Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 23, 15:37)
Na aš, esanti irgi mišriaodė, turbūt gyvenime matinančio kremo nesu naudojusi smile.gif
Sausesnes sritis šaltuoju sezonu man sutvarko drėkinantys. Tiesa, jei oda nuo temperatūros pokyčių ir šildymo sezono gerokai dehidratavusi, tuomet sunkoka deramai drėkinančius kremus atsirinkti.
Bet ryte šaltuoju sezonu jokiu būdu nesitepu drėkinančiais schmoll.gif  Tam pas mane yra atskiras rytinis kremas. Kadangi turiu bėdų su kapliarais, tai jau kokie 4-5 metai naudoju rytais žiemą tik kapiliarinei odai skirtus kremus.

Aš taip pat turiu problemą su kapiliarais. Naudojau Uriage kremuką Roseliane. Tai man labai patiko. Dabar kaip tik mąstau ar pirkti tą patį ar kokį kitą išbandyti. rolleyes.gif
O kokį tu naudoji kremą kapiliarams? Beje ir kuo prausi veido odą, nes aš nesenai pradėjau praustis Bioderma - Sebium Purifying Foaming Gel prausikliu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 23 lapkričio 2010 - 19:12
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 23, 19:11)
Aš taip pat turiu problemą su kapiliarais. Naudojau Uriage kremuką Roseliane. Tai man labai patiko. Dabar kaip tik mąstau ar pirkti tą patį ar kokį kitą išbandyti.  rolleyes.gif
O kokį tu naudoji kremą kapiliarams? Beje ir kuo prausi veido odą, nes aš nesenai pradėjau praustis Bioderma - Sebium Purifying Foaming Gel prausikliu. ax.gif

Antrą žiemą naudoju Bioderma Sensibio AR. Norėjau pakeisti, kad nebūtų oda pripratusi, bet nieko geresnio tuo kartu nesugalvojau. Kaip tik prasidedant šaltąjam sezonui išbandžiau Lierac kremą kapliar. odai (brangus ir kai kurių nemažai išgirtas), bet deja, visiškai netiko verysad.gif Kimšo, o galbūt net ir sudirgino odą cool.gif Jo naudojimą nutraukusi ėmiausi temptis Rasos kremu jautriai kapiliarinei odai. Bet pastebėjau, kad nemažina paraudimų, o kaip tik didina doh.gif Ir labai išryškėjo poros. Žodžiu, nežinau nuo kurio iš tų dviejų kremų, bet buvo odos dirginimas, bet abu juos nurašiau.
Teko nutraukti šių kremų naudojimą ir grįžti prie senos geros Biodermos.
Beje tą Rasos kremą irgi ne pirmą sezoną naudoju, prieš pora metų man jis visai patiko ir tiko. Nežinau, ar jo sudėtis pasikeitė, ar mano oda g.gif
Dar esu bandžiusi Avene kremą kapliarinei odai. Lyg ir tiko, bet man nepatiko jo konsistencija - tirštokas, sunkiau įsigeriantis.
Va Uriage kremo kaip tik nesu bandžiusi. Galbūt reiktų pabandyti. Tik norėtųsi gauti pradžiai mėginuką. Ar tau jaučiasi efektas?
Bioderma kažkokį veido prausiklį esu bandžiusi, bet man nelabai patiko. Dabar naudoju La Roche prausiklį, lyg ir neblogas, bet vistiek neįprantu iki galo prie jo konsisitencijos ir to, kad absoliučiia neputoja. Ir dar jo esminis minusas - labai jau neskalsus. Per du mėn. daugiau nei pusė pakuotės (o ji nemaža) sunaudojau. Kiti iki šiol naudoti (net ir kreminiai) kur kas skalsesni buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 23, 19:29)
Va Uriage kremo kaip tik nesu bandžiusi. Galbūt reiktų pabandyti. Tik norėtųsi gauti pradžiai mėginuką.  Ar tau jaučiasi efektas?
Bioderma kažkokį veido prausiklį esu bandžiusi, bet man nelabai patiko. Dabar naudoju La Roche prausiklį, lyg ir neblogas, bet vistiek neįprantu iki galo prie jo konsisitencijos ir to, kad absoliučiia neputoja. Ir dar jo esminis minusas - labai jau neskalsus. Per du mėn. daugiau nei pusė pakuotės (o ji nemaža) sunaudojau. Kiti iki šiol naudoti (net ir kreminiai) kur kas skalsesni buvo.

Na žinok maniškis Bioderma prausiklis taip pat nelabai putoja. Bet tie, kurie neputoja yra laikomi geresniais, kiek teko girdėti.
Dėl Uriage - Roseliane kremo - tai jo konsistencija man patiko, sakyčiau vidutinio tirštumo, bet labai man gerai susigerdavo. Oda švytinti ir švelni būdavo. Pati kremo spalva rausva. Veido spalva visgi nesusilygino labai gražiai, gal kad trumpai dar jį naudojau. Bet komforto jausmą jaučiau jį naudodama, taigi kažkodėl ir mąstau apie jį vėl. Dar pasižiūrėsiu Uriage kitų kremų, gal kokių naujovių yra. Aš turėjau tokį, bet gal sau rastum kažką kitą. Mane dar domina ši linija
Beje aš kaip tik dar svarsčiau Uriage pakeisti Avene kremu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 23 lapkričio 2010 - 20:21
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 23, 20:07)
Na žinok maniškis Bioderma prausiklis taip pat nelabai putoja. Bet tie, kurie neputoja yra laikomi geresniais, kiek teko girdėti.
Dėl Uriage - Roseliane kremo - tai jo konsistencija man patiko, sakyčiau vidutinio tirštumo, bet labai man gerai susigerdavo. Oda švytinti ir švelni būdavo. Pati kremo spalva rausva. Veido spalva visgi nesusilygino labai gražiai, gal kad trumpai dar jį naudojau. Bet komforto jausmą jaučiau jį naudodama, taigi kažkodėl ir mąstau apie jį vėl. Dar pasižiūrėsiu Uriage kitų kremų, gal kokių naujovių yra. Aš turėjau tokį, bet gal sau rastum kažką kitą. Mane dar domina ši linija
Beje aš kaip tik dar svarsčiau Uriage pakeisti Avene kremu.

Aš žinau, kad tie neputojantys turėtų būti sveikiau odai ir pati tokio iš principo norėčiau. Bet... Prieš tai turėtas Shisheido kreminis ant odos kur kas geriau pasiskirtydavo, ir vos vos minimaliai patekęs jau ant odos suputodavo. Labai lengvai nusiplaudavo, ir po jo jausdavosi oda idealiai švari, net girkšinti nuo švarumo. Su La Roche šiek tiek kitaip. Jo konsistencija paskirčius ant veido labiau į kremą ar kažką panašaus neša. Ir nepasakyčiau, kad jį lengva idealiai nuo veido nuplauti. Va tokį prausiklį naudojant jau tonikas būtų neprošal, kad užtikrinti, jog neliko jokių prausiklio likučių ant odos.

Su Uriage kremu sudominai. Kad su spalva, tai dar geriau.
Gal teko susidurti, mėginukų jų niekur nebūna?
Dėl Avene tai juk individualiai. Gal tau ir labai patiks. Daugelis žmonių Avene kosmetiką labai giria. Nėra tas kremas blogas, bet aš dievinu lengvai įsigeriančius kremus. Avene mėginukų tai tikrai būna vaistinėse, pasieškok mirksiukas.gif

Pažiūrėjau antrąją tavo įdėtą nuorodą, kur Uriage Hyseac kremas AHA. Nesu tikra, bet, man atrodo, esu jį bandžiusi iš mėginėlio, kai tik jie atsirado pardavime. Jei neklystu, jis man lyg ir nelabai patiko, didelės pakuotės pirkti noro kažkodėl nekylo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 23 lapkričio 2010 - 22:59
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 22, 22:47)
įdomu, kuom netiko  ax.gif

nemaloniai lipni oda man likdavo, nežinau, gal galtas losionas, ant kurio tepiau, bet paliko ne patį geriausią įspūdį, nors muiliukas veidui prausti ir taškinė želė neblogi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2010 11 24, 00:00)
nemaloniai lipni oda man likdavo, nežinau, gal galtas losionas, ant kurio tepiau, bet paliko ne patį geriausią įspūdį, nors muiliukas veidui prausti ir taškinė želė neblogi 4u.gif

nes gelis smile.gif
aš kai tepdavau ant Zeniac LP, tai ilgai ta plėvelė likdavo. Dabar tepu tiesiai ant odos, tai to lipnmo nelieka greitai smile.gif
be to, vakare nesvarbu, kad limpa, man svarbiausia, kad porų nekemša ax.gif o visa kita nesvarbu
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 23, 14:37)
Ar tik netepat tų drėkinančių ryte prieš einant į lauką? Tuomet nieko keista, kad parausta. Gali juk net nušalti.

Ne ne, tikrai ne. smile.gif Gimus dukrai rytais nebeturiu kur skubeti ir lekti, tad nemazai laiko praeina nuo kremo pasitepimo ir ejimo i lauka. ax.gif
Atsakyti
Viena mergina čia forume aiškino, kad yra kosmetika su užrašu non-comedogenic, vadinasi ji nekemša porų. Aš čia gal ne į tema, bet jei kam įdomu pasidomėkit plačiau, o gal net ir išbandysit,kažkaip nesenei tą prisiminiau ax.gif
Atsakyti
Uzejau siandien i parduotuve,norejau pasidometi Clinique Poren minimizer serija,prisistate tokia a la dermatologe prie manes,papasakojau,kad nusipirkau Clinique set riebiai odai ir kad tas losjonas su alkoholiu mane baugina,oda siek tiek grauzia,o ir tas drekinamasis kremas kazkoks keistas,labai jau blizga mano oda ji diena uzsitepus,o kai pirkau ta rinkinuka man aiskino,kad cia ir nuo spuogu, ir oda matine bus,ir sudrekinta gerai,bet va kol kas nieko gero nesimato... schmoll.gif Nors gal reiktu bent kelias savaites panaudoti pries sprendziant apie kokybe,nezinau...Tai va, pridave man dabar toniku meginuku visa kruva,tikriausiai porai menesiu uzteks,ten viskas prasideda nuo 1,2,3(misriai odai) ir 4 (kuri ir turiu,skirtas riebiai odai),liepe pradeti naudoti is eiles nuo silpniausio toniko ir taip per kelis menesius pereiti prie savo 4,kad oda priprastu,tai dabar ir sedziu pries tuos visus meginukus ir mastau ar gerai mane vel pakonsultavo,nes kiek kur ka nors bepirkciau,vis kitaip aiskina,o su savo oda jau eksperimentavau pakankamai doh.gif
Atsakyti
Alkoholis yra blogai, bet kaip supratau, ta konsultante sito nesuvokia ir dave jums meginiu. Ar juose yra alkoholio? Jei taip,tai as ju nenaudociau,jei ne,tai ,matyt,supranta,kad alkoholis tonike yra blogai ir siulo kazka kita. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 23, 22:55)
Su Uriage kremu sudominai. Kad su spalva, tai dar geriau.
Gal teko susidurti, mėginukų jų niekur nebūna?

Na man tiko jis, bet čia labai individualu, tai tikrai be mėginuko būtų gan rizikinga pirkti. O mėginukų Uriage kremų niekur nesu mačiusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(**Yva** @ 2010 11 24, 08:16)
Viena mergina čia forume aiškino, kad yra kosmetika su užrašu non-comedogenic, vadinasi ji nekemša porų. Aš čia gal ne į tema, bet jei kam įdomu pasidomėkit plačiau, o gal net ir išbandysit,kažkaip nesenei tą prisiminiau  ax.gif

Non- comedogenic užrašas yra niekaip nereguliuojamas. Bet kas gali jį užsirašyti. Jei toks užrašas yra- garantijos, kad nekimš tikrai nėra.

QUOTE(Mulana @ 2010 11 24, 14:31)
Uzejau siandien i parduotuve,norejau pasidometi Clinique Poren minimizer serija,prisistate tokia a la dermatologe prie manes,papasakojau,kad nusipirkau Clinique set riebiai odai ir kad tas losjonas su alkoholiu mane baugina,oda siek tiek grauzia,o ir tas drekinamasis kremas kazkoks keistas,labai jau blizga mano oda ji diena uzsitepus,o kai pirkau ta rinkinuka man aiskino,kad cia ir nuo spuogu, ir oda matine bus,ir sudrekinta gerai,bet va kol kas nieko gero nesimato... schmoll.gif Nors gal reiktu bent kelias savaites panaudoti pries sprendziant apie kokybe,nezinau...Tai va, pridave man dabar toniku meginuku visa kruva,tikriausiai porai menesiu uzteks,ten viskas prasideda nuo 1,2,3(misriai odai) ir 4 (kuri ir turiu,skirtas riebiai odai),liepe pradeti naudoti is eiles nuo silpniausio toniko ir taip per kelis menesius pereiti prie savo 4,kad oda priprastu,tai dabar ir sedziu pries tuos visus meginukus ir mastau ar gerai mane vel pakonsultavo,nes kiek kur ka nors bepirkciau,vis kitaip aiskina,o su savo oda jau eksperimentavau pakankamai doh.gif

Manau, renkantis kosmetiką, ją parduodanti konslutantė turėtų būti paskutinis žmogus, kurio nuomonės reiktų klausyt ax.gif Nes jas moko sakyti ne tai, kas žmogui geriausia, o tai, kas parduos daugiau produktų ir turi visada ginti kompaniją, net jei ten yra ir nelabai vykusių gaminių.
Man, pvz, Clinique konsultantė bandė įrodyt, kad Clinique naudojamas alkoholis yra "cosmetic grade", todėl jis nekenkia odai biggrin.gif Kas yra visiška netiesa. Visas alkoholis, naudojamas kosmetikoje yra "cosmetic grade", bet tai nereiškia, kad jis yra mažiau kenkiantis ir švelnesnis.

Kol kas visi Clinique tonikai, išskyrus 2 berods (Mild Clarifying Lotion ir Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief) yra su alkoholiu. Tai jei norisi bandyt mėginukus- Nr. 1 yra mažiausiai alkoholio.
Jei Pore Minimizer linija domina, tai Pore Minimizer Instant Perfector- labai geras daiktas. Brangokas, palyginus, pažiūrėjus į kiekį, bet neblogai odą matizuoja ir laikinai ją palygina, kad makiažas geriau dengtųsi. Kitos tos linijos priemonės tai nelabai, mano nuomone.
Atsakyti