Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Vitulka @ 2010 11 22, 22:38)
viršuj parašiau, gelį, kuris neblogai drėkina, yra be aliejaus, kvapiųjų medžiagų, emulsiklių.

"Odos priežiūros želė spuoguotai, užterštai oda. Stiprina natūralią rūgščių plėvelę, saugo nuo aknės bakterijų ir naujų spuogų susidarymo. Hialiūrono rūgštis ir alavijų ekstraktas intensyviai drėkina odą. Alantoinas ir pantenolis ramina, slopina dirglumą. Oda tampa švelni ir glotni. Nedirgina odos, nes neturi kvapiųjų medžiagų, riebalų ir emulsiklių"

dar siūlyčiau paskaityti serumų temą.

Riebiai odai rekomeduojami serumai ir geliai, nes jie paprastai lengvensni už kremus ir mažiau kemša poras smile.gif

netiko šitas, ačiū, būtinai pasiskaitysiu, tik mąstau ar žiemai užteks tik serumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2010 11 22, 20:46)
netiko šitas, ačiū, būtinai pasiskaitysiu, tik mąstau ar žiemai užteks tik serumo g.gif

įdomu, kuom netiko ax.gif
Atsakyti
Neatsilaikiau smalsumui ir nusipirkau siandien Clinique rinkinuka riebiai odai,kuri sudaro prausiklis,losjonas ir gelis,nauoti reikia rytais ir vakarais.Konsultante sake,kad losjonas gali siek tiek griauzti,nes jame yra mikropilingo,o drekinamasis gelis atstato riebios odos pusiausvyra ir oda tampa matine,na ziuresim kaip bus,Clinique zada ryskius pasiketimus po dvieju savaiciu ax.gif
Atsakyti
Ingėnas, ačiū už pasidalinimą patirtimi. Manau išbandysiu ir aš smile.gif
Mulana, prašom pasidalint įspūdžiais ilgiau panaudojus naujas priemones wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 22, 22:53)
Ingėnas, ačiū už pasidalinimą patirtimi. Manau išbandysiu ir aš smile.gif
Mulana, prašom pasidalint įspūdžiais ilgiau panaudojus naujas priemones wink.gif

Bent jau Margaritos kremas tikrai pigus, jei netiks, nebus gaila.
O va Biodermos siūlau pasiieškoti mėginukų vaistinėse.
Šį šaltąjį sezoną tik iš trečio karto pataikiau su kremu kapliarinei odai doh.gif Lierac bei Rasa man netiko doh.gif O Bioderma tą patį kremą naudojau ir pernai žiemą. Neradus alternatyvos turėjau sugrįžti vėl prie jo.
Atsakyti
Mulana, jei Clinique losjonas (t.y. tonikas) yra Clarifying Lotion 1, 2, 3 arba 4, tai ten ne "mikropilingas" grauš, o grynas alkoholis.
Kiek girdėjau, Clinique planuoja pagaliau formules pakeist, tai nebebus jų tonikuose alkoholio. Tai jei dar seną gavai, ragas odai gali būti, naudok atsargiai, nes gali nežmoniškai oda išdžiūt. Nusipirkau aš kažkada irgi tą rinkinį nepasigilinus, tai nuo to toniko, galvojau, iš skūros kaip gyvatė išsinersiu.
O tas gelis/ losjonas tai labai neblogas, lengvas drėkiklis. Prausiklis irgi geras, tik mentolio turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 lapkričio 2010 - 23:07
O varge ir vel nepataikiau unsure.gif Vakar losjonas negrauze,bet nezine,kas bus jei ir toliau naudosiu,dabar net rankos nekyla juo veida valyti verysad.gif paziurejau i sudeti,antroj vietoj po hamamelis virginiana eina alkohol denat,tai tikriausiai ir turejai omenyje,himalaia.As jau tikrai nebezinau,kokius produktus man ir naudoti...
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2010 11 07, 20:20)
Ir man tas pats yra, todel nemaitinu savo odos jokiais maitinamaisiais kremais, manau kai atsala oras svarbiausia neiti i lauki is karto apsitepus drekinamuoju kremu  mirksiukas.gif

O aš, turinti mišrią veido odą, atėjus žiemai, kai lediniai vėjai gairina veidą, lauke šaltis kanda, negaliu nenaudoti riebaus kremo, nes tam tikri veido plotai - nosis, skruostai ima pleiskanoti. Žiemai, manau, tikrai reikia maitinančio kremo, kad odą tiesiog apsaugotumėm nuo šalčio g.gif O spuogeliai man iškildavo ir naudojant tik drėkinamus kremus.

Tuo pačiu noriu paklausti, gal kas galite rekomenduoti gerą maitinamąjį kremą? labiausiai domina ekologiški, natūralūs.. ax.gif

Beje nusipirkau Margaritos ekologišką maitinamąjį kremą - ir nustebau - kad jį geriausiu atveju galėčiau priskirti prie drėkinančių. Taip į odą susigėrė, kad vistiek dar liko tempimo pojūtis.
Atsakyti
QUOTE(kutikuti @ 2010 11 22, 22:26)
Turiu tokią bėdą: mano oda riebi, poros išsiplėtę, nors didelių problemų su spuogais neturiu,bet paberia kaktą, riebesnes veido vietas, oda labai linkusi kimštis, negaliu naudoti jokio kremo veidui, nes iškart beria. Prieš porą dienų pradėjau naudoti Weledos balansuojantį medetkų kremą ir jau išbėrė doh.gif
Dabar pastoviai kremo nenaudoju, tiesiog nuprausiu veidą, nuvalau toniku ir spuogelius patepu sausinančiu losionu, oda tikrai nesausėja, bet bijau, kad nedrėkinant pradės dar labiau riebaluotis. Tiesa, dar kartais panaudoju DR. Hauschka Normalising oil, bet norisi išbandyti kažką kito, gal galit patarti kokį labai lengvą gelį, kuris lengvai drėkintų?

hidrogelis Fealena man padeda, neelergizuoja, nera riebus, puikiai isigeria
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 22, 16:00)
bet jis ne drėkinantis  smile.gif

Galeciau ir pasigincyti, va ka raso ant pakuotes: replenish moisture while you sleep smile.gif nes zinau kaip buna su kitais geliniais kremais, ne viena esu bandzius, tai kiti tikrai sausina oda, o sitas drekina pakankamai mirksiukas.gif

QUOTE(Mulana @ 2010 11 22, 20:30)
Neatsilaikiau smalsumui ir nusipirkau siandien Clinique rinkinuka riebiai odai,kuri sudaro prausiklis,losjonas ir gelis,nauoti reikia rytais ir vakarais.Konsultante sake,kad losjonas gali siek tiek griauzti,nes jame yra mikropilingo,o drekinamasis gelis atstato riebios odos pusiausvyra ir oda tampa matine,na ziuresim kaip bus,Clinique zada ryskius pasiketimus po dvieju savaiciu ax.gif

Matau jau kitos merginos parase, kad butum atsargi! as ir gi turejau tos serijos kremus tai man netiko visiskai doh.gif pinigai ismesti i bala verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi paieškose žiemai skirto kremo. Jei naudoju drekinanti žiemai, tai man pasausėjusios skruostų vietos dar labiau nusausėja, parausta. Žodžiu nekas...
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 11 23, 12:45)
O aš, turinti mišrią veido odą, atėjus žiemai, kai lediniai vėjai gairina veidą, lauke šaltis kanda, negaliu nenaudoti riebaus kremo, nes tam tikri veido plotai - nosis, skruostai ima pleiskanoti. Žiemai, manau, tikrai reikia maitinančio kremo, kad odą tiesiog apsaugotumėm nuo šalčio  g.gif O spuogeliai man iškildavo ir naudojant tik drėkinamus kremus.

Tuo pačiu noriu paklausti, gal kas galite rekomenduoti gerą maitinamąjį kremą? labiausiai domina ekologiški, natūralūs.. ax.gif

Beje nusipirkau Margaritos ekologišką maitinamąjį kremą - ir nustebau - kad jį geriausiu atveju galėčiau priskirti prie drėkinančių. Taip į odą susigėrė, kad vistiek dar liko tempimo pojūtis.

Na aš, esanti irgi mišriaodė, turbūt gyvenime matinančio kremo nesu naudojusi smile.gif
Sausesnes sritis šaltuoju sezonu man sutvarko drėkinantys. Tiesa, jei oda nuo temperatūros pokyčių ir šildymo sezono gerokai dehidratavusi, tuomet sunkoka deramai drėkinančius kremus atsirinkti.
Bet ryte šaltuoju sezonu jokiu būdu nesitepu drėkinančiais schmoll.gif Tam pas mane yra atskiras rytinis kremas. Kadangi turiu bėdų su kapliarais, tai jau kokie 4-5 metai naudoju rytais žiemą tik kapiliarinei odai skirtus kremus.

Apie Margaritos ekologišką maitinamąjį. Kai himalaia analizavo jo sudėtį, jau tuomet ji pastebėjo, kad naujųjų Margaritos ekologiškų kremų maitinamojo ir drėkinančio sudėtis atrodo praktiškai identiška. Galbūt tai tik marketinginis triukas smile.gif
Man pačiai šis kremas tinka, džiaugiusi jį atradus. Ir odos dehidratavimu šiuo metu tikrai nesiskundžiu.

QUOTE(Aterol @ 2010 11 23, 13:49)
Aš irgi paieškose žiemai skirto  kremo. Jei naudoju drekinanti žiemai, tai man pasausėjusios skruostų vietos dar labiau nusausėja, parausta. Žodžiu nekas...

Ar tik netepat tų drėkinančių ryte prieš einant į lauką? Tuomet nieko keista, kad parausta. Gali juk net nušalti.
Atsakyti