Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 11 11, 14:13)

o koks ce tiksliai tonikas? koks pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 lapkričio 2010 - 21:13
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 11 11, 12:36)

Priemonės su benzoilo peroksidu, BHA, koncenetruotas arbatmedis.

QUOTE(shemsa @ 2010 11 11, 13:33)
o koks ce tiksliai tonikas? koks pavadinimas?

Mary Kay Blemish Control Toner Formula 3 berods.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 11, 20:14)
Mest per petį tokį toniką...
Pirmoje vietoje sudėtyje- alkoholis. Dar turi dirginančio eukalipto ir mentolio.
Alkoholis perdžiovina odą, kas skatina odą gaminti daugiau riebalų. Taip pat dirgina riebalines liaukas, kas irgi skatina jas riebalus gaminti. Salicilis yra gerai, tačiau ne alkoholiniame pagrinde.
Riebią odą reikia prižiūrėti švelniai. Iš bėdos tik spuogą galima tokiu alkoholiniu toniku tepti, bet ir tai yra geresnių priemonių dezinfekcijai.

tai ir pastebejau,kad netinka, dar labiau blogina padeti verysad.gif, nenaudosiu tikrai...
mano kaktos labiau riebi, nei spoguota, bet manau nuo to riebalo, tai vienas kt spuogelis vis iskyla...
tai ka pasirinkt??? g.gif HELP, verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 11 11, 23:56)
tai ir pastebejau,kad netinka, dar labiau blogina padeti verysad.gif, nenaudosiu tikrai...
mano kaktos labiau riebi, nei spoguota, bet manau nuo to riebalo, tai vienas kt spuogelis vis iskyla...
tai ka pasirinkt??? g.gif HELP, verysad.gif

manau pirma pasirinkit svelnesnes veido priemones, svelnesni prausikli o ne nuo spuogu ar riebiai odai ir svelnesni tonica be alkoholio g.gif
man manau padejo dar sureguliuot veido riebala dr.hauschka Normalizing Day Oil aliejukas veidui va toks
user posted image
as ji pamainom su paprastu kremu naudojau arba galit ilasint pora lasu i krema pries tepant veida, nu aisku ne i visa indeli o tik tam kartui 4u.gif
as ce aisku rasau is savo patirties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2011 - 21:49
QUOTE(shemsa @ 2010 11 12, 00:12)
manau pirma pasirinkit svelnesnes veido priemones, svelnesni prausikli o ne nuo spuogu ar riebiai odai ir svelnesni tonica be alkoholio  g.gif
man manau padejo dar sureguliuot veido riebala dr.hauschka aliejukas veidui va toks
http://farm4.static....a235260ac_o.jpg
as ji pamainom su paprastu kremu naudojau arba galit ilasint pora lasu i krema pries tepant veida, nu aisku ne i visa indeli o tik tam kartui  4u.gif
as ce aisku rasau is savo patirties  4u.gif

kaip idomu, maniau aliejai netinka riebiam veidui? g.gif schmoll.gif , o kur ji perkate? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2011 - 21:49
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 11 12, 00:14)
kaip idomu, maniau aliejai netinka riebiam veidui? g.gif  schmoll.gif , o kur ji perkate? 4u.gif

jis ir yra butent skirtas riebiai odai, nornmalizuojantis, jo reikia labai mazai ir tepti ant dregno veido, nu ta prasme kol tonikas dar nesusigeres, tada aliejukas geriau isigeria i oda 4u.gif
tik neissigaskit ispradziu man jis atrode, kad palieka riebala ant veido, bet jis istikro reguliuoja riebala, aisku nereik noret rezultato po savaites 4u.gif
as ji pvz tapdavau nakciai, nors tai ir priestarauja dr.h teorijai, nes jis pataria isvis nieko netept nakciai tik toniku nuvalyt, bet man kazkaip nepatiko po makijazu naudot aliejuka 4u.gif , bet jums gal tiks ir dienai, seip dr.hauschkos temoj merginos patare dar diena naudojant pasitepus tuo aliejuku palaukt minute kita kol isigers ir likuti nuspaust servetele, tada thumbup.gif isvis, nu zodziu turit visaip isbandyt kaip naudot ta aliejuka ir atsirinkt kaip jums geriausia 4u.gif
seip as gyvenu uk, tai ce neproblema su sitom priemonem, bet seip galima ir intwernetu uzsisakyt, bet kazkur pardavineja ir lt, galit jus uzeit i dr.hauschka tema ir pasiklausinet merginu is kur perka ir tuo paciu pasiskaitysit apie sita aliejuka ir senesnese dr.h temose buvo labai daug diskutuota 4u.gif
nu tikiuos pagelbesiu jums 4u.gif
Atsakyti
Nutariau ir as pabandyti Dr. Hauschka,kaip tik baiginejosi prausiklis,vaistineje pasiule nusipirkti is pradziu meginuka,uz meginuka sumokejau 2,90 euru blink.gif Vaistineje paaiskino,kad sis prausiklis bus tirstesnis uz pasta,ji reikia isspausti ant delno,tada keli lasai vandens ir tapsnoti kol pasidarys tolygi kosyte.Tada deti ant veido ir spausti nuo kaktos i sona,nuo zandu i sona ir t.t SPAUTI ir jokiais budais ne trinti ar masazuoti,kai maze issauses,pirstus sudrekinti vandeniu ir toliau spausti spausti spausti...Nezinau nezinau,dariau stropiai apie savaite,bet man toks jausmas buvo,kad oda lieka nesvari,o ir berti kazkiek daugiau pradejo,nemalonu buavo prie odos prisiliesti.Daug kas giria Dr. Hauschka, Vokietijoje sis vardas tikrai vertinamas,bet man visai netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 13, 09:50)
Nutariau ir as pabandyti Dr. Hauschka,kaip tik baiginejosi prausiklis,vaistineje pasiule nusipirkti is pradziu meginuka,uz meginuka sumokejau 2,90 euru blink.gif Vaistineje paaiskino,kad sis prausiklis bus tirstesnis uz pasta,ji reikia isspausti ant delno,tada keli lasai vandens ir tapsnoti kol pasidarys tolygi kosyte.Tada deti ant veido ir spausti nuo kaktos i sona,nuo zandu i sona ir t.t SPAUTI ir jokiais budais ne trinti ar masazuoti,kai maze issauses,pirstus sudrekinti vandeniu ir toliau spausti spausti spausti...Nezinau nezinau,dariau stropiai apie savaite,bet man toks jausmas buvo,kad oda lieka nesvari,o ir berti kazkiek daugiau pradejo,nemalonu buavo prie odos prisiliesti.Daug kas giria Dr. Hauschka, Vokietijoje sis vardas tikrai vertinamas,bet man visai netiko schmoll.gif

Aš pati irgi esu naudojusi kelias šio brando priemones, man netiko unsure.gif
Bet girdėjau, kad visgi nėra jos tokios super, yra ir su nelabai gera sudėtimi. O šios kosmetikos kainos, bent pas mus, LT, stipriai užlenktos.
Nebandžiusi šios kosmet. priemonių pati tikrai nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti
sitas prausiklis yra labai subtilus dalykas, man asmeniskai irgi netiko, nors senai naudojau ir ne taip kaip patare, bet dabar vel galvoju isigyti, bet va ne visoms tinka jis 4u.gif
o su kremukais irgi reikia atsitaikyt ir moket naudot, juos reikia tept ant dregnos odos ir mazo kiekio uztenka, taip gal jus nemokejot atsirinkt kremuko pagal oda g.gif
o beja kokius bandet kremukus?
o del sudeties tai gincitinas dalykas, kad jos nera geros schmoll.gif
visgi tai sertifikuota kosmetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2010 11 13, 02:50)
Nezinau nezinau,dariau stropiai apie savaite,bet man toks jausmas buvo,kad oda lieka nesvari,o ir berti kazkiek daugiau pradejo,nemalonu buavo prie odos prisiliesti.

Jei apie Dr. Hauschka Cleansing Milk kalba eina, tai jis yra vandens/alkoholio pagrindu su aliejais. Dėl to turbūt ir jautėsi oda "nešvari", nes aliejai iki galo nenusiskalauja su vandeniu.

Aš galvoju paeksperimentuot su panašiu valymo būdu, t.y. valyti su pieneliu, paskui nuskalaujant vandeniu.

QUOTE(shemsa @ 2010 11 13, 15:10)
o del sudeties tai gincitinas dalykas, kad jos nera geros  schmoll.gif
visgi tai sertifikuota kosmetika  4u.gif

Sertifikatas parodo tik ingrediento kilmę, o ne gerumą odai. Yra ir natūralių priemonių, kurios ne visiems tinka ir gali dirginti.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 14, 22:21)
Jei apie Dr. Hauschka Cleansing Milk kalba eina, tai jis yra vandens/alkoholio pagrindu su aliejais. Dėl to turbūt ir jautėsi oda "nešvari", nes aliejai iki galo nenusiskalauja su vandeniu.

Aš galvoju paeksperimentuot su panašiu valymo būdu, t.y. valyti su pieneliu, paskui nuskalaujant vandeniu.
Sertifikatas parodo tik ingrediento kilmę, o ne gerumą odai. Yra ir natūralių priemonių, kurios ne visiems tinka ir gali dirginti.

kiek atsimenu as ir nerasiau, kad ji visiem tinka doh.gif ar turi tikt visiems doh.gif
o kalba ejo apie cleansing cream 4u.gif
o del sudeties, tai as jau geriau naudosiu dr.h negu koki su parabenais ar dar kokiu brudu, nes matau rysku pagerejima kai pradejau naudot naturalia kosmetika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 11 14, 22:21)

o tada ka jus skaitot gera sudetis ir negera g.gif
Atsakyti
shemsa, atsiprašau iškart už galbūt pasirodysiantį įžūlumą, o jūs kartais ne natūralistė g.gif Nes nekart esu pastebėjusi, bent šiam forume, kad natūralistės kitaip mąstančius puola aršiau tongue.gif

Beje, himalaia, kiek aš , ir kitos forumietės jau gavom įsitikinti, yra išties laaabai pasikausčiusi žiniomis apie kosmetikos sudėtį, jos gerumą ir blogumą. Tuo plačiai domisi ir kitoms padeda atsirinkti, kas gerai, o kas nelabai.
Bent man himalaia kosmetikos subforume yra didelis autoritetas first.gif

Man asmeniškai iš bandytų ekologiškos kosmetikos priemonių gerai tiko tik Weleda kosmetika (na ir dar naujiena - Margaritos ekologiškas kremas, galbūt ateityje atrasiu dar šį tą tarp BIOK ekologiškų produktų). Tiesa, bandžiau nedaug, be dėl tų kelių netikimų priemonių ir dėl dirglios, į alergijas linkusios bei šiaip probleminės odos, nesu linkusi labai eksperimentuoti ir pasikliauti tik skambiais lozungais ir madomis (ne paslaptis, kad ekologija dabar labai ant bangos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 lapkričio 2010 - 22:59