Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Ingėnas @ 2010 01 24, 22:24)
O nesusimaišėt rašydama apie AA kremą? Nes man maitinantis ir mattifying effect  man atrodo sunkiai suderinamas dalykas g.gif
Šiaip AA kremai gan neblogi, jeigu  atitaikius pagal savo odos tipą.

tikrai maitinamasis, su konsultante daug "kuitemes" tarp kremu ir butent is maitinamuju ir padejo issirinkt, nes dabar ziema diena geriau maitinamaji naudot, drekinamojo nepatartina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonza @ 2010 01 24, 22:28)
o jis cia nuo kokio amziaus? ar tik ne nuo 25 metu kur visa serija yra  g.gif

na net nzn, konsultante padejo issirinkt, neparasyta ant jo amziaus grupes buvo smile.gif man 20 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 24 sausio 2010 - 22:36
a va radau pasirodo visa serija riebiai odai yra AA, net kazkokia pudra bigsmile.gif Kazi pas mus eurokosuose imanoma visa serija gaut g.gif

ju puslapy raso kad irgi nuo 20 4u.gif Hm, reiks apziuret situos daikciukus. Aciu
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 24 sausio 2010 - 22:39
kauke tokia smile.gif
user posted image
[/quote]

naudoju šitą kaukę taip pat, nežinau- ypatingo poveikio nejaučiu, baigiu sunaudoti pakelį. g.gif
Atsakyti
[quote=Simbyte,2010 01 25, 08:15]
kauke tokia smile.gif
user posted image
[/quote]
naudoju šitą kaukę taip pat, nežinau- ypatingo poveikio nejaučiu, baigiu sunaudoti pakelį. g.gif
[/quote]
o nuo kurios jauciat ypatinga poveiki ar kazkoki dideli pasikeitima? blush2.gif
man tai tiesiog oda nebeserpetoja tai manau ir si kauke prisidejo smile.gif
Atsakyti
as tai siuo metu savo riebia oda valau siom kaukem
TBS Blue Corn 3 in 1 Deep Cleansing Scrub Mask
user posted image
ir rusiska Viteks sauna poru valymo kauke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2011 - 19:34
QUOTE(egluzzzele @ 2010 01 25, 12:01)

o nuo kurios jauciat ypatinga poveiki ar kazkoki dideli pasikeitima?  blush2.gif
man tai tiesiog oda nebeserpetoja tai manau ir si kauke prisidejo smile.gif

Siaip tai as nuo kaukiu jauciu pasikeitima, priklauso nuo kaukes paskirties. Jeigu nejauciat, tai kam ta kauke?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 25, 13:37)
Siaip tai as nuo kaukiu jauciu pasikeitima, priklauso nuo kaukes paskirties. Jeigu nejauciat, tai kam ta kauke?

as akcentavau zodi ypatinga, nera tokios kaukes kuria uzsidejus dingtu rauksles ar visiskai susitrauktu poros ar iskyktu kokie kitokie defektai. Kaukes giliai valo, drekina/maitina ir kazkiek gerina odos bukle bet ne daugiau..

ir dar manau neverta ten pirkti brangiu firmu isreklamuotas kaukes visokias chanel, dior blabla uz 100 lt ir daugiau... ne visada pigus=prastas, daznas atvejis kad pigesniu produktu gamintojai neskiria tiek pinigu reklamai ir nesamdo visokiu penelopiu kruz kad pareklamuotu per tv ta gamini, neinvestuoja tiek i imantre aki patraukiancia blizgancia pakuote, flakoneli, dizainerius kurie ja sukure..
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2010 01 25, 14:40)
as akcentavau zodi ypatinga, nera tokios kaukes kuria uzsidejus dingtu rauksles ar visiskai susitrauktu poros ar iskyktu kokie kitokie defektai. Kaukes giliai  valo, drekina/maitina ir kazkiek gerina odos bukle bet ne daugiau..

ir dar manau neverta ten pirkti brangiu firmu isreklamuotas kaukes visokias chanel, dior blabla uz 100 lt ir daugiau... ne visada pigus=prastas, daznas atvejis kad pigesniu produktu gamintojai neskiria tiek pinigu reklamai ir nesamdo visokiu penelopiu kruz kad pareklamuotu per tv ta gamini, neinvestuoja tiek i imantre aki patraukiancia blizgancia pakuote, flakoneli, dizainerius kurie ja sukure..

As tai kai perku, tai orientuojuos visad i vidutine kaina. Jeigu pigu, man itartina ir kai labai brangu, tai itarima kelia, kad mokama ir uz reklamas, kad neverta tokios kainos...
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 25, 14:06)
as tai siuo metu savo riebia oda valau siom kaukem
TBS Blue Corn 3 in 1 Deep Cleansing Scrub Mask
http://www.getprice....p1020298152.jpg

Ir kaip jums si kauke? Gal kaina pamenat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2011 - 19:34
Man toks klausimas iskilo: ar misria oda turincios, naudojat 2 kremukus?
as tai nusiperku misriai odai ir visa veiduka mozoju blush2.gif

Mišri oda

Požymiai. Šio tipo oda būna iš dalies riebi, iš dalies sausa (bet nebūtinai sausa). Mišri oda pasižymi blizgesiu T zonoje (ant kaktos, nosies ir smakro), o kitos vietos yra sausos.

Priemonių krepšelis. Reikia žinoti, kad T zonoje oda visuomet būna riebi, tačiau likusioji veido dalis gali būti bet kokio kito tipo (tik ne riebaus). Tad pirmiausia reikėtų nusistatyti, kokiam odos tipui priklauso likusioji zona ir pagal tai atsirinkti priežiūros priemones.
● Prausiklis
● Nealkoholinis tonikas riebiai odai ir tonikas parinktas pagal likusios zonos odos tipą
● Dieninis kremas-gelis riebiai odai
● Dieninis kremas parinktas jūsų likusios zonos odos tipui
● Naktinis kremas ● Kaukė (plėvelės pavidalo) ● Pylingas

Priežiūra

Mišrios odos priežiūra ryte:
1. Nuprauskite veidą ir kaklą šiltu vandeniu
2. Tonizuokite: T sritį riebios odos toniku, likusias vietas toniku, parinktu pagal likusios zonos odos tipą.
3. Užtepkite dieninio kremo.

Mišrios odos priežiūra vakare:
1. Nuplaunam visą veidą prausikliu,
2. Tonizuojam : T sritį riebios odos toniku, likusias vietas toniku, parinktu pagal likusios zonos odos tipą.
3. T zonoje kremas-gelis riebiai odai, likusioje vietoje – pagal likusios zonos odos tipą.

Kartą per savaitę dedam kaukę ir pylingą:
1. Nuplauname veidą prausikliu
2. Tonizuojame: T sritį riebios odos toniku, likusias vietas toniku, parinktu pagal likusios zonos odos tipą.
3. Dedame pylingą
4. Tonizuojame
5. Dedame kaukę
6. Tonizuojame
7. T zonoje tepame kremą-gelį riebiai odai, likusioje vietoje – pagal likusios zonos odos tipą.

Nuoroda:
http://www.grozioklu...n=174&l=230&k=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 15 gegužės 2010 - 17:09
turiu misria oda, ir naudoju du kremukus: drekinanti ir misriai odai
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 15, 23:12)
turiu misria oda, ir naudoju du kremukus: drekinanti ir misriai odai

Bet mano supratimu, jei mano oda normali/misri (T zona riebi), tai man reiketu naudoti veina kremuka normaliai odai, o kita riebiai g.gif
Nes misrios odos kremas, mano nuomone, tam ir sukurtas, kad butu galima naudot ji viena. Nebesuprantu... blink.gif
Atsakyti