QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 23, 15:37)
Na aš, esanti irgi mišriaodė, turbūt gyvenime matinančio kremo nesu naudojusi
Sausesnes sritis šaltuoju sezonu man sutvarko drėkinantys. Tiesa, jei oda nuo temperatūros pokyčių ir šildymo sezono gerokai dehidratavusi, tuomet sunkoka deramai drėkinančius kremus atsirinkti.
Bet ryte šaltuoju sezonu jokiu būdu nesitepu drėkinančiais Tam pas mane yra atskiras rytinis kremas. Kadangi turiu bėdų su kapliarais, tai jau kokie 4-5 metai naudoju rytais žiemą tik kapiliarinei odai skirtus kremus.
Sausesnes sritis šaltuoju sezonu man sutvarko drėkinantys. Tiesa, jei oda nuo temperatūros pokyčių ir šildymo sezono gerokai dehidratavusi, tuomet sunkoka deramai drėkinančius kremus atsirinkti.
Bet ryte šaltuoju sezonu jokiu būdu nesitepu drėkinančiais Tam pas mane yra atskiras rytinis kremas. Kadangi turiu bėdų su kapliarais, tai jau kokie 4-5 metai naudoju rytais žiemą tik kapiliarinei odai skirtus kremus.
Aš taip pat turiu problemą su kapiliarais. Naudojau Uriage kremuką Roseliane. Tai man labai patiko. Dabar kaip tik mąstau ar pirkti tą patį ar kokį kitą išbandyti.
O kokį tu naudoji kremą kapiliarams? Beje ir kuo prausi veido odą, nes aš nesenai pradėjau praustis Bioderma - Sebium Purifying Foaming Gel prausikliu.