Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Valentine @ 2008 10 08, 14:37)
karta per savaite pilinguoju visa veida,  dar  karta per sav tik T zona.
kasryt ir vakarais - veido valymas pieneliu, nes jei nebuvau tadien isejus is namu  smile.gif
ryte kremas nuo spuogu (Uriage), vakare - drekinamasis.

Kasdien ryte-vakare veidą prausiu Yves Rocher prausikliu su mikrogranulėmis SEBO SPECIFIC, kartą-du per savaitę naudoju poras valančią kaukę(YR valanti citrinų kaukė arba Himalaya purvo kaukę) arbą pylingą(šiuo metu turiu Oriflame Natural skincare serijos, bet mano odai pernelyg maitinantis) pasrinktinai. Neseniai nusipirkau URIAGE Hyseac Emulsion Hydra Matifiante - labai daug tikėjausi, bet ko gero, labiau patiko Universitetinėje vaistinėje pirktas AQUATONALE drėkinamasis jūros produktų kremas - ir veidukas labiau matinis tampa, ir kvapas malonus, ir nealergizuoja, nes kartais būna ir taip. Žvilgtelėjau į veidrodį - nuo Uriage kremuko veidukas vis dėl to blizga rolleyes.gif
Atsakyti
Mano oda labai problematiska,nuolatos beria,blizga,yra randeliu net gi unsure.gif Bet va pradejau pries pora metu nadoti Vishy Normadem serija problematiskai odai,tai zinokite atsidziaugti negaliu, dienai tepu kremuka,jis oda padaro kiek matine,vakare nusiprausiu su geliu ir issitepu naktiniu kremu,kuris oda pamaitina.Tikrai patenkinta tais kremukais,o ir kaina nesikandzioja. 4u.gif Siaip esu bandziusi Anna Latan.Labai patiko tas tepaliukas kur issausina spuogus,tik va reikia pas kosmetologes pirkti,o ir kaina kiek aukstesne...Nors ko del tos odos nepadarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2008 10 19, 21:12)
Mano oda labai problematiska,nuolatos beria,blizga,yra randeliu net gi unsure.gif Bet va pradejau pries pora metu nadoti Vishy Normadem serija problematiskai odai,tai zinokite atsidziaugti negaliu, dienai tepu kremuka,jis oda padaro kiek matine,vakare nusiprausiu su geliu ir issitepu naktiniu kremu,kuris oda pamaitina.Tikrai patenkinta tais kremukais,o ir kaina nesikandzioja. 4u.gif Siaip esu bandziusi Anna Latan.Labai patiko tas tepaliukas kur issausina spuogus,tik va reikia pas kosmetologes pirkti,o ir kaina kiek aukstesne...Nors ko del tos odos nepadarysi mirksiukas.gif

cia apie Annos Lotan krema kauke Provit kalbat? g.gif
Atsakyti
Kosmetologe nupyle o paprasta buteliuka todel tiksliai pasakyti negaliu.Ten buvo toks losjonas su nuosedom kuno spalvos,ji ant spuogeliu tepiau,kad isdziovintu,oi patiko jis man ir ilgam uztenka:4u: Dar turiu toki kremuka-geli dienai,nuo jo oda irgi ne taip blizga cool.gif
Atsakyti
Mano oda riebi, bandziau daug kremu, bet kaip rasti toki, kuris mazintu odos riebalavimasi? Vishy nieko, kaip drekinamasis kremas, bet nuo spuogu nepastebejau poveikio. Dabar naudoju RoC Purif-Ac, tai jau po keliu valandu oda blizga. Turiu Clinique kremine pudra riebiai odai, tai irgi issitepus su ja, oda blizga. Naudoju The Body Shop prausikli ir tonika su arbatmedziu
Atsakyti
O gal kas bandet is vidaus gydyti sita problema? Jei taip papasakokite smile.gif
Nes as jau prarandu vilti rasti krema,kuris panaikintu blizgesi ar bent jau kiek imanoma ilgiau jis neislystu doh.gif
Atsakyti
Daug kas dziaugiasi,kad kontraceptines piliukes padeda nuo spuogu,bet cia, manau,kaip kam.Geriau as irgi visokiu papildu,bet man niekas nepadejo ir taip jau nuo paauglystes,baisu net pagalvoti,kad tiek metu vis kankinuosi su tais spuogais,o dar ir paspaudydavau,tai ir randeliu liko,nzn kaip ta oda pagaliau susitvarkyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2008 10 21, 18:50)
Mano oda riebi, bandziau daug kremu, bet kaip rasti toki, kuris mazintu odos riebalavimasi? Vishy nieko, kaip drekinamasis kremas, bet nuo spuogu nepastebejau poveikio. Dabar naudoju RoC Purif-Ac, tai jau po keliu valandu oda blizga. Turiu Clinique kremine pudra riebiai odai, tai irgi issitepus su ja, oda blizga. Naudoju The Body Shop prausikli ir tonika su arbatmedziu

pabandyk bioderma linijos priemoniu riebiai odai thumbup.gif mano kakta visada blizgedavo ka betepdavau, o dabar susitvarke, naudoju apie 2 savaites. As naudoju H2O vandenuka (kaip tonikas) ir krema kuris drekina bet neuzkemsa poru.
Atsakyti

dar ten yra kremas spuoguotai odai ir prausiklis.
tos priemones neissausina odos ir padreikina, man tai buvo atradimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a.k.i.s. @ 2008 10 22, 13:38)
dar ten yra kremas spuoguotai odai ir prausiklis.
tos priemones neissausina odos ir padreikina, man tai buvo atradimas mirksiukas.gif

Gal galit tikslius pavadinimus surasyti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kokia jūsų nuomonė apie Nivea Control Shine ir Clean Deeper?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 26 spalio 2008 - 12:40
labukas smile.gif

aš išbandžiau begalę priemonių riebiai-mišriai odai ir kol atradau man tinkančias tai užtruko kelis metus doh.gif ir pas dermatologes vaikščiau ir tyrimus dariausi visokius ..vienu žodžiu net prisiminti nesinori doh.gif dabar naudoju maria galland prausiklį, toniką, kremuką riebiai odai ir kaukę paakiams smile.gif kol kas oda graži lygi ir neblizga..na kartais kai išlenda koks spuogelis patepu acne tepaliuku nakčiai ir po nakties kitos jau jo nebėra drinks_cheers.gif o iš kosmetikos tai naudoju tik Egipto žemę kol kas smile.gif

iki šių priemonių bandžiau Nivea, Uriage, Ana Lotan, body shop'o su arbatmedžiu, Bioline ir paskui jau po dermatologės apžiūros ir tyrimų bandžiau antibjotikus ir Avene produkciją ..tai vienintelė iš šių, kuri man kiek padėjo tvarkytis su oda buvo Uriage..bet po pusmečio naudojimo matyt oda priprato ir viskas doh.gif
Atsakyti