Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Čalykušu @ 2010 10 26, 17:50)
Ale, bet zinokit riebi oda nera blogai..  tongue.gif  laimingos kurios tokia turi, nes ji daaaug leciau sensta. Mano mama turejo sausa oda, paauglystei nei vienas spuogas neisdygo, tuo metu labai grazi buvo, ale rauksles labai greit veida isvagojo

Deja žymiai daugiau žmonių turi mišrią odą, o ne riebią. O čia jau šioks toks skirtumas. Tose zonose, kur sausesnės (pvz. apie paakius) vistiek juk raukšlės formuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2010 10 26, 18:50)
Ale, bet zinokit riebi oda nera blogai..  tongue.gif  laimingos kurios tokia turi, nes ji daaaug leciau sensta. Mano mama turejo sausa oda, paauglystei nei vienas spuogas neisdygo, tuo metu labai grazi buvo, ale rauksles labai greit veida isvagojo

Ale tikrai, kažkaip ir aš esu pastebėjus :? greičiau ir raukšlės susidaro, ir oda sukrinta..
Atsakyti
Savo mišrią oda sunormalizavau naudodama šias priemones :

Clarins Hydra Matte Lotion

user posted image

Šį naudoju rytais, nežinau ar čia jo pagalba ar kaip, bet man ir makiažas geriau laikosi, blizgesys išvis nebeišlenda. Iki pat vakaro. Kai anksčiau jau vidury dienos kakta blizgėdavo. Ir šiaip labai smagus kremukas. thumbup.gif

Naktim naudoju Decleor Aroma Night Neroli Essential Night Balm.

user posted image

Šis man prilygsta kažkokiam stebuklui. Jokiu pasausėjimu ant odos nebeliko po savaitės naudojimo. Labai labai juo patenkinta. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 29 spalio 2010 - 22:27
O sakykite, misrios odos merginos ar naudojate dabar maitinamaji krema? mirksiukas.gif reiktu pakeisti drekinamaji tokiu oru, tik nezinau koki nesunku issirinkti, ir kad nekimstu poru maitinamieji... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 11 07, 12:33)
O sakykite, misrios odos merginos ar naudojate dabar maitinamaji krema? mirksiukas.gif  reiktu pakeisti drekinamaji tokiu oru, tik nezinau koki nesunku issirinkti, ir kad nekimstu poru maitinamieji... unsure.gif

Pamaitinau serumu savo odelę tokiu oru, ir turiu tris pakilusius nemažus spuogus doh.gif maitinu ne tik odą, bet ir spuogus, negaliu naudoti jokių maitinančių priemonių, tik drėkinančias, kad ir koks oras būtų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 07 lapkričio 2010 - 20:12
QUOTE(Puk @ 2010 11 07, 19:12)
Pamaitinau serumu savo odelę tokiu oru, ir turiu tris pakilusius nemažus spuogus doh.gif maitinu ne tik odą, bet ir spuogus, negaliu naudoti jokių maitinančių priemonių, tik drėkinančias, kad ir koks oras būtų verysad.gif

Ir man tas pats yra, todel nemaitinu savo odos jokiais maitinamaisiais kremais, manau kai atsala oras svarbiausia neiti i lauki is karto apsitepus drekinamuoju kremu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano kakta ir T zona irgi labai riebi po antro vaiko (1m) patapo, nzn ka daryt, tiesiog teka taukai... prausiu, valau toniku, bet ji tik tapo dehidratuota, jautri kazkokia, o po valandos vel blizga:((, ar cia hormonai kalti? dar maitinu savo lelia...
ka pasiulytumet drekinimui, nuriebalinimui ne itin brangaus ir veiksmingo?
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 11 10, 14:52)
Mano kakta ir T zona irgi labai riebi po antro vaiko (1m) patapo, nzn ka daryt, tiesiog teka taukai... prausiu, valau toniku, bet ji tik tapo dehidratuota, jautri kazkokia, o po valandos vel blizga:((, ar cia hormonai kalti? dar maitinu savo lelia...
ka pasiulytumet drekinimui, nuriebalinimui ne itin brangaus ir veiksmingo?

gal naudojat labai stipru prausikli ar tonika stipru ar su alkoholiu?nes taip gali oda priesintis sukeldama riebala i virsu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 10, 17:23)
gal naudojat labai stipru prausikli ar tonika stipru ar su alkoholiu?nes taip gali oda priesintis sukeldama riebala i virsu  4u.gif

na tonikas MK nuo komedonu, spuogu riebiai odai:((, o ka patartumet "svelnaus"? tonika, drekinamaja priemone? g.gif , buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 11 10, 19:49)
na tonikas MK nuo komedonu, spuogu riebiai odai:((, o ka patartumet "svelnaus"? tonika, drekinamaja priemone? g.gif , buciau dekinga

Vietoj tonika naudoju roziu vandeni. 100proc. naturalus produktas

O kremu jau seniai nenaudoju. Nerandu tinkamo, dazniausiai kai uztepu tai jausmas kad oda nekvepuoja. unsure.gif
Net ryte atsekeliu ir kakta blizga, o kai is darbo griztu tai isvis vos ne teka taukai. doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Čalykušu @ 2010 10 26, 19:50)

Nesutinku. schmoll.gif
Mano kaktoje daugiausiai rauksliu, nors ir labai riebi g.gif

Gal kas gali koki veiksminga kremuka pasiulyti is naturalios kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2010 11 10, 18:47)

Mano kaktoje daugiausiai rauksliu, nors ir labai riebi  g.gif

gal daug raukot kakta?
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 11 10, 18:49)

nu jau sitas tonikas tai blogis schmoll.gif doh.gif , del to jum ir dar daugiau riebaluojas itariu oda, as seip naudoju weledos iris tonika dabar ir galiu tikrai pasakyt, kad thumbup.gif , daug geriau nei tie sintetiniai, aisku nera ko noret, kad per savaite susitvarkys oda, bet per laika manau situacija pageres 4u.gif
Atsakyti