QUOTE(Maserati @ 2010 11 24, 23:41)
Alkoholis yra blogai, bet kaip supratau, ta konsultante sito nesuvokia ir dave jums meginiu. Ar juose yra alkoholio? Jei taip,tai as ju nenaudociau,jei ne,tai ,matyt,supranta,kad alkoholis tonike yra blogai ir siulo kazka kita.
QUOTE(himalaia @ 2010 11 25, 01:01)
Manau, renkantis kosmetiką, ją parduodanti konslutantė turėtų būti paskutinis žmogus, kurio nuomonės reiktų klausyt Nes jas moko sakyti ne tai, kas žmogui geriausia, o tai, kas parduos daugiau produktų ir turi visada ginti kompaniją, net jei ten yra ir nelabai vykusių gaminių.
Man, pvz, Clinique konsultantė bandė įrodyt, kad Clinique naudojamas alkoholis yra "cosmetic grade", todėl jis nekenkia odai Kas yra visiška netiesa. Visas alkoholis, naudojamas kosmetikoje yra "cosmetic grade", bet tai nereiškia, kad jis yra mažiau kenkiantis ir švelnesnis.
Kol kas visi Clinique tonikai, išskyrus 2 berods (Mild Clarifying Lotion ir Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief) yra su alkoholiu. Tai jei norisi bandyt mėginukus- Nr. 1 yra mažiausiai alkoholio.
Jei Pore Minimizer linija domina, tai Pore Minimizer Instant Perfector- labai geras daiktas. Brangokas, palyginus, pažiūrėjus į kiekį, bet neblogai odą matizuoja ir laikinai ją palygina, kad makiažas geriau dengtųsi. Kitos tos linijos priemonės tai nelabai, mano nuomone.
Man, pvz, Clinique konsultantė bandė įrodyt, kad Clinique naudojamas alkoholis yra "cosmetic grade", todėl jis nekenkia odai Kas yra visiška netiesa. Visas alkoholis, naudojamas kosmetikoje yra "cosmetic grade", bet tai nereiškia, kad jis yra mažiau kenkiantis ir švelnesnis.
Kol kas visi Clinique tonikai, išskyrus 2 berods (Mild Clarifying Lotion ir Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief) yra su alkoholiu. Tai jei norisi bandyt mėginukus- Nr. 1 yra mažiausiai alkoholio.
Jei Pore Minimizer linija domina, tai Pore Minimizer Instant Perfector- labai geras daiktas. Brangokas, palyginus, pažiūrėjus į kiekį, bet neblogai odą matizuoja ir laikinai ją palygina, kad makiažas geriau dengtųsi. Kitos tos linijos priemonės tai nelabai, mano nuomone.
As konsultantei pati pirma pasakiau,kad ten alkoholis,man buvo paaiskinta,kad visi tonikai turi alkoholi ir kad gruodzio menesi pasirodys pagerinti,ne tokie agresyvus Clinique serijos tonikai,taciau visi su alkoholiu,nes jis neisvengiamas Dar man paaiskino,kad yra vienintelis tonikas is tos serijs be numeriuko ir tik jame nera alkoholio,taciau jis neskirtas riebiai odai,o tuose meginukuose,kuriuos parsinesiau namo,visur yra alkoholio Tai va merginos,tikriausiai pasinaudosiu himalaia patarimu,pabandysiu geriau Clinique Pore Minimizer Protector ir toliau tesiu paieskas veido prieziuros priemoniu,kurios puoseletu mano riebia oda,nors po tiek bandymu,nezinau ir ka rinktis