Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(kumiko @ 2010 07 21, 18:07)
himalaia,o koki rekomenduotumet,riebiai/misriai dienini ir naktini veido kremus? siuo metu naudoju Neostratos oil free lotion SPF 15 dienai ,o nakciai Neostratos oil control gel plius dienai naudoju Daylong SPF15..kaip manot geras derinys? bijau pakenkt odai,ja issausint..bet veida lygesni irgi norisi turet..

Na ir kaip tas Neostrata oil free lotion, ar patinka? Pateisino lūkesčius?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 21, 12:07)
himalaia,o koki rekomenduotumet,riebiai/misriai dienini ir naktini veido kremus? siuo metu naudoju Neostratos oil free lotion SPF 15 dienai ,o nakciai Neostratos oil control gel plius dienai naudoju Daylong SPF15..kaip manot geras derinys? bijau pakenkt odai,ja issausint..bet veida lygesni irgi norisi turet..

Apie Neostratą jau pasisakiau- oil free lotion labiau tiktų sausesnei odai, apie Daylong nieko nežinau, tik kad apsauga turėtų būti patikima, nes naudoja tinosorb ingredientą.
Nugi žinot, kad sunku kažką rekomenduoti... Aš pati kai nenaudoju, tai galiu nebet pagal sudėtį kažką pasakyti. Šiaip, jei oda riebi/ mišri, žiūrėkit į serumus. Rasos brandžiai odai daug kas giria, bet sudėties nesu mačius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 liepos 2010 - 21:33
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 21, 20:16)
Na ir kaip tas Neostrata oil free lotion, ar patinka? Pateisino lūkesčius?

tikrai taip smile.gif dabar ieskau drekinancio serumo ,nes siek tiek sausina rusgtys veida..
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 27, 13:08)
Nezinau, ziurekit sugihara.lt, gal ten bus, bet ten nebuna visu produktu aprasu.
gal zinote koki gera drekinanti seruma,bet kad ,lt butu galima nusipirkti..
Atsakyti
Kumiko, na Bioderma turi Hydrabio serumą, jis skirtas dehidratuotai odai, drėgmei atstatyti, gavau šiandien jo mėginuką, tai bandysiu kada, bet pas mane nedehidratuota, tai nemanau kad poveikį pajusiu labai smile.gif Rekomenduoti labai negaliu, nes nebandžiau, bet gal vaistinėse turi jų mėginukų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 27, 18:57)
gal zinote koki gera drekinanti seruma,bet kad ,lt butu galima nusipirkti..

naudoju gera drekikli - christina theraskin seruma su hialurono rugtim smile.gif
Atsakyti
Gal esate naudojusios AA (eurokoje būna pirkti) kremus mišriai riebiai odai drėkinantys ir suteikiantys matinį efektą? Dėžutės žalios... Nuorodoj pažiūrėti galite
http://www.kosmetyki...tm?produkt=3155
Man įdomi ir sudėtis, bet internete nerandu. Jie kas naudojate, gal galėtumėte nurašyti, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2010 09 03, 00:27)
Gal esate naudojusios AA (eurokoje būna pirkti) kremus mišriai riebiai odai drėkinantys ir suteikiantys matinį efektą? Dėžutės žalios... Nuorodoj pažiūrėti galite
http://www.kosmetyki...tm?produkt=3155
Man įdomi ir sudėtis, bet internete nerandu. Jie kas naudojate, gal galėtumėte nurašyti, būčiau dėkinga  4u.gif

Buvau nusipirkus, tai pėdom suėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 03, 00:39)
Buvau nusipirkus, tai pėdom suėjo    doh.gif

O dėl ko netiko/nepatiko? NOrėtųsi detaliau sužinoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2010 09 03, 00:44)
O dėl ko netiko/nepatiko? NOrėtųsi detaliau sužinoti  blush2.gif

Tas pats kaip teptum kokį rankų kremą, visiškai nieko. Nu žodžiu toks š.... Atrodo ištepi kremą veidą išpradžių toks malonus o po valandos pažiūri į veidrodį, košmaras doh.gif Kaip su lašiniais veidas išteptas blizga tai siaubingai. Kažkoks nesusipratimas o ne kremas.
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2010 09 03, 01:24)
Tuomet man tokio nereikia, ačiū, kad pasakėt  4u.gif

nera uz ka mirksiukas.gif
Visa tu kremu serija neverta ne 1 cnt. schmoll.gif geriau dasideti ir nusipirkti geresni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 02 rugsėjo 2010 - 23:33
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 02, 23:33)
nera uz ka      mirksiukas.gif
Visa tu kremu serija neverta ne 1 cnt.      schmoll.gif    geriau dasideti ir nusipirkti geresni      mirksiukas.gif

Turi omeny visą AA seriją, ar tik tą minėtą (dėžutės su žaliu)?
Nes esu naudojusi seriją rausvame įpakavime (berods su kažkokia arbata buvo), tai man netgi labai patiko. Ir kremas, ir tonikas. Bent jau toniką tą rausvąjį, jei neklystu, ir prieblanda, ir kitos forumietės gyrė.
Ir to pačio kosmetikos gamintojo yra labai neblogi kremukai nuo mimikos raukšlių.
Atsakyti