Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(Twiggy @ 2010 01 07, 14:22)
Susiduriau su problema, gal jus man padesit  verysad.gif

mano oda siaip jau gan riebi, bet pastaruoju metu labai issausejo del salcio, sauso oro, temperaturu kaitos ir nuo lupu zemyn pradejo serpetoti, pleiskanoti ir luptis. Nezinau ka daryti, ir sveiciu ir kremais tepu ir pieneliais, niekas nepadeda  doh.gif

ka daryti?  verysad.gif

pabandykit ats serpetojancias vietas patepti Linola pieneliu ar losjonu (yr apirkti vaistinej, buna ir mazu pakuociu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 01 07, 14:56)
Tu apie šį?
user posted image
Aš irgi esu jį turėjusi. Išsausėjusiai nuo įvairių priemonių nuo spuogų, aplinkos veiksnių  odai thumbup.gif
Mano oda pastaruoju metu irgi sausesnė, jautresnė, tai stengiuosi gerti nemažai vandens, valgyt vaisių, daržovių, drėkinu patalpų orą šalia radiatoriaus pasidėjusi dubenį su vandeniu smile.gif

O man sitas nepatiko doh.gif nuo jo man oda blizgejo, riebino labai.. daug labiau patiko roc hydra+ rausvoj pakuotej - nors skirtas sausai odai, bet man taip super tiko - nei oda blizgejo, nei serpetojo, ir net spuogeliai keli islinde greiciau gijo su juo thumbup.gif
Tik gaila, kad jo kaina nemiela piniginei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2010 01 08, 20:54)
O man sitas nepatiko doh.gif nuo jo man oda blizgejo, riebino labai.. daug labiau patiko roc hydra+ rausvoj pakuotej - nors skirtas sausai odai, bet man taip super tiko - nei oda blizgejo, nei serpetojo, ir net spuogeliai keli islinde greiciau gijo su juo thumbup.gif
Tik gaila, kad jo kaina nemiela piniginei unsure.gif

Ta šita priemonė ir neskirta kasdienai tepti vietoj dieninio veido kremo biggrin.gif , o atgaivinimui išsausėjusiai, šerpetojančiai odai..
Atsakyti
Roc ,kur nuotraukoj,ir as turejau pries mazdaug 3 ar 4 metus,tai pamenu,kad nieko gero is jo nebuvo. Nei matizavo,nei ka dare..Naudojau vietoj kremo vasara,kaip dabar suprantu,tai nelabai pagal paskirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 01 07, 14:22)
Susiduriau su problema, gal jus man padesit  verysad.gif

mano oda siaip jau gan riebi, bet pastaruoju metu labai issausejo del salcio, sauso oro, temperaturu kaitos ir nuo lupu zemyn pradejo serpetoti, pleiskanoti ir luptis. Nezinau ka daryti, ir sveiciu ir kremais tepu ir pieneliais, niekas nepadeda  doh.gif

ka daryti?  verysad.gif

sveika, man is tokios situacijos tikras issigelbejimas yra augalinis glicerinas+alijosiaus sultys thumbup.gif
Atsakyti
gal galit parasyti tikslius pavadinimus vichy priemoniu riebiai odai
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 01 23, 20:45)
gal galit parasyti tikslius pavadinimus vichy priemoniu riebiai odai

My Webpage
Atsakyti
turiu riebia/ misria oda, kartais ir spuogelis koks issoka:) bet ji ir linkus issauseti, pvz jei nusiprausiu veida - oda traukia, jei nepadrekinu jos - kakta, skruostu virsus, nosis susitraukia, pasidaro nebesvelni, gali net paserpetoti. turbut del "kieto" vandens smile.gif
nesenau eurokoj isigijau AA dienini maitinanti krema "mattifying effect", ir kaina gana nedidele - 19 lt ir zinokit liuks thumbup.gif nei oda blizga kaip man buna nuo daug kremu, nei ja traukia, nei ji darosi nesvelni po kiek laiko smile.gif
taip pat nesenai pradejau darytis ir molio kaukes tas rusiskas kur eurokoj ar droge pardavineja, labai maloni oda buna po ju, ipac man ta "kleopatra" patinka, ir isvalo ir padrekina ir lyginamaji-atstatoma poveiki turi smile.gif ir kas svarbiausia vieno pakelio kaina 2lt o man to molio uztenka gal 10 kartui thumbup.gif ir sudetis yra visiskai naturali be jokiu papildomu priemaisu, tik visokiu rusiu moliai ir tam tikri augalai smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 24 sausio 2010 - 20:54
QUOTE(egluzzzele @ 2010 01 24, 20:48)
turiu riebia/ misria oda, kartais ir spuogelis koks issoka:) bet ji ir linkus issauseti, pvz jei nusiprausiu veida - oda traukia, jei nepadrekinu jos - kakta, skruostu virsus, nosis susitraukia, pasidaro nebesvelni, gali net paserpetoti. turbut del "kieto" vandens smile.gif
nesenau eurokoj isigijau AA dienini maitinanti krema "mattifying effect", ir kaina gana nedidele - 19 lt ir zinokit liuks  thumbup.gif  nei oda blizga kaip man buna nuo daug kremu, nei  ja traukia, nei ji darosi nesvelni po kiek laiko smile.gif
taip pat nesenai pradejau darytis ir molio kaukes tas rusiskas kur eurokoj ar droge pardavineja, labai maloni oda buna po ju, ipac man ta "kleopatra" patinka, ir isvalo ir padrekina ir lyginamaji-atstatoma poveiki turi smile.gif ir kas svarbiausia vieno pakelio kaina 2lt o man to molio uztenka gal 10 kartui  thumbup.gif ir sudetis yra visiskai naturali be jokiu papildomu priemaisu, tik visokiu rusiu moliai ir tam tikri augalai smile.gif

o galit gal tikslesni pavadinima parasyt to AA kremo? nes mastau nusipirkt visa serija is AA veidui tame tarpe ir matizuojanti krema. Taip kad kuris is ju ten nes ju yra net keli ax.gif
arba paveiksliuka koki (ir tos kaukes ax.gif ) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 24, 22:01)
o galit gal tikslesni pavadinima parasyt to AA kremo? nes mastau nusipirkt visa serija is AA veidui tame tarpe ir matizuojanti krema. Taip kad kuris is ju ten nes ju yra net keli  ax.gif
arba paveiksliuka koki (ir tos kaukes  ax.gif ) 4u.gif  4u.gif

user posted image kremuka tik su lenkisku uzrasu radau nete blush2.gif "AA mattifying effect", baltoj pakuotej jis smile.gif

kauke tokia smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 24 sausio 2010 - 22:23
QUOTE(egluzzzele @ 2010 01 24, 20:48)
nesenau eurokoj isigijau AA dienini maitinanti krema "mattifying effect", ir kaina gana nedidele - 19 lt ir zinokit liuks  thumbup.gif  nei oda blizga kaip man buna nuo daug kremu, nei  ja traukia, nei ji darosi nesvelni po kiek laiko smile.gif

O nesusimaišėt rašydama apie AA kremą? Nes man maitinantis ir mattifying effect man atrodo sunkiai suderinamas dalykas g.gif
Šiaip AA kremai gan neblogi, jeigu atitaikius pagal savo odos tipą.
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2010 01 24, 22:22)
user posted image kremuka tik su lenkisku uzrasu radau nete blush2.gif  "AA mattifying effect", baltoj pakuotej jis smile.gif

o jis cia nuo kokio amziaus? ar tik ne nuo 25 metu kur visa serija yra g.gif
Atsakyti