Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(susidomejus @ 2010 11 10, 20:56)
gal daug raukot kakta?

Gal, bet nespecialiai taip iseina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 10, 18:58)
nu jau sitas tonikas tai blogis  schmoll.gif  doh.gif ,

kodėl?
blogis, nes MK?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 10, 23:06)
kodėl?
blogis, nes MK?

ne elto, o delto, kad pas ja misri oda, o naudoja tonika riebiai odai, ta prasme labai stipru, ir turiu itarima, kad nuo tokios stiprios priemones ir sujautrino oda ir tapo dehidratuota, o oda priesinasi ir dar labiau riebaluojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2010 11 10, 20:20)
Gal, bet nespecialiai taip iseina  biggrin.gif

kaip nors neraukykit 4u.gif Nuo to raukymo tos rauksles, riebesnes odos ilgiau buna be rauksliu, nebent mechnines priezastys...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 11 10, 22:54)
kaip nors neraukykit  4u.gif Nuo to raukymo tos rauksles, riebesnes odos ilgiau buna be rauksliu, nebent mechnines priezastys...

O vadinasi jos mimikos raukšlės smile.gif Pati jų labai nemažai turiu...
Bet galvoju, kad riebi oda būna retokai, nebent dvidešimtmetėms ar jaunesnėms. Žymiai dažniau pasitaiko mišri (man irgi). O pvz. kaip mišriaodei man nemažai tų mimikos raukšlelių ties akimis (šypsausi akimis smile.gif ). Taip pat yra ir ant kaktos.

Man irgi dermatologė sakė džiaugtis, kad oda riebi, sakė, ilgiau išvengsiu raukšlių. Bet deja realybė tai ne visai tokia.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 10, 23:02)
O vadinasi jos mimikos raukšlės smile.gif  Pati jų labai nemažai turiu...
Bet galvoju, kad riebi oda būna retokai, nebent dvidešimtmetėms ar jaunesnėms. Žymiai dažniau pasitaiko mišri (man irgi). O pvz. kaip mišriaodei man nemažai tų mimikos raukšlelių ties akimis (šypsausi akimis smile.gif ). Taip pat yra ir ant kaktos.

Man irgi dermatologė sakė džiaugtis, kad oda riebi, sakė, ilgiau išvengsiu raukšlių. Bet deja realybė tai ne visai tokia.

tai kad po akimis oda buna labai glezna, turi maziau riebaliniu liauku - todel sausesne.
Sausesnes greiciau raukslejasi ar siaip del senejimo, ar del mimikos. O ant kaktos nesiraukant tikrai misriaodei neturetu but rauksliu, nes kaktoje buna riebesne oda. Esu macius 40 meciu misriaodziu moteru, kuriu kaktoje beveik nera rauksliu, ir jokiu ten injekciju nera.
Atsakyti
Mimikos raukšlėms odos tipas jokios įtakos neturi. Juk jos susidaro dėl raumenų judėjimo, odos riebalavimasis nei padeda, nei kenkia.
Tik tiek, kad sausiaodės turi daugiau smulkių paviršinių raukšlelių, tad dažnai oda labiau suvytus atrodo. Aš geriau norėčiau sausą odą turėt- bent jau inkštyrų būtų minimaliai, o ir su tais lengviau susitvarkyti, kai oda nesiriebaluoja.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 11, 01:49)
Mimikos raukšlėms odos tipas jokios įtakos neturi. Juk jos susidaro dėl raumenų judėjimo, odos riebalavimasis nei padeda, nei kenkia.
Tik tiek, kad sausiaodės turi daugiau smulkių paviršinių raukšlelių, tad dažnai oda labiau suvytus atrodo. Aš geriau norėčiau sausą odą turėt- bent jau inkštyrų būtų minimaliai, o ir su tais lengviau susitvarkyti, kai oda nesiriebaluoja.

drinks_cheers.gif nu as irgi be galo dziaugiuos, kad oda sunormalejo thumbup.gif , nes tas riebalas tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 10, 23:06)
kodėl?
blogis, nes MK?

stai mano toniko aprasymas:
Tonikas spuoguotai odai Formulė 3

(Blemish Control Toner Formula 3)

Savybės/sudedamosios dalys

- 2% salicilo rūgštis sausina, sumažina poras, mažina spuogų kiekį. Ši rūgštis dėl savo saugumo kosmetikos pramonėje vartojama jau daugelį metų.

- Etilo alkoholis veiksmingai šalina riebalus.

Nauda

- Tinka odai su nedidelio intensyvumo ir laikinais jaunatviniais spuogais.

- Padeda sumažinti spuogų ir inkštirų kiekį.

- Neleidžia susidaryti naujiems spuogams.

- Esant mišriai ir sausai odai, šį toniką galima naudoti tiesiogiai ant spuogo.

- Nuvalo nuo odos paviršiaus riebalų perteklių.

- Šalina kaukės arba pienelio makiažui valyti likučius.

netinkamai parinktas mano odytei? nes ne sausas zonas erzina,o buten riebią kakta verysad.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 11 11, 14:13)
stai mano toniko aprasymas:
Tonikas spuoguotai odai Formulė 3

(Blemish Control Toner Formula 3)

Savybės/sudedamosios dalys               

- 2% salicilo rūgštis sausina, sumažina poras, mažina spuogų kiekį. Ši rūgštis dėl savo saugumo kosmetikos pramonėje vartojama jau daugelį metų.

- Etilo alkoholis veiksmingai šalina riebalus.

Nauda

- Tinka odai su nedidelio intensyvumo ir laikinais jaunatviniais spuogais.

- Padeda sumažinti spuogų ir inkštirų kiekį.

- Neleidžia susidaryti naujiems spuogams.

- Esant mišriai ir sausai odai, šį toniką galima naudoti tiesiogiai ant spuogo.

- Nuvalo nuo odos paviršiaus riebalų perteklių.

- Šalina kaukės arba pienelio makiažui valyti likučius.

netinkamai parinktas mano odytei? nes ne sausas zonas erzina,o buten riebią kakta verysad.gif ...

nu nzn kaip jums, bet man tonikas su alkoholiu netinka mano misriai odai schmoll.gif
man nuo jo kaip tik atvirkstine reakcija gaunas negu aprasyme buna, tai as jo vengiu schmoll.gif
Atsakyti
Mest per petį tokį toniką...
Pirmoje vietoje sudėtyje- alkoholis. Dar turi dirginančio eukalipto ir mentolio.
Alkoholis perdžiovina odą, kas skatina odą gaminti daugiau riebalų. Taip pat dirgina riebalines liaukas, kas irgi skatina jas riebalus gaminti. Salicilis yra gerai, tačiau ne alkoholiniame pagrinde.
Riebią odą reikia prižiūrėti švelniai. Iš bėdos tik spuogą galima tokiu alkoholiniu toniku tepti, bet ir tai yra geresnių priemonių dezinfekcijai.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 11 11, 19:14)
bet ir tai yra geresnių priemonių dezinfekcijai.

Pvz?
Atsakyti