Tų priemonių mišriai / riebiai odai yra nnnn... Tačiau aš supratau, kad geriausia nieko nedaryti
Na kuo natūraliau viską daryti. Mano kišenė man net neleistų pirkti visokias brangias priemones, bet visada pirkdavau ir ne pačias prasčiausias. Garnier, loreal, oriflame... Žodžiu, nuo brangesnių iki pigesnių. Jau atrodydavo padeda, bet va žiūrėk ir išdygsta keli pūliningi spuogai. Ypač prieš TAS dienas. Ir dar buvau pastebėjus tokią tendenciją: mano oda vis priprasdavo prie kokios vienos priemonės. Tada pakeitus kremą ar kitą priemonę, iškarto būdavo teigiamas rezultatas, tačiau tik porai dienų. Taigi, ėmiau ir nieko nebenaudojau. Iš ryto tiesiog nuprausiu su šiltu vandeniu ir išeinant su antibakterine kompaktine pudra papudruoju minimaliai, kad dienos bėgyje nepradėtų blizgėti oda. Grįžusi nuprausiu veidą su RASOS prausikliu be kvapų ir parabenų jautriai odai ir tiek. Jokių kremų. Na ir kas savaitę, kas dvi naudoju molio kaukę. Parsivežiaus iš Tuniso keletą indelių vasarą, tai negaliu atsidžiaugti. Nė viena kaukė taip veido neišvalydavo. Na ir ką, nieko TOKIO nenuadoju, stengiuosi kuo natūraliau, be jokių tų sintetinių kremų išsiversti, ir mano odos būklė tikrai nebloga. Na išdygsta koks spuogas, bet jokių didesnių problemų