Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 16, 12:10)
Bet mano supratimu, jei mano oda normali/misri (T zona riebi), tai man reiketu naudoti veina kremuka normaliai odai, o kita riebiai g.gif
Nes misrios odos kremas, mano nuomone, tam ir sukurtas, kad butu galima naudot ji viena. Nebesuprantu... blink.gif

Kadangi yra krūvos kremų būtent mišriai odai, manau, reiktų ties jais ir apsistoti. Bet ir tie mišriai odai juk būna su skirtingu poveikiu - ir suteikiantys matinį efektą, ir drėkinantys. Aš pati renkuosi kremus mišriai odai, žiemą drėkinimui kartais nusiperku normaliai odai skirtus ar jautriai (nes mano jautri).
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 25, 21:19)
Ir kaip jums si kauke? Gal kaina pamenat? smile.gif

Kazkada bandziau pora ,trejeta kartu,tai paliko gera ispudi,ji tai siek tiek sukieteja belaikant ant veido, po to atsiplauna,siaip oda lieka svelni,nenusausina labai. Visai nieko tokia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 15, 18:09)
Man toks klausimas iskilo: ar misria oda turincios, naudojat 2 kremukus?

As naudoju skirtingoms veido zonoms skirtingus kremus, t.y. visa veiduka tepu serumu su hialiuronu,jis tinka ,nes nekemsa poru,o drregmes reikia tiek sausesnems veido vietoms,tiek ir riebioms. Tai va sitas naudojamas visam veidui,taip pat visam veidui naudoju alijosiaus zele,nes irgi nekemsa poru,gerai drekina. Sausesnems zonoms turiu artistry is amway kremuka,kadangi is seniau jis uzsilikes,tai pateplioju,bet siaip ieskosiu kazkokio drekinancio intensyviai,bet lengvo, butent sausesnems veido vietoms. Kiek isitikinau savo patirtimi,nera gerai kremas misriai odai,cia tas pats kas sampunas su kondicionierium 2 in 1 ar sampunas riebiai galvos odai ir sausiems galiukams,po kurio,neva nereikia kaukes.. smile.gif Nera stebuklu, bent as neradau ,ir visai nesunku skirtingoms zonoms tepti skirtingus produktus,ypac kai atitaikiau kas patinka.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 16, 13:11)
As naudoju skirtingoms veido zonoms skirtingus kremus, t.y. visa veiduka tepu serumu su hialiuronu,jis tinka ,nes nekemsa poru,o drregmes reikia tiek sausesnems veido vietoms,tiek ir riebioms. Tai va sitas naudojamas visam veidui,taip pat visam veidui naudoju alijosiaus zele,nes irgi nekemsa poru,gerai drekina. Sausesnems zonoms turiu artistry is amway kremuka,kadangi is seniau jis uzsilikes,tai pateplioju,bet siaip ieskosiu kazkokio drekinancio intensyviai,bet lengvo, butent sausesnems veido vietoms. Kiek isitikinau savo patirtimi,nera gerai kremas misriai odai,cia tas pats kas sampunas su kondicionierium 2 in 1 ar sampunas riebiai galvos odai ir sausiems galiukams,po kurio,neva nereikia kaukes.. smile.gif Nera stebuklu, bent as neradau ,ir visai nesunku skirtingoms zonoms tepti skirtingus produktus,ypac kai atitaikiau kas patinka.

O aš turiu tokį įsitikinimą vengti kremo, skirto būtent riebiai veido odai (net ir riebioms sritims). Kaip ir šampūno, skirto riebiems plaukams.
Nežinau kaip kitoms, bet man kremai, skirti riebiai odai, sausindavo, nuo ko riebalavimasis dar labiau padidėdavo (gaudavosi užburtas ratas). Kuo labiau sausini, tuo labiau riebaluojasi.
Nebent tai būtų kremas, tinkantis ir mišriai, ir riebiai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 gegužės 2010 - 13:18
QUOTE(Ingėnas @ 2010 05 16, 15:17)
O aš turiu tokį įsitikinimą vengti kremo, skirto būtent riebiai veido odai (net ir riebioms sritims). Kaip ir šampūno, skirto riebiems plaukams.
Nežinau kaip kitoms, bet man kremai, skirti riebiai odai, sausindavo, nuo ko riebalavimasis dar labiau padidėdavo (gaudavosi užburtas ratas). Kuo labiau sausini, tuo labiau riebaluojasi.

drinks_cheers.gif ir man tas pats unsure.gif nusiperku riebiai odai, tai kakta po 1-2 val. blizga, gali blynus kept doh.gif
tai todel perku misriai. Kol kas esu atsitaikius du: NOAH 4.2 ir Eucerin hydro balance. Tai man jie tinka visam veidukui rolleyes.gif nejauciu nei tempino, nei issausejimu... Pradeda blizget po kokiu 6-8 val.
Dar reikia koki drekikli isigyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 16 gegužės 2010 - 15:53
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 16, 13:10)
Bet mano supratimu, jei mano oda normali/misri (T zona riebi), tai man reiketu naudoti veina kremuka normaliai odai, o kita riebiai g.gif
Nes misrios odos kremas, mano nuomone, tam ir sukurtas, kad butu galima naudot ji viena. Nebesuprantu... blink.gif

man tai misriame kartais truksta drekinimo, tai ir naudoju toki derini. O drekinancio kremo poreikis labai siejasi su vejais ir atsirandancia vis dazniau saule. tai rytais tepuosi misru, o vakarais- drekinu ir kartais dar naudoju drekinanti koncentrata. Nes senejimais - tai dziuvimas...

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 05 16, 14:17)

na cia visai logiska, kuo labiau sausini, tuo labiau riebaluojasi. Oda stengiasi apsaugoti odoje esancia dregme nuo isdziuvimo ir ginasi skirdama daugiau riebaliuku, kad jinai neisgaruotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 16 gegužės 2010 - 17:37
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 16, 17:36)
na cia visai logiska, kuo labiau sausini, tuo labiau riebaluojasi. Oda stengiasi apsaugoti odoje esancia drengme nuo isdziuvimo ir ginasi skirdama daugiau riebaliuku, kad jinai neisgaruotu.

Šiaip su šiuo minėtu teiginiu dauguma (bent mano sutiktų) dermatologų sutinka. O labiausiai remiuosim savo asmenine patirtimi.
Aišku, dar priklauso nuo individualių odos poreikių, kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam.
Atsakyti
Mano oda nuo šilumos taip pasikeitė, kad nieko tepti nebegaliu... per riebu.... planuoju pirkti kremuka fluido pavidalu mišriai odai... tikiuosi vasarą ištempsiu... o po to vėl laukia išsausėjimai....
Oda nenormali... Vasarą rieboka T zona, žiemą sausėja....
Tai kremų turiu visokių turėti... 4u.gif
Atsakyti
Praeita vasara naudojau vichy aqualia zele konsistencijos. Ale man visai netiko. Taip blizgejau unsure.gif maniau, kad bus lengvas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 16, 19:39)
Praeita vasara naudojau vichy aqualia zele konsistencijos. Ale man visai netiko. Taip blizgejau unsure.gif  maniau, kad bus lengvas unsure.gif
user posted image

Ne visada serumai ar fluidai yra lengvi,gali ir nuo ju riebaluotis oda, tad svarbu ir sudeti ziureti,nes joje esancios dalys gali skatinti riebalu issiskyrima,taip kad serumas vien savo zodziu negali nurodyti,kad tikrai nekims poru ar neriebaluos odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 16, 20:50)
Ne visada serumai ar fluidai yra lengvi,gali ir nuo ju riebaluotis oda, tad svarbu ir sudeti ziureti,nes joje esancios dalys gali skatinti riebalu issiskyrima,taip kad serumas vien savo zodziu negali nurodyti,kad tikrai nekims poru ar neriebaluos odos smile.gif

o gal galit parasyt kokiu ingridientu reiketu vengti, kad odele neblizgetu blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Man Vichy šis labai geras rudenį ir pavasarį, o kai jau atšyla orai irgi nebetinka... per riebus.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 16, 19:59)
o gal galit parasyt kokiu ingridientu reiketu vengti, kad odele neblizgetu blush2.gif  Aciu 4u.gif

Zinokit ,taip tiksliai nepasakysiu,o ir kiekvieno oda gali kimstis ar blizgeti del skirtingu ingriedientu. Nekalbu,kad jums reikia tik eko kosmetikos,nes kitoms ir ji netinka,visaip buna,kemsa poras,tiesiog bandymu keliu viskas atrandama,as irgi maniau,kad mano oda negali neblizgeti,bet pasirodo gali biggrin.gif
Atsakyti