Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(kumiko @ 2010 07 15, 10:47)
o sakykite kiek jus laiko ji naudojot? Neostratos Oil Control Gel tik 30ml..o kaina 70lt..tam Neostrata Oil-free Lotion SPF15  yra 50ml ar ne..

Taip, 50 ml. Vasarai tikrai kad užteks ir dar liks, skalsus jis. Skystas, tai tikrai nedaug reikia. Aš naudojau užpernai vasarą. Paskui buvau padariusi petrauką nuo visokio plauko rūgštinių priemonių. O šiemet vėl jį įsigijau, ir tikrai nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 15, 13:13)
Taip, 50 ml. Vasarai tikrai kad užteks ir dar liks, skalsus jis. Skystas, tai tikrai nedaug reikia. Aš naudojau užpernai vasarą. Paskui buvau padariusi petrauką nuo visokio plauko rūgštinių priemonių. O šiemet vėl jį įsigijau, ir tikrai nesigailiu.

o kam ta pertrauka? ax.gif man tai reikia lygaus veido,o dabar tai doh.gif o ka naudojote pertraukos metu? beje nakciai su rugstymis nieko nenaudojate? galvoju efektas geresnis butu..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 15, 11:15)
o kam ta pertrauka? ax.gif man tai reikia lygaus veido,o dabar tai doh.gif o ka naudojote pertraukos metu? beje nakciai su rugstymis nieko nenaudojate? galvoju efektas geresnis butu..

Atsibodo tiesiog. Na užkniso nuolat žiemą -vasarą naudoti priemonę su SPF ne mažiau 15 cool.gif Bent tuo metu, kai intensyviai gydžiausi su rūgštimis (valymai, kosmetika), pasirinkimas tokių priemonių, lengvos konsistencijos ir tinkančių į riebumą, mišriai, jautriai odai nelabai didelis buvo.
Beje, pati šiaip laikausi tokio principo - pabaigiu pvz. kremo, prausiklio (juo labiau šampūno) buteliuką, ir antrą karto tokio paties nebeperku. Nežinau, gal tas įsitikinimas klaidingas (man taip aiškino), bet man rodosi, kad oda pripranta, nebesulaukiu norimo efekto. Šiuo atveju buvo metų petrauka, tai man jis tinka. Bet kartais esu pastebėjusi, kad antrą kartą nebetinka patikusi kosmet. priemonė net po ilgesnės petraukos, matyt pasikeičia odos poreikiai.
Nakčiai su rūgštimis dabar nenaudoju nieko. Prieš pirkdama stipresnę priemonę visgi norėčiau pasikonsultuoti su kosmetologu. Dabar vakarais tik pasitepu Bioderma Sebium Hydra drėgmei atstatyti. O pastarosiomis dienomis, kai taip karšta, nakčiai iš viso nieko nebenaudojau.
Tarp kitko man labai tiko Zeniac LP kremukas dienai. Bet deja jis be apsaugos. O dviejų kremų tepti vienu metu nesinori, tai ir neperku jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 liepos 2010 - 11:28
QUOTE(himalaia @ 2010 07 15, 05:48)
Neostratos Oil Control Gel geriau nepirkite, jame labai daug alkoholio, susigadinsite odą.

dar norejau paklausti,ka turejot omeny,kad susigadinsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 15, 08:25)
dar norejau paklausti,ka turejot omeny,kad susigadinsiu g.gif

Pastoviai naudojant priemones su alkoholiu, jos dirgina ir sausina odą (odos paviršiuje to gali ir nesimatyti). Alkoholis taip pat generuoja laisvųjų radikalų žalą odai. Sudėjus viską į krūvą- alkoholis po truputį "naikina" oda- sukompromituoja natūralų jos barjerą, ko pasekoje oda tampa pažeidžiamesnė, tai skatina uždegimus, tad oda sensta greičiau. Vienintelis alkoholio pliusas- jis gali naikinti aknės bakterijas, bet tai galima atlikti ir su švelnesnėmis priemonėmis
Atsakyti
deja jau nusipirkau ta Neostratos Oil Control Gel ,bet ten tik 30ml,gal nepakenks,viena sita isnaudosiu,daugiau nepirksiu..o ka rekomenduotumete kad lygintu oda po aknes ir koki nuo saules krema? skaiciau kad pati naudojate Paula's Choice Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray,bet LT jo nera..
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 07 15, 20:52)
Pastoviai naudojant priemones su alkoholiu, jos dirgina ir sausina odą (odos paviršiuje to gali ir nesimatyti). Alkoholis taip pat generuoja laisvųjų radikalų žalą odai. Sudėjus viską į krūvą- alkoholis po truputį "naikina" oda- sukompromituoja natūralų jos barjerą, ko pasekoje oda tampa pažeidžiamesnė, tai skatina uždegimus, tad oda sensta greičiau. Vienintelis alkoholio pliusas- jis gali naikinti aknės bakterijas, bet tai galima atlikti ir su švelnesnėmis priemonėmis

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ! smile.gif Turiu misria veido oda, siaip oda normali, T zona rieboka, spuogu siuo metu neturiu. Matau, kad Jus cia daugiau nusimanote apie kremukus pagal ju sudeti, tai noreciau komentaro apie si krema Eucerin ph5 crema Sudetis kremo As ji naudojau ziema nakciai, dabar per riebus man. Dabar is vis jokio kremo nenaudoju ir kitu priemoniu, tik su vandeniu nusiprausiu ir tiek, nera poreikio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 16, 02:37)
deja jau nusipirkau ta Neostratos Oil Control Gel ,bet ten tik 30ml,gal nepakenks,viena sita isnaudosiu,daugiau nepirksiu..o ka rekomenduotumete kad lygintu oda po aknes ir koki nuo saules krema? skaiciau kad pati naudojate Paula's Choice Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray,bet LT jo nera..

Na, aš gyvenu JAV, tad ir mano naudojami bei tyrinėjimi produktai yra daugiau čia prieinami. Lietuvoje pasirinkimas skiriasi, tad sunku kažką konkretaus rekomenduoti.
Šiaip, Neostrata turi kelis neblogus produktus su AHA bei apsauga nuo saulės. Kaip BHA produktą galit pabandyti Rasa kremą- gelį problematinei odai.

QUOTE(j-urgit-a @ 2010 07 16, 06:00)
Eucerin ph5 crema Sudetis kremo As ji naudojau ziema nakciai, dabar per riebus man. Dabar is vis jokio kremo nenaudoju ir kitu priemoniu, tik su vandeniu nusiprausiu ir tiek, nera poreikio smile.gif

Tikrai labai sunkus kremas, daugiau sausai odai, gali kimšti poras. Be "riebalo" daugiau nieko įspūdingo jame nėra, labai paprasta sudėtis. Tiesa, yra antioksidanto vitamino e, bet dėl orui pralaidžios pakuotės jis ilgainiui tampa neveiksmingas.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 16, 19:47)
Šiaip, Neostrata turi kelis neblogus produktus su AHA bei apsauga nuo saulės. Kaip BHA produktą galit pabandyti Rasa kremą- gelį problematinei odai.

is forumieciu atsiliepimu rasos produktu net nesulyginsi su neostratos blink.gif rasa daug kam netiko,o neostrata tik gyria.. O butent kuriuos konkreciai turetot omeny neostratos produktus,kaip neblogus?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 16, 18:03)
is forumieciu atsiliepimu rasos produktu net nesulyginsi su neostratos blink.gif rasa daug kam netiko,o neostrata tik gyria.. O butent kuriuos konkreciai  turetot omeny neostratos produktus,kaip neblogus?

Tai kad Rasos serijoje BHA (kuri, sakykim, man asmeniškai net neaktuali - inkštirų neturiu). O Neostratoje yra AHA, PHA. Kitokia paskirtis, kitoks ir poveikis.
Be to , manyčiau, vienas iš esminių Rasos serijos probleminei odai trūkumų - ten įeina siera. Kuri kai kuriuos žmones (tame tarpe ir mane) alergizuoja.

O neblogi Neostrata produktai ir mane domintų ax.gif
himalaia, ką pati manai apie Neostrata Exuviance liniją?
Atsakyti
Na, iš Rasos rūgštinių produktų esu mačiusi to BHA kremo- gelio sudėtį, tai visai nebloga, žiūrint į tai, kad Lietuvoje BHA priemonių pasirinkimas yra nekoks. Bet irgi, gali ne visiems tikti, sausinti odą ir pan.

Dėl Neostratos, jų geri kremai su AHA- šiuo atveju jums tiktų, jei reikia pabalinti odą ir kiek palyginti. Riebesnei odai neblogas losjonas Ultra Smoothing Lotion, AHA 10. Dar Lotion Plus AHA 15- bet čia jau stipresnis, su 15% glikolio rūgštim, tai gal geriau tik ant dėmelių, ne ant viso veido tept, gali būti per stiprus.
Daugiau drėkinantys, "riebesni" būtų Renewal Cream, PHA 12, Daytime Protection Cream SPF 15, PHA 10- šitas turi patikimą apsaugą nuo saulės.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 16, 12:21)
himalaia, ką pati manai apie Neostrata Exuviance liniją?

Reiktų į konkrečius produktus žiūrėti. Atrodo, kad yra tikrai nebogų. Yra ir su alkoholiu...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 16, 18:27)
Dėl Neostratos, jų geri kremai su AHA- šiuo atveju jums tiktų, jei reikia pabalinti odą ir kiek palyginti. Riebesnei odai neblogas losjonas Ultra Smoothing Lotion, AHA 10. Dar Lotion Plus AHA 15- bet čia jau stipresnis, su 15% glikolio rūgštim, tai gal geriau tik ant dėmelių, ne ant viso veido tept, gali būti per stiprus.
Daugiau drėkinantys, "riebesni" būtų Renewal Cream, PHA 12, Daytime Protection Cream SPF 15, PHA 10- šitas turi patikimą apsaugą nuo saulės.

Negirdėti kažkokie visi. Gal pas mus ne visi produktai prekyboje ir yra.
O aš pati daugiau naudojau Exuviance liniją, tas Neostrata Lotion Oi-free SPF15 gal net pirmas mano būtent Neostrata produktas. Dar buvau kažkokį prausiklį iš Neostratos nusipirkusi, bet paskui išskaičiau, kad jis su triklozanu, paskaitinėjau apie jo galimą šalut. poveikį, tai pabijojau naudoti.
Su dideliu rūgščių procentu pati savarankiškai be kosmetologo palaiminimo tai kiek bijau naudoti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 07 16, 18:32)
Reiktų į konkrečius produktus žiūrėti. Atrodo, kad yra tikrai nebogų. Yra ir su alkoholiu...

Man įdomu būtų šio produkto komentaras:
APSAUGINIS DIENINIS FLUIDAS (emulsija) su SPF 15, pH 3,8
Fundamental Multi-Protektive Day Fluid SPF 15

Skirtas jautriai normaliai ir riebiai odai. Švelni emulsija veikia visą dieną, gerindama odos struktūrą ir tonusą, lygindama mažas raukšleles. Sudėtiniai apsauginiai komponentai ir saulės filtrai apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio. Mango ir vanilės kvapo.
Naudojimas: ryte nedidelį emulsijos kiekį švelniai užtepti ant švarios veido ir kaklo odos.
Sudėtyje: 2% gliukonolaktono, 2% gliukonoheptonolaktono, citrinos rūgštis, vit E, UVA/UVB filtras (oktilmetokcinas, titano dioksidas).

Berods, jei nemaišau, šitą kažkada esu naudojusi kompleksinei priežiūrai-gydymui. Tuo metu lyg ir tiko.
Įdomu, kaip jo sudėtis:
ATKURIAMASIS VAKARINIS KOMPLEKSAS, pH 3,8
Evening Restotative Complex

Visų tipų odai vakarui skirtas maitinantis, drėkinantis, raminantis kremas praturtintas puikiais komponentais, gerina odos struktūrą, lygina raukšleles. Obuolių ir citrusų kvapo.
Naudojimas: nedidelį kremo kiekį švelniai užtepti ant švarios veido ir kaklo odos. Naudojant kremą ryte, būtina tepti ir apsaugines priemones su filtrais nuo kenksmingų saulės spindulių.
Sudėtyje: 6% gliukonolaktono ir 2% laktobiono rūgšties, beta gliukanai, natrio hialuronatas, trigubi antioksidantai; vitaminai A, C ir E, dumblių, medetkų ir saldymedžio ekstraktai.

Ir dar man asmeniškai labai tiko šis Exuviance produktai (po kelių pakuočių oda prie jų priprato, tai nebenaudojau):
VALOMOJI ŽELĖ (prausiklis) pH 3.8
Exuviance Purifying Cleansing Gel
Pašalina bet kokius nešvarumas, makiažo likučius ir riebalus. Oda tampa švari, minkšta ir švytinti. Obuolių ir citrusų kvapo.
Naudojimas: nedidelį kiekį želė užtepti ant drėgnos odos, švelniai pamasažuoti ir nuplauti vandeniu.
Sudėtyje: 1% glikolio rūgšties ir 1% gliukonolaktono.

Ir kažkuris losjonas, bet jau nebeatsirenku, kuris iš dviejų (maniškis buvo žalioje pakuotėje).

Atsakyti