QUOTE(Ameteist @ 2011 03 02, 15:56)
Sveikos,
Jau pora menesiu oda kazkokia "issibalansavus". Riebaluojasi, kemsasi, kyla spuogeliai, galvos oda irgi labai riebi pasidare, anksciau issimaudydavau vakare, ryte uztekdavo plaukus graziai istiesinti ir dar sekancia diena jie graziai krisdavo. Ar gali taip paveikti saltis ir oda stengiasi labiau apsisaugoti riebaliniu sluoksniu? Bandziau ir dazniau sveisti, nepadeda... Gal turite patarimu is savo patirties?
Jau pora menesiu oda kazkokia "issibalansavus". Riebaluojasi, kemsasi, kyla spuogeliai, galvos oda irgi labai riebi pasidare, anksciau issimaudydavau vakare, ryte uztekdavo plaukus graziai istiesinti ir dar sekancia diena jie graziai krisdavo. Ar gali taip paveikti saltis ir oda stengiasi labiau apsisaugoti riebaliniu sluoksniu? Bandziau ir dazniau sveisti, nepadeda... Gal turite patarimu is savo patirties?
hormonai
QUOTE(Grasse @ 2011 03 02, 18:13)
Gal kas mane apsviestu? Mano oda yra misri, taip manau, nes veidas daznai blizga, yra spuogu per visa veida, vietomis veidas sausas . Kai buvau pas kosmetologe, ji man pasake, jog mano veido oda yra plona Ar gali taip but, jei ji pas mane rieboka ir ar priziuret ja tokiu atveju reikia kaip ir misria?
jūsų oda mišri, o jei vietom išsausėjus, vadinas, dehidratuota. Galbūt dėl to ir riebaluojas oda, ji taip ginas nuo sausumo, kol neatstatysit dregmės, tol riebaluosis. Ir spuogai gali dėl to kilt, kad odai trūksta dregmės.
šiaip netingėkit perskaityt temų, kai prisijungė himalaia labai daug geros info galim rast