Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Eletėja @ 2010 05 26, 16:12)
Vakar buvau pas kosmetologę, tai ten įsigijau tokių magiškų kapsulių su vitaminu C. Gal kas nors bandėte?  smile.gif mano oda riebi/mišri...bet sakė, kad ir tokią odą reikia maitinti smile.gif kol kas oda blizga, nors šiaip tai susigėrė labai puikiai  blush2.gif

Magiskos ,nes kosmetologe taip sake,ar kokiu realiu faktu paminesit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 26, 17:56)
Magiskos ,nes kosmetologe taip sake,ar kokiu realiu faktu paminesit? smile.gif

Magiškos, nes toks jų pavadinimas biggrin.gif o šiaip jos suteikia odai aksominį švelnumą, stangrumą, lygumą, oda atgauna sveiką atspalvį. Aš šiandien pabandžiau pirmą kartą, todėl įdomu, koks efektas kitoms merginoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eletėja @ 2010 05 26, 16:21)
Magiškos, nes toks jų pavadinimas  biggrin.gif o šiaip jos suteikia odai aksominį švelnumą, stangrumą, lygumą, oda atgauna sveiką atspalvį. Aš šiandien pabandžiau pirmą kartą, todėl įdomu, koks  efektas kitoms merginoms  blush2.gif

Naudojau C Kapsules , kol naudojau oda truputi pasitaise, paskaistejo, suminkstejo, lygesne tapo, efektas tikrai matesi..bet nustojus naudoti, vel viskas gryzo i senas vezias.. unsure.gif Su genetika nepakovosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 05 26, 18:42)
Naudojau C Kapsules , kol naudojau oda truputi pasitaise, paskaistejo, suminkstejo, lygesne tapo, efektas tikrai matesi..bet nustojus naudoti, vel viskas gryzo i senas vezias.. unsure.gif  Su genetika nepakovosi doh.gif

Supratau... g.gif Zodziu, jos daugiau tokiam odos palepinimui... zinoma, to irgi karts nuo karto reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isimylejus @ 2010 05 26, 17:42)
Naudojau C Kapsules , kol naudojau oda truputi pasitaise, paskaistejo, suminkstejo, lygesne tapo, efektas tikrai matesi..bet nustojus naudoti, vel viskas gryzo i senas vezias.. unsure.gif  Su genetika nepakovosi doh.gif

vit C skatina odos atsinaujinima ir yra stiprus antioksidantas smile.gif Taigi, su juo kremukus vartot yra gerai, bet jautresniems veidams gali paperstet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 26 gegužės 2010 - 19:41
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 05 20, 08:50)
Bet lietuvoj juk jo nera  g.gif  Noreciau isbandyti  bigsmile.gif

Gal kas is jusu bandete The Body Shop krema su arbatmedziu dienai? Ar sulaiko matiskuma?  ax.gif

as turiu sita,atveze man dovanu is uzsienio,nelabai naudoju,nes man netinka kad padeliai kur klijuojasi an jo yra su salicilu,nuo jo mane beria verysad.gif o siaip nzn,kam tinka salicilas tai gal butu ir neblogas daiktas biggrin.gif
Atsakyti
merginos, ką daryt.......nosis skęsta riebaluose. dar ankščiau taip nebuvo, nu dabar kas pasidarė?! blink.gif o nepatogumas baisus. gal ką patarsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2010 06 04, 14:29)
merginos, ką daryt.......nosis skęsta riebaluose. dar ankščiau taip nebuvo, nu dabar kas pasidarė?!  blink.gif o nepatogumas baisus. gal ką patarsit  smile.gif

Na kas kas, vasara atėjo mirksiukas.gif
Pati irgi turiu šią bėdą šiltuoju sezonu. Sprendimų jai taip ir neradau, tik dažnai dienos bėgyje pavalyti besiriebaluojančias vietas riebalus absorbuojančiomis servetėlėmis.
Atsakyti
Pacios odele buvo riebi pradejau veiduka prausti siuo lasjonu mirksiukas.gif
Octenisan
user posted image

man labai patiko ir tiko ...apmazejo spuogeliu ir instiru jau baigiu atsikratyti wub.gif jis turi dziovinanti poveiki ,nemoku kaip issireiksti doh.gif bet riebiai odai jis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2010 06 04, 15:29)
merginos, ką daryt.......nosis skęsta riebaluose. dar ankščiau taip nebuvo, nu dabar kas pasidarė?!  blink.gif o nepatogumas baisus. gal ką patarsit  smile.gif

Vat ir mane si beda pradejo kamuoti doh.gif Ziema buvo sausa, o dabar visa blizganti vaikstau...Bronzantas nuteka..Veida vis nusausinu servetele, bet po keliu minuciu vel tas blizgejimas islenda. Bandysiu eiskoti kokios svelnios priemones misriai-dehidratuotai odai, kad per daug nenusausintu odos.
Atsakyti
Bandykit Bioderma, turėtų padėt, nes nesausina ir padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirniuke1990 @ 2010 06 04, 17:08)
Pacios odele buvo riebi pradejau veiduka prausti siuo lasjonu mirksiukas.gif

man labai patiko ir tiko ...apmazejo spuogeliu ir instiru jau baigiu atsikratyti wub.gif  jis turi dziovinanti poveiki ,nemoku kaip issireiksti doh.gif bet riebiai odai jis super thumbup.gif

O jis issausina oda ar reguliuoja jos riebalavimasi? Pati zadu ji isigyti, bet bijau kad isdziovins, nes oda linkusi i issausejima verysad.gif
Atsakyti