Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

Gal kas patars krema kad ir veidas nesirebaluotu ir nuo pirmu rauksleliu padetu?
Atsakyti
Jei jus kalbate apie Vichy Normadem prausikli,tai galiu os patirties pasakyti,kad ji kasdien vartojan oda pradeda siek tiek pleiskanoti,bent jau man taip buvo.Todel as ta geli naudoju max kas antra diena vakarais.Siaip jei kas pigesnio prausiklio nori,tai rekomenduociau AOK odai +20 man jis niekuo nesiskiria nuo Vichy.Apskritai,tai as visada tuos gelius praskiedziu su vandeniu kai buteliukas pustustis buna ir toliau ilgokai naudoju,poveikis nesiskiria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2009 01 11, 01:08)
Nezinau kiek tame teisybes taciau man viename SPA kosmetologe pasake kad priemones "riebiai odai ir nuo spuogu" galima vartoti iki 25 metu max. , o po to net jei riebi oda negalima naudoti priemoniu su alkoholiu, rugstimis ir pan. Nezinau kiek tame teisybes taciau paaugliams skirtu priemoniu nebenaudoju.
Siuo metu naudoju Kinara Lime Eucalyptus veido krema dienai, vakarais Estee Lauder seruma. Karta per savaite naudoju Estee Lauder sildanti veido sveitikli, jei koks spuogiukas iskyla ar oda suirzta per PMS panaudoju Karin Herzog krema su deguonim (veikia antibakteriskai, lygina veido odos spalva, gydo spuogus).
Taip ir kovoju... doh.gif
Rezultatai tikrai geri, oda svari ir poros neisiplete oda lygi, bet nemegstu as taip tepliotis ir nors tu ka  doh.gif
Ale ko tik del grozio nepadarysi... ax.gif

pvz Le Roche Possay linija nuo spuogu moterims virs 25m mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,mano odelė t.p mišri,T zona lb riebi,yra inkštirų,prieš "mano dieneles" ant kaktos pasipila armija spuogelių,o skruostai ,ypač žiemą lb išsausėja,net plėmais tokiais pleiskanojančiais rausvais išmeta,veido oda blyški,kakta pastoviai blizga,niekaip neprisitaikau veido priežiūros priemonių, verysad.gif gal kas ką patartumėt,tik nesiūlykit kosmetikos už atomines kainas,nes man veido kremui ir 40 lt,yra nemažai,kai kitoms tokie pinigėliai tik juoką sukelia ax.gif Šiaip norėčiau kosmetimos kurioje būtų kuo natūralesnės medžiagos,kuo mažiau dažiklių ir aromatinių priedų.Iš karto dėkoju už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Mano oda mišri. Labai daug metų ieškojau sau tinkamų priemonių.
Naudojau ir pigias priemones ir labai brangias.
Susipažinau su vieną labai gera kosmetologe ir ji man padėjo išsirinkt priemones. Tai mano mylimas SOTHYS. Naudoju prausikli kartais perku balinanti,o siaip naudoju riebiai odai. Losjona kuris man labai tinka. Kremuka kuris tiko man idealiai. mIr visokias kaukes thumbup.gif Rezultatas akivaizdus wub.gif Pienelį makiažo valymui naudoju Chanel,Clarins,Biotherm pakaitomis. Dar naudoju Chanel ir Clarins kaukes riebiai odai. Labai patinka. Pastebėjau,kad labai pagerėja būklė veido po kaukių. Dedu jas du kartus per savaitę pakaitomis. Turiu viena nuostabia kaukę L'occitane cotton ji labai nuramina mano oda wub.gif Daug išleidžiu visokioms priemonėms,bet ji to verta.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 05, 12:34)
Mano oda mišri. Labai daug metų ieškojau sau tinkamų priemonių.
Naudojau ir pigias priemones ir labai brangias.
Susipažinau su vieną labai gera kosmetologe ir ji man padėjo išsirinkt priemones. Tai mano mylimas SOTHYS. Naudoju prausikli kartais perku balinanti,o siaip naudoju riebiai odai. Losjona kuris man labai tinka. Kremuka kuris tiko man idealiai. mIr visokias kaukes thumbup.gif  Rezultatas akivaizdus wub.gif Pienelį makiažo valymui naudoju Chanel,Clarins,Biotherm pakaitomis. Dar naudoju Chanel ir Clarins kaukes riebiai odai. Labai patinka. Pastebėjau,kad labai pagerėja būklė veido po kaukių. Dedu jas du kartus per savaitę pakaitomis. Turiu viena nuostabia kaukę L'occitane cotton ji labai nuramina mano oda wub.gif Daug išleidžiu visokioms priemonėms,bet ji to verta.

o kam pienelis, jei prausi veidą prausikliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 05, 14:36)
o kam pienelis, jei prausi veidą prausikliu?  g.gif

Makiaža visada iš pradžiu nuvalau pieneliu. Akis ir veida.
Atsakyti
QUOTE(Daivavit @ 2009 02 05, 12:56)
Sveikutės,mano odelė t.p mišri,T zona lb riebi,yra inkštirų,prieš "mano dieneles" ant kaktos pasipila armija spuogelių,o skruostai ,ypač žiemą lb išsausėja,net plėmais tokiais pleiskanojančiais rausvais išmeta,veido oda blyški,kakta pastoviai blizga,niekaip neprisitaikau veido priežiūros priemonių,  verysad.gif  gal kas ką patartumėt,tik nesiūlykit kosmetikos už atomines kainas,nes man veido kremui ir 40 lt,yra nemažai,kai kitoms tokie pinigėliai tik juoką sukelia  ax.gif Šiaip norėčiau kosmetimos kurioje būtų kuo natūralesnės medžiagos,kuo mažiau dažiklių ir aromatinių priedų.Iš karto dėkoju už patarimus  4u.gif

gal pabandyk rasos kremuka? as dar nebandziau, tik is tos linijos nusipirkau tonika, tai kol kas matau, kad inkstiriuku neber. o del kremo, tai maciau, kad nedaug kainuoja, apie 17-18 berods.
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri pandėt BIOK Rasos veido priežiūrios priemones? Ką galit pasakyti? Ar verta pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 02 09, 18:29)
Mergaitės, gal kuri pandėt BIOK Rasos veido priežiūrios priemones? Ką galit pasakyti? Ar verta pirkti?  4u.gif

As, kaip ir pries tai rasiau, bandziau tonika. man rodos, tuo labiau uz tokia kaina, tai tikrai verta pirkti. nes neissausina odos, sudetyje vaistazoliu yra, nuima veido blizgesi. Trumpai as ji naudoju, bet dar blogybiu nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(power_for_ever @ 2009 02 09, 17:35)
As, kaip ir pries tai rasiau, bandziau tonika. man rodos, tuo labiau uz tokia kaina, tai tikrai verta pirkti. nes neissausina odos, sudetyje vaistazoliu yra, nuima veido blizgesi. Trumpai as ji naudoju, bet dar blogybiu nematau smile.gif

Skaičiau tavo komentarą mirksiukas.gif
Pagalvojau, kad gal kas ir kitas priemonės išbandė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 02 09, 17:40)
Skaičiau tavo komentarą  mirksiukas.gif
Pagalvojau, kad gal kas ir kitas priemonės išbandė  smile.gif

aš ir toniką turiu, nes kaip tik reikėjo, atsiliepimai geri.
kai baigsis netrukus kitos priemonės, pirksiu prausiklį ir veido kremą.
Atsakyti