Gali būti, kad negirdėti, aš žiūriu į JAV rinkai skirtus produktus, gali tiek pavadinimas, tiek pasiūla skirtis.
Žiūrint į Exuviance būtent AHA priemones, tai tikrai neblogai atrodo. Kainos, aišku, ehem ehem... Rejuvenating Complex 45$ už 30 ml...
QUOTE(himalaia @ 2010 07 16, 18:44)
Gali būti, kad negirdėti, aš žiūriu į JAV rinkai skirtus produktus, gali tiek pavadinimas, tiek pasiūla skirtis.
Žiūrint į Exuviance būtent AHA priemones, tai tikrai neblogai atrodo. Kainos, aišku, ehem ehem... Rejuvenating Complex 45$ už 30 ml...
Pas mus tokio net nenurodo.
O kainos prausiklių- tonikų -kremų skyruoja plius minus 80-90 Lt:
http://www.sugihara....ktai/exuviance/
Bet prausiklis, sakykim, labai skalsus, jo pusei metų tikrai užtenka. Na apie toniką to nepasakyčiau, labai gera priemonė, bet gan prabrangi, nes tonikas visgi gan greit susinaudoja.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 16, 12:43)
1. APSAUGINIS DIENINIS FLUIDAS (emulsija) su SPF 15, pH 3,8
Fundamental Multi-Protektive Day Fluid SPF 15
Įdomu, kaip jo sudėtis:
2. [b]ATKURIAMASIS VAKARINIS KOMPLEKSAS, pH 3,8
Evening Restotative Complex
3. [b]VALOMOJI ŽELĖ (prausiklis) pH 3.8
Exuviance Purifying Cleansing Gel
Fundamental Multi-Protektive Day Fluid SPF 15
Įdomu, kaip jo sudėtis:
2. [b]ATKURIAMASIS VAKARINIS KOMPLEKSAS, pH 3,8
Evening Restotative Complex
3. [b]VALOMOJI ŽELĖ (prausiklis) pH 3.8
Exuviance Purifying Cleansing Gel
1. Labai nebloga sudėtis, ph tinkamas eksfoliacijai, patikima apsauga nuo saulės. Tik jei pakuotė indelio pavidalo, kaip kažkur mačiau, antioksidantai praranda potencialą. Bet vistiek gera priemonė.
2. Dar geresnė priemonė, turbūt daugiau normaliai- sausesnei odai, nes sudėtyje yra aliejų. Kai googlinau, pastebėjau, kad senesnės pakuotės buvo indelyje, bet naujos- flakone. Indelyje antioksidantai vėlgi "išgaruos".
3. Yra mažai rūgšties ir ji nuplaunamoje priemonėje, tad eksfoliacija nelabai vyks, bet pats prausiklis tikrai neblogas.
Papildyta:
Tas Exuviance tonikas, nurodytas sugiharos puslapyje tikrai pinigų nevertas- ph per aukštas (4.5), kad rūgštys potencialiai veiktų ir pilnas alkoholio.
QUOTE(himalaia @ 2010 07 16, 19:08)
1. Labai nebloga sudėtis, ph tinkamas eksfoliacijai, patikima apsauga nuo saulės. Tik jei pakuotė indelio pavidalo, kaip kažkur mačiau, antioksidantai praranda potencialą. Bet vistiek gera priemonė.
2. Dar geresnė priemonė, turbūt daugiau normaliai- sausesnei odai, nes sudėtyje yra aliejų. Kai googlinau, pastebėjau, kad senesnės pakuotės buvo indelyje, bet naujos- flakone. Indelyje antioksidantai vėlgi "išgaruos".
3. Yra mažai rūgšties ir ji nuplaunamoje priemonėje, tad eksfoliacija nelabai vyks, bet pats prausiklis tikrai neblogas.
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 07 16, 19:12)
Tas Exuviance tonikas, nurodytas sugiharos puslapyje tikrai pinigų nevertas- ph per aukštas (4.5), kad rūgštys potencialiai veiktų ir pilnas alkoholio.
Bet tame psl. nurodyti du tonikai. Tai vat nepamenu be pasveiksliukų, kurį iš jų naudojau. Mano odai labai tiko, sunaudojai 2 jei ne 3 pakuotes. Bet paskui pinigų pagailo, nes pakankamai greit baigiasi, jei naudoti po kiekvieno prausimo
O dabar gudrauju (jau senokai) - bandau apsieiti iš viso be jokių tonikų. Tik prausiklis ir kremas. Beje klausiau dėl toniko reikalingumo Sugiharos kosmetologės, tai net ir nesupratau, ar jis iš ties reikalingas, kažką numykė
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 16, 13:17)
Bet tame psl. nurodyti du tonikai. Tai vat nepamenu be pasveiksliukų, kurį iš jų naudojau. Mano odai labai tiko, sunaudojai 2 jei ne 3 pakuotes. Bet paskui pinigų pagailo, nes pakankamai greit baigiasi, jei naudoti po kiekvieno prausimo
O dabar gudrauju (jau senokai) - bandau apsieiti iš viso be jokių tonikų. Tik prausiklis ir kremas. Beje klausiau dėl toniko reikalingumo Sugiharos kosmetologės, tai net ir nesupratau, ar jis iš ties reikalingas, kažką numykė
Aš kalbu apie šitą- "Moisture Balance Toner".
Kitas tonikas- "Soothing Toning Lotion"- pusė velnio, be alkoholio, bet ph irgi per aukštas, kad rūgštys veiktų pakankamai. Labiau tiktų sausesnei odai dėl sudėtyje esančių aliejų.
Tonikas gali būti naudojamas, gali ir ne... Aš naudoju kaip labai lengvą drėkiklį, nes mano oda normali, linkusi į riebumą (todėl nenaudoju kitų drėkinamųjų priemonių), kaip papildomą priemonę makiažui pašalinti ir kaip antioksidantų ir kitų pribumbasų odai šaltinį.
himalaia , o gal galėtum dar pakomentuoti mano naudojamą veido prausiklį
Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam
http://www.sca.shise...cfm?product=267
This deep-cleansing foam, with purifying granules, thoroughly removes makeup, sebum and pore clogging impurities without stressing the skin. Natural botanicals and antibacterial ingredients control surface oil build-up.
Rinses off easily leaving skin fresh and clean.
Skin stays fresh and shine-free for hours.
To Use: With a small amount of cleanser and water, lather and cleanse with circular motions. Rinse well.
Perku jau antrą pakuotę, kurią baiginėju. Man labai patinka. Ir jau įpratau prie to, kad prausiklis neputojantis. Norėčiau ir ateityje naudoti kažką panašaus. Tik jau kitą produktą, nes oda bus per tiek laiko prie jo įpratusi. Gal kažką analogiško žinai?
Visgi man geras veido prausiklis yra viena esminių veido priežiūros priemonių.
Papildyta:
Na man jau 35 tuoj bus, tai galvoju, kad man drėkinimo vien iš toniko visgi nepakaktų. Aišku, dabar, kai karšta, tai jau nebe kiekvieną vakarą drėkinančiu kremu ir tepuosi. Oda mano mišri jautri, į riebumą (ypač šiltuoju sezonu).
O kaip papildoma priemonė makiažui nuvalyti, tai čia taip, šita funkcija yra gera.
http://www.sca.shise...cfm?product=267
This deep-cleansing foam, with purifying granules, thoroughly removes makeup, sebum and pore clogging impurities without stressing the skin. Natural botanicals and antibacterial ingredients control surface oil build-up.
Rinses off easily leaving skin fresh and clean.
Skin stays fresh and shine-free for hours.
To Use: With a small amount of cleanser and water, lather and cleanse with circular motions. Rinse well.
Perku jau antrą pakuotę, kurią baiginėju. Man labai patinka. Ir jau įpratau prie to, kad prausiklis neputojantis. Norėčiau ir ateityje naudoti kažką panašaus. Tik jau kitą produktą, nes oda bus per tiek laiko prie jo įpratusi. Gal kažką analogiško žinai?
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 07 16, 19:24)
Tonikas gali būti naudojamas, gali ir ne... Aš naudoju kaip labai lengvą drėkiklį, nes mano oda normali, linkusi į riebumą (todėl nenaudoju kitų drėkinamųjų priemonių), kaip papildomą priemonę makiažui pašalinti ir kaip antioksidantų ir kitų pribumbasų odai šaltinį.
Na man jau 35 tuoj bus, tai galvoju, kad man drėkinimo vien iš toniko visgi nepakaktų. Aišku, dabar, kai karšta, tai jau nebe kiekvieną vakarą drėkinančiu kremu ir tepuosi. Oda mano mišri jautri, į riebumą (ypač šiltuoju sezonu).
O kaip papildoma priemonė makiažui nuvalyti, tai čia taip, šita funkcija yra gera.
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 16, 13:30)
himalaia , o gal galėtum dar pakomentuoti mano naudojamą veido prausiklį
Gal kažką analogiško žinai?
Na man jau 35 tuoj bus, tai galvoju, kad man drėkinimo vien iš toniko visgi nepakaktų.
Gal kažką analogiško žinai?
Na man jau 35 tuoj bus, tai galvoju, kad man drėkinimo vien iš toniko visgi nepakaktų.
Radau skirtingas sudėtis to prausiklio.
Jei tokia-
Water, Stearic Acid, PEG-8, Myristic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Butylene Glycol, Lauric Acid, Glyceryl Stearate Se, Sorbitol, Poloxamer 184, Beeswax, Sodium Lauryl Glycol, Carboxylate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Polyethylene, Menthol, Magnesium Aluminum Silicate, Peony Root Extract, Rosemary Extract, Trisodium EDTA, Talc, Ethylcellulose, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Fragrance, Zinc Oxide, Ultramarines, Iron Oxides.
Tai mystric acid kaip detergentas gali džiovinti odą. Potassium Hydroxide yra odos dirgiklis, kaip ir mentolis. Rozmarino mažai, bet irgi gali dirginti.
Žodžiu, nelabai, nelabai. Alternatyvi sudėtis irgi su sausinančiu surfaktantu bei mentoliu.
Kaip suprantu, tai čia scrubas- prausiklis. Panašaus principo yra Clinique 7 Day Scrub ir Neutrogena Pore Refining Cleanser. Abu jie be dirginančių ingredientų ir neputojantys, su labai švelniais ir mažais scrubo žirniukais. Abu bandžiau, pasirinkau Neutrogena dėl kainos.
Dėl drėkinimo ir toniko, tai jei jūsų oda nesikeis bėgant laikui, papildomai drėkinti ir nereikia. Ne visiems su amžiumi oda išsausėja.
Laba himalaia gal galetum pakomentuoti iwostin purritin seriją? pradejau naudoti prausimose zele, tonika ir matini geli. Oda mano lb riebi, ir kemsasi poros, buna giluminiu spuogu. Ar sios priemones nekemsa poru? Naudoju kokia savaite, tai po kolkas kaip ir normaliai reaguoja oda
Jei sudėtį matyčiau, galėčiau kažką pakomentuoti...
QUOTE(himalaia @ 2010 07 19, 22:01)
Jei sudėtį matyčiau, galėčiau kažką pakomentuoti...
IOWSTIN PURRITIN Face Cleansing Gel for snesitive, oily, acne-prone skin
Aqua, Iwonics Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Betainamide Mea Chloride, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Aloe Barbadensis Leaf juice, Sodium PCA, Magnesium PCA, Zinc PCA, Melaleuca Alternifolia Oil, Lactic Acid, PEG-12 Dimethicone, Allantoin, Sodium Benzoate, Triclosan, Disoidum EDTA, 2-bromo-2-nitropane-1,3-diol, Parfum
Matinė emulsija Purritin (naujos versijos)
A) Aqua, Iwonicz Aqua, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Aluminum Starch Octenyl Succinate, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Vitis Vinifera Oil, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Alcohol, Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid,Malic Acid, Salicylic Acid, Allantoin, Zinc PCA, Triclosan, Triethanolamine, Disodium EDTA, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid.
Va
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2010 07 20, 01:23)
IWOSTIN PURRITIN Face Cleansing Gel for snesitive, oily, acne-prone skin
Prausiklis neblogas, nėturėtų sausint odos, tik turi triklozano, tad jei naudojat kitas antibakterines priemones, geriau susirasti švelnesnį produktą. Jei nenaudojat kitų- gali padėti atsikratyti spuogų.
Emulsija nebloga, turi antioksidanto vynuogių kauliukų aliejaus. Gali ant odos palikti plėvelę (tai nėra blogai, tiesiog ne visiems tai patinka), turėtų matizuoti odą. Visi kiti labai geri ingredientai (AHA, vitaminas c, e, BHA ir t.t.) eina po konservantų, tai dėl tokio mažo kiekio yra praktiškai neveiksmingi.
himalaia,o koki rekomenduotumet,riebiai/misriai dienini ir naktini veido kremus? siuo metu naudoju Neostratos oil free lotion SPF 15 dienai ,o nakciai Neostratos oil control gel plius dienai naudoju Daylong SPF15..kaip manot geras derinys? bijau pakenkt odai,ja issausint..bet veida lygesni irgi norisi turet..