Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 28, 20:37)
naudoju gera drekikli - christina theraskin seruma su hialurono rugtim smile.gif

as irgi naudoju su haliurno rugstim, bet mokejau 10€
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu klausimą tokį gal ne visai protingą, bet vistiek blush2.gif Mano oda mišri - naudoju L'Occitane Ryžių veido fluidą ir tos pačios serijos toniką. Šiaip kaip ir patenkinta esu tinka/patinka, bet pastebėjau, kad oda pradeda kaip ir sausėt unsure.gif Taigi ar didelė nuodėmė būtų naudot nakčiai kad ir kitokį drėkinamąjį kremuką ? g.gif unsure.gif Bet vėlgi kai oda mišri, bijau, kad nepradėtų riebint unsure.gif O gal serumą kokį ?
Laukiu nuomonių ir Jūsų patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 09 09, 08:01)
Sveikos  4u.gif
Turiu klausimą tokį gal ne visai protingą, bet vistiek  blush2.gif  Mano oda mišri - naudoju L'Occitane Ryžių veido fluidą ir tos pačios serijos toniką. Šiaip kaip ir patenkinta esu tinka/patinka, bet pastebėjau, kad oda pradeda kaip ir sausėt  unsure.gif  Taigi ar didelė nuodėmė būtų naudot nakčiai kad ir kitokį drėkinamąjį kremuką ?  g.gif  unsure.gif  Bet vėlgi kai oda mišri, bijau, kad nepradėtų riebint  unsure.gif  O gal serumą kokį ?
Laukiu nuomonių ir Jūsų patirties  4u.gif

Tai žinoma, kad galima naudoti vakare drėkinantį kremą ar serumą. Ne tik galima, bet ir būtina, jei jaučiasi, kad oda perdaug sausėja, praranda drėgmę.
Klaidingas įsitikinimas, kad riebiai ar mišriai odai nereikia drėkinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 09 04, 00:28)
as irgi naudoju su haliurno rugstim, bet mokejau 10€

uz christina theraskin? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 09 09, 02:01)
Sveikos  4u.gif
Turiu klausimą tokį gal ne visai protingą, bet vistiek  blush2.gif  Mano oda mišri - naudoju L'Occitane Ryžių veido fluidą ir tos pačios serijos toniką. Šiaip kaip ir patenkinta esu tinka/patinka, bet pastebėjau, kad oda pradeda kaip ir sausėt  unsure.gif  Taigi ar didelė nuodėmė būtų naudot nakčiai kad ir kitokį drėkinamąjį kremuką ?  g.gif  unsure.gif  Bet vėlgi kai oda mišri, bijau, kad nepradėtų riebint  unsure.gif  O gal serumą kokį ?
Laukiu nuomonių ir Jūsų patirties  4u.gif

Jei tas priemones turiu omenyje, tai jos abi sudėtyje turi acto ir citrinos žievelės aliejaus, kurie dirgina odą. Be to, abi yra matizuojančios, labiau skirtos riebiai odai. Tas matizavimas (riebalų sugėrimas) turbūt daugiausiai ir išsausino odą. Jei jūsų oda mišri- nenuostabu. Tiesiog sausas vietas tepkite drėkikliu ir tiek. Geriausias būdas prižiūrėti mišrią odą- ant skirtingų odos tipų plotų naudoti skirtingas priemones...

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 09, 02:10)
Tai žinoma, kad galima naudoti vakare drėkinantį kremą ar serumą. Ne tik galima, bet ir būtina, jei jaučiasi, kad oda perdaug sausėja, praranda drėgmę.
Klaidingas įsitikinimas, kad riebiai ar mišriai odai nereikia drėkinimo mirksiukas.gif

Nebūtų oda dirbtinai išsausinta, tai ir drėkint nereiktų... Natūraliai riebiai odai drėkinimo ne visada reikia, bet, kaip ir kitiems odos tipams, reikia gerųjų ingredientų, padedančių jai geriau funkcionuoti. O juos ne tik iš drėkiklio galima gauti...
Atsakyti
Mano mišri ir blizgėdavo veido oda verysad.gif bet jau apie pusmetį naudoju Jiva turmeric kremuką spuoguotai odai, nes ir tų pilna vis buvo, ten kur riebiausios vietos.. Esu patenkinta, oda neblizga visai, spuogų neliko, na, tik kvapas gal gali nevisoms patikti, toks skanus, bet stiprus, kai pasitepi kurį laiką, jaučiuosi lyg pasikvėpinusi, bet man patinka thumbup.gif tik va žiemai tai jis man bus, jaučiu, per "liesas", gal kas bandėte kitų rūšių šios firmos kremų, galite pakomentuoti? Nes mąstau įsigyti riebesnį šalčiams..
Atsakyti
sveikutes,

na ka per kelias dienas perskaiciau jusu tema ir irgi susipainiojau kaip reikiant biggrin.gif mano odele ir butu normali/misri/riebi... kakta, nosis ir smakras megstantys pasirebaluoti...pvz nosis, kad ir kiek valyciau ir naudociau kaukes (patinka LUMENE ARCTIC TOUCH, naudoju ir HIMALAYA mud pack for oily skin, tik tas zonas, kuriose turiu inkstyru, visa veida karta i savaite sveiciu LANCOME PURE FOCUS)turi inkstyru, aisku, jie dar nera tokie baisus (nes buna ir baisiau, daug baisiau), bet vis del to labai erzina, o kakta pas mane tai joooo...pries nestuma (apie 3 metus atgal) isvis varydavo spuogais, tokie kaip ir gilumiai ir retai pasidarantys pulingi, bet manau cia ir hormonai 'pagelbejo'. pagimdziusi kaktos spuogeliai buvo pranyke, bet dabar ziuriu ir vel vienas kitas islenda pries menesines. bet apart tu nelemtu spuogeliu, turiu problemele, kad tarp antakiu virs nosies atsiranda tokie giluminiai balti spuogeliai, tarsi nesvarumai, kurie tikrai labai erzina doh.gif mano kosmetologe sake, kad cia kazkas bus is vidaus organizmo, gali netgi buti ir su mityba susije, labai panasiai, kaip tie mazi balti spuogeliai aplink akis, kurie ir yra zenklas kazkokio mitybos sutrikimo , vienu zodziu problema organizmo viduje. taigi norejau paklausti, jei ir kamuoja ka nors nelemti keisti spuogeliai/inkstirai kaktos srityje bei uzsikimsusios poros ant nosies ka naudojate situacijai pagerinti??? buciau dekinga, jei pasidalintumete patarimais 4u.gif smile.gif

p.s. na ir prirasiau, tikiuosi issireiskiau taip, kad butu suprantama rolleyes.gif
aciu
Atsakyti
noreciau jusu patarimo.mano veido oda misri/riebi,taciau paskutiniuoju metu kakta,nosis issausejo. jauciu toki nemalonu veido tempima,noriu paklausti gal galit koki kremuka rekomenduot? g.gif tiesiog tu kremuku tikrai daug yra.tiesa noreciau naudot ne tik dienini bet ir naktini kremuka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2010 10 25, 12:24)
noreciau jusu patarimo.mano veido oda misri/riebi,taciau paskutiniuoju metu kakta,nosis issausejo. jauciu toki nemalonu veido tempima,noriu paklausti gal galit koki kremuka rekomenduot? g.gif  tiesiog tu kremuku tikrai daug yra.tiesa noreciau naudot ne tik dienini bet ir naktini kremuka. smile.gif

turbut truksta dregmes, o drekinanti kremuka tai kiekviena pasirenka pati pagal finansines galimybes, be to, kas tinka vienai, nebutinai tiks kitai 4u.gif
Atsakyti
Daznai prausiu veida kai yra tam galimybe ,prausiu su kosmetiniu Linea muilu ir vandeniu smile.gif Kai atsiranda paraudimu ar spuogiuku ilasinu 5-7 lasus i inda arbatmedzio aliejaus ir ipilu vandes. Perplaunu veida thumbup.gif Kai netingiu pasidarau ramuneliu nuovira ir perplaunu veida...
Hmz kas cia dar? g.gif Na dar naudoju krema paprasta. Vasara naudoju drekinamaji Nivea Young ,o ziema issitepu E45 thumbup.gif
Kai atsiranda spuogu tai uzlasinu arbatmedzio aliejaus ant ausu krapstuko galiuko ir itepu tas vietas...Kvepelis tikrai nekoks,bet uztai greitai isdziovina bigsmile.gif
Dabar reikes isigyti ricinos aliejaus,maisysiu su saldziuju migdolu cool.gif sako ricinos aliejus tinkamas riebesnei odai bus matyt kas gausis smile.gif
O inkstirus nuo nosies salinu su pirstais doh.gif Aisku viska dezinfekuoju gerai...Reikes isigyti toki specely iranki inkstirams isspausti ,tada neeikes su pirstais vargti smile.gif

Dar beje esu skaiciusi kad silicilo rugstis labai gerai yra...padeda odai atsinaujinti...Reiketu kada ir jos isigyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Širdelėėė: 25 spalio 2010 - 17:49
Paskutinius keturis menesius naudoji the body shop krema su arbatmedzio aliejumi, tai man jis super, jis skirtas nakciai, bet as ji tepu ir diena, tai oda man beveik visa diena nesiriebaluoja ir taip neblizga, kaip su kitais kremais. O prausiu veida tai su Neutrogena prausikliu.
Atsakyti
Ale, bet zinokit riebi oda nera blogai.. tongue.gif laimingos kurios tokia turi, nes ji daaaug leciau sensta. Mano mama turejo sausa oda, paauglystei nei vienas spuogas neisdygo, tuo metu labai grazi buvo, ale rauksles labai greit veida isvagojo
Atsakyti