Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Dziugidziu @ 2010 12 02, 14:36)

Jau metai kaip naudoju ekologiska kosmetika, matau skirtuma, oda tokia sviesesne, gaivesne toks ispudis rolleyes.gif
Siuo metu man Madara geriausia cool.gif

Gal galite pavardinti gamintojus ekologiškos kosmetikos? Ir kaip prižiūrit savo veido odą? Nes dar priš kiek metų buvo rekomenduota ne kremus naudoti, o aliejukus, tai kai pabandžiau, tai išvis spuogais išvarė. Tai domintu visos dienos ritualas, kuųo prausiat ryte, ką tepat po to ar naudojat krempudrą, kuo nuvalot ar prausiat vakre. ar nakčiai dar kažkuo tepat? Ir ar kiekvieną dieną naudojat kokį kremą ar aliejų ar kartą į savaitę ar mėnesį?
Atsakyti
Labas, pradejau vietoje toniko naudoti pasiulyta roziu vandeni -mano misriai odai labai tiko- lengvai sausina, netraukia odos, gaivina, kvepia, galima valyti ir akiu zona. As pirkau alieju parduotuveje, kokioje nerasau kad nepagalvotu kad reklamuoju mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Skelbimam turim Skelbimų lentą.
Atsakyti
Gal kuri naudojo Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oil-Free? Būtų įdomūs atsiliepimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 12 01, 01:24)
Pabandyk Avene, Vishy kremukus probleminei odai, tikrai neblogi blush2.gif

turiu vichy anti-imperfections ir vichy thermal mat.pirmaaji perku jau ne pirma karta,visai nieko mano riebaluotai kaip keptuve odai,o va antrasis manau ziemai gali buti tikrai geras,yra kiek riebesnis,tai vasara mano odai jau ne ne,nes labai greit ''susiruobaluodavau''.
ziuriu daug nusivylusiu clinique biggrin.gif jungiuosi prie nusivylusiu.nusipirkau dramatically different gel'i na ka max 4valandos ir ragulinas,taip blizgu,nors skruostai labai maloniai ir gaiviai jauciasi,bet noretusi vieno kremo,kad butu geras ir skruostam ir kaktai,o dar 125ml nusipirkau doh.gif
Atsakyti
Man "Clinique" irgi nepatiko schmoll.gif Dar priemone buvo su alkoholiu ir oda sudirgino doh.gif
Atsakyti
misriai idai geras gatineo su juru dumbliais
Atsakyti
as dabar nusipirkau le roche-posay efficlair prausikli ir tonika, prausiklis man patiko, bet nuvalius veida toniku (su alkoholiu g.gif be parabenu) tai nelabai man, nes oda pradejo lyg ir tempti ir skaudeti netgi, zandus labai grazia pasitepus kremu blink.gif o snerves prie nosiunet paraudo ir oda pleiskanoja, nu vienu zodziu slamstas tonikas konkretus. va pries tai turejau BIOLINE JATò ir tonika ir pieneli dreikinamaji, tai labai tiko, net tempe, nei grauze, nei ka... taip, kad tonikas nurasytas....reikes eiti vel i paieskas kito toniko. o pvz jei atsiranda koks spuogelis tai as naudoju AVENE krmuka, kuris vadinasi CICALFATE, su cinku, kuri rekomendavo dermatologe. uztepu jo ant spuogelio ir labai graziai nusausina ji, taip, kad sitas man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Cornelia @ 2010 12 17, 10:54)
as dabar nusipirkau le roche-posay efficlair prausikli ir tonika, prausiklis man patiko, bet nuvalius veida toniku (su alkoholiu  g.gif  be parabenu) tai nelabai man, nes oda pradejo lyg ir tempti ir skaudeti netgi, zandus labai  grazia pasitepus kremu  blink.gif o snerves prie nosiunet paraudo ir oda pleiskanoja, nu vienu zodziu slamstas tonikas konkretus. va pries tai turejau BIOLINE JATò ir tonika ir pieneli dreikinamaji, tai labai tiko, net tempe, nei grauze, nei ka... taip, kad tonikas nurasytas....reikes eiti vel i paieskas kito toniko. o pvz jei atsiranda koks spuogelis tai as naudoju AVENE krmuka, kuris vadinasi CICALFATE, su cinku, kuri rekomendavo dermatologe. uztepu jo ant spuogelio ir labai graziai nusausina ji, taip, kad sitas man labai patiko.

Esu bandzius Efeclar prausikli ir krema su K ar H raide. Nieko gero, nuo kremo oda labai riebalavosi schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(+777+ @ 2010 12 06, 09:12)
Gal galite pavardinti gamintojus ekologiškos kosmetikos? Ir kaip prižiūrit savo veido odą? Nes dar priš kiek metų buvo rekomenduota ne kremus naudoti, o aliejukus, tai kai pabandžiau, tai išvis spuogais išvarė. Tai domintu visos dienos ritualas, kuųo prausiat ryte, ką tepat po to ar naudojat krempudrą, kuo nuvalot ar prausiat vakre. ar nakčiai dar kažkuo tepat? Ir ar kiekvieną dieną naudojat kokį kremą ar aliejų ar kartą į savaitę ar mėnesį?

as ryte prausiu tik su vandeniu, nuvalau toniku be alkoholio, tepu paakiu krema ir dabar olaz krema. vakare nuprausiu su prausikliu (jautriai odai su roziu ekstraktu, nes pries tai bandytas nivea man issausino oda), nuvalau toniku ir tepu naktiniu serumu su retinoliu, kolagenu (man 30m.), kuris lengvas ir nekemsa poru. paskutiniu metu oda issausejus tai tepu olaz kremu, kuris man puikiai tinka (netepu tik nosies, kuri greit blizga). karta per savaite naudoju pilinga kartais veido kaukes, nes jos man nelabai patinka-nemegstu terliotis. sos atvejams turiu duac krema, kuri naudoju kai iskyla spuogu (dazniausiai pries menesines) 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo atradimu - mano veido oda yra gana problematiška,mišri, linkusi į spuogus, tad sunku atrasti tinkamą kremą. Išbandžiau tikrai daug variantų, ir pagaliau apsistojau ties viena kosmetika - Farmona, o konkrečiau - Dermacos žaliąją serija "Anti-acnes". Naudoju dieninį ir naktinį kremus jau 3 mėnesius ir tikrai oda tapo švaresnė, skaistesnė, sumažėjo spuogelių. Taip pat labai patinka veido šveitiklio+kaukės rinkinukas iš tos pačios linijos.
Atsakyti
QUOTE(auxinezuwele @ 2011 01 07, 15:15)
Noriu pasidalinti savo atradimu - mano veido oda yra gana problematiška,mišri, linkusi į spuogus, tad sunku atrasti tinkamą kremą. Išbandžiau tikrai daug variantų, ir pagaliau apsistojau ties viena kosmetika - Farmona, o konkrečiau - Dermacos žaliąją serija "Anti-acnes". Naudoju dieninį ir naktinį kremus jau 3 mėnesius ir tikrai oda tapo švaresnė, skaistesnė, sumažėjo spuogelių. Taip pat labai patinka veido šveitiklio+kaukės rinkinukas iš tos pačios linijos.

Okur rasti sios kosmetikos? 4u.gif kokis mazdaug kainos?
Atsakyti
Bent aš ją perku Litfarma vaistinėje. Kiek pirkau, tai gan nemažos nuolaidos jai buvo taikomos (berods 30 ar 40 proc.). Šiaip kremo kaina apie 30Lt, o šveitiklio+kaukės - pie 5Lt. Gal ir kur kitur yra pirkti, nežinau.

QUOTE(Klapuske @ 2011 01 07, 17:17)
Okur rasti sios kosmetikos? 4u.gif  kokis mazdaug kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auxinezuwele: 07 sausio 2011 - 16:31