Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Meskala @ 2010 06 18, 16:25)
1. pirmiausia išmesk visas kremines pudras, skirtas sausai/normaliai odai (be Oil-free, non comedogenic) užrašų. Būtent šie užrašai mums riebiaveidėms esminiai smile.gif
ir apskritai, ypač vasarą vengti silikonų - jei matai, kad ingredientų sąraše puikuojasi labai daug -methicone, mesk laukan.

2. tu tik drėkink odą. dehidratuota oda tik riebėja. purškis veidą terminiu vandeniu (Iwostin, Avene) arba hidrolatais iš natūralių eko-parduotuvėlių.  Mažiau riebaluosis. Ir neriebų kremuką, geriausia vien drėkinantį serumą kokį, ar gelį.

1. Jūs pati sau prieštaraujat smile.gif Siūlot vengti silikonų, o rekomenduojat pudras (Revlon Color Stay, Vichy Normateint), kurių antras, trečias ingredientai- silikonai... Ta pati visų megstama Clarins Truly Matte- irgi antras ingredientas- silikonas. Nieko blogo tuose silikonuose nėra, kaip tik atvirkščiai. Jie padeda odai išlaikyti drėgmę ir turi dar daug gerų savybių.

Dėl oil- free ir non-comedogenic... Nieko šitie užrašai nereiškia. Yra pilna oil- free produktų, kurių sudėtyje vistiek yra aliejų ir "non- comedogenic" produktų, kurie kemša poras. Tai yra marketinginis triukas. Kaip ir "hypoallergenic". Tam, kad užsirašytum ant produkto pakuotės "non- comedogenic" jokių tai patvirtinančių tyrimų nereikia. Jei užrašyta, kad "oil- free" ar "non- comedogenic", visiškai nereiškia, kad produktas tinka riebiai odai ar nekemša porų...
Elementarus pavyzdys:

Zia Natural Ultimate Oil-Free Moisture kremas. Sudėtis:
Aqua (Water), Glycerin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, [...] Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil [...] To aliejaus iki ausų ir dar truputis...

2. Atvirkščiai. Jei norite, kad oda mažiau riebaluotųsi- kuo mažiau ją drėkinkite. Jei odos netempia, ji nėra išsausėjusi (ko apskritai su riebia oda neturėtų būti), tai ir nedrėkinkite. Jei turite mišrią odą- drėkinkite tik sausus plotus. Tai padės sumažinti riebalavimąsi. Juk riebi oda ir taip turi puikią drėkinimo priemonę- natūralius riebalus, kam odą dar labiau apkrauti... Dėkinamasis kremas imituoja natūralų odos apsauginį barjerą, o riebi odą jį ir taip turi. Perdėkinamos odą jūs tik skatinate ją dar labiau riebaluotis mirksiukas.gif

Beje, paprastas terminis vanduo odos drėkinti tikrai nepadės ax.gif Aišku, malonu pasipurkšti vandeniu, gaivina, bet absoliučiai jokio poveiko odai jis neturi. Vanduo yra vanduo ir tai, kad jis yra purškiamame buteliuke nieko nekeičia.

Dėl serumo ir gelio riebiai odai pilnai sutinku. Jei vis dėlto norite drėkinti riebią odą, geriausios priemonės yra gelio ir serumo pavidalo, nes jos mažiau apsunkina odą bei mažiau kemša poras, nei kremai. Beje, daugumos gelių ir serumų pagrindas- taip pat silikonai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 19 birželio 2010 - 07:15
Pirmiausia nuosirdus dekui jums visoms, kad atsiliepete ir meginate patarti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Argija @ 2010 06 18, 19:27)
KristiAnoje, kaina apie 130Lt  4u.gif atspalvių pasirinkimas tikrai geras  ax.gif

Ok, Clarins Trully Matte pavadinima uzsirasiau, meginsiu pirkti, jei tikrai sakote, kad idealu riebiaodems. g.gif Siek tiek baugu, nes kaina tikrai prie brangesniu ir neramu, kad netiks... Bet jau daug lauko svajoju isigyti kr. pudra, kuri tiktu mano odai ir nekimstu poru, nes padetis ir taip nera is lengvuju...

QUOTE(himalaia @ 2010 06 18, 19:46)
Šita pudra fantastiškai tinka riebiai oda, radau tokius komentarus apie tonų pasirinkimą:

Iš 15 atspalvių dauguma yra pukūs, tačiau reiktų vengti:
dėl persikinio atspalvio- Ginger, Real Honey, Hazelnut.
dėl rožinio atspalvio- Sunlit Beige
dėl oranžinio atspalvio- Nutmeg.
Tikiuosi, padės  4u.gif

Gal pati sia pudra naudoji? O jei labai riebi tik T zona (ypac kakta ir nosies sritis), o skruostai normalus, si pudra vis tiek tinkama ir tiems normaliems plotams?

Dekui, sias nelabai tinkamas spalvas taip pat pasizymejau. Tik va dabar mastau - jeigu eisiu i Kristiana svariu veidu (bet tai turbut geriausia sitaip ir padaryti? g.gif ), tai konsultante pamaciusi rausva atspalvi bei problematiska veida, taikys parinkti kazka i rausvesne puse (prie naturalios veido spalvos). O man reikia kaip tik ji prislopinti, bet kad nesigautu oranzinis atspalvis.
Is patirties, jei pati ja naudoji, kurie atspalviai tinkamiausi sviesiaodems? Nors suprantama tai yra labai individualu.

QUOTE(Meskala @ 2010 06 18, 22:25)
imsimės darbo biggrin.gif
pirmiausia išmesk visas kremines pudras, skirtas sausai/normaliai odai (be Oil-free, non comedogenic) užrašų. Būtent šie užrašai mums riebiaveidėms esminiai smile.gif

antra, dabar prie reikalo smile.gif
A ) tu tik drėkink odą. dehidratuota oda tik riebėja.

B ) Vienintelis matiškumą man išlaikęs kremas - Noreva LED Actipur Creme Teintee Claire

Ir apskritai nebijok atsinešti į parduotuves savo indelių kreminės pudros išmėginimui: visur man trupučiuką duoda, išskyrus Kristianą biggrin.gif

Dekui tau labai uz gerus patarimus. 4u.gif
Is tikruju paziurejau, kad ant daugelio turimu pudru pavadinimo parasyta, kad tinka visiems odos tipams. Deja mano atveju tarsi pasitvirtina - kas tinka viskam, netinka niekam (siuo atveju mano odai), bet is nezinojimo ir nevilties naudoju. Sudetis isvardinta tik ant MF pudros (nes Matis dezute jau esu ismetusi, o tubeleje nieko neraso), tad siuo metu naudoju Lasting Performance ir biria MF presuota pudra. Bet kazkaip nelabai zinau kokios medziagos geros, o kokios ne.

Del odos drekinimo. Tai galiu daryti tik nakciai ir tai ne kasdiena. Daugiau naudoju kovoti su akne ivairius gydomuosius preparatus. Naudoju kartais drekinimui Neostrata Bionic face cream ir Neostrata Biohidraiting cream (lyg sitaip vadinasi, rasau is atminties). Diena jokio kremo nenaudoju, tik paakiams geli. Ir kr. pudra dengiu tiesiai ant veido. Jei bunu pasitepusi kremu, tai oda dar labiau susiriebina, slyksciai blizga ir isryskeja visi veido blogumai, spuogai ir raudonumai. doh.gif verysad.gif

O matiskumui islaikyti buvau nusipirkusi Iwostin matiskuma palaikanti krema, bet panasu i tai, kad jis man irgi kimso poras ir veido bukle dar labiau pablogejo.

QUOTE(himalaia @ 2010 06 19, 07:02)
Atvirkščiai. Jei norite, kad oda mažiau riebaluotųsi- kuo mažiau ją drėkinkite. Jei odos netempia, ji nėra išsausėjusi (ko apskritai su riebia oda neturėtų būti), tai ir nedrėkinkite. Jei turite mišrią odą- drėkinkite tik sausus plotus. Tai padės sumažinti riebalavimąsi. Juk riebi oda ir taip turi puikią drėkinimo priemonę- natūralius riebalus, kam odą dar labiau apkrauti... Dėkinamasis kremas imituoja natūralų odos apsauginį barjerą, o riebi odą jį ir taip turi. Perdėkinamos odą jūs tik skatinate ją dar labiau riebaluotis  mirksiukas.gif

Mano atveju taip ir iseina, kaip aprasai - jei patepu, kad ir lengvu drekinamuoju kremu, mano oda dar labiau uzsikemsa. O jei dar ant virsaus uzsitepu kr. pudros, tai ji is viso pradeda "dusti", riebaluotis ir kimstis... verysad.gif

Tai vadinasi einu pirkti Clarins Trully Matte?..
Papildyta:
P.S. katik paziurejau ju int. puslapyje, kad jie siulo viso labo tik 6 atspalvius:
http://uk.clarins.co...570_30547_30545
Tikiuosi bus tinkama sviesiaodems kuri nors? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinelle: 19 birželio 2010 - 12:11
Miela himalaia, neįsiskaitėt į daug ką paprasčiausiai smile.gif

quote=himalaia,2010 06 19, 08:02
1. Jūs pati sau prieštaraujat smile.gif Siūlot vengti silikonų, o rekomenduojat pudras (Revlon Color Stay, Vichy Normateint), kurių antras, trečias ingredientai- silikonai... Ta pati visų megstama Clarins Truly Matte- irgi antras ingredientas- silikonas. Nieko blogo tuose silikonuose nėra, kaip tik atvirkščiai. Jie padeda odai išlaikyti drėgmę ir turi dar daug gerų savybių.
Colorstay rašiau, kad sunki (nors ne su penkiais silikonais iš eilės, kaip maxfactor) - bet pasiūliau išeiginėms progoms dėl gero matizavimo, dengimosi, maskavimo. Ne kasdien, o kokį kartą du kartus į mėnesį naudojant nėra taip blogai smile.gif
Clarins Truly Matte man asmeniškai ši pudra tik sausino ir kimšo, nors spalvinė gama gera.
dėl silikonų: man nuo jų beria, ir ką Tujen man pasakysi smile.gif

Dėl oil- free ir non-comedogenic... Nieko šitie užrašai nereiškia. Yra pilna oil- free produktų, kurių sudėtyje vistiek yra aliejų ir "non- comedogenic" produktų, kurie kemša poras. Tai yra marketinginis triukas. Kaip ir "hypoallergenic". Tam, kad užsirašytum ant produkto pakuotės "non- comedogenic" jokių tai patvirtinančių tyrimų nereikia. Jei užrašyta, kad "oil- free" ar "non- comedogenic", visiškai nereiškia, kad produktas tinka riebiai odai ar nekemša porų...
Elementarus pavyzdys:

Zia Natural Ultimate Oil-Free Moisture kremas. Sudėtis:
Aqua (Water), Glycerin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, [...] Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil [...] To aliejaus iki ausų ir dar truputis...

Ne apie šitus aliejus kalba. Aš pati naudoju natūralius aliejus. Manau, visi kas susidūrė su spuogais, žino apie mineral oil - mineralinį aliejų" (mineral oil, paraffinum liquidum ir pan.) Pagooglinti, kas tai yra Oil free, noncomedogenic - galima. O aš neatsakau už tas firmas, kurios skelbia, kad neturi, bet sudėty yra smile.gif Tam yra google, kenksmingų kosmetinių medžiagų aknei sąrašas ir galva ant pečių, skaitant ingredientų sąrašą biggrin.gif
O toliau dar gražiau, prasideda individualaus suderinamumo su oda problemos smile.gif

2. Atvirkščiai. Jei norite, kad oda mažiau riebaluotųsi- kuo mažiau ją drėkinkite. Jei odos netempia, ji nėra išsausėjusi (ko apskritai su riebia oda neturėtų būti), tai ir nedrėkinkite. Jei turite mišrią odą- drėkinkite tik sausus plotus. Tai padės sumažinti riebalavimąsi. Juk riebi oda ir taip turi puikią drėkinimo priemonę- natūralius riebalus, kam odą dar labiau apkrauti... Dėkinamasis kremas imituoja natūralų odos apsauginį barjerą, o riebi odą jį ir taip turi. Perdėkinamos odą jūs tik skatinate ją dar labiau riebaluotis mirksiukas.gif
Beje, paprastas terminis vanduo odos drėkinti tikrai nepadės ax.gif Aišku, malonu pasipurkšti vandeniu, gaivina, bet absoliučiai jokio poveiko odai jis neturi. Vanduo yra vanduo ir tai, kad jis yra purškiamame buteliuke nieko nekeičia.
Atvirkščiai, pakankamas drėkinimas būtinas. Kai mano oda dehidratuota, pasausėjusi, man būtina ją drėkinti, ir atsistato sebiumo pusiausvyra... Nežinau kaip Jums, bet skaitant komentarą, toks įspūdis, kad Jūsų odelė tiesiog normali, visai nedirgli smile.gif
cituoju: ji nėra išsausėjusi (ko apskritai su riebia oda neturėtų būti) - o man taip buvo... luposi nosis, nors tuo pačiu metu ir riebalavosi... Kaip pakomentuotumėt?smile.gif Jūsų požiūris klaidingas, yra tokie dalykai kaip dehidratuota riebi oda. Aprašiau apie drėkinimą kaip būtiną, su ta sąlyga, jei Undinėlės oda dehidratuota ir dėl to labai riebaluojasi. Hidrolatai, terminis vanduo - kaip ir visi brangūs kremai giliųjų odos epidermių nesudrėkins, bet jų taipogi nepasieks ir lengvi drėkinantys kremukai :] Kalbama paprasčiausiai apie viršutinį odos sluoksnį. Vasarai hidrolatai puiki išeitis.

Dėl serumo ir gelio riebiai odai pilnai sutinku. Jei vis dėlto norite drėkinti riebią odą, geriausios priemonės yra gelio ir serumo pavidalo, nes jos mažiau apsunkina odą bei mažiau kemša poras, nei kremai. Beje, daugumos gelių ir serumų pagrindas- taip pat silikonai smile.gif
raskite nors vieną silikoną Rasa brandžios odos serume wink.gif

p.s. Undinele, tepti pudra tiesiai ant veido nekažin kas... tiesiog neradai gero kremo.

Žiemai pamėgink (o vasaromis vakarais) Rasa probleminei odai kremą-gelį. Puikus daikčiukas smile.gif Tepdavau kreminę pudrą žiemą tiesiai ant jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 19 birželio 2010 - 13:59
Dabar jau susipainiojau... biggrin.gif
As manau abi jus esate teisios. Tik to pasekoje susisuko man galva. ax.gif Nes kaip jau rasiau pirmajame poste noriu susirasti savo ypac riebiai T zonai kremine pudra. Ir viena is jusu patare naudoti Clarins Trully Matte (gamintojas irgi ja rekomenduoja riebiaodems), o kita sako, kad ji nera puiki, nes kemsa poras ir berimas pablogeja nuo to... tikrai pasimeciau... Matau, kad abi tame nusimanote, bet jusu nuomones issiskiria mane nuvesdamos i didesne nezinia ir nevilti... verysad.gif
Bet kuriuo atveju zinau, kad tas pudras, kurias turiu dabar tikrai nebekartosiu, nes jos netinkamos mano jautriam veidui. Bet tai kuria kr. pudra tuomet rinktis???

Kas del drekinimo, tai mano oda nusiprausis su prausikliu tempia ir ji paserpetoja (nes speju ja nualinu su aknes gydymui skirtais vaistais). Bet jei uzsitepu krema ir tada ant "virsaus" kr. pudra, poros uzsikemsa galutinai ir riebalai pradeda "varveti"... unsure.gif Tad gelbejuosi tuo, kad drekinamaji krema naudoju kartais ir nakciai, o diena tik kr. pudra, bet dabar nebezinau kokia naudoti............

Meskala
, ar tavo nurodytas Noreva LED Actipur Creme Teintee Claire yra gydomasis daugiau? Bet kaip suprantu jis neisgauna visiskai kr. pudros rezulato? Bet kuriuo atveju, jei ir pasirinksiu ir si krema, vis tiek kr. pudros ypatingesniems atvejams reikia.... unsure.gif
Atsakyti
Undinele, tada mūsų neklausyk. Perskaityk viską, pasirink savo nuožiūra pabandymo vertu kreminių pudrų, indelių (naudoju indukus linzėms, labai patogu, o Douglas ir parduoda tam skirtus) ir marš bandyt smile.gif
geriausia būtų pasigooglinti, kurių kosmetikos ingredientų neturi būti tavo kreminėje pudroje, nustatyti, ar tavęs neberia nuo silikonų ir pirmyn smile.gif

taip, tai toninis gydomasis kremas. Bet kokia pudra mūsų aknės pažeistai mišriai odai blogis... dusina ir tiek smile.gif plius dar visokie individualūs odos kaprizai, kas tinka vienam, netinka kitam. Vaistinėje tau turėtų duoti mėginukų, pvz Vichy Normateint, Exuviance. Šitos pastarosios traktuojamos kaip skirtos būtent aknės pažeistai odai smile.gif

Tiesiog mėgink, žiūrėk su mėginukais smile.gif
Per trumpas laikas mėginukui - nueik į kitą parduotuvę ir įsilašink dar to paties wink.gif)
o dėl drėkinimo, rašiau iš savo patirties. Jei Tau odelės netempia, nesausina, nesilupa, tikrai nereik tiek drėkinimo. Naudojai Neostrata, (aš pati - nea), girdėjau gerų atsiliepimų. www.barexminerals.lt pamėgink atsisiųsti mėginukų. Ši mineralinė pudra be bismuth oxychloride, neturėtų berti spuogais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 19 birželio 2010 - 14:21
QUOTE(Meskala @ 2010 06 19, 14:16)
Undinele, tada mūsų neklausyk. Perskaityk viską, pasirink savo nuožiūra pabandymo vertu kreminių pudrų, indelių (naudoju indukus linzėms, labai patogu, o Douglas ir parduoda tam skirtus) ir marš bandyt smile.gif
geriausia būtų pasigooglinti, kurių kosmetikos ingredientų neturi būti tavo kreminėje pudroje, nustatyti, ar tavęs neberia nuo silikonų ir pirmyn smile.gif

Nepatikesi, bet parasydama pirmaji posta nuo A iki Z perskaiciau sita tema, prisigooglinau melejona kr. pudru ir rezultate visiskai pasimeciau...
Tas ir yra, kad jei butu kr. pudru meginukai, tai pabandei ir zinai. O pirkti nepameginus as jau bandziau ir visiskai nusivyliau tuo. Nepastebejau, kad Sarmos ar kt. konsultantes pasiulo isipilti i indeli (as aisku net ir neklausiau), jos tik pasiulo ateiti svariu veidu ir pameginti...
Manau geriausias patarejas - ta pacia problema turincios ir aisku dermatologe. Net jos klausiau, bet ji nieko konkreciai del kr. pudros neatsake, paminejo tik gamintojus. O tiesiog pirkti brangias kr. pudra ir meginti siek tiek neprotinga, nezinant kokio rezultato gali tiketis.
Daugelis cia pasisakanciu turi nedideliu problemu su riebesne oda ir berimais, bet tikejausi gal atsilieps kuri nors, turinti ypac riebia problemine oda ir patars kokia kr. pudra nekemsancia poru rinktis siltuoju ir vesiu laikotarpiu. Kazkaip gal per daug dejau vilciu, nezinau... Tiesiog kai jau 15 metu ziuri i veidrodi ir matai ta pacia isvarginta aknes oda, nebezinai ko griebtis... apima didele neviltis....
Bet nuosirdus aciu uz patarimus ir meginima padeti. 4u.gif
Atsakyti
Undinele,
How does Silicone Foundation Work?

pabandyk mineralinę birią pudrą be bismuth oxychlorido;
bet kuri iš kreminių pudrų, naudojama nuolat, nėra gerai;
sarmos/douglas konsultantės NIEKADA pačios nepasiūlys, reikia pasiimti smile.gif)
galbūt reikėtų spręsti, ne kokią pudrą naudoti, o kaip sumažinti riebalavimąsi... Gerti nakvišų aliejų, teisingai valyti ir prižiūrėti odą, drėkinti, jei tik tempia. Gal prausiklis tau pernelyg sausinantis? kuri priemonė suerzina tavo odelę?
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 06 19, 13:54)
www.barexminerals.lt pamėgink atsisiųsti mėginukų. Ši mineralinė pudra be bismuth oxychloride, neturėtų berti spuogais smile.gif

Ar is patirties rekomenduoji sia mineraline pudra? Dekui, meginsiu kreiptis i juos del meginuko. Tikiuosi pavyks. mirksiukas.gif

QUOTE(Meskala @ 2010 06 19, 14:37)
galbūt reikėtų spręsti, ne kokią pudrą naudoti, o kaip sumažinti riebalavimąsi... Gerti nakvišų aliejų, teisingai valyti ir prižiūrėti odą, drėkinti, jei tik tempia. Gal prausiklis tau pernelyg sausinantis? kuri priemonė suerzina tavo odelę?

Meskala, bijau, kad moderatores mane prames, kad ciauskiu ne i tema. doh.gif biggrin.gif
Zinoma, kad esi teisi, jog reikia naukinti priezastis, o ne pasekmes. Tik kadangi kaip rasiau, ta problema turiu jau savo puse gyvenimelio ir nelabai ji nuo manes bjaurybe traukiasi, tai jau ir nebezinau kur tu priezasciu ieskoti. Zinoma, kad kr. pudra nekemsanti poru butu tik sos pagalba. Bet juk vis tiek reikia susirasti sau tinkama, kad nekenkti ir taip liudnai padeciai.
Turiu gera dermatologe, bet nesusitvau as su savo problema, nes matyt gal ne tik pacioje odoje priezasciu reiktu ieskoti. Prausikli as naudoju Iwostin (anksciau anti-aknes linijos), dabar Lipid body cleansing cream. Pagal aprasyma ir vaistininkes rekomandacijas jis geras nuo odos tempimo ir issausejimo. Nors jauciu, kad nera stebuklingas, skirtas jautriai odai. unsure.gif galiu vardint ir vardint kiek visko laikau saldytuve specializuoto - ir Duak, ir Isotrixin, ir Differin ir etc. Bet neturiu vienintelio dalyko - lygesnes maziau riebaluotos ir su mazesnemis poromis odos ir kr. pudros nekemsancios poru....
Atsakyti
Tenesupyksta mylimos moderatorės smile.gif
dėl barexM, tai mėginukai nemokami, mokami tik didesni ir siuntimas apskritai.
už keturis mėginukus nemokamus plojau 6 lt už siuntimą smile.gif
apie aknę:
Manau, reiktų susitaikyt mudviem, kad iki menopauzės turėsim šią bėdą biggrin.gif
apsitvarkau odą, pasidžiaugiu porą mėnesių ir vėl bac iš pradžių smile.gif
niekur nepabėgu.
Man labai patiko Rasa probleminei odai priemonės su BHA ir AHA. Būtent BHA (betahidroksi rūgštis veikia inkštirus, tirpi riebaluose, juos skaido) man sulygina veido odą, skaistina...) Ir Noreva-LED geros. Zeniac LP ypač. (paskaityk Noreva LED kosmetikos gamintojų skyrelyje) Pagal ingredientų sąrašą geriausios.
Pradėjau naudot natūralių aliejų procedūras smile.gif (aromanatural.lt, yra ir spec. tema tokiu pačiu pavadinimu kosmetikos gamintojų skyrely).
Lazdynų aliejum tepuosi naktimis, nes odos vaizdas siaubingas - rieeebus biggrin.gifD . Pradėjau visai neseniai, ir turiu pripažint, tikrai ryte sureguliuoja riebumą, neatsikeliu riebaluotu veidu. Pamėgink... nusipirk kol kas tik šio aliejaus.
O pirkaliot ir babkes mėtyt ir toliau teks, man paieškos nesibaigė smile.gif
Tiesiog irgi labai daug metų kamuojuos spuogais, sakyčiau net atsibodo nervintis...smile.gif
Pavyzdžiui, mano odikė jautri sierai, tad Rasos probleminei odai linija ne visuomet tinka. Tos serijos tonikas man per stiprus. Bet gelis spuogams ir kremas-gelis visuomet kartu su manimi.
Tada naudoju Zeniac smile.gif Beje Duac man patinka... galbūt vienintelis veiksnus benzoilo peroksidas ir neitin sausinantis smile.gif po jo iškart tepu drėkinamąjį kremą.

ai... Palomina, dėkui Jai, patarė, kaip sutraukti odos poras...jos toniko receptukas:
mineralinio vandens ir obuoliu acto tonikas. Proporcijos tokios: obuoliu acto 30 proc. ir 70 proc. mineralinio vandens.. Tinka ir jautriai odai.. Galima koncentracija daryt iki 50:50, bet man tai jau cia per stipru, priklauso nuo odos jautrumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 19 birželio 2010 - 15:13
Meskala, (dekui uz patarimus 4u.gif ) o griztant prie temos. Kokia kr. pudra pati dabar naudoji?
P.S. o kur ga;lima nusipirkti lazdyno riesutu aliejaus? Tikiuosi ne tik internetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undinelle: 19 birželio 2010 - 15:36
QUOTE(Undinelle @ 2010 06 19, 16:31)
Meskala, (dekui uz patarimus  4u.gif ) o griztant prie temos. Kokia kr. pudra pati dabar naudoji?
P.S. o kur ga;lima nusipirkti lazdyno riesutu aliejaus? Tikiuosi ne tik internetu?

kaip rašiau, naudoju tą NOREVA LED Actipur su spalva + translucent biri balta pudra ant viršaus smile.gif Su maskuokliu pamaskuoju, kur labiausiai matosi.
Išeigai, ypatingai progai - tas revlon smile.gif
o aliejus... patikimiausias ekologiškiausias ir nerafinuotas būtent iš aromanatural.lt smile.gif
galima dar įsigyti ir sveikiproduktai.lt, jų parduotuvyčių yra Panoramoj ir kituose prekybcentriuose, pilies gatvėje. Turi ir sav
o puslapį.

uoj pamiršau įdėti senos temos nuorodą..
sena tema I
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 19 birželio 2010 - 16:09
QUOTE(mexica @ 2010 06 12, 21:42)
As nebezinau koki krema naudoti doh.gif Mano mylimiausias buvo rasos problematiskai odai, bet negaliu jo dabar naudoti, nes kai iseini su juo ant saules iskart atsiranda berimas, kuris po keliu valandu praeina doh.gif

As irgi ieskau pakaitalo siam kremukui, bet turbut uz panasia kaina nieko gero ir nerasiu doh.gif Taip pigiai vasara nebeissisuksim smile.gif
Kai buna tvankios dienos, tai vos ne kas valanda reiktu persidazyti, dar kazkiek tie po pieriauslapeliai pagelbeja, bet vistiek visas makiazas plaukia nuo veido doh.gif
Atsakyti