Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Diamonds @ 2011 02 28, 12:18)
Sveikos  4u.gif  Man smalsu pasidarė - ar tikrai būtinas serumas prieš kremą ? Visad naudodavau tik kremą ir toniką, o dabar konsultantė pasiūlė ir serumą, aš suprantu - jų tikslas parduot, o man įdomu, kiek mergaičių naudoja serumą prieš kremą ir ar pasijautė rezultatas ?  blush2.gif

serumai, esencijos, geliai gali buti naudojami ne pries krema, o vietoj jo, ypac jei oda riebi ir kemsasi poros. riebios odos savininkems, net masazas su kokiu aliejumi nerekomenduojamas daryti del poru kimsimosi.
siaip ryte vietoj kremo galite naudoti seruma, priklausomai kokia jo sudetis, poveikis ir t.t., o vakare tepti kremu.
del riebios odos - jei naudojate tonika ir krema, butina isigyti gera prausikli, kuris nuprausia issiskyrusius riebalus, senas lasteles, kosmetika ir panasiai. ir jei priemones tinkamos, jokiu papildomu gali nereiketi. aiksu priklausomai nuo amziaus, bet galima isigyti serumu probleminems, linkusioms riebeti, rauksletis vietoms - bet tai gali buti C vitaminas, placenta, ar net arbatzoliu esencijos. Tim riebiai odai netinka priemones su hialuronu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 02 28, 15:21)
Siaip serumuose yra didesnes koncentracijos medziagu, todel nera rekomenduojama juos naudoti kadien. galima kursa, arba i savaite karta ar kelis. na cia manau daug niuansu gali buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltojifeja: 28 vasario 2011 - 15:06
QUOTE(baltojifeja @ 2011 02 28, 14:21)
Tim riebiai odai netinka priemones su hialuronu smile.gif

Kaip keista, man kosmetologe kaip tik rekomendavo seruma su hialurono r. ir nepastebejau, kad riebintu ar blogai veiktu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 02 28, 16:33)
Kaip keista, man kosmetologe kaip tik rekomendavo seruma su hialurono r. ir nepastebejau, kad riebintu ar blogai veiktu...  g.gif

o va as is savo patirties galiu pasakyt,kad man visos priemones su hialiuronu labai kimso poras doh.gif ypac kauke biocell,po jos po poru dienu budavau TAIP isberta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2011 02 28, 18:33)
Kaip keista, man kosmetologe kaip tik rekomendavo seruma su hialurono r. ir nepastebejau, kad riebintu ar blogai veiktu...  g.gif

na siaip kiek seminaru esu buvusi visada akcentuodavo, kad hialuronas skiriamas sausai odai, kuriai reikia dregmes arba efektyviai veikia plonesne paakiu oda. jokiu budu negalima spuoguotai odai, nes jame esancios drekinamosios medziagos gali paskatinti spuogeliu augima. jei spuogeliu nera, galima problematinems vietoms kaip paakiai, rauksletos vietos.
hialuronas ieina i musu odos sudeti, naudojant ji atkuriama odos dregme, suteikiama lygumo, elastingumo, skatinama regeneracija.
riebesnei odai rekomenduojama geriau placentos ir hialurono maisytas serumas. riebinti hialurono serumas neriebins, bet jis skatina dregmes atsistatyma, todel jei oda riebi didelio poveikio nepajusite. riebesniai odai butina sureguliuoti medziagu, riebaliniu lasteliu veikla, todel labiau tiktu serumai su c vitaminu.
aisku perteikiu tik girdeta informacija is seminaru ir savu kosmetologiu.
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2011 02 28, 12:18)
Sveikos  4u.gif  Man smalsu pasidarė - ar tikrai būtinas serumas prieš kremą ? Visad naudodavau tik kremą ir toniką, o dabar konsultantė pasiūlė ir serumą, aš suprantu - jų tikslas parduot, o man įdomu, kiek mergaičių naudoja serumą prieš kremą ir ar pasijautė rezultatas ?  blush2.gif

as naudoju seruma pries krema ,ir tikrai lb dziaugiuosi thumbup.gif nera jokio riebumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 02 28, 18:49)
na siaip kiek seminaru esu buvusi visada akcentuodavo, kad hialuronas skiriamas sausai odai, kuriai reikia dregmes arba efektyviai veikia plonesne paakiu oda. jokiu budu negalima spuoguotai odai, nes jame esancios drekinamosios medziagos gali paskatinti spuogeliu augima. jei spuogeliu nera, galima problematinems vietoms kaip paakiai, rauksletos vietos.
hialuronas ieina i musu odos sudeti, naudojant ji atkuriama odos dregme, suteikiama lygumo, elastingumo, skatinama regeneracija.
riebesnei odai rekomenduojama geriau placentos ir hialurono maisytas serumas. riebinti hialurono serumas neriebins, bet jis skatina dregmes atsistatyma, todel jei oda riebi didelio poveikio nepajusite. riebesniai odai butina sureguliuoti medziagu, riebaliniu lasteliu veikla, todel labiau tiktu serumai su c vitaminu.
aisku perteikiu tik girdeta informacija is seminaru ir savu kosmetologiu.

Bet su vitaminu c ne visoms odoms gali tikti. Kai kurioms alergizuoja, reikia pasibandyt.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2011 03 01, 16:31)
Bet su vitaminu c ne visoms odoms gali tikti. Kai kurioms alergizuoja, reikia pasibandyt.

taip, visiskai teisingai. Oda kiekvieno individuali, todel kas tinka vienai, gali visiskai netikti kitai.
Yra klienciu kurioms netinka kosmetika su E vitaminu, medetkomis, kaip sako Chardonnay, su vitaminu C, todel bet kokios kosmetikos rekomenduojama pirma pabandyti. jei naudojates kosmetologiu paslaugomis, paprasykite, kad siulomos produkcijos ipiltu/idetu pabandyti mazus kiekius, nes tokiu atveju nereikes pirkti visos pakuotes, tai kainuos pigiau ir atsirinksite savo odai tinkamas priemones.
kaip drabuzius renkames pagal figuros tipa, isvaizda, taip ir kosmetikos priemones reiketu atidziai rinktis pagal savo odos problema, tipa.
as vis dar renkuosi tinkamas sau priemones, proceduras, skaitau straipsnius apie problemas odos, medziagas joms spresti ir panasiai, nes ir klientui norisi patarti ir rasti sau sprendima kaip atsikratyti riebios odos problemu.
Atsakyti
Sveikos,
Jau pora menesiu oda kazkokia "issibalansavus". Riebaluojasi, kemsasi, kyla spuogeliai, galvos oda irgi labai riebi pasidare, anksciau issimaudydavau vakare, ryte uztekdavo plaukus graziai istiesinti ir dar sekancia diena jie graziai krisdavo. Ar gali taip paveikti saltis ir oda stengiasi labiau apsisaugoti riebaliniu sluoksniu? Bandziau ir dazniau sveisti, nepadeda... Gal turite patarimu is savo patirties?
Atsakyti
Parekomenduokite riebiai odai seruma su vit c
Gal kuri esat kelis isbandziusi?
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2011 03 02, 18:11)
Parekomenduokite riebiai odai seruma su vit c
Gal kuri esat kelis isbandziusi?

as deduosi miltukais C vitamina, kuris ant odos kosele virsta. ji naudojo paberstoms, spoguotoms vietoms. naudoju japoniska wink.gif bet galiu asmeniskai parasyti jei domina firma, kaina, kad nesigautu paskui reklama cia ar panasiai.
Papildyta:
QUOTE(Ameteist @ 2011 03 02, 17:56)
Sveikos,
Jau pora menesiu oda kazkokia "issibalansavus". Riebaluojasi, kemsasi, kyla spuogeliai, galvos oda irgi labai riebi pasidare, anksciau issimaudydavau vakare, ryte uztekdavo plaukus graziai istiesinti ir dar sekancia diena jie graziai krisdavo. Ar gali taip paveikti saltis ir oda stengiasi labiau apsisaugoti riebaliniu sluoksniu? Bandziau ir dazniau sveisti, nepadeda... Gal turite patarimu is savo patirties?

o gal hormonine organizmo veikla sutriko?
Atsakyti
Gal kas mane apsviestu? Mano oda yra misri, taip manau, nes veidas daznai blizga, yra spuogu per visa veida, vietomis veidas sausas . Kai buvau pas kosmetologe, ji man pasake, jog mano veido oda yra plona g.gif Ar gali taip but, jei ji pas mane rieboka ir ar priziuret ja tokiu atveju reikia kaip ir misria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grasse: 02 kovo 2011 - 18:14