Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Mazoji_s @ 2009 02 11, 22:53)
aš ir toniką turiu, nes kaip tik reikėjo, atsiliepimai geri.
kai baigsis netrukus kitos priemonės, pirksiu prausiklį ir veido kremą.

Ir kaip tas tonikas veikia tavo oda? man tai truputi dilgcioja, matyt, veikia visos rugstys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2009 02 12, 13:23)
Ir kaip tas tonikas veikia tavo oda? man tai truputi dilgcioja, matyt, veikia visos rugstys smile.gif

man ir kokią minutę ar dvi gal 4u.gif
aš dar nakčiai naudoju Avene Cleanance K su AHA, tai man labai palygina ir nuramina veido odą. tikrai pagerėjo odos būklė
Atsakyti
O aš turiu problemą,kad labai kemšasi poros T zonoj, o šiaip oda mišri,net sausoka labiau.Pirkčiau net ir brangų kremą,bet pasimečiau-neatrandu,kuris nekimštų porų... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2009 02 12, 20:22)
O aš turiu problemą,kad labai kemšasi poros T zonoj, o šiaip oda mišri,net sausoka labiau.Pirkčiau net ir brangų kremą,bet pasimečiau-neatrandu,kuris nekimštų porų... sad.gif

Avene kremai man atrodo nekemšantys yra, net parašyta " non comedonic"
Atsakyti
Kadangi mano oda yra riebi (ir dar spoguota), tai kelis sykius dariausi veido valyma ir man kosmetologe patare nusipirkti visa rinkinuka veido prieziurai (prausiklis, kauke ir pylingas). Tai buvo BIOMARIS firmos ir tiesa pasakius man jis tiko ir patiko
Atsakyti
Tų priemonių mišriai / riebiai odai yra nnnn... Tačiau aš supratau, kad geriausia nieko nedaryti ax.gif Na kuo natūraliau viską daryti. Mano kišenė man net neleistų pirkti visokias brangias priemones, bet visada pirkdavau ir ne pačias prasčiausias. Garnier, loreal, oriflame... Žodžiu, nuo brangesnių iki pigesnių. Jau atrodydavo padeda, bet va žiūrėk ir išdygsta keli pūliningi spuogai. Ypač prieš TAS dienas. Ir dar buvau pastebėjus tokią tendenciją: mano oda vis priprasdavo prie kokios vienos priemonės. Tada pakeitus kremą ar kitą priemonę, iškarto būdavo teigiamas rezultatas, tačiau tik porai dienų. Taigi, ėmiau ir nieko nebenaudojau. Iš ryto tiesiog nuprausiu su šiltu vandeniu ir išeinant su antibakterine kompaktine pudra papudruoju minimaliai, kad dienos bėgyje nepradėtų blizgėti oda. Grįžusi nuprausiu veidą su RASOS prausikliu be kvapų ir parabenų jautriai odai ir tiek. Jokių kremų. Na ir kas savaitę, kas dvi naudoju molio kaukę. Parsivežiaus iš Tuniso keletą indelių vasarą, tai negaliu atsidžiaugti. Nė viena kaukė taip veido neišvalydavo. Na ir ką, nieko TOKIO nenuadoju, stengiuosi kuo natūraliau, be jokių tų sintetinių kremų išsiversti, ir mano odos būklė tikrai nebloga. Na išdygsta koks spuogas, bet jokių didesnių problemų thumbup.gif
Atsakyti
Sutinku, nereikia nieko ypatingo daryt tai odai, viskas susitbarko savaime rupinantis net ir minimaliai smile.gif vat del vieno dalyko ant saves pykau, kad spaudinejau spuogelius ir inkstiriukus, todel ju atsirasdavo daugiau ir daugiau... Siuo metu naudoju Rasa problemines odos linijos prausikli ir krema-geli, dar clean and clear valikli makiazui nuvalyt, ir esu patenkinta, odyte beveik svari, gaivi thumbup.gif siuo metu tiek priemoniu pilnai uztenka, tikiuos viskas taip ir isliks biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Nes opda pripranta prie priemonių, ir tada pati natūraliai nebeapsisaugo. o dėl spaudinėjimo, tai doh.gif vis neatrprantu. Gerai bent tiek, kad kosmetologė pasakė: jeigu jau spaudi, tai spausk taip, kad kraujai pasitaškytų lotuliukas.gif ! Suprask, kai gerai viską išspaudi (o tą ir parodo kraujas) ir padezinfekuoji, spuogas gali ir nebesusidaryti iš naujo. O pačiai tai daryti yra tiesiog savęs kankinimas, todėl kažkaip savaime išeina mažiau spaudyti.
Atsakyti
QUOTE(shakezzz @ 2009 02 15, 14:30)
Sutinku, nereikia nieko ypatingo daryt tai odai, viskas susitbarko savaime rupinantis net ir minimaliai smile.gif  vat del vieno dalyko ant saves pykau, kad spaudinejau spuogelius ir inkstiriukus, todel ju atsirasdavo daugiau ir daugiau... Siuo metu naudoju Rasa problemines odos linijos prausikli ir krema-geli, dar clean and clear valikli makiazui nuvalyt, ir esu patenkinta, odyte beveik svari, gaivi  thumbup.gif  siuo metu tiek priemoniu pilnai uztenka, tikiuos viskas taip ir isliks  biggrin.gif

Ir kaip tau kremas gelis ir prausiklis rasos? cia del ju odyte svari? clean and clear nesausina odos? as dar kol kas ties geliuku apsistojus, nes dar senos priemones nesibaige smile.gif
Atsakyti
labai patenkinta as tuo geliu ir prausikliu. prausiklis nesausina odos, labai malonus naudot, ir kvapas tikrai man patinka, o kremukas tai visiskai nepalieka riebios odos, kaip tik ja tik pamaitina, padrekina ir isvalo. smile.gif tas valiklis irgi nesausina odos, nes as naudoju ne nuo inkstiru, bet jautriai odai, kur galima ir makiaza valyt smile.gif o rasos linijos probleminei odai produktam drogas parduotuvese su kuponu is paneles 20 procentu nuolaida, tai sumokejau uz du gaminius 24 litus su centais, tai ciut nesokineju is dziaugsmo su tokiom priemonem wink.gif
Atsakyti
Aš tav irgi turiu tą kuponą iš panelės ir nežinau ar pirkti toniką ax.gif kremas-gelis kur buvo mėginukas gal kai ir nieko, bet prausiklis man labai netiko - turbūt dar niekada neturėjau tiek spuogų kiek dabar nuo to mėginuko, nebent čia prie pms... fear.gif
Atsakyti
man patinka kaip naudojasi rasos tonikas, kremas, na turiu omeny negrauzia neblizga... tik gelis ne, nes ant spuogo plevele pavirsta ir neuzmaskuosi pudra,tai tik nakciai..
Nu bet apsispuogavau doh.gif Nu gal cia pms...bet su Avene K tokiu pms neturejau;/
Atsakyti