Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

Na merginos as jau visai pasimeciau,vakar islekiau i miesta,maniau nusipirksiu kremuku,losjonu odai,nes mano avene serija baiginejasi,beda ta,kad pasiula labai didele,taip ir neissirinkau nieko tinkamo,nes konsultantes viena per kita vis kitus produktus siule,kuo tolyn tuo brangyn,jom svarbiau kazka parduoti,nei patarti schmoll.gif
Tai va, mano oda turi randeliu,nuo paauglysteje spaudinetu spuogu,yra riebi,greitai ima blizgeti,iskyla kur ne kur spuogeliu,turiu ant nosytes insktiriuku. Paskaitinejau foruma ir priejau isvados,kad teplioti vien kremuka nuo spuogu (avene cleanance serija) ir losjona,nepakanka.Kaip suprantu,riebia ora reikia taip pat drekinti ir maitinti,bet as net neisivaizduoju koki krema,seruma rinktis,kad odeles nepradetu berti ir ji dar labiau nesiriebaluotu g.gif
Taigi,prasau jusu patarti kokiu priemoniu tokiai odeliai reikia ar vien losjono,prausiklio,kremuko nakciai ar ir drekikliu, ir maitinanciu kremu?Na parasykite prasau viska nuo A iki Z kaip elgtis su riebia odele,kokias priemones naudoti?
Pragyvenau ketvirti nuo simto metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 19, 12:31)
Na merginos as jau visai pasimeciau,vakar islekiau i miesta,maniau nusipirksiu kremuku,losjonu odai,nes mano avene serija baiginejasi,beda ta,kad pasiula labai didele,taip ir neissirinkau nieko tinkamo,nes konsultantes viena per kita vis kitus produktus siule,kuo tolyn tuo brangyn,jom svarbiau kazka parduoti,nei patarti schmoll.gif
Tai va, mano oda turi randeliu,nuo paauglysteje spaudinetu spuogu,yra riebi,greitai ima blizgeti,iskyla kur ne kur spuogeliu,turiu ant nosytes insktiriuku. Paskaitinejau foruma ir priejau isvados,kad teplioti vien kremuka nuo spuogu (avene cleanance serija) ir losjona,nepakanka.Kaip suprantu,riebia ora reikia taip pat drekinti ir maitinti,bet as net neisivaizduoju koki krema,seruma rinktis,kad odeles nepradetu berti ir ji dar labiau nesiriebaluotu g.gif
Taigi,prasau jusu patarti kokiu priemoniu tokiai odeliai reikia ar vien losjono,prausiklio,kremuko nakciai ar ir drekikliu, ir maitinanciu kremu?Na parasykite prasau viska nuo A iki Z kaip elgtis su riebia odele,kokias priemones naudoti?

sveika, na man lygiai tokios pat bedos. raneliu neturiu, bet oda gana nelygi wink.gif tai neapsikentusi, kad niekas nepadeda apsilankiau pas kelias kosmetologes - naudojau weyergans kosmetika (losjona ir kauke riebiai odai ir kremuka su c vitaminu). na oda tapo minkstesne, paskaistejo, truputi maziau riebalavosi, bet vistiek norejau geresnio efekto.
isbandziau ir avon riebiai odai ir nuo spuogeliu visa kosmetika - prausiklis putos gal ir neblogos, bet kitka nelabai...
na paskui mama patare isbandyti placentine kosmetika. dabar ja naudoju kelias savaites - muiliukas ir gelis, kuris atstoja drekiklius, kremus dieninius ir naktinius, tik dar koki losjona reiktu pasiziureti is tos serijos. bet esu patenkinata - oda minksta, svelni, skaisti, sumazejo spuogeliu
tik vargstu su dekoratyvine kosmetika, niekaip makiazo pagrindo, krem pudros neissirenku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltojifeja: 19 lapkričio 2010 - 10:53
QUOTE(Mulana @ 2010 11 19, 10:31)

riebios odos tikrai maitinti nereikia, reikia drekinti, dar kremo reguliuojancio riebaliniu liauku veikla, siek tiek matizuojanciu kremu, kad neblizgetu oda.
Atsakyti
Mano oda mišri ir linkusi į alergijas, šiltesniais orais naudojau Roc drėkinamąją želę mišriai odai, bei poto Lirene aksominį drėkinamąjį kremą normaliai-mišriai odai. Tačiau jaučiu, kad šiai dienai jis man per lengvas ir nebetinka. Skruostam, kurie sausoki, tepu Dexeryl kremą, jis riebus, tinkamas psoriazei, atopiniui dermatitui gydyti, drėkina, minkština, bet kaktai, nosiai, smakrui nežinau ką. Taip ir žaidžiu su nelabai vykusiais kremais, tepliojuos. Kokį tą kremą šaltam sezonui išsirinkti? Maitinantį? Drėkinantį? Ar kokį. Kas galit patarti. Nežinau net iš ko rinktis. Norisi, kad oda bent jau nepleiskanotų, nešerpetotų, kad apsaugota būtų nuo artėjančių šalčių.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 19, 14:43)
Mano oda mišri ir linkusi į alergijas, šiltesniais orais naudojau Roc drėkinamąją želę mišriai odai, bei poto Lirene aksominį drėkinamąjį kremą normaliai-mišriai odai. Tačiau jaučiu, kad šiai dienai jis man per lengvas ir nebetinka. Skruostam, kurie sausoki, tepu Dexeryl kremą, jis riebus, tinkamas psoriazei, atopiniui dermatitui gydyti, drėkina, minkština, bet kaktai, nosiai, smakrui nežinau ką. Taip ir žaidžiu su nelabai vykusiais kremais, tepliojuos. Kokį tą kremą šaltam sezonui išsirinkti? Maitinantį? Drėkinantį? Ar kokį. Kas galit patarti. Nežinau net iš ko rinktis. Norisi, kad oda bent jau nepleiskanotų, nešerpetotų, kad apsaugota būtų nuo artėjančių šalčių.

tai nueikit pas kosmetologe ir jinai paziures ir patars pagal jusu veido oda kas geriausiai tinka, pameginsit is meginuku kremus.
Atsakyti
Mano provincijoj nėra normalių, paskutinį kartą kai buvau veidą gydžiausi daugiau nei pusę metų. Turėjau baisią įvarytą alergiją, nes neatsižvelgė į tai, kad kai kurių priemonių sudedamoms dalims esu alergiška. Ir kremų mėginiai, kuriuos kišo tikindama, kad man tiks - netiko, buvo baisu. Artimiausia būtų Klaipėda - bet ten nežinau kur kreiptis, klaidžiot nesinori, todėl klausiu čia, gal yra "likimo draugų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 19, 14:43)

Mano oda irgi panašaus tipo. Tai dabar rytais pradėjau naudoti Bioderma Sensibio AR (ir jautriai odai, ir kapiliarams gerai, ir einant į šaltą orą galima juo teptis). O vakarais jau kokį mėnesį tepuosi Margarita ekologišku drėkinamuoju kremu. Man toks derinukas tinka.
Atsakyti
Merginos,koki rekomenduotumete naudoti drekinamaji kremuka riebiai odai,spuoguotai,su nuolat uzsikemsanciomis poromis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 21, 20:50)
Merginos,koki rekomenduotumete naudoti drekinamaji kremuka riebiai odai,spuoguotai,su nuolat uzsikemsanciomis poromis? g.gif

The body shop Tea tree night lotion, man jis super! as ji ir dienai ir nakciai naudoju, jis toks lengvas ir poru nekemsa. Aisku, vel kas man tinka galbut kitam visiskai netiks, bet verta pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2010 11 22, 15:40)
The body shop Tea tree night lotion, man jis super! as ji ir dienai ir nakciai naudoju, jis toks lengvas ir poru nekemsa. Aisku, vel kas man tinka galbut kitam visiskai netiks, bet verta pabandyti.

bet jis ne drėkinantis smile.gif

aš siūlau pabandyt Sebamed Clear Face Care Gel. Daugiau info čia. Porų nekemša, tik ryte tept nelabai jis man tinka, nes ant jo krempudra sunkiai dengias, bet vakare labai tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
Turiu tokią bėdą: mano oda riebi, poros išsiplėtę, nors didelių problemų su spuogais neturiu,bet paberia kaktą, riebesnes veido vietas, oda labai linkusi kimštis, negaliu naudoti jokio kremo veidui, nes iškart beria. Prieš porą dienų pradėjau naudoti Weledos balansuojantį medetkų kremą ir jau išbėrė doh.gif
Dabar pastoviai kremo nenaudoju, tiesiog nuprausiu veidą, nuvalau toniku ir spuogelius patepu sausinančiu losionu, oda tikrai nesausėja, bet bijau, kad nedrėkinant pradės dar labiau riebaluotis. Tiesa, dar kartais panaudoju DR. Hauschka Normalising oil, bet norisi išbandyti kažką kito, gal galit patarti kokį labai lengvą gelį, kuris lengvai drėkintų?
Atsakyti
viršuj parašiau, gelį, kuris neblogai drėkina, yra be aliejaus, kvapiųjų medžiagų, emulsiklių.

"Odos priežiūros želė spuoguotai, užterštai oda. Stiprina natūralią rūgščių plėvelę, saugo nuo aknės bakterijų ir naujų spuogų susidarymo. Hialiūrono rūgštis ir alavijų ekstraktas intensyviai drėkina odą. Alantoinas ir pantenolis ramina, slopina dirglumą. Oda tampa švelni ir glotni. Nedirgina odos, nes neturi kvapiųjų medžiagų, riebalų ir emulsiklių"

dar siūlyčiau paskaityti serumų temą.

Riebiai odai rekomeduojami serumai ir geliai, nes jie paprastai lengvensni už kremus ir mažiau kemša poras smile.gif
Atsakyti