sveikutes,
na ka per kelias dienas perskaiciau jusu tema ir irgi susipainiojau kaip reikiant
mano odele ir butu normali/misri/riebi... kakta, nosis ir smakras megstantys pasirebaluoti...pvz nosis, kad ir kiek valyciau ir naudociau kaukes (patinka LUMENE ARCTIC TOUCH, naudoju ir HIMALAYA mud pack for oily skin, tik tas zonas, kuriose turiu inkstyru, visa veida karta i savaite sveiciu LANCOME PURE FOCUS)turi inkstyru, aisku, jie dar nera tokie baisus (nes buna ir baisiau, daug baisiau), bet vis del to labai erzina, o kakta pas mane tai joooo...pries nestuma (apie 3 metus atgal) isvis varydavo spuogais, tokie kaip ir gilumiai ir retai pasidarantys pulingi, bet manau cia ir hormonai 'pagelbejo'. pagimdziusi kaktos spuogeliai buvo pranyke, bet dabar ziuriu ir vel vienas kitas islenda pries menesines. bet apart tu nelemtu spuogeliu, turiu problemele, kad tarp antakiu virs nosies atsiranda tokie giluminiai balti spuogeliai, tarsi nesvarumai, kurie tikrai labai erzina
mano kosmetologe sake, kad cia kazkas bus is vidaus organizmo, gali netgi buti ir su mityba susije, labai panasiai, kaip tie mazi balti spuogeliai aplink akis, kurie ir yra zenklas kazkokio mitybos sutrikimo , vienu zodziu problema organizmo viduje. taigi norejau paklausti, jei ir kamuoja ka nors nelemti keisti spuogeliai/inkstirai kaktos srityje bei uzsikimsusios poros ant nosies ka naudojate situacijai pagerinti??? buciau dekinga, jei pasidalintumete patarimais
p.s. na ir prirasiau, tikiuosi issireiskiau taip, kad butu suprantama
aciu