na ka efficlar la roche posay tonikas siaubas taip isdegino oda, kad net pasitepus krema dege oda. nurasytas...
beje mano odle tikrai pasitaise, spuogeliai kaktos srityje nebekankina. as manau, gal todel, kad pavartojau cinko. geriau cinka menesiuka nepilna ir nieko visai. siaip skaiciau, kad cinkas padeda kovojant su spuogais. taigi pabandykite gal ir jus pavartoti. beje as geriau 'gryna' cinka, be jokiu kitu priedu.
QUOTE(Cornelia @ 2011 01 13, 21:44)
na ka efficlar la roche posay tonikas siaubas taip isdegino oda, kad net pasitepus krema dege oda. nurasytas...
šitas? jei taip nesistebiu, antroj vietoj sudėtį den. alkoholis, kuris erzina, dirginą odą
LRP effaclar astrigent lotion
QUOTE(Vitulka @ 2011 01 13, 23:02)
šitas? jei taip nesistebiu, antroj vietoj sudėtį den. alkoholis, kuris erzina, dirginą odą
http://www.laroche-p...90x340/151C.jpg
http://www.laroche-p...90x340/151C.jpg
taip tas pats... maciau, kad yra alkoholio, bet, kazkodel tai dar galvojau, kad ne 99% bus tik alkoholis taip, kad nerekomenduojamas niekam!!!!!
pastebejau kad jeigu prausi su "agresyviais" prausikliais skirtais spuoguotai odai arba tonikais su alkoholiu oda atrodo dar prasciau. agresyvus prausikliai dirgina oda, su alkoholis ja sausina. vistiek prausiklis nuo spuogu nepades- jo paskirtis prausti oda, ja palikti svaria. mano odai zymiai labiau patinka svelnus prausiklis jautriai odai, svelnus tonikas be alkoholio. tikrai geras margaritos tonikas be alkoholio riebiai odai. po to tepu neriebiu kremu (pvz. olay). man 30m. tai reikia ir apsaugos nuo saules, drekinimo. kai kyla spuogu vakare pries krema normalu patepu duac kremu.
dabar esu isitikinus- kuo odai agresyviau, tuo ji labiau riebaluojas. kur kas geriau naudoti neutralius prausikli ir tonika, krema ir naudoti kokia geresne kauke, kremine ir kompaktine pudra su kuria dienos begyje gali "pataisyti" makiazia. esu ISITIKINUS kad nera stebuklingos kremines pudros kuri islaikytu oda matine visa diena. bandziau visas- clarins, gyvenchy, lancome ir pigesnes, bet nei viena nelaiko visa diena. taciau vistiek renkuose kremine ir kompaktine pudra riebiai odai. kremine- butinai su apsauga nuo saules (vasarai ne maziau spf 20)
dabar esu isitikinus- kuo odai agresyviau, tuo ji labiau riebaluojas. kur kas geriau naudoti neutralius prausikli ir tonika, krema ir naudoti kokia geresne kauke, kremine ir kompaktine pudra su kuria dienos begyje gali "pataisyti" makiazia. esu ISITIKINUS kad nera stebuklingos kremines pudros kuri islaikytu oda matine visa diena. bandziau visas- clarins, gyvenchy, lancome ir pigesnes, bet nei viena nelaiko visa diena. taciau vistiek renkuose kremine ir kompaktine pudra riebiai odai. kremine- butinai su apsauga nuo saules (vasarai ne maziau spf 20)
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 15, 13:54)
pastebejau kad jeigu prausi su "agresyviais" prausikliais skirtais spuoguotai odai arba tonikais su alkoholiu oda atrodo dar prasciau. agresyvus prausikliai dirgina oda, su alkoholis ja sausina. vistiek prausiklis nuo spuogu nepades- jo paskirtis prausti oda, ja palikti svaria. mano odai zymiai labiau patinka svelnus prausiklis jautriai odai, svelnus tonikas be alkoholio. tikrai geras margaritos tonikas be alkoholio riebiai odai. po to tepu neriebiu kremu (pvz. olay). man 30m. tai reikia ir apsaugos nuo saules, drekinimo. kai kyla spuogu vakare pries krema normalu patepu duac kremu.
Dėl agresyvių priemonių vengimo visiškai pritariu Jau senokai jų vengiu.
QUOTE(laurarrr @ 2011 02 01, 13:56)
kol nepradejau naudot naturaliu alieju odai priziuret geru rezultatu neturejau reikia tik atrast tai kas labiausiai tinka
Gal galetumete konkreciau parasyti ka naudojate, kiek laiko, kaip (vakare valote ar tepate dienai) ir kaip riebi oda toleruoja aliejus?
Vis pasiskaitineju, taciau kazkaip abejoju riebios odos ir alieju suderinamumu
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 02 02, 12:31)
Gal galetumete konkreciau parasyti ka naudojate, kiek laiko, kaip (vakare valote ar tepate dienai) ir kaip riebi oda toleruoja aliejus?
na arbatmedzio aliejus yra tinkamas spuoguotai odai gydyti. o manau aliejai, kurie turi vitamino C galbut tiktu kartais pamaitinimui, nes priemones su C vitaminu tikrai tinkamos riebesniai, linkusiai spuoguotis odai.
riebi oda rodo, kad sutrikusi arba yra intensyvi riebaliniu junginiu apykaita. ja butina sureguliuoti, o aliejus, budamas pats riebalas gali buti tikrai netinkama priemone siai problemai spresti. sausos odos prieziurai aliejingos priemones puikiai tinka, bet del riebos esu linkusi abejoti. aisku reikes pastudijuoti literaturos apie aliejus ir riebios odos prieziura.
Laba diena
o Jus aliejus pastoviai naudojate vietoj kremo ar retkarciais? Alieju temoje raso, kad pastoviai naudojami aliejai gali issausinti oda
as tik pradedu naudoti naturalius aliejus,mano oda normali/riebi , spuogu nera ,bet poros issipletusios ir megsta uzsikimsti bei blzieti veidas megsta taip pat.
tai vakar pries miega pasidariau miksa is jojobos ir migdolu alieju,tepiau ant dregnos odos,susigere gan greitai,siandin ryte veidas nebuvo riebaluotas ,bet kokia naudo is tos proceduros kol kas nesimato
o Jus aliejus pastoviai naudojate vietoj kremo ar retkarciais? Alieju temoje raso, kad pastoviai naudojami aliejai gali issausinti oda
as tik pradedu naudoti naturalius aliejus,mano oda normali/riebi , spuogu nera ,bet poros issipletusios ir megsta uzsikimsti bei blzieti veidas megsta taip pat.
tai vakar pries miega pasidariau miksa is jojobos ir migdolu alieju,tepiau ant dregnos odos,susigere gan greitai,siandin ryte veidas nebuvo riebaluotas ,bet kokia naudo is tos proceduros kol kas nesimato
QUOTE(Element @ 2011 02 02, 13:50)
Laba diena
nauda manau kaip is kremu - pamaitinti, prisotinti reikalingomis medziagomis. naturaliu medziagu poveikis manau pasireiskia veliau.
QUOTE(baltojifeja @ 2011 02 02, 11:00)
sausos odos prieziurai aliejingos priemones puikiai tinka, bet del riebos esu linkusi abejoti. aisku reikes pastudijuoti literaturos apie aliejus ir riebios odos prieziura.
sausai odai reik drėkinimo, aliejai odą labiau maitina. Todėl vargiai turėtų užtekt tik aliejaus.
mano oda mišri, bet man aliejai netinka ir nenaudosiu visam veidui niekad.
o su natūraliom priemonėm reik atsargiai, iš pradžių gali ir tikt, ir patikt, o paskui išlįst natūralumo "gerumas"
aš su jokiais cheminiais kremais veido problemų neiššaukiau kaip su natūraliom Alkaičio priemonėm
Papildyta:
QUOTE(baltojifeja @ 2011 02 02, 11:59)
nauda manau kaip is kremu - pamaitinti, prisotinti reikalingomis medziagomis.
labai retai odai reik maitinimo, odai drėkinimo reik labiau
QUOTE(Vitulka @ 2011 02 02, 16:59)
sausai odai reik drėkinimo, aliejai odą labiau maitina. Todėl vargiai turėtų užtekt tik aliejaus.
o su natūraliom priemonėm reik atsargiai, iš pradžių gali ir tikt, ir patikt, o paskui išlįst natūralumo "gerumas"
aš su jokiais cheminiais kremais veido problemų neiššaukiau kaip su natūraliom Alkaičio priemonėm
Papildyta:
Papildyta:
na taip aliejai tinka ne visoms, juk gali ir alergizuoti, ir sudirginti.
- priklausomai nuo odos tipo, bet visiskai sutinku, kad oda butina drekinti, ypac pavasario, vasaros sezonais.
kas domisi aliejais, radau apie juos truputi ;)http://www.graziai.lt/lt/straipsniai/naturali-kosmetika/aliejai-ju-savybes-ir-poveikis
siaip bet kokiu atveju as laikausi nuostatos, kad veido oda puikus rodiklis, kas su musu organizmu negerai. ilgai studijavau veido odos zemelapi, kur nurodyta pagal berimus ar problematines vietas, koks organas gali buti sutrikes. metus vis paziuredavau ir uzsirasinedavau - nuejus pas gydytoja, apaiskejo, kad tikrai turiu problemu su mazasiais dubens organais. todel manau, vien odos puoselejimas is isores nepadeda (bet butina pasirikti tinkamas priemones), butina subalansuoti organizmo veikla