QUOTE(shemsa @ 2010 11 14, 15:15)
kiek atsimenu as ir nerasiau, kad ji visiem tinka ar turi tikt visiems
o kalba ejo apie cleansing cream
o del sudeties, tai as jau geriau naudosiu dr.h negu koki su parabenais ar dar kokiu brudu, nes matau rysku pagerejima kai pradejau naudot naturalia kosmetika
o tada ka jus skaitot gera sudetis ir negera
o kalba ejo apie cleansing cream
o del sudeties, tai as jau geriau naudosiu dr.h negu koki su parabenais ar dar kokiu brudu, nes matau rysku pagerejima kai pradejau naudot naturalia kosmetika
o tada ka jus skaitot gera sudetis ir negera
Nukrypstam nuo temos, bet aš tik išsakiau nuomonę, jog natūrali, sertifikuota kosmetika automatiškai nereiškia, kad = gera (taip aš supratau iš jūsų pasisakymo). Be to, visi skirtingai tą gerumą įsivaizduoja.
Mano asmeninių kriterijų "kosmetikos gerumui" yra labai daug, vienas iš jų- ryškių dirgiklių nebuvimas. O natūralioje, kaip ir "cheminėje" kosmetikoje jų pasitaiko gan dažnai. Įvairių kvapų, ekstraktų, aliejų, dažų pavidalu ir t.t.. Vieniems jie sukelia 0 reakcijos, kitiems- labai dirgina. Aš stengiuosi vengti bet ko, kas bent teoriškai gali dirginti, nes odos dirginimas (ar iš aplinkos, ar iš kosmetikos), iš jo kylantis uždegimas yra vienas didžiausių odos priešų.
Haushchkos Cleansing Cream alkoholio turi žymiai mažiau, nei Milk, tad alkoholis neturėtų būti problematiškas. Taip pat yra aliejinis, tad pasilieka ant odos. Turi kelis potencialius dirgiklius, o kartu su kevalais malti migdolai gali palikti odoje mikroįplėšimus.