Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(baltojifeja @ 2011 02 02, 16:23)
na taip aliejai tinka ne visoms, juk gali ir alergizuoti, ir sudirginti.

- priklausomai nuo odos tipo, bet visiskai sutinku, kad oda butina drekinti, ypac pavasario, vasaros sezonais.

kas domisi aliejais, radau apie juos truputi ;)http://www.graziai.lt/lt/straipsniai/naturali-kosmetika/aliejai-ju-savybes-ir-poveikis

siaip bet kokiu atveju as laikausi nuostatos, kad veido oda puikus rodiklis, kas su musu organizmu negerai. ilgai studijavau veido odos zemelapi, kur nurodyta pagal berimus ar problematines vietas, koks organas gali buti sutrikes. metus vis paziuredavau ir uzsirasinedavau - nuejus pas gydytoja, apaiskejo, kad tikrai turiu problemu su mazasiais dubens organais. todel manau, vien odos puoselejimas is isores nepadeda (bet butina pasirikti tinkamas priemones), butina subalansuoti organizmo veikla wink.gif

Sveika, o kur rast tą veido odos žemėlapį?

Merginos, patarkit ką nusipirkt, kad pagelbėt odai. Pas mane labai daug didelių porų, jos kemšasi nuolatos Darosi spuogai iš jų, žodžiu vargas. Gal kokią kaukę, prausiklį patartumėt? Šiaip odą tempia kai nusiprausiu, o aplink nosį tai toks riebumas jaučiasi doh.gif Naudoju Biodermos Hydrabio kremą.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2011 02 02, 18:55)

Merginos, patarkit ką nusipirkt, kad pagelbėt odai. Pas mane labai daug didelių porų, jos kemšasi nuolatos  Darosi spuogai iš jų, žodžiu vargas. Gal kokią kaukę, prausiklį patartumėt? Šiaip odą tempia kai nusiprausiu, o aplink nosį tai toks riebumas jaučiasi doh.gif  Naudoju Biodermos Hydrabio kremą.

ant probleminiu vietu dek C vitamino milteliu, arba skyscio. as naudoju japoniska. o gal kremas netinkamas wink.gif

tuoj bandysiu ikelti veido odos zemelapi
Atsakyti
Tęsiame diskusijas apie riebios, mišrios odos priežiūrą, naudojamas priemones.
Papildyta:
keliu veido zemelapio nuorodas:
http://tutifruti-moo...musu-veide.html
Atsakyti
apie žemėlapį yra atskira tema http://www.supermama...
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2011 02 02, 16:55)

Merginos, patarkit ką nusipirkt, kad pagelbėt odai. Pas mane labai daug didelių porų, jos kemšasi nuolatos  Darosi spuogai iš jų, žodžiu vargas. Gal kokią kaukę, prausiklį patartumėt? Šiaip odą tempia kai nusiprausiu, o aplink nosį tai toks riebumas jaučiasi doh.gif  Naudoju Biodermos Hydrabio kremą.

tai nusiprausus tepk kremu- tik nosies netepk.
poroms valyti tinka veido sveitikliai ir kaukes su moliu, kremai su AHA rugstim
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2011 02 02, 16:55)

aš irgi kankinaus, kai prausdavaus su vandeniu ir paskui odą tempdavo. Nusprendžiau mest prausiklius, naudot kuo mažiau vandens. Vandeniu veidą plaunu tik po molio kaukių.
makiažą valau makiažo valymo servetėlėm, paskui purškiu terminį vandenį ir kartais net kremo nereik.
o jei nesidažius, tai tik terminiu vandeniu purškiuos ir nuvalau veidą, kartais tepu Sebamed clear gelį, bet labai retai.
rytais išvis veido nevalau, kartais terminiu vandeniu apsipurškiu ir nusausinu.
man tokia priežiūra geriausia, nėra kam poras kimšt.
O inkštirai pas jus nuo netinkamų kremų, manau
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 02, 23:14)
aš irgi kankinaus, kai prausdavaus su vandeniu ir paskui odą tempdavo. Nusprendžiau mest prausiklius, naudot kuo mažiau vandens. Vandeniu veidą plaunu tik po molio kaukių.
makiažą valau makiažo valymo servetėlėm, paskui purškiu terminį vandenį ir kartais net kremo nereik.
o jei nesidažius, tai tik terminiu vandeniu purškiuos ir nuvalau veidą, kartais tepu Sebamed clear gelį, bet labai retai.
rytais išvis veido nevalau, kartais terminiu vandeniu apsipurškiu ir nusausinu.
man tokia priežiūra geriausia, nėra kam poras kimšt.
O inkštirai pas jus nuo netinkamų kremų, manau

Ir jums nesikemša poros? blink.gif O patys veido riebalai jų nepašalinus neužkemša porų?
Gal kas gali patartti kaip išsirinkti tinkamą kremą? Šiaip man oda neblizga niekada. Tik aplink nosies sparnelius pabraukus pirštu jaučiasi riebumas. Šiek tiek riebumo jaučiasi tarp antakių ir po lūpomis. Visur kitur oda normali, į sausumą nešanti. Buvau pas 3 dermatologus, visi šneka skirtingai ir nė vienas negali pasakyti koks kremas ar priemonės tiktų. Viena patarė bandyt Bioderma, ir viskas. Sumoki, o naudos gauni nulį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2011 02 03, 08:51)
Ir jums nesikemša poros? blink.gif  O patys veido riebalai jų nepašalinus neužkemša porų?
Gal kas gali patartti kaip išsirinkti tinkamą kremą? Šiaip man oda neblizga niekada. Tik aplink nosies sparnelius pabraukus pirštu jaučiasi riebumas. Šiek tiek riebumo jaučiasi tarp antakių ir po lūpomis. Visur kitur oda normali, į sausumą nešanti. Buvau pas 3 dermatologus, visi šneka skirtingai ir nė vienas negali pasakyti koks kremas ar priemonės tiktų. Viena patarė bandyt Bioderma, ir viskas. Sumoki, o naudos gauni nulį unsure.gif

ne, nesikemša, bet mano oda nėra tokia riebi. Ant nosies juodų inkštirų yra, bet jų yra valau ar ne.

jūs ne kremus rinkitės, o serumus, fluidus, gelius smile.gif
Atsakyti
na as neseniai isidarbinau grozio centre vadybininke administratore, ir iki tol nebuvo odos prieziurai ir priemonems skiriama labai daug demesio, kol pries vestuves nepradejo kilti spuogeliai, ir itin padidejo riebalu issiskyrimas.
tai begau pas kosmetologe klausti kas kaip, tai liepe ka valgau ziureti ir kremu atsisakyti, nebent nakciai patepti, nes riebesniai, likusiai spuoguotis, inkstiruotai odai nerekomenduojama kremus naudoti - geriausia lengvos konsistencijos geliukai, ekstraktai ir panasiai.
dabar dirbdama jau atsirinkau priemones, pasidarau proceduru ir oda tvarkosi. aisku ziema problemu maziau su riebalu issiskyrimu. lauksiu vasaros ir ziuresiu kaip bus. bet spuogu ir inkstiru problema pranyko.
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 02 03, 15:21)
na as neseniai isidarbinau grozio centre vadybininke administratore, ir iki tol  nebuvo odos prieziurai ir priemonems skiriama labai daug demesio, kol pries vestuves nepradejo kilti spuogeliai, ir itin padidejo riebalu issiskyrimas.
tai begau pas kosmetologe klausti kas kaip, tai liepe ka valgau ziureti ir kremu atsisakyti, nebent nakciai patepti, nes riebesniai, likusiai spuoguotis, inkstiruotai odai nerekomenduojama kremus naudoti - geriausia lengvos konsistencijos geliukai, ekstraktai ir panasiai.
dabar dirbdama jau atsirinkau priemones, pasidarau proceduru ir oda tvarkosi. aisku ziema problemu maziau su riebalu issiskyrimu. lauksiu vasaros ir ziuresiu kaip bus. bet spuogu ir inkstiru problema pranyko.

O kokias priemones naudojat? Kaip jas atsirinkot? Kokias procedūras darotės, kar pranyko inkštirai ir spuogai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2011 02 03, 16:53)
O kokias priemones naudojat? Kaip jas atsirinkot? Kokias procedūras darotės, kar pranyko inkštirai ir spuogai? bigsmile.gif

kad kokia reklama merginos nepalaikytu wink.gif
nu tiek to naudoju placentini muiliuka, japoniska geli odai ir losjona. karta i savaite uzsidedu revival kauke nuo spuogeliu (vokiska weyergans), tokia truputi dilgciojancia, ir darausi sveitima kelis kartus per savaite wink.gif
i menesi karta darausi varyma su tokiu aurora aparatu, cia kazkur forume merginos ji aptarinejo, vakuumini masaza ir tada spuoguotas vieteles c vitaminu patepu wink.gif
man padejo wink.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt rekomenduoti kokią gerą kaukę riebiai/mišriai odai? Įdomu būtų išgirsti apie molio kaukes ax.gif .
Ir dar turiu klausimėlį apie pienelius? Ar naudojate? Man kažkaip atrodo, kad jie netinka mišriai odai ir niekad nebandžiau g.gif . Vietoje to naudoju prausiklius, bet mano odai labai nepatinka vanduo, parausta ir peršti doh.gif .
Atsakyti