Tulpelyte,mano nuomone jis sunormalizuoja veido pH netraukia odos,kaip buna nuokitu priemoniu
Papildyta:
Medimix
dar sis muiliukas man labai patiko ir tirai labai veido oda pasitaise o dar kaina juokinga gal tik 3lt
Geras.. reiks uzsirasyti ant lapelio ir nepamiršti
Nes ne pirmą kartą jau girdžiu, kad jis neblogas
QUOTE(agnieter @ 2010 06 07, 20:38)
Geras.. reiks uzsirasyti ant lapelio ir nepamiršti
man irgi jis patinka, tik kunui. O kiek jame naturalumo, nieks nepasakys...
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 07, 22:33)
man irgi jis patinka, tik kunui. O kiek jame naturalumo, nieks nepasakys...
Man tai jis super
Iskeiciau i ji visus brangius prausiklius.
O del naturalumo, tai galiu pasakyt, kad man kai parveze toki pati is Indijos (tik, aisku, kiekis trigubai didesnis ir pakuote indiska, bt gamintojas tas pats), tai jis atrode ir kvepejo lygiai taip pat, o sudety ne vieno brudo Tik situose, kur pas mus veza dar kazkokio daziklio deda tai toks mano rastas skirtumas
QUOTE(Ingėnas @ 2010 06 04, 17:48)
Na kas kas, vasara atėjo
Pati irgi turiu šią bėdą šiltuoju sezonu. Sprendimų jai taip ir neradau, tik dažnai dienos bėgyje pavalyti besiriebaluojančias vietas riebalus absorbuojančiomis servetėlėmis.
Pati irgi turiu šią bėdą šiltuoju sezonu. Sprendimų jai taip ir neradau, tik dažnai dienos bėgyje pavalyti besiriebaluojančias vietas riebalus absorbuojančiomis servetėlėmis.
Bioderma firmos kremas Sebium Pore Refiner labai padeda
Jis brangokas ir tik 30 ml, bet poveikis superinis visą dieną puikiai išlaiko matinę odą
Dabar eurovaistineje -20 proc.nuolaida visai biodermos kosmetikai
QUOTE(odriana @ 2010 06 08, 19:17)
Jis brangokas ir tik 30 ml, bet poveikis superinis visą dieną puikiai išlaiko matinę odą
Reiks pasidomėti
O jo mėginukų turbūt nebūna?
QUOTE(odriana @ 2010 06 08, 20:17)
Sumazina poras?
Sveikutes
As nusipirkau Neem mineral mask problematiskai odai ir tea tree water. Vakar pasigaminau is ju kauke, rezultatu dar negaliu pasakyti,nes tik viena karta tenaudojau, bet siaip visai patiko... lauksiu tolimesniu rezultatu Plius dar nusipirkau true food magnesium vitaminus kurie reguliuoja hormonus ir turi kitu funkciju tai ziuresiu ar pades mano odelej ka nors
As nusipirkau Neem mineral mask problematiskai odai ir tea tree water. Vakar pasigaminau is ju kauke, rezultatu dar negaliu pasakyti,nes tik viena karta tenaudojau, bet siaip visai patiko... lauksiu tolimesniu rezultatu Plius dar nusipirkau true food magnesium vitaminus kurie reguliuoja hormonus ir turi kitu funkciju tai ziuresiu ar pades mano odelej ka nors
QUOTE(mexica @ 2010 06 07, 23:13)
Man tai jis super
O del naturalumo, tai galiu pasakyt, kad man kai parveze toki pati is Indijos (tik, aisku, kiekis trigubai didesnis ir pakuote indiska, bt gamintojas tas pats), tai jis atrode ir kvepejo lygiai taip pat, o sudety ne vieno brudo Tik situose, kur pas mus veza dar kazkokio daziklio deda tai toks mano rastas skirtumas
Vet vistiek baisiai idomu, is ko ji gamina, kad toks pigus
QUOTE(Ingėnas @ 2010 06 08, 22:32)
QUOTE(Maserati @ 2010 06 08, 23:12)
Sumazina poras?
del meginuku tai nzn, nors ju ir yra, tai vaistininkes nelabai noriai ju duoda
kremas panaikina odos blizgejima oda tampa matine, grazi
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 06 06, 23:52)
Tulpelyte,mano nuomone jis sunormalizuoja veido pH netraukia odos,kaip buna nuokitu priemoniu
Papildyta:
dar sis muiliukas man labai patiko ir tirai labai veido oda pasitaise o dar kaina juokinga gal tik 3lt
Papildyta:
Poveikis jo gal ir geras, bet jis taip siaubingai sausina odą... Mano odą buvo taip išsausinęs, pradėjo pleiskanoti, luptis net krempudros užtepus atrodė baisiai ir praėjo nemažai laiko, kol ji vėl pasidarė tokia, kokia buvo. Nenaudosiu jo daugiau, gal ir duoda naudos, bet žalos (bent mano atveju) žymiai daugiau
QUOTE(odriana @ 2010 06 08, 19:17)
Pritariu dėl šito kremo Matinė oda su juo išlieka visą dieną. Oda patepus švelni, lygesnė, poros mažesnės. Ir krempudra ant jo gerai tepasi Tiesa, jis balina veidą, tai jei kažkam tai minusas, turėkit omeny
QUOTE(Maserati @ 2010 06 08, 21:12)
Sumazina poras?
Sumažina, kai kremas užteptas. Čia manau, kaip ir su kitais tokio poveikio kremais- kol naudoji, tol mažesnės, kai nebenaudoji- vėl tas pats
QUOTE(Finna @ 2010 06 09, 14:21)
Pritariu dėl šito kremo Matinė oda su juo išlieka visą dieną. Oda patepus švelni, lygesnė, poros mažesnės. Ir krempudra ant jo gerai tepasi Tiesa, jis balina veidą, tai jei kažkam tai minusas, turėkit omeny
Sumažina, kai kremas užteptas. Čia manau, kaip ir su kitais tokio poveikio kremais- kol naudoji, tol mažesnės, kai nebenaudoji- vėl tas pats
Susiveikiau jo lašelį pabandymui, reiks žiūrėt, kaip man jis tiks.
Beje, manęs tfu tfu labai didelis riebalavimasis kolei kas dar nevargina. Gal labiau riebaluosis oda, kai bus karščiau
Ryte naudoju Neostrata Oil-Free Lotion SPF15 (su PHA), vakare- Weleda Iris Moisture Cream (tas irgi šiek tiek reguliuoja odos riebalavimąsi). Bet Weleda kremą jau baiginėju, tai reiks nusipirkti nakčiai kažką kito (drėkinančio).