QUOTE(Undinelle @ 2010 06 21, 22:16)
Na ir uzviriau diskusija merginos. Bet kas liudniausia, kad nebesuprantu po visu siu diskusiju kokia kr. pudra rinktis, kad nekimstu mano aknes isvargintu issipletusiu poru...
himalaia, o ka manai apie YSL Teint Resist kr. pudra? Ar manai, kad Clarins Trully Matte butu geresnis pasirinkimas turint super riebia T zona? Siek tiek nerimauju, ne tik del poru kimsimosi, bet ir del ju isryskinimo, taip pat kad kr. pudra neisryskintu aknes paserpetojimu, kurie man atsiranda naudojant Duac, Isotrexin geli, Differina ir levomicetino+salic.r.+ bor.r. tirpalo (jetus ko tik as nenaudoju, kad islyginti veida )?
himalaia, o ka manai apie YSL Teint Resist kr. pudra? Ar manai, kad Clarins Trully Matte butu geresnis pasirinkimas turint super riebia T zona? Siek tiek nerimauju, ne tik del poru kimsimosi, bet ir del ju isryskinimo, taip pat kad kr. pudra neisryskintu aknes paserpetojimu, kurie man atsiranda naudojant Duac, Isotrexin geli, Differina ir levomicetino+salic.r.+ bor.r. tirpalo (jetus ko tik as nenaudoju, kad islyginti veida )?
Aš vargstu su akne. pernai rudenį neaišku kaip gavau tokį veido užkrėtimą, kad bijojau žmonėms pasirodyt (o man ne 18 metų...). po gydymo (antibiotikų, skinoreno, differino, levomicetino su salycilu ir boru), konsultuojantis su dermatologe, pradėjau vartoti Neostrata produkciją-toninį kremą, serumą su aha rūgštimis, prausiklį. didžiai mano nuostabai veido oda pasitaisė. aišku, ne per savaitę. džiaugiuosi, kad ši produkcija man tiko. nėra pigu viską susipirkt, bet viską kompensuoja tai, kad šiandien sėdžiu darbe tik lengvai pamaskavusi dėmes, likusias nuo spuogų.