Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

Gal kas naudojate Lancome Pure Focus?Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2008 10 13, 12:13)
Mano oda misri. Siuo metu naudoju "Oriflame" Optimals Balance serija, skirta misriai/riebiai odai: dienine ir naktine zele, prausikli, tonika, sveitikli ir dienini drekikli:
user posted image
Visos priemones labai tinka mano odai, gal tik tonikas kiek per daug alkoholinis, bet kol kas oda neissausejo. Tikiuosi ir toliau viskas bus  thumbup.gif

As irgi naudoju, turiu visa linija. labai patiko thumbup.gif Tik tonikas jau biagesi, reikes vel uzsisakyt doh.gif
Atsakyti
Gal kas bandete Rasos drekinamaji krema jautriai odai, rozineje pakuoteje? Ar tinka jis riebiai/misriai odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 11 03, 14:19)
Gal kas bandete Rasos drekinamaji krema jautriai odai, rozineje pakuoteje? Ar tinka jis riebiai/misriai odai? 4u.gif

man tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazge:) @ 2008 10 27, 10:30)

.tai vienintelė iš šių, kuri man kiek padėjo tvarkytis su oda buvo Uriage..bet po pusmečio naudojimo matyt oda priprato ir viskas  doh.gif

kaip tik dabar turiu prausikli ir krema is uriage tai kol kas patenkinta nors dar endaug laiko praejp.
tik va mastau,ar reikia pirkt tonika ir dar ta kauke ar nebutina kad rezultatas geras butu?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 12, 10:02)
gali pabandyti hidrolatus (geliu vandenis) is Kvapu namu  smile.gif 

as tai dabar taip savo riebia oda priziuriu:
prausiu veida Druide muilu (skirtas veidui) su ozkos pienu ir migdolais, vietoj toniko naudoju levandu hidrolata is KN (padrekina oda ir turi raminamaji poveiki) na ir krema tepu (Weleda drekinanti su migdolais jautriai odai) arba aliejuka riebiai odai.. oda atrodo  thumbup.gif
dar kart per savaite naudoju sveitikli (siuo metu turiu L'Occitane su obuoliais ir migdolais), dr.Hauschka molio kauke ir dr.Hauschka Rejuvenating kauke

ir kaip priemones is kvapu namu? buvau paskaitoj cia darbe neseniai, labai patiko ir idomu buvo , suzinojau nemazai idomiu dalyku apie aromaterapija, tik nieko nezinau apie ju priemones riebiai odai..kaip poveikis?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 11 03, 22:09)
kaip tik dabar turiu prausikli ir krema is uriage tai kol kas patenkinta nors dar endaug laiko praejp.
tik va mastau,ar reikia pirkt tonika ir dar ta kauke ar nebutina kad rezultatas geras butu?

aš turėjau prausiklį, kremuką ir kaukę smile.gif toniko nepirkau..ir be jo rezultatas buvo geras mirksiukas.gif na kol buvo poveikis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2008 10 26, 12:39)
Sveikos  4u.gif

Kokia jūsų nuomonė apie Nivea Control Shine ir Clean Deeper?

naudojau, nepatiko schmoll.gif gal oda maziau blizga, ji tampa sausesne, bet problemu neissprende.

Mano oda irgi misri+jautri. Ko tik nenaudojau (prausikli neutrogena, lengvus ir riebius kremus, tonika...) doh.gif Oda berdavo, spuogai kildavo. Praeita vasari pradejau vartoti Perfectil, tai po dvieju menesiu atsirado labai daug giluminiu spuogu doh.gif ejau daryti veido valymo. bet spuogu dar labiau pagausejo.
Nuo vasaros esu labai patenkinta savo oda, net pudra reciau naudoju. ax.gif
Nuejau i Vcupa, nupirkau naturalu ranku darbo muila riebiai odai, naturalu Logona tonika misriai odai. Nupirkau Essex losjona (labai lengvas, gal sudetis nelabai gera, bet man labai tiko). Veida prausiu muilu (nuo prausikliu beria), paskui toniku tonizuoju, ir losjonu patepu. Ryte ir vakare. karta per savaite darau pylinga (nupirkau bet man jis nelabai patinka), ir du kartus drekinu oda kaukemis. jei matai kad kyla spuogai, einu miegoti tik nusiprausus muilu - jokiu toniku, jokiu kremuku (tegul oda sauseja).
Ir dar. pradejau lankytis soliariume (karta-du per savaite 5min grynai del odos). nezinau ar tai itakoja, bet gal siek tiek sausina oda...
Puse metu negaliu atsidziaugti savo oda thumbup.gif
Atsakyti
teko išmėginti PHYTOMER oligopur prausiklį.man labai patiko! veikia ir riebią odą ir nesausina sausųjų zonų.tik niekur negaliu rasti, kur jį galima nusipirkt. gal kas žinot?
Atsakyti
Naudoju Maria Galland kosmetika misriai odai, tai negaliu atsidziaugti, kaip pagerejo odos bukle wub.gif Daugiau jokiu kosmetiku is Kristianu ar Sarmu, nes tikrai ismeciau kruva pinigu, o rezultato nulis doh.gif Profesionali kosmetika visai kita poveiki ir rezultata duoda. Nerealiai patenkinta dabartiniu rezultatu ir mazesnem islaidom 4u.gif
Atsakyti
mano oda labai riebi unsure.gif prausiu muilu sebamed nuo spuogeliu,tai lyg ir nieko...
Atsakyti
Naudoju kremą bei prausiklį iš vaistinės, namuose kartą į savaitę garinu odą, tada ant atsivėrusių porų dedu kaukę riebiai odai. Stengiuosi kasdien nenaudoti poras užkemšančios pudros, vasarą papildomai "prasieinu" su toniku, tada vėl kremą matinei odai tepu smile.gif Kažkiek riebaliukų visvien išsiskiria, tuos sugeriu su servetėle atsargiai smile.gif
Atsakyti