Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Ameteist @ 2011 03 02, 15:56)
Sveikos,
Jau pora menesiu oda kazkokia "issibalansavus". Riebaluojasi, kemsasi, kyla spuogeliai, galvos oda irgi labai riebi pasidare, anksciau issimaudydavau vakare, ryte uztekdavo plaukus graziai istiesinti ir dar sekancia diena jie graziai krisdavo. Ar gali taip paveikti saltis ir oda stengiasi labiau apsisaugoti riebaliniu sluoksniu? Bandziau ir dazniau sveisti, nepadeda... Gal turite patarimu is savo patirties?

hormonai smile.gif

QUOTE(Grasse @ 2011 03 02, 18:13)
Gal kas mane apsviestu? Mano oda yra misri, taip manau, nes veidas daznai blizga, yra spuogu per visa veida, vietomis veidas sausas . Kai buvau pas kosmetologe, ji man pasake, jog mano veido oda yra plona  g.gif Ar gali taip but, jei ji pas mane rieboka ir ar priziuret ja tokiu atveju reikia kaip ir misria?

jūsų oda mišri, o jei vietom išsausėjus, vadinas, dehidratuota. Galbūt dėl to ir riebaluojas oda, ji taip ginas nuo sausumo, kol neatstatysit dregmės, tol riebaluosis. Ir spuogai gali dėl to kilt, kad odai trūksta dregmės.

šiaip netingėkit perskaityt temų, kai prisijungė himalaia labai daug geros info galim rast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 02 28, 10:49)
na siaip kiek seminaru esu buvusi visada akcentuodavo, kad hialuronas skiriamas sausai odai, kuriai reikia dregmes arba efektyviai veikia plonesne paakiu oda. jokiu budu negalima spuoguotai odai, nes jame esancios drekinamosios medziagos gali paskatinti spuogeliu augima.

Hialuronas šiaip nėra laikomas komedogenišku, bet, kaip ir bet koks drėkiklis, gali kimšti poras, nuo žmogaus priklauso. Riebiai, bet išsausėjusiai odai jis geras tuo, kad yra labai lengvas ir neskatina odos dar daugiau riebaluotis, tačiau efektyviai drėkina.

QUOTE(Grasse @ 2011 03 02, 11:13)
Gal kas mane apsviestu? Mano oda yra misri, taip manau, nes veidas daznai blizga, yra spuogu per visa veida, vietomis veidas sausas . Kai buvau pas kosmetologe, ji man pasake, jog mano veido oda yra plona  g.gif Ar gali taip but, jei ji pas mane rieboka ir ar priziuret ja tokiu atveju reikia kaip ir misria?

Na, oda gali būti plona. Bet nelabai aišku, kas turėta omenyje... Geriausia pačios kosmetologės ir paklausti, kad plačiau paaiškintų.
Plonas gali būti pats viršutinis odos sluoksnis, kas didelės įtakos "odos gyvenimui" neturi. Jei ploni gilesni odos sluoksniai- oda gali būti jautresnė, labiau matytis kapiliarai, ji gali greičiau senti, nukarti, būti labiau pažeidžiama ir t.t. Jei jokių kitų problemų neturite (kaip jautrumas, dažni odos įtrūkimai ir pan.), nematau problemos, jei "oda plona". Prižiūrėkit taip pat, kaip ir "neploną" smile.gif- švelniai...
Atsakyti
Sakote hormonai g.gif tuomet reiketu pas gydytoja
Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Ka daryti,kad veido odo neblizgetu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimi2 @ 2011 03 02, 22:30)

as su kefyru ar rugpieniu nuvalau riebias vietas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimi2 @ 2011 03 02, 21:30)

yra kremu matizuojanciu oda, nuimanciu blizgesi.
Atsakyti
QUOTE(Grasse @ 2011 03 02, 20:13)

na su misria oda sudetingiau: reikia skirtingu priemoniu problematinems vietoms. kur sausa butina drekinti, maitinti, o kur riebu reiketu reguliuoti riebalu issiskyrima.
stenkis kuo maziau naudoti priemoniu su alkoholiu, geriau veida prausti ramuneliu arbata, arba neutraliu prausikliu. sunku kazka patarti kai odos negali paciupineti ir pasakyti kas kaip wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ameteist @ 2011 03 02, 21:50)
Sakote hormonai  g.gif tuomet reiketu pas gydytoja
Aciu atsakiusioms  4u.gif

as manau jei padeda reikstis nebudingi pozymiai, ko ankciau nebudavo, tai gali buti kokiu sutrikikimu pasekmes, gal sutrikusi liauku, hormonu veikla.
gal organizmas prisitaiko prie kokiu pokyciu.
Papildyta:
QUOTE(baltojifeja @ 2011 03 03, 13:37)
na su misria oda sudetingiau: reikia skirtingu priemoniu problematinems vietoms. kur sausa butina drekinti, maitinti, o kur riebu reiketu reguliuoti riebalu issiskyrima.
stenkis kuo maziau naudoti priemoniu su alkoholiu, geriau veida prausti ramuneliu arbata, arba neutraliu prausikliu. sunku kazka patarti kai odos negali paciupineti ir pasakyti kas kaip wink.gif smile.gif
tik del to plonumo nesupratau - kaip plona? arti kapiliarai? oda glebi?truksta tvirtumo? tas plonumas labai abstrakciai skamba
Papildyta:

as manau jei padeda reikstis nebudingi pozymiai, ko ankciau nebudavo, tai gali buti kokiu sutrikikimu pasekmes, gal sutrikusi liauku, hormonu veikla.

Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 03 03, 13:39)

anksciau taip tikrai nebuvo, as jau irgi pradedu manyti, kad cia ir nuo bendros organizmo bukles priklauso. Lieciu veido oda ir atrodo, kad koks sluoksnis uzdetas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 02, 19:30)
hormonai  smile.gif
jūsų oda mišri, o jei vietom išsausėjus, vadinas, dehidratuota. Galbūt dėl to ir riebaluojas oda, ji taip ginas nuo sausumo, kol neatstatysit dregmės, tol riebaluosis. Ir spuogai gali dėl to kilt, kad odai trūksta dregmės.

šiaip netingėkit perskaityt temų, kai prisijungė himalaia labai daug geros info galim rast  ax.gif

o kaip butu geriausiai ta dregme atstatyti? jau esu nusiziurejus pora drekinanciuju veido proceduru grozio salone
Atsakyti
QUOTE(Grasse @ 2011 03 03, 20:17)
o kaip butu geriausiai ta dregme atstatyti? jau esu nusiziurejus pora drekinanciuju veido proceduru grozio salone

pirmiausiai reikia gerti vandens pakankamai.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti