Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Maserati @ 2010 11 24, 23:41)
Alkoholis yra blogai, bet kaip supratau, ta konsultante sito nesuvokia ir dave jums meginiu. Ar juose yra alkoholio? Jei taip,tai as ju nenaudociau,jei ne,tai ,matyt,supranta,kad alkoholis tonike yra blogai ir siulo kazka kita. rolleyes.gif

QUOTE(himalaia @ 2010 11 25, 01:01)
Manau, renkantis kosmetiką, ją parduodanti konslutantė turėtų būti paskutinis žmogus, kurio nuomonės reiktų klausyt  ax.gif Nes jas moko sakyti ne tai, kas žmogui geriausia, o tai, kas parduos daugiau produktų ir turi visada ginti kompaniją, net jei ten yra ir nelabai vykusių gaminių.
Man, pvz, Clinique konsultantė bandė įrodyt, kad Clinique naudojamas alkoholis yra "cosmetic grade", todėl jis nekenkia odai biggrin.gif Kas yra visiška netiesa. Visas alkoholis, naudojamas kosmetikoje yra "cosmetic grade", bet tai nereiškia, kad jis yra mažiau kenkiantis ir švelnesnis.

Kol kas visi Clinique tonikai, išskyrus 2 berods (Mild Clarifying Lotion ir Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief) yra su alkoholiu. Tai jei norisi bandyt mėginukus- Nr. 1 yra mažiausiai alkoholio.
Jei Pore Minimizer linija domina, tai Pore Minimizer Instant Perfector- labai geras daiktas. Brangokas, palyginus, pažiūrėjus į kiekį, bet neblogai odą matizuoja ir laikinai ją palygina, kad makiažas geriau dengtųsi. Kitos tos linijos priemonės tai nelabai, mano nuomone.

As konsultantei pati pirma pasakiau,kad ten alkoholis,man buvo paaiskinta,kad visi tonikai turi alkoholi ir kad gruodzio menesi pasirodys pagerinti,ne tokie agresyvus Clinique serijos tonikai,taciau visi su alkoholiu,nes jis neisvengiamas g.gif Dar man paaiskino,kad yra vienintelis tonikas is tos serijs be numeriuko ir tik jame nera alkoholio,taciau jis neskirtas riebiai odai,o tuose meginukuose,kuriuos parsinesiau namo,visur yra alkoholio schmoll.gif Tai va merginos,tikriausiai pasinaudosiu himalaia patarimu,pabandysiu geriau Clinique Pore Minimizer Protector ir toliau tesiu paieskas veido prieziuros priemoniu,kurios puoseletu mano riebia oda,nors po tiek bandymu,nezinau ir ka rinktis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 25, 01:01)
As konsultantei pati pirma pasakiau,kad ten alkoholis,man buvo paaiskinta,kad visi tonikai turi alkoholi ir kad gruodzio menesi pasirodys pagerinti,ne tokie agresyvus Clinique serijos tonikai,taciau visi su alkoholiu,nes jis neisvengiamas g.gif Dar man paaiskino,kad yra vienintelis tonikas is tos serijs be numeriuko ir tik jame nera alkoholio,taciau jis neskirtas riebiai odai,o tuose meginukuose,kuriuos parsinesiau namo,visur yra alkoholio schmoll.gif Tai va merginos,tikriausiai pasinaudosiu himalaia patarimu,pabandysiu geriau Clinique Pore Minimizer Protector ir toliau tesiu paieskas veido prieziuros priemoniu,kurios puoseletu mano riebia oda,nors po tiek bandymu,nezinau ir ka rinktis blush2.gif

Aš taip pat daug rinkausi doh.gif oda tik dirgo doh.gif
Nuo vasaros pabaigos naudoju vietoje toniko - mineralinį vandenį, o sudrėkinimui - Rasos serumą brandžiai odai. Dar šiam laikotarpiui tinka, bet kažin kaip bus per šalčius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 24, 22:31)
Uzejau siandien i parduotuve,norejau pasidometi Clinique Poren minimizer serija,prisistate tokia a la dermatologe prie manes,papasakojau,kad nusipirkau Clinique set riebiai odai ir kad tas losjonas su alkoholiu mane baugina,oda siek tiek grauzia,o ir tas drekinamasis kremas kazkoks keistas,labai jau blizga mano oda ji diena uzsitepus,o kai pirkau ta rinkinuka man aiskino,kad cia ir nuo spuogu, ir oda matine bus,ir sudrekinta gerai,bet va kol kas nieko gero nesimato... schmoll.gif Nors gal reiktu bent kelias savaites panaudoti pries sprendziant apie kokybe,nezinau...Tai va, pridave man dabar toniku meginuku visa kruva,tikriausiai porai menesiu uzteks,ten viskas prasideda nuo 1,2,3(misriai odai) ir 4 (kuri ir turiu,skirtas riebiai odai),liepe pradeti naudoti is eiles nuo silpniausio toniko ir taip per kelis menesius pereiti prie savo 4,kad oda priprastu,tai dabar ir sedziu pries tuos visus meginukus ir mastau ar gerai mane vel pakonsultavo,nes kiek kur ka nors bepirkciau,vis kitaip aiskina,o su savo oda jau eksperimentavau pakankamai doh.gif

Na o man sis rinkinukas padejo,ir toliau juo dziaugiuos ir ji naudoju smile.gif
Atsakyti
Kelias dienas naudojau tuos meginukus Clinique toniko,pradejau nuo 2 numerio,oda tempia,pradejo pleiskanoti,to tikra nesitikejau schmoll.gif
Atsakyti
Vakar nuejau pas kosmetologe, pasidariau nano ruko procedura, issirinkau kremuka ir ziuresiu kaip toliau bus. siandien oda tikrai grazi, minksta ir tokia blizganti, bet ne nuo riebalu, bet toks silkinis blizgesys.
o kremo dar nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 26, 22:13)
Kelias dienas naudojau tuos meginukus Clinique toniko,pradejau nuo 2 numerio,oda tempia,pradejo pleiskanoti,to tikra nesitikejau schmoll.gif

Vat tau ir Clinique.
O kaip jūsų rinkinukas, kurį įsigijot? Kaip naudojatės, koks įspūdis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 27, 17:42)
Vat tau ir Clinique.
O kaip jūsų rinkinukas, kurį įsigijot? Kaip naudojatės, koks įspūdis? smile.gif

clinique tonikai visi labai stiprus ir visuose yra alkoholio doh.gif
esu turejus nr2 tai toks jausmas buvo, kad su grynu snapsu valau veida doh.gif
Atsakyti
Gyvenu ne Lietuvoje,bet manau,kad ir Lietuvoje turetu butu tokiu Clinique rinkinuku,jie skirstomi pagal 4 odos tipus,kiekviename rinkinyje yra prausiklis,losjonas ir kremas,mano atveju buvo drekinamas gelis kadangi pirkau 4 numeri,skirta riebiai odai.Prausiklis ir gelis visai nieko,nuprausia visus nesvarumus,o gelis kazkiek drekina oda,bet dienai jo nenaudoju,nes oda labai jau blizgeti eme. Bet jau tie lsojonai...Kvapas kaip spirito,mano rinkinyje taip pat buvo stipriausias losjonas,kaip jis man oda sausino,net tempimas atsirado,ko seniau nebuvo doh.gif Dabar turiu dar tu meginuku, pradejau naudoti svelnesni tonika nr.2,bet ir jis ne ka geresnis,sausina oda,pleiskanoti zandukai pradejau,toks lenvas tempimas jauciasi schmoll.gif Nors turiu pripazinti,kad oda siek tiek apsivale,maziau beria,tapo tolygesne.Bet nemanau,kad dar pirksiu Clinique tonika ar krema veidui,na nebent Pore minimizer,kuri himalaia rekomendavo,bet brangokas jis,15 ml. 21 euras

Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 28, 11:53)
Gyvenu ne Lietuvoje,bet manau,kad ir Lietuvoje turetu butu tokiu Clinique rinkinuku,jie skirstomi pagal 4 odos tipus,kiekviename rinkinyje yra prausiklis,losjonas ir kremas,mano atveju buvo drekinamas gelis kadangi pirkau 4 numeri,skirta riebiai odai.Prausiklis ir gelis visai nieko,nuprausia visus nesvarumus,o gelis kazkiek drekina oda,bet dienai jo nenaudoju,nes oda labai jau blizgeti eme. Bet jau tie lsojonai...Kvapas kaip spirito,mano rinkinyje taip pat buvo stipriausias losjonas,kaip jis man oda sausino,net tempimas atsirado,ko seniau nebuvo doh.gif Dabar turiu dar tu meginuku, pradejau naudoti svelnesni tonika nr.2,bet ir jis ne ka geresnis,sausina oda,pleiskanoti zandukai pradejau,toks lenvas tempimas jauciasi schmoll.gif Nors turiu pripazinti,kad oda siek tiek apsivale,maziau beria,tapo tolygesne.Bet nemanau,kad dar pirksiu Clinique tonika ar krema veidui,na nebent Pore minimizer,kuri himalaia rekomendavo,bet brangokas jis,15 ml. 21 euras

man nepaliko ispudzio clinique priemones. prausiklis niekuo nesiskiria nuo pigesnio Le Roche prausiklio arba Avene. Ir pudra riebiai odai jokio ispudzio nepaliko, man oda greit pradedavo blizget. Geresne Gyvenchy blush2.gif
Papildyta:
siulyciau pabandyti Biotherm linija "pore reducer". kaina tokia pat kaip clinique o poveikis geresnis
Atsakyti
O ka misrios odos savininkes naudoja tokiu saltu, zvarbiu metu laiku? Reikia susirasti koki kremuka staigiai, bet nenoriu taukuoto, uzkimstom porom veido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 11 29, 18:21)
O ka misrios odos savininkes naudoja tokiu saltu, zvarbiu metu laiku? Reikia susirasti koki kremuka staigiai, bet nenoriu taukuoto, uzkimstom porom veido verysad.gif

Pabandyk Avene, Vishy kremukus probleminei odai, tikrai neblogi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 28, 12:53)

man patiko clinique poveikis, bet tiek chemijos ten, tonikas spiritas vienas, nebenaudoju, gaila odos.

Jau metai kaip naudoju ekologiska kosmetika, matau skirtuma, oda tokia sviesesne, gaivesne toks ispudis rolleyes.gif
Siuo metu man Madara geriausia cool.gif
Atsakyti