QUOTE(Cornelia @ 2010 12 17, 10:54)
as dabar nusipirkau le roche-posay efficlair prausikli ir tonika, prausiklis man patiko, bet nuvalius veida toniku (su alkoholiu
be parabenu) tai nelabai man, nes oda pradejo lyg ir tempti ir skaudeti netgi, zandus labai grazia pasitepus kremu
o snerves prie nosiunet paraudo ir oda pleiskanoja, nu vienu zodziu slamstas tonikas konkretus. va pries tai turejau BIOLINE JATò ir tonika ir pieneli dreikinamaji, tai labai tiko, net tempe, nei grauze, nei ka... taip, kad tonikas nurasytas....reikes eiti vel i paieskas kito toniko. o pvz jei atsiranda koks spuogelis tai as naudoju AVENE krmuka, kuris vadinasi CICALFATE, su cinku, kuri rekomendavo dermatologe. uztepu jo ant spuogelio ir labai graziai nusausina ji, taip, kad sitas man labai patiko.
Esu bandzius Efeclar prausikli ir krema su K ar H raide. Nieko gero, nuo kremo oda labai riebalavosi
Papildyta:
QUOTE(+777+ @ 2010 12 06, 09:12)
Gal galite pavardinti gamintojus ekologiškos kosmetikos? Ir kaip prižiūrit savo veido odą? Nes dar priš kiek metų buvo rekomenduota ne kremus naudoti, o aliejukus, tai kai pabandžiau, tai išvis spuogais išvarė. Tai domintu visos dienos ritualas, kuųo prausiat ryte, ką tepat po to ar naudojat krempudrą, kuo nuvalot ar prausiat vakre. ar nakčiai dar kažkuo tepat? Ir ar kiekvieną dieną naudojat kokį kremą ar aliejų ar kartą į savaitę ar mėnesį?
as ryte prausiu tik su vandeniu, nuvalau toniku be alkoholio, tepu paakiu krema ir dabar olaz krema. vakare nuprausiu su prausikliu (jautriai odai su roziu ekstraktu, nes pries tai bandytas nivea man issausino oda), nuvalau toniku ir tepu naktiniu serumu su retinoliu, kolagenu (man 30m.), kuris lengvas ir nekemsa poru. paskutiniu metu oda issausejus tai tepu olaz kremu, kuris man puikiai tinka (netepu tik nosies, kuri greit blizga). karta per savaite naudoju pilinga kartais veido kaukes, nes jos man nelabai patinka-nemegstu terliotis. sos atvejams turiu duac krema, kuri naudoju kai iskyla spuogu (dazniausiai pries menesines)