Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Undinelle @ 2010 06 21, 22:16)
Na ir uzviriau diskusija merginos.  doh.gif  ax.gif  Bet kas liudniausia, kad nebesuprantu po visu siu diskusiju kokia kr. pudra rinktis, kad nekimstu mano aknes isvargintu issipletusiu poru...  verysad.gif
himalaia, o ka manai apie YSL Teint Resist kr. pudra? Ar manai, kad Clarins Trully Matte butu geresnis pasirinkimas turint super riebia T zona? Siek tiek nerimauju, ne tik del poru kimsimosi, bet ir del ju isryskinimo, taip pat kad kr. pudra neisryskintu aknes paserpetojimu, kurie man atsiranda naudojant Duac, Isotrexin geli, Differina ir levomicetino+salic.r.+ bor.r. tirpalo (jetus ko tik as nenaudoju, kad islyginti veida unsure.gif  )?

Aš vargstu su akne. pernai rudenį neaišku kaip gavau tokį veido užkrėtimą, kad bijojau žmonėms pasirodyt (o man ne 18 metų...). po gydymo (antibiotikų, skinoreno, differino, levomicetino su salycilu ir boru), konsultuojantis su dermatologe, pradėjau vartoti Neostrata produkciją-toninį kremą, serumą su aha rūgštimis, prausiklį. didžiai mano nuostabai veido oda pasitaisė. aišku, ne per savaitę. džiaugiuosi, kad ši produkcija man tiko. nėra pigu viską susipirkt, bet viską kompensuoja tai, kad šiandien sėdžiu darbe tik lengvai pamaskavusi dėmes, likusias nuo spuogų.
Atsakyti
Himalaia koki purskala nuo saules naudoji? smile.gif
Atsakyti
gal esat naudojusios mary kay kremus riebiai odai ?
Atsakyti
Galvoju pirti Neostrata Oil-free Lotion SPF15. Noreciau kad palygintu veido oda,po spuogu likusias raudonas demeles... Rudeniui-ziemai su tokiu spf kaip tik. Bet vasarai zymiai didesnio turbut reiketu g.gif Bijau kad gali atsirasti pigmentiniu demiu...Gal ,kas patartu gera krema su SPF? Galvoju,jei naudociau is neostratos su SPF15 plius dar kita krema su SPF gal neatsirastuu demiu..ka patartumete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 13, 20:59)
tai kad bijau ji vartot vasara..

Na aš tokį vartoju. Jau antrą vasarą. Pati kosmetologė, dirbanti Sugiharoje, man tokį parinko.
Jeigu eiti į pliažą, galbūt reiktų didesnės apsaugos. Bet mieste, manau, tokios tikrai pakanka. Pigmentinių dėmių neatsirado.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 13, 23:07)
Na aš tokį vartoju. Jau antrą vasarą. Pati kosmetologė, dirbanti Sugiharoje, man tokį parinko.
Jeigu eiti į pliažą, galbūt reiktų didesnės apsaugos. Bet mieste, manau, tokios tikrai pakanka. Pigmentinių dėmių neatsirado.

na degintis specialiai neketinu..o papildomos apsaugos netepat ? as tai ketinu sita Neostrata Oil-free Lotion SPF15 naudoti dienai , o Neostrata oil control gel nakciai...kazin ar gerai cia bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 13, 21:27)
na degintis specialiai neketinu..o papildomos apsaugos netepat ? as tai ketinu sita Neostrata Oil-free Lotion SPF15 naudoti dienai , o Neostrata oil control gel nakciai...kazin ar gerai cia bus? g.gif

Jokios papildomos apsaugos. Nesu šviesiaodė, manau, kad mūsų klimatui, jei nesideginti, 15 SPF dienai gal visgi pakanka.
O tas oi control gel be rūgščių?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 13, 23:33)
Jokios papildomos apsaugos. Nesu šviesiaodė, manau, kad mūsų klimatui, jei nesideginti, 15 SPF dienai gal visgi pakanka.
O tas oi control gel be rūgščių?

su rustImis(4% gliukonolaktono ir 4% migdolu rugsties)bet be SPF..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 13, 21:36)
su rustImis(4% gliukonolaktono ir 4% migdolu rugsties)bet be SPF..

Paklausiau, nes aš pati daugiau jokių rūgštinių produktų šiuo metu nenaudoju, tik tą Oil free Lotion, kur irgi yra berods 4 proc. PHA.
Tai jei naudoti abi priemones, nežinau, ar tuomet apsaugos pakaktų. Gal kas kitas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 13, 23:48)
Paklausiau, nes aš pati daugiau jokių rūgštinių produktų šiuo metu nenaudoju, tik tą Oil free Lotion, kur irgi yra berods 4 proc. PHA.
Tai jei naudoti abi priemones, nežinau, ar tuomet apsaugos pakaktų. Gal kas kitas atsakys.

gal,kas zino,kaip cia ,reikia dar papildomos apsaugos ar ne unsure.gif bet tas be SPF butu tik nakciai...
Atsakyti
naudoju ir as rugstini 5 proc kremuka su spf , bet tik nakciai del viso pikto. Dabar saule taip pliekia kaip Turkijoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 14 liepos 2010 - 08:22
QUOTE(susidomejus @ 2010 07 14, 10:21)
naudoju ir as rugstini 5 proc kremuka su spf , bet tik nakciai del viso pikto. Dabar saule taip pliekia kaip Turkijoj

o kam nakciai su spf?
Atsakyti