Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(susidomejus @ 2010 06 08, 22:37)
Vet vistiek baisiai idomu, is ko ji gamina, kad toks pigus g.gif

Kazi is ko jau gali muila gaminti biggrin.gif Juk muilas tai arba is aliejaus arba is gyvuliniu riebalu isvirtas ir tiek smile.gif siuo atveju is aliejaus ir dar prideta vaistazoliu, tai kas cia gali buti brangaus? g.gif

QUOTE(Finna @ 2010 06 09, 15:21)
Poveikis jo gal ir geras, bet jis taip siaubingai sausina odą... doh.gif Mano odą buvo taip išsausinęs, pradėjo pleiskanoti, luptis net blink.gif krempudros užtepus atrodė baisiai ir praėjo nemažai laiko, kol ji vėl pasidarė tokia, kokia buvo. Nenaudosiu jo daugiau, gal ir duoda naudos, bet žalos (bent mano atveju) žymiai daugiau schmoll.gif

Cia labai individualus dalykas, kaikam tiesiog kaikurios zoles ten esancios netinka ir viskas schmoll.gif O man jis nesausina, bet as visvien kremu po jo tepuosi tiek ryte, tiek vakare
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 06 09, 15:27)
vakare- Weleda Iris Moisture Cream (tas irgi šiek tiek reguliuoja odos riebalavimąsi). Bet Weleda kremą jau baiginėju, tai reiks nusipirkti nakčiai  kažką kito (drėkinančio).

Ar šis Weledos kremas skirtas riebiai/mišriai odai?

QUOTE(mexica @ 2010 06 09, 16:30)
Cia labai individualus dalykas, kaikam tiesiog kaikurios zoles ten esancios netinka ir viskas schmoll.gif O man jis nesausina, bet as visvien kremu po jo tepuosi tiek ryte, tiek vakare

Ko gero, kad individualu smile.gif Aš tepdavausi irgi kremu du kartus per dieną, bet tas man nepadėjo ir oda visvien labai sausėjo, kol naudojau šitą muilą.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 06 09, 19:49)
Ar šis Weledos kremas skirtas riebiai/mišriai odai?

Skirtas mišriai. Labai riebiai tai nežinau, ar tiktų. Mano oda mišri, tai man jis labai patiko. Ir efektą šiokį tokį tikrai pastebėjau (sumažino kažkiek riebalavimąsi, plius padrėkina).
Atsakyti
As nebezinau koki krema naudoti doh.gif Mano mylimiausias buvo rasos problematiskai odai, bet negaliu jo dabar naudoti, nes kai iseini su juo ant saules iskart atsiranda berimas, kuris po keliu valandu praeina doh.gif Matyt del to kad su rugstim.. O mano mylimas anna lotan barbados per riebus vasarai doh.gif

gal zinot koki gera vasarai kremuka, kuris nekimstu poru g.gif ?
Atsakyti
Sveikos, kaip tik ieškau naujo drėkinančio neriebaus kremo, gal kuri esate bandžiusi šį? Nes užsienio forumuose kiek domėjausi, tai labai giria visi kaip geriausią variantą riebiai odai...
Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2011 - 21:19
QUOTE(chelsey @ 2010 06 13, 11:23)
Sveikos, kaip tik ieškau naujo drėkinančio neriebaus kremo, gal kuri esate bandžiusi šį? Nes užsienio forumuose kiek domėjausi, tai labai giria visi kaip geriausią variantą riebiai odai...
[

Esu naudojus, man patiko, labai lengvas, vasarai pats tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtenė: 13 birželio 2010 - 09:51
QUOTE(chelsey @ 2010 06 13, 09:23)
Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel
http://www.kosmetika...photos/4011.jpg

esu naudojus,bet man jokio didelio efekto.taip ir voliojasi buteliukas ne visai išbaigtas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2011 - 21:20
zmoniu odos labai ivairios, todel, kas labai tinka vienam gali visai netikti kitam. Kremukus reikia butinai pabandyti ir tik tada pirkti smile.gif Kad nesivoliotu paskui.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 06 09, 23:26)
Skirtas mišriai. Labai riebiai tai nežinau, ar tiktų. Mano oda mišri, tai man jis labai patiko. Ir efektą šiokį tokį tikrai pastebėjau (sumažino kažkiek riebalavimąsi, plius padrėkina).

kokia kaina jo? kur perkate? cia kaip naktini naudojate?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 14, 09:43)
kokia kaina jo? kur perkate? cia kaip naktini naudojate?

Pirkau Užupyje, parduotuvėje Holos.
www.holos.lt yra kremo aparašymas, kaina ir parduotuvės adresas.
Šiaip esu mačiusi Weleda kosmetikos ir Eurovaistinėse.
Taip, aš naudoju kaip naktinį kremą, dienai man visgi norėtųsi labiau matizuojančio. O šitas labiau drėkinantis, reguliuojantis riebalinių liaukų veiklą.
Beje, mano pastebėjimas. Kremo teigiamą efektą pajuntau tikrai ne iš pirmo pabandymo. Pirmą kartą pasitepus jautėsi, kad kremas yra natūralinių aliejų pagrindu, ir buvo įspūdis, kad įsigeria ne iš karto. Tačiau ilgiau panaudojus (galima už 10 Lt nusipirkti jo nemažą mėginuką, Holos tikrai tokių turi), pajutau pageidaujamą efektą, kad oda nebeplaukia tiek riebalais, o ir drėkinimo iš kremo man pakanka.
Papildyta:
QUOTE(odriana @ 2010 06 08, 19:17)
Bioderma firmos kremas Sebium Pore Refiner labai padeda thumbup.gif
Jis brangokas ir tik 30 ml, bet poveikis superinis bigsmile.gif visą dieną puikiai išlaiko matinę odą biggrin.gif
Dabar eurovaistineje -20 proc.nuolaida visai biodermos kosmetikai mirksiukas.gif

Jau kelias dienas bandau rytais šį kremą, tai nepasakyčiau, kad labai pateisino mano lūkesčius g.gif Bent jau poros mažesnėmis kaip ir netapo. Na T zona gal ir mažiau riebaluojasi. Bet maždaug tą patį efektą aš gaunu iš įprastai naudojamo Neostrata Oil Free Lotion SPF15 (plius pastarasis su apsauga ir jo dozavimas žymiai patogesnis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 birželio 2010 - 11:17
Mano oda misri ir siek tiek linkusi i acne. Naudojamas priemones perku vaistineje. O naudoju Sebamed produkcija, kuri man labai tinka ir patinka. Turiu beveik visas misrios odos prieziuros linijos Sebamed produkcija, ja naudoju jau daugiau nei puse metu ir tikrai ne karto nesu ja nusivylusi. Taip pat darantis veido valyma grozio salone ten naudoja Anna Lotan kosmetika taip pat labai gera ir kokybiska kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 06 16, 16:48)
Meskala, o kokia kremine pudra naudoji tu siltuoju laikotarpiu?

imsimės darbo biggrin.gif
pirmiausia išmesk visas kremines pudras, skirtas sausai/normaliai odai (be Oil-free, non comedogenic) užrašų. Būtent šie užrašai mums riebiaveidėms esminiai smile.gif
ir apskritai, ypač vasarą vengti silikonų - jei matai, kad ingredientų sąraše puikuojasi labai daug -methicone, mesk laukan. Pvz Maxfactor Colour Adapt sudėtis:
CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, WATER, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE PEG-PPG-18/18 DIMETHICONE, METHICONE, PEG-10 DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, DISODIUM EDTA, METHYPARABEN, BENZYL ALCOLHOL, TITANIUM DIOXIDE, MICA, IRON OXIDES.
Nutaišku, kad mums nuo šito bus spuogų.

antra, dabar prie reikalo smile.gif
A ) tu tik drėkink odą. dehidratuota oda tik riebėja. purškis veidą terminiu vandeniu (Iwostin, Avene) arba hidrolatais iš natūralių eko-parduotuvėlių. Mažiau riebaluosis. Ir neriebų kremuką, geriausia vien drėkinantį serumą kokį, ar gelį. Inkštirams valyti reikia papildomų ir daug laiko bei kantrybės reikalaujančių priemonių... vis vargstu... atrodo apsigydau spuogus, apsivalau inkštirus, pasidžiaugiu kaip vaikas du mėnesius, klupt už varčios ir vėl iš pradžios :////
B ) Vienintelis matiškumą man išlaikęs kremas - Noreva LED Actipur Creme Teintee Claire sąrašas, kur gauti šios kosmetikos). Specialiai aknės pažeistai riebiai odai. Jei sausina kai kurias veido dalis, tai tas dalis iš anksto padrėkink.
user posted image
Aš esu pakankamai šviesiaodė, man jis per tamsokas, bet vasarą, jei planuoji įdegti, pats tas. Pasklaidau su mac 187 šepetėliu, padengiu balta biria translucent pudra - oda atrodo šviesesnė, ir liux.

Žiemai planuoju pirkti tokį patį kremuką, tik be spalvos. Dengsiu ant viršaus kita pudra (noriu išbandyti, kaip seksis su mineraline biria pudra, tik reikia atsargiai žiūrėti, kokia jos sudėtis...), pavyzdžiui, man neblogą įspūdį paliko Estee Lauder Day Wear light (tūbelėje).
Alternatyva šiai pudrai, daug pigesnė, tik čia neparduodama - Revlon Colorstay Oil free. Matizuoja puikiai, bet yra sunki. Tačiau dar neradau geresnės nei ši. Todėl rekomenduoju įsigyti ypatingoms progoms, nekasdienai.
Neblogas ir tas Vichy Normateint Opal 15, patiko, kad lengvas. Dar mano draugė su tokia pačia oda labai vertina Exuviance kreminę pudrą, specialiai aknės pažeistai odai. Tačiau čia skaičiau, kad neseniai pakeitė sudėtį ir daug kam pradėjo kimšti :/
Ir apskritai nebijok atsinešti į parduotuves savo indelių kreminės pudros išmėginimui: visur man trupučiuką duoda, išskyrus Kristianą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 18 birželio 2010 - 22:31