Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(shemsa @ 2010 11 14, 15:15)
kiek atsimenu as ir nerasiau, kad ji visiem tinka  doh.gif ar turi tikt visiems  doh.gif
o kalba ejo apie cleansing cream  4u.gif
o del sudeties, tai as jau geriau naudosiu dr.h negu koki su parabenais ar dar kokiu brudu, nes matau rysku pagerejima kai pradejau naudot naturalia kosmetika  4u.gif

o tada ka jus skaitot gera sudetis ir negera  g.gif

Nukrypstam nuo temos, bet aš tik išsakiau nuomonę, jog natūrali, sertifikuota kosmetika automatiškai nereiškia, kad = gera (taip aš supratau iš jūsų pasisakymo). Be to, visi skirtingai tą gerumą įsivaizduoja.

Mano asmeninių kriterijų "kosmetikos gerumui" yra labai daug, vienas iš jų- ryškių dirgiklių nebuvimas. O natūralioje, kaip ir "cheminėje" kosmetikoje jų pasitaiko gan dažnai. Įvairių kvapų, ekstraktų, aliejų, dažų pavidalu ir t.t.. Vieniems jie sukelia 0 reakcijos, kitiems- labai dirgina. Aš stengiuosi vengti bet ko, kas bent teoriškai gali dirginti, nes odos dirginimas (ar iš aplinkos, ar iš kosmetikos), iš jo kylantis uždegimas yra vienas didžiausių odos priešų.

Haushchkos Cleansing Cream alkoholio turi žymiai mažiau, nei Milk, tad alkoholis neturėtų būti problematiškas. Taip pat yra aliejinis, tad pasilieka ant odos. Turi kelis potencialius dirgiklius, o kartu su kevalais malti migdolai gali palikti odoje mikroįplėšimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 14 lapkričio 2010 - 23:34
QUOTE(shemsa @ 2010 11 14, 22:15)
o del sudeties, tai as jau geriau naudosiu dr.h negu koki su parabenais ar dar kokiu brudu, nes matau rysku pagerejima kai pradejau naudot naturalia kosmetika  4u.gif

galbūt ne dėl to, kad natūralią, o dėl to, kad jūsų odai tiko ir patiko smile.gif
aš esu mažai naudojus natūralios, bet kiek naudojau man netiko, net nekaltas erškėtrožių aliejus, kuris, berods, yra lengviausias smile.gif
tik natūralus molis puikiai tinka smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 14, 22:58)
shemsa, atsiprašau iškart už galbūt pasirodysiantį įžūlumą, o jūs kartais ne natūralistė g.gif 

nevisai, ji šalininkė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 15, 00:39)
galbūt ne dėl to, kad natūralią, o dėl to, kad jūsų odai tiko ir patiko  smile.gif
aš esu mažai naudojus natūralios, bet kiek naudojau man netiko, net nekaltas erškėtrožių aliejus, kuris, berods, yra lengviausias smile.gif
tik natūralus molis puikiai tinka  smile.gif
nevisai, ji šalininkė  smile.gif

drinks_cheers.gif gali but ir del to, kad man sutvarke oda naturali kosmetika, del to as ja ir vertinu thumbup.gif
nu kolkas naudoju tik veidui naturalias priemones, dezikus, kelias kuno priemones ir plauku kelias, bet toli grazu man dar iki naturalistes visiskos, nors kai pabaigsiu savo turimas priemones bandysiu ir kitas priemones pakeist naturaliom 4u.gif
pvz pries tai mano oda buvo daugiau riebi, blizganti, spuogu buvo pilna, o dabar tapo normali, nei vieno spuogo nera, labai jau pro reta lkoks vienas isdygsta , ir seip oda palygejo, pagrazejo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 14, 23:58)
shemsa, atsiprašau iškart už galbūt pasirodysiantį įžūlumą, o jūs kartais ne natūralistė g.gif  Nes nekart esu pastebėjusi, bent šiam forume, kad natūralistės kitaip mąstančius puola aršiau tongue.gif

ce kiekvienos asmeninis reikalas ka naudot, niekam nebrukiu savo nuomones ar kazkokiu priemoniu, tik issakiau savo nuomone kas man butent tiko ir patiko mano odai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 11 15, 00:30)

Haushchkos Cleansing Cream alkoholio turi žymiai mažiau, nei Milk, tad alkoholis neturėtų būti problematiškas. Taip pat yra aliejinis, tad pasilieka ant odos. Turi kelis potencialius dirgiklius, o kartu su kevalais malti migdolai gali palikti odoje mikroįplėšimus.

nenorejau uzsipult jai taip pasirode 4u.gif
tik sakau kas man asmeniskai tiko ir sutvarke mano problemas thumbup.gif
o beja tas dr.h. cleansing cream ir man jis netinka, bent anksciau tai netiko, o ir tas stipresnis tonikas netiko, labai jautrino oda, taip, kad nesakau, kad visos naturalios priemones be isimties liuks ir visoms turi tikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 15, 01:07)

pvz pries tai mano oda buvo daugiau riebi, blizganti, spuogu buvo pilna, o dabar tapo normali, nei vieno spuogo nera, labai jau pro reta lkoks vienas isdygsta , ir seip oda palygejo, pagrazejo  wub.gif

vienas is variantu, del ko ,galbut, susitvarke oda, tai pasikeite hormonai, atsizvelgiant i dabartine tamstos busena mirksiukas.gif Jei sutapo su tos kosmetikos naudojimu, tai ir nezinosit, kas cia turejo itakos. Bent man asmeniskai, butent nestumas sunormalizavo odos bukle.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2010 11 15, 08:18)
vienas is variantu, del ko ,galbut, susitvarke oda, tai pasikeite hormonai, atsizvelgiant i dabartine tamstos busena mirksiukas.gif Jei sutapo su tos kosmetikos naudojimu, tai ir nezinosit, kas cia turejo itakos. Bent man asmeniskai, butent nestumas sunormalizavo odos bukle.

dalis tiesos gal ir yra, bet jau pries nestuma buvo apsitvarkius oda, ir pastebejau, kad ir pro reta isdygsta spuogas, tai jai ji isspaudziu tai kita diena butinai antras atsiras doh.gif
taip, kad nespaudykit merginos spuogu, labai blogas iprotis blush2.gif
sunkiai atsikraciau jo, bet dziaugiuos atsikracius thumbup.gif
evelinki, o tau po nestumo ir liko apsitvarkius oda, ar pasikeite vel odos bukle po nestumo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2010 11 15, 07:18)

Tarp kitko, labai gali būti drinks_cheers.gif Kaip per nėštumą man pačiai buvo, nepamenu. Bet va pusantrų metų po gimdymo (tiek laiko maitinau dukrą krūtimi) džiaugiausi labai gražia oda. To džiaugsmo priežastis matyt ir buvo hormonai. O nustojus maitinti iškart akivaizdžiai pablogėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 lapkričio 2010 - 09:48
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 15, 10:47)
Tarp kitko, labai gali būti drinks_cheers.gif  Kaip per nėštumą man pačiai buvo,  nepamenu. Bet va pusantrų metų po gimdymo (tiek laiko maitinau dukrą krūtimi) džiaugiausi labai gražia oda. To džiaugsmo priežastis matyt ir buvo hormonai. O nustojus maitinti iškart akivaizdžiai pablogėjo.

nu man jau pries nestuma buvo pagerejus odos bukle, taip , kad neverciu viso to nuopelno vien nestumui mirksiukas.gif
ce kiekvienai skirtingai veikia nestumas ir nebutinai , kad tik nestumas veikia oda, kad ir dabar pastebejau per nestuma pabandziau kitas priemones naudot tai iskart pasikeite oda, pradejo kimst ir taip toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 15, 10:00)
nu man jau pries nestuma buvo pagerejus odos bukle, taip , kad neverciu viso to nuopelno vien nestumui  mirksiukas.gif
ce kiekvienai skirtingai veikia nestumas ir nebutinai , kad tik nestumas veikia oda, kad ir dabar pastebejau per nestuma pabandziau kitas priemones naudot tai iskart pasikeite oda, pradejo kimst ir taip toliau  smile.gif

Taip, nėštumas kiekvienos odą veikia skirtingai drinks_cheers.gif Bet dažniausiai visgi kažkaip veikia. Vienų oda labai pagražėja, o kitas kaip tik paberia. Nors mano pačios odą kažin ar ta būsena labai įtakojo g.gif Galbūt mažiausiai galvojau apie odą smile.gif Daugiau berti tai tikrai nebėrė, bet ir odos būklė lyg nebuvo pagerėjusi g.gif
Tik jau žinau, kad dabar mano pačios bėrimų viena iš pagridinių priežasčių (nors gal ir ne vientelė) - hormonai.
Atsakyti
Per neštumą, mano tiek oda tiek plaukai buvo pavydėtini. Oda graži, švytinti, be jokiu spuogelių ir pan. Pagimdžiau ir teko sugrįžti į realybę... unsure.gif

Renkuosi kremą šaltąjam sezonui. Gal kuri gali pasiulyti, gana lengvą? Iš Vichy žiūrinėjuos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 11 16, 11:57)
Per neštumą, mano tiek oda tiek plaukai buvo pavydėtini. Oda graži, švytinti, be jokiu spuogelių ir pan. Pagimdžiau ir teko sugrįžti į realybę...  unsure.gif 

Renkuosi kremą šaltąjam sezonui. Gal kuri gali pasiulyti, gana lengvą? Iš Vichy žiūrinėjuos.  ax.gif

nu as negaleciau pasidziaugt labai plaukais ar nagais, kad jau labai butu pakeites nestumas i gera puse doh.gif , nagai kaip luzinejo sluoksniavos taip ir toliau tokie yra doh.gif
pasiskaitinek vichy temoj, daug ten kalba apie kremukus tokius, jai neklystu nesenai buvo kalbeta ten, aqua kazkoks lyg lengvas yra 4u.gif
ilysk i ta temuke pasitikslint 4u.gif
Atsakyti
sveikos. as ir turiu problemu su savo rieboka oda - kai temu krempudra, lyg viskas ok, graziai pasidengia, o po poros valandu pradedu vis blizgeti, lyg aliejum issitepusi, negaliu pakesti to....gal kuri turit kokia rekomenduoti...
o siaip pradejau dabar kovoti su problema placentine kosmetika - muiliuku ir geliu su siliciu. po poros dienu lyg maziau riebaluojasi, ziuresiu kas toliau gausis.
o del pudros ar kokios kitos maskuojamosios priemones riebiai odai labai noreciau kokios rekomendacijos...
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 11 16, 14:53)
sveikos. as ir turiu problemu su savo rieboka oda - kai temu krempudra, lyg viskas ok, graziai pasidengia, o po poros valandu pradedu vis blizgeti, lyg aliejum issitepusi, negaliu pakesti to....gal kuri turit kokia rekomenduoti...
o siaip pradejau dabar kovoti su problema placentine kosmetika - muiliuku ir geliu su siliciu. po poros dienu lyg maziau riebaluojasi, ziuresiu kas toliau gausis.
o del pudros ar kokios kitos maskuojamosios priemones riebiai odai labai noreciau kokios rekomendacijos...

Man matiškumą neblogai išlaikydavo Mac Studio Fix. Jei ir išlysdavo koks blizgesys dienos eigoje, tai perbraukdavau su kompaktine pudra ir vėl gražu. smile.gif
Atsakyti