Mergaitės, gal galite pasidalinti patirtim, kokius kremus geriau rinktis vasarą ir kokius renkatės Jūs?
Nes dabar tai esu pasimetus nuo kremų gausos ir jau net nebežinau nežinau kas geriau
beje, kaip tokią odelę prižiūrit vasarą? gal ką spec. naudojat, ko nenaudojat kitu metų laiku?
QUOTE(knoti @ 2010 05 18, 08:42)
Mergaitės, gal galite pasidalinti patirtim, kokius kremus geriau rinktis vasarą ir kokius renkatės Jūs?
Nes dabar tai esu pasimetus nuo kremų gausos ir jau net nebežinau nežinau kas geriau
beje, kaip tokią odelę prižiūrit vasarą? gal ką spec. naudojat, ko nenaudojat kitu metų laiku?
naudoju tokius pacius, kaip ir ziema, tik dienai naudoju drekinanti, o nakciai - mirsios odos. Butinai turi but su spf tas, kuri naudoju diena. Dar , kai pritruksta drekinimo kartais naudoju drekinanti koncentrata arba su vienu arba su kitu kremu.
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 18, 08:49)
naudoju tokius pacius, kaip ir ziema, tik dienai naudoju drekinanti, o nakciai - mirsios odos. Butinai turi but su spf tas, kuri naudoju diena. Dar , kai pritruksta drekinimo kartais naudoju drekinanti koncentrata arba su vienu arba su kitu kremu.
O gal parekomenduotumėt kokį konkrečiau? Būtų gerai, jei pavadinimus parašytumėt
QUOTE(knoti @ 2010 05 18, 09:57)
O gal parekomenduotumėt kokį konkrečiau? Būtų gerai, jei pavadinimus parašytumėt
naudoju profesionalius, juos reiketu pirkti pasikonsultavus su kosmetologe. Naudoju Benexere, Germaine de Capuccini, Styx. Bet jie yra profesionalus. Parduotuvese kremu neperku, tai ir parekomenduot nieko negaliu.
QUOTE(knoti @ 2010 05 18, 09:42)
Vasara visai nieko netepu ant veido,tada oda graziausiai atrodo Net neisivaizduoju kaip galeciau su kremu buti,turbut jausciausi kaip su kazkokiu apvalkalu ant veido...nemalonus jausmas
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 18, 09:49)
O kuo jums pasireiskia dregmes trukumas? tempimu? pleiskanojimu? ar dar kaip?
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 19, 08:48)
O kuo jums pasireiskia dregmes trukumas? tempimu? pleiskanojimu? ar dar kaip?
pasidaro matomos smulkios raukslytes, oda atrodo suglebusi.
QUOTE(ajaz @ 2010 05 19, 22:03)
kas isbande si daikciuka poroms valyti
Bet lietuvoj juk jo nera Noreciau isbandyti
Gal kas is jusu bandete The Body Shop krema su arbatmedziu dienai? Ar sulaiko matiskuma?
QUOTE(knoti @ 2010 05 18, 07:42)
---
---
Vasarą, kaip ir kitais metų laikais, veidui naudoju Rasos kremą-gelį probleminei odai. Bet aš jį tepu tik nakčiai. Niekas kitas man geriau nesutvarko blizgesio kaip jis
---
Specialiai vasarą nenaudoju nieko, nebent deginuosi (nors ir tai veidą stengiuosi nuo saulės slėpti), tepu kremą, apsaugantį nuo saulės, su didesniu SPF.
dabar turiu clarins krema riebiai odai, nerekomenduoju. po 6val. buni kaip taukais istepta. neblogas biotherm pore reducer.
Vakar buvau pas kosmetologę, tai ten įsigijau tokių magiškų kapsulių su vitaminu C. Gal kas nors bandėte? mano oda riebi/mišri...bet sakė, kad ir tokią odą reikia maitinti kol kas oda blizga, nors šiaip tai susigėrė labai puikiai