QUOTE(himalaia @ 2010 07 16, 18:27)
Dėl Neostratos, jų geri kremai su AHA- šiuo atveju jums tiktų, jei reikia pabalinti odą ir kiek palyginti. Riebesnei odai neblogas losjonas Ultra Smoothing Lotion, AHA 10. Dar Lotion Plus AHA 15- bet čia jau stipresnis, su 15% glikolio rūgštim, tai gal geriau tik ant dėmelių, ne ant viso veido tept, gali būti per stiprus.
Daugiau drėkinantys, "riebesni" būtų Renewal Cream, PHA 12, Daytime Protection Cream SPF 15, PHA 10- šitas turi patikimą apsaugą nuo saulės.
Negirdėti kažkokie visi. Gal pas mus ne visi produktai prekyboje ir yra.
O aš pati daugiau naudojau Exuviance liniją, tas Neostrata Lotion Oi-free SPF15 gal net pirmas mano būtent Neostrata produktas. Dar buvau kažkokį prausiklį iš Neostratos nusipirkusi, bet paskui išskaičiau, kad jis su triklozanu, paskaitinėjau apie jo galimą šalut. poveikį, tai pabijojau naudoti.
Su dideliu rūgščių procentu pati savarankiškai be kosmetologo palaiminimo tai kiek bijau naudoti
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 07 16, 18:32)
Reiktų į konkrečius produktus žiūrėti. Atrodo, kad yra tikrai nebogų. Yra ir su alkoholiu...
Man įdomu būtų šio produkto komentaras:
APSAUGINIS DIENINIS FLUIDAS (emulsija) su SPF 15, pH 3,8
Fundamental Multi-Protektive Day Fluid SPF 15
Skirtas jautriai normaliai ir riebiai odai. Švelni emulsija veikia visą dieną, gerindama odos struktūrą ir tonusą, lygindama mažas raukšleles. Sudėtiniai apsauginiai komponentai ir saulės filtrai apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Mango ir vanilės kvapo.
Naudojimas: ryte nedidelį emulsijos kiekį švelniai užtepti ant švarios veido ir kaklo odos.
Sudėtyje: 2% gliukonolaktono, 2% gliukonoheptonolaktono, citrinos rūgštis, vit E, UVA/UVB filtras (oktilmetokcinas, titano dioksidas).
Berods, jei nemaišau, šitą kažkada esu naudojusi kompleksinei priežiūrai-gydymui. Tuo metu lyg ir tiko.
Įdomu, kaip jo sudėtis:
ATKURIAMASIS VAKARINIS KOMPLEKSAS, pH 3,8
Evening Restotative Complex
Visų tipų odai vakarui skirtas maitinantis, drėkinantis, raminantis kremas praturtintas puikiais komponentais, gerina odos struktūrą, lygina raukšleles. Obuolių ir citrusų kvapo.
Naudojimas: nedidelį kremo kiekį švelniai užtepti ant švarios veido ir kaklo odos. Naudojant kremą ryte, būtina tepti ir apsaugines priemones su filtrais nuo kenksmingų saulės spindulių.
Sudėtyje: 6% gliukonolaktono ir 2% laktobiono rūgšties, beta gliukanai, natrio hialuronatas, trigubi antioksidantai; vitaminai A, C ir E, dumblių, medetkų ir saldymedžio ekstraktai.
Ir dar man asmeniškai labai tiko šis Exuviance produktai (po kelių pakuočių oda prie jų priprato, tai nebenaudojau):
VALOMOJI ŽELĖ (prausiklis) pH 3.8
Exuviance Purifying Cleansing Gel Pašalina bet kokius nešvarumas, makiažo likučius ir riebalus. Oda tampa švari, minkšta ir švytinti. Obuolių ir citrusų kvapo.
Naudojimas: nedidelį kiekį želė užtepti ant drėgnos odos, švelniai pamasažuoti ir nuplauti vandeniu.
Sudėtyje: 1% glikolio rūgšties ir 1% gliukonolaktono.
Ir kažkuris losjonas, bet jau nebeatsirenku, kuris iš dviejų (maniškis buvo žalioje pakuotėje).