QUOTE(Diamonds @ 2011 02 28, 12:18)
Sveikos Man smalsu pasidarė - ar tikrai būtinas serumas prieš kremą ? Visad naudodavau tik kremą ir toniką, o dabar konsultantė pasiūlė ir serumą, aš suprantu - jų tikslas parduot, o man įdomu, kiek mergaičių naudoja serumą prieš kremą ir ar pasijautė rezultatas ?
serumai, esencijos, geliai gali buti naudojami ne pries krema, o vietoj jo, ypac jei oda riebi ir kemsasi poros. riebios odos savininkems, net masazas su kokiu aliejumi nerekomenduojamas daryti del poru kimsimosi.
siaip ryte vietoj kremo galite naudoti seruma, priklausomai kokia jo sudetis, poveikis ir t.t., o vakare tepti kremu.
del riebios odos - jei naudojate tonika ir krema, butina isigyti gera prausikli, kuris nuprausia issiskyrusius riebalus, senas lasteles, kosmetika ir panasiai. ir jei priemones tinkamos, jokiu papildomu gali nereiketi. aiksu priklausomai nuo amziaus, bet galima isigyti serumu probleminems, linkusioms riebeti, rauksletis vietoms - bet tai gali buti C vitaminas, placenta, ar net arbatzoliu esencijos. Tim riebiai odai netinka priemones su hialuronu