Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(kumiko @ 2010 07 14, 09:31)
o kam nakciai su spf?

na jis toks yra, naudojau ji dienai, kai ne vasara buvo, o dabar naudoju nakciai. Tas spf nereikalingas, bet tokie ten kremai su viskuo.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 14, 10:33)
na jis toks yra, naudojau ji dienai, kai ne vasara buvo, o dabar naudoju nakciai. Tas spf nereikalingas, bet tokie ten kremai su viskuo.

o sakykite jei Neostrata Oil-free Lotion SPF15 naudoti dienai , o Neostrata oil control gel nakciai..ar uzteks apsaugos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 14, 09:38)
o sakykite jei  Neostrata Oil-free Lotion SPF15 naudoti dienai , o Neostrata oil control gel nakciai..ar uzteks apsaugos g.gif

spf 15 pakankama apsauga neinant i pliaza. Siaip apie Neostrata daug nezinau, dirbu su kitom kosmetikom
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2010 07 12, 13:54)
Himalaia koki purskala nuo saules naudoji?  smile.gif

Kremų nuo saulės temoje atsakiau.

QUOTE(kumiko @ 2010 07 13, 14:37)
Galvoju pirti Neostrata Oil-free Lotion SPF15. Noreciau kad palygintu veido oda,po spuogu likusias raudonas demeles...  Rudeniui-ziemai su tokiu spf kaip tik. Bet vasarai zymiai didesnio turbut reiketu g.gif Bijau kad gali atsirasti pigmentiniu demiu...Gal ,kas patartu gera krema su SPF? Galvoju,jei naudociau is neostratos su SPF15 plius dar kita krema su SPF gal neatsirastuu demiu..ka patartumete? ax.gif

Tas Oil- Free lotion visai neblogas rūgštinis kremas, tik jis labiau tiktų sausesei oda, nes pagal sudėtį atrodo sunkokas riebiai odai. Rūgštys pigmentinių dėmių neprigamins, jos kartais (retai) padidina odos jautrumą saulei, t.y. oda gali greičiau nudegti. Apsaugą nuo saulės vistiek reiktų naudoti, nepriklausomai nuo to, tepat veidą rūgštimis ar ne.
SPF 15 yra pakankama apsauga, tačiau jei daug būnate lauke, vieno pasitepimo ryte gali ir neužtekti, o apsaugos atnaujinimui kremas su rūgštimi nėra geras sprendimas, nes per dažnai tepant oda sudirgs. Nusipirkite geriau ir kremą nuo saulės, kurį galėtumėt naudoti kaip papildymą.
QUOTE(kumiko @ 2010 07 13, 15:27)
na degintis specialiai neketinu..o papildomos apsaugos netepat ? as tai ketinu sita Neostrata Oil-free Lotion SPF15 naudoti dienai , o Neostrata oil control gel nakciai...kazin ar gerai cia bus? g.gif

Neostratos Oil Control Gel geriau nepirkite, jame labai daug alkoholio, susigadinsite odą.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 15, 03:48)
Tas Oil- Free lotion visai neblogas rūgštinis kremas, tik jis labiau tiktų sausesei oda, nes pagal sudėtį atrodo sunkokas riebiai odai.

Mano oda mišri, šiltu sezonu į riebumą. Bet tas Oil Free lotion tikrai jos neapsunkina. Kai buvo šiek tiek vėsiau, netgi, toks įspūdis buvo susidaręs, pasitepus šiuo kremu ji kuri laiką mažiau riebaluodavosi.
Atsakyti
As tai manyciau del kremu pasirinkimo, kad reiketu visgi paprasyt meginuko ir pabandyti pacioms. Profesionalios kosmetikos turetu meginukus tureti. Arba kosmetologe galetu ideti truputi.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 15, 10:01)
As tai manyciau del kremu pasirinkimo, kad reiketu visgi paprasyt meginuko ir pabandyti pacioms. Profesionalios kosmetikos turetu meginukus tureti. Arba kosmetologe galetu ideti truputi.

Mėginukų jų nebūna. Nebent kosmetologė įpiltų. Bet testerių jų matyt net neteko.
Šiaip mažai kur jais ir prekiauja. Bent aš mačiau tik Sugiharos centre ir Eurovaistinėje.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 15, 11:03)
Mėginukų jų nebūna. Nebent kosmetologė įpiltų. Bet testerių jų matyt net neteko.
Šiaip mažai kur jais ir prekiauja. Bent aš mačiau tik Sugiharos centre ir Eurovaistinėje.

as tai prasyciau kosmetologes. O tai paskui, kad nebutu sumoketi dideli pinigai uz netinkama krema...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 15, 10:15)
as tai prasyciau kosmetologes. O tai paskui, kad nebutu sumoketi dideli pinigai uz netinkama krema...

Na bet jei jinai nenaudoja darbui to kremo (o naudoti kaip ir neturėtų), tai abejoju ar įpils. Jeigu specialaus testerio nėra.
Būtum Vilniuje, mažą lašiuką pabandymui įpilčiau. Bet matau, kad tu Kaune...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 15, 05:48)
Kremų nuo saulės temoje atsakiau.
Tas Oil- Free lotion visai neblogas rūgštinis kremas, tik jis labiau tiktų sausesei oda, nes pagal sudėtį atrodo sunkokas riebiai odai. Rūgštys pigmentinių dėmių neprigamins, jos kartais (retai) padidina odos jautrumą saulei, t.y. oda gali greičiau nudegti. Apsaugą nuo saulės vistiek reiktų naudoti, nepriklausomai nuo to, tepat veidą rūgštimis ar ne.
SPF 15 yra pakankama apsauga, tačiau jei daug būnate lauke, vieno pasitepimo ryte gali ir neužtekti, o apsaugos atnaujinimui kremas su rūgštimi nėra geras sprendimas, nes per dažnai tepant oda sudirgs. Nusipirkite geriau ir kremą nuo saulės, kurį galėtumėt naudoti kaip papildymą.

Neostratos Oil Control Gel geriau nepirkite, jame labai daug alkoholio, susigadinsite odą.

aciu uz atsakyma,sita Neostratos Oil Control Gel jau nusipirkau nakciai,labai patiko,atsikeliu be jokio riebalo,jokio tempimo ar dar ko..zodziu patiko, dabar galvoju pirti Neostrata Oil-free Lotion SPF15 dienai, o kokia priemone parekomenduotumete su apsauga nuo saules..siaip beveik joje nebunu,galvoju gal nereik g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 15, 12:03)

pirkau is gedimino vaistines kaune,pasake ,kad meginuku nera,nebent atves kita savaite,o man dabar kremo reikia... kosmetologe nesilankau,tiesa kazkada dariausi rugstynes proceduras,naudojau jos paskirta rugstyni krema,oda gerai toleravo..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 15, 10:28)
pirkau is gedimino vaistines kaune,pasake ,kad meginuku nera,nebent atves kita savaite,o man dabar kremo reikia... kosmetologe nesilankau,tiesa kazkada dariausi rugstynes proceduras,naudojau jos paskirta rugstyni krema,oda gerai toleravo..
]

Dėl toleravimo tai tikrai tą kremą toleruosi. Labai jau jis lengvas ir neutralus, tų rūgščių jame tik simboliškai. O konsistencija kaip pienelio, tik dar skystesnė (jis purškiamas).
Mano pačios oda jautri, linkusi į alergijas, bet šią priemonę toleruoja puikiai.
Tiesa viena forumietė, iš kurios jį perpirkau, skundėsi, kad jai ant odos tas Oil Free Lotion palieka baltas žymes. Ypač pasireiškė jai tai tepant ant viršaus krempudrą. Bet aš naudoju jau antrą vasarą (tačiau krempudros pati tai netepu ), man viskas gerai su juo, nusiskundimų neturiu. Galbūt tas baltumas galėjo atsirasti dėl SPF, gal ten kokių mineralinių filtrų pridėta, kurie turi tokią įpatybę, kol susigers, palikti baltas žymes ant odos. Bet man asmeniškai jis susigeria labai gerai, užtenka dviejų pšikų vienam kartui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 liepos 2010 - 10:38
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 15, 12:37)

o sakykite kiek jus laiko ji naudojot? Neostratos Oil Control Gel tik 30ml..o kaina 70lt..tam Neostrata Oil-free Lotion SPF15 yra 50ml ar ne..
Atsakyti