu,daugiausiai naturalus ingredientai,tai jau spejau siandien pabandyti. O kas del drekinimo,tai butinai reikia drekinti ir riebia oda,nes negaudama dregmes ji dar labiau riebaluosis.
ir as prie jusu Tos pacios problemos tai va nusipirkau Vichy oligo25 krema pasitepiu ryte o vakare Body shop krema su vitaminu E Turiu prausikli clerasil, o kauke Rasa valomaja mano oda patenkinta