apskritai, aš tik už molio kaukes. Nebrangu ir yra poveikis šioks toks. Dar patinka, kad tai natūrali priemonė, be jokių papildomų chemijų ar ingredientų, kemšančių poras.
šiaip pieneliai tik sausai odai rekomenduojami. Aš naudoju servetėles, nors oda mišri, nes odai vanduo nepatinka
vis tiek pienelio likučius reik paskui toniku ar terminiu vandeniu nuvalyt, todėl gal jums visai patiktų odos valymas be vandens
Juodojo Eurokos molio miltuku kauke ir man patinka labiausiai. Naturali,nebrangi ir neblogai veikianti.
Panasiai galeciau atsiliepti ir apie maistines mieles sumaisytas su siltu vandenuku .
Panasiai galeciau atsiliepti ir apie maistines mieles sumaisytas su siltu vandenuku .
QUOTE(Agile @ 2011 02 08, 19:28)
Gal galėtumėt rekomenduoti kokią gerą kaukę riebiai/mišriai odai? Įdomu būtų išgirsti apie molio kaukes .
Ir dar turiu klausimėlį apie pienelius? Ar naudojate? Man kažkaip atrodo, kad jie netinka mišriai odai ir niekad nebandžiau . Vietoje to naudoju prausiklius, bet mano odai labai nepatinka vanduo, parausta ir peršti .
Ir dar turiu klausimėlį apie pienelius? Ar naudojate? Man kažkaip atrodo, kad jie netinka mišriai odai ir niekad nebandžiau . Vietoje to naudoju prausiklius, bet mano odai labai nepatinka vanduo, parausta ir peršti .
Mano oda misri, bet dideliu problemu neturiu. Pasiriebaluoja daugiausia nosis ir smakras, bet dabar oda ypac susitvarke naudojant gera prausikli, pieneli ir krema. Mane ismanancios turbut subartu, bet dabar naudoju truputi skirtingu gamintoju gaminius, ne visa istisa linija. Nors mano oda nera labai riebi, naudoju prausikli riebiai odai - puikiai pasalina visa riebalu pertekliu, bet nesausina veido, labai patinka, jau antra buteliuka nusipirkau. Ir pienelis sitos linijos linijos, Natura House, italų, pirkau parduotuvėje, bet parodyti cia yra (http://www.juara.lt/index.php?sec=4&cid=18) - tie zali, su cinamonu. Toniko ju neisbandziau, perku Hortus Fratris, jis dar geras tuo, kad saugo kapiliarus, kas ziema aktualu, kai veidas patiria nemazus temperaturu skirtumkus bunant patalpose ir lauke. Ir krema irgi dabar naudoju Hortus Fratris misriai odai, tai kaip ir viskas tinka ir oda mano, tfu btfu, siuo metu man problemu nekelia jokiu. ASiswku, cia gerai buvo sakyta, reik ziuret ir ka valgai. Labai sumazinau visokiu majonezu, pusfabrikaciu, itraukiau i savo valgiarasti avizinius dribsnius ir naturalias sultis (kaledu seniui parasiau toki njeromantiska nora rasti po egle gera sulciaspaude
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay @ 2011 02 03, 09:51)
Ir jums nesikemša poros? O patys veido riebalai jų nepašalinus neužkemša porų?
Gal kas gali patartti kaip išsirinkti tinkamą kremą? Šiaip man oda neblizga niekada. Tik aplink nosies sparnelius pabraukus pirštu jaučiasi riebumas. Šiek tiek riebumo jaučiasi tarp antakių ir po lūpomis. Visur kitur oda normali, į sausumą nešanti. Buvau pas 3 dermatologus, visi šneka skirtingai ir nė vienas negali pasakyti koks kremas ar priemonės tiktų. Viena patarė bandyt Bioderma, ir viskas. Sumoki, o naudos gauni nulį
Gal kas gali patartti kaip išsirinkti tinkamą kremą? Šiaip man oda neblizga niekada. Tik aplink nosies sparnelius pabraukus pirštu jaučiasi riebumas. Šiek tiek riebumo jaučiasi tarp antakių ir po lūpomis. Visur kitur oda normali, į sausumą nešanti. Buvau pas 3 dermatologus, visi šneka skirtingai ir nė vienas negali pasakyti koks kremas ar priemonės tiktų. Viena patarė bandyt Bioderma, ir viskas. Sumoki, o naudos gauni nulį
Pati negaliu patarti, bet kai kur buna nemokamu konsultaciju, aisku, pasiulo kazkokiu savo produktu, bet pirkti neprivaloma. Vilniuje berods kas penktadieni daro PC Mada II aukste Juara krautuveleje tokiu aparatu tiria, ankstesniame poste idejau nuoroda i svetaine, ten skelbia ir kokiuose miestuose kada darys nemokamus odos tyrimus - vaistinese, Sarmose. O nuo mokamu dermatologu as kaip reikiant esu nukentejusi, nuejau su alergija po apelsinu dietos, tai man parinko itin uzterstai odai kazkoki M120 krema, nuo kuriuo po savaites naudojimo atsirado kazkurio laipsnio odos nudegimas, pora menesiu paskui vaiksciojau pas kosmetologe kas savaite darytis atstatomasias kaukes...
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 08, 18:40)
apskritai, aš tik už molio kaukes. Nebrangu ir yra poveikis šioks toks. Dar patinka, kad tai natūrali priemonė, be jokių papildomų chemijų ar ingredientų, kemšančių poras.
šiaip pieneliai tik sausai odai rekomenduojami. Aš naudoju servetėles, nors oda mišri, nes odai vanduo nepatinka
vis tiek pienelio likučius reik paskui toniku ar terminiu vandeniu nuvalyt, todėl gal jums visai patiktų odos valymas be vandens
man tai pvz niekada nepatiko pieneliai. naudoju svelnu prausikli jautriai odai, ryte tik su vandeniu nuprausiu ir vsio. geriausios kaukes riebiai odai su moliu- sutraukia poras, nuima veido riebuma. o tonikas man geriausias is margaritos. krema naudoju is olay.
kartais istepu grynu vitaminu c kuris parduodamas kapsulese. naudoju paakiu krema, kai pries menesines iskyla spuogu kelias dienas panaudoju duac
QUOTE(ZBITKA @ 2011 02 09, 20:54)
man tai pvz niekada nepatiko pieneliai. naudoju svelnu prausikli jautriai odai, ryte tik su vandeniu nuprausiu ir vsio. geriausios kaukes riebiai odai su moliu- sutraukia poras, nuima veido riebuma. o tonikas man geriausias is margaritos. krema naudoju is olay.
kartais istepu grynu vitaminu c kuris parduodamas kapsulese. naudoju paakiu krema, kai pries menesines iskyla spuogu kelias dienas panaudoju duac
as asmeniskai irgi negaliu su riebia oda naudot pienelio toks jausmas man kad uzsikemsa poros,nzn ,riebus gi jis vis tiek,nemaloniai ant veido jauciasi..toniko nenaudoju visai,nes neradau tinkamo,o ir kazkaip nera butinybes. Spuogams irgi turiu duac nusipirkus,nes nieko geresnio neradau kol kas kad greit uzdziovintu bet naudoju tik ant spuogo kokio jeigu islenda
neseniai seminare buvau apie odos prieziura, tai snekejo apie riebia oda, tai kalbejo, kad pienelis nera butinas, nebent jis buna toks kaip prausiamas (kaip jie sake cleansing cream) - kai ant dregnos odos imasaziuoji ir nuprausi - kartu makiazui nuprausti, vietoj muilo,prausikliu. firmu buna ivairiu, svarbiausia, kad butu be alkoholio (ar su mazu jo kiekiu) ir kokiais zoliniais ekstrakatais (alaviju, arnika, ramunelem).
o tonikas riebesniai odai rekomenduojamas, nes taip pasalinami nesvarumai, kurie kemsa poras, nes issiskiriantys riebalai turi buti efektyviai nuvalyti, kitaip oda elergizuojasi.
riebiai odai nerekomendavo kremu, sake geriau kokios esencijos, geliai, lengvos teksturos medziagos.
dar pasakojo, kad didelis riebalu issiskyrimas gali buti, kad sutrikusi limfos apykaita ir rode kaip rytais ir vakarais minutes trukmes masaza pasidaryti limfai skatinti. labai paprastas, bet galvoju kaip cia aprasyti. abiem rankomis nuo vidurio kaktos i skirtingas puses braukiama, paskui leidziames ties smilkiniais i apacia iki zonos po ausu lezgeliais (cia limfos aktyvinimo taskai) per visa kakta, tas pats judesys nuo nosies pradedant, paskui pradedam nuo virs lupos esancios zonos ir paskui nuo barzdos - pirstais braikiame i priesingas puse, pakylame iki ausies lezgelio ir leidziames kaklu. visus judesius kartojame po tris kartus nezinau ar supratote, bet gal kur rasiu paveiksleli
o tonikas riebesniai odai rekomenduojamas, nes taip pasalinami nesvarumai, kurie kemsa poras, nes issiskiriantys riebalai turi buti efektyviai nuvalyti, kitaip oda elergizuojasi.
riebiai odai nerekomendavo kremu, sake geriau kokios esencijos, geliai, lengvos teksturos medziagos.
dar pasakojo, kad didelis riebalu issiskyrimas gali buti, kad sutrikusi limfos apykaita ir rode kaip rytais ir vakarais minutes trukmes masaza pasidaryti limfai skatinti. labai paprastas, bet galvoju kaip cia aprasyti. abiem rankomis nuo vidurio kaktos i skirtingas puses braukiama, paskui leidziames ties smilkiniais i apacia iki zonos po ausu lezgeliais (cia limfos aktyvinimo taskai) per visa kakta, tas pats judesys nuo nosies pradedant, paskui pradedam nuo virs lupos esancios zonos ir paskui nuo barzdos - pirstais braikiame i priesingas puse, pakylame iki ausies lezgelio ir leidziames kaklu. visus judesius kartojame po tris kartus nezinau ar supratote, bet gal kur rasiu paveiksleli
Naudodama akne b5 ir bha turincius kremsu sutvarkiau oda, nebeberia (labai retai) bet kaktoje pradejau matyti maza raukslele (man tik 23m) kaip uzkirsti jai kelia jei labai nenoriu naudoti drekinanciu kremu, nes nuo ju kakta greiciau blizga, o dar gali ir kimstis Odos sausumo nejauciu.
Gal Rasa serumas brandziai odai tiktu?
QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 12, 11:56)
Man šis serumas labai tinka, nebenaudoju jokių kremų jau pusmetis, spuogai nebekyla, inkštiriukų daug mažiau. Be to, šis serumas man tiko ir karštomis vasaros dienomis, taip pat tinka ir žiemą. Net šaltu oru nereikia jokių kremų
Kremai man tiesiog teršė odą, dabar ji daug švaresnė
dilgelyt, nuo raukšlės tikrai nepadės, jei ji gili
man Rasos serumas labai nepatiko, jokio tolko jį tept. Kai prisimenu po dušo dekoltė tepu, optimizuoju vnž
man Rasos serumas labai nepatiko, jokio tolko jį tept. Kai prisimenu po dušo dekoltė tepu, optimizuoju vnž
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 12, 23:08)
oj ne, raukslyte lb lb mazyte, vos vos matoma, kaip ibrezimas, bet noriu uzkirsti jai kelia plestis toliau, tai klausiu kuo drekinti intensyviai riebia kakta, kad neblizgetu ir nekimstu
QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 12, 03:56)
Naudodama akne b5 ir bha turincius kremsu sutvarkiau oda, nebeberia (labai retai) bet kaktoje pradejau matyti maza raukslele (man tik 23m) kaip uzkirsti jai kelia jei labai nenoriu naudoti drekinanciu kremu, nes nuo ju kakta greiciau blizga, o dar gali ir kimstis Odos sausumo nejauciu.
Jei raukšlė nuo veido raumenų judėjimo atsiradusi, tai kremai nelabai padės, galima kažkiek "apraminti" ją, bet minimaliai.
Serumai, geliai irgi prešraukšlinių savybių turi, ne tik drėkinamieji kremai. Riebiai odai turėtų pats tas būti. Paula's Choice pvz., netgi matizuojantį serumą turi, tai gal ir kitų firmų būtų galimą kažką panašaus surasti, kad neriebalintų, bet turėtų gerų ingredientų.
Rasa nemanau, kad padės, nelabai ten yra ingredientų, kurie raukšlės mažintų.
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 12, 22:08)
bandziau viena karta meginuka kremo, paziurejau i veidrodi, neatpazistu saves - kaktoje nei vienos rauksleles. Pasiemiau kataloga, paziurejau, kas ten per kremas, na, ten buvo kremas nuo mimikos rauksliu, o kaina virs 500 Tai va. Dar turiu toki viena, pasidejau extra atvejui, kai labai reikes superatrodyt.