Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(vildžiūnė @ 2008 10 10, 16:45)
Mano šaltojo sezono priežiūros ritualas (mišri oda):
Ryte prausimas su Bioderma Sebium prausikliu, po to kremas Barbados is AL
Vakare vel prausiu, patepu kremuku ir nakčiai patepu problemines vieteles AL sausinančiu losjonu
1/2 kartus šveičiu Biomaris Jūrų druskų pilingu...Rodos viskas, kartais užsidedu purvo ar molio kaukytę.

Gal kas galėtų parekomenduot kokį gerą toniką, nes kiek bandžiau, niekas nepatiko doh.gif

gali pabandyti hidrolatus (geliu vandenis) is Kvapu namu smile.gif

as tai dabar taip savo riebia oda priziuriu:
prausiu veida Druide muilu (skirtas veidui) su ozkos pienu ir migdolais, vietoj toniko naudoju levandu hidrolata is KN (padrekina oda ir turi raminamaji poveiki) na ir krema tepu (Weleda drekinanti su migdolais jautriai odai) arba aliejuka riebiai odai.. oda atrodo thumbup.gif
dar kart per savaite naudoju sveitikli (siuo metu turiu L'Occitane su obuoliais ir migdolais), dr.Hauschka molio kauke ir dr.Hauschka Rejuvenating kauke
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 12, 11:02)
gali pabandyti hidrolatus (geliu vandenis) is Kvapu namu  smile.gif 

Ačiū Palomina,reiks išbandyt bigsmile.gif Tikiuos tas vandenelis nepalieka tokio lipnumo jausmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vildžiūnė @ 2008 10 12, 15:35)
Ačiū Palomina,reiks išbandyt bigsmile.gif Tikiuos tas vandenelis nepalieka tokio lipnumo jausmo g.gif

nepalieka smile.gif
Atsakyti
Mano oda misri. Siuo metu naudoju "Oriflame" Optimals Balance serija, skirta misriai/riebiai odai: dienine ir naktine zele, prausikli, tonika, sveitikli ir dienini drekikli:
user posted image
Visos priemones labai tinka mano odai, gal tik tonikas kiek per daug alkoholinis, bet kol kas oda neissausejo. Tikiuosi ir toliau viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2008 10 13, 13:13)
Mano oda misri. Siuo metu naudoju "Oriflame" Optimals Balance serija, skirta misriai/riebiai odai: dienine ir naktine zele, prausikli, tonika, sveitikli ir dienini drekikli:
user posted image
Visos priemones labai tinka mano odai, gal tik tonikas kiek per daug alkoholinis, bet kol kas oda neissausejo. Tikiuosi ir toliau viskas bus  thumbup.gif

Sveika.o kiek laiko naudoji sias priemones? g.gif ir gal galima butu suzinot apytiklia kainyte siu prekiu? ax.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2008 10 13, 15:06)
Sveika.o kiek laiko naudoji sias priemones? g.gif ir gal galima butu suzinot apytiklia kainyte siu prekiu? ax.gif aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Naudoju dar tik savaite, bet saziningai ryte ir vakare prausiu veida, nuvalau toniku ir patepu zele; dienini drekikli, jei reikia, tepu dienos eigoje pries makiaza. Sveitikli dar tik karta bandziau, bet tikrai patiko. Priemones skalsios, prausiklio ir sveitiklio tepti reikia labai mazai, nes gerai putoja. Priemoniu kainos esant nuolaidoms: dienines zele - 22.9 Lt, naktines - 26.9 Lt, prausiklio ir toniko - po 21.9 Lt, sveitiklio - 12.9 Lt, drekiklio - 16.9 Lt. As kaip konsultante pirkau pigiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 13 spalio 2008 - 14:42
QUOTE(Moonstruck @ 2008 10 13, 16:31)
Naudoju dar tik savaite, bet saziningai ryte ir vakare prausiu veida, nuvalau toniku ir patepu zele; dienini drekikli, jei reikia, tepu dienos eigoje pries makiaza. Sveitikli dar tik karta bandziau, bet tikrai patiko. Priemones skalsios, prausiklio ir sveitiklio tepti reikia labai mazai, nes gerai putoja. Priemoniu kainos esant nuolaidoms: dienines zele - 22.9 Lt, naktines - 26.9 Lt, prausiklio ir toniko - po 21.9 Lt, sveitiklio - 12.9 Lt, drekiklio - 16.9 Lt. As kaip konsultante pirkau pigiau  blush2.gif

Aciu tau 4u.gif turbut nereikia ne klaust,kad visos sios priemones geriau veikia kartu nei po viena... doh.gif net nezinau,baisu pirkt tiek daug visko,o jei po to netiktu g.gif g.gif g.gif o beje,kaip su tuo drekikliu???kazkur skaiciau,kad esant saltam orui,reiketu vengt vartot drekinamuosiu kremus ir ivairius drekiklius g.gif
Papildyta:
man labai geda prisipazint,bet mazai rupinuos oda,nors ir reiketu labiau,ko tik paauglystej nebandziau...visvien oda tragiska,reiktu odos valymo,bet po keliu nesekmingu proceduru,bijau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 13 spalio 2008 - 15:29
QUOTE(Vijora @ 2008 10 13, 16:29)
Aciu tau 4u.gif turbut nereikia ne klaust,kad visos sios priemones geriau veikia kartu nei po viena... doh.gif net nezinau,baisu pirkt tiek daug visko,o jei po to netiktu g.gif  g.gif  g.gif o beje,kaip su tuo drekikliu???kazkur skaiciau,kad esant saltam orui,reiketu vengt vartot drekinamuosiu kremus ir ivairius drekiklius g.gif
Papildyta:
man labai geda prisipazint,bet mazai rupinuos oda,nors ir reiketu labiau,ko tik paauglystej nebandziau...visvien oda tragiska,reiktu odos valymo,bet po keliu nesekmingu proceduru,bijau blink.gif

Dienines zele, naktines zele ir drekiklio galima meginuku pabandymui uzsisakyt. Su sveitikliu, prausikliu ir toniku tektu rizikuot (arba maciau viena mama pardavinejo likucius pabandymui) g.gif
Tas drekiklis yra pienelio konsistensijos, taigi dabartiniu oru oda tikrai nesusaltu. Ziema, kai speigai, jau reiketu ir riebesniu prieziuros priemoniu. Nors ir tai priklauso nuo odos.
Del odos valymo tikrai negaliu patarti, nes ne karto nesiryzau tokiam dalykui blush2.gif Bet ir be to odyte apsitvarke.
Atsakyti
QUOTE(Fragollina @ 2008 10 10, 16:05)
As tai naudoju Sisley firmos priemones skirtas riebiai misriai odai,esu lb patenkinta! Pries Sisley naudojau Chanel,Carita,Biotherm ir tokio poveikio nesulaugdavau koki sulaukiau per lb trumpa laika naudojant Sisley,oda nebesiriebaloja,islieka svari,beje taip pat naudoju ir pudryte is Sisley,super wub.gif
Tik gaila ,kad nera siu priemoniu pirkt Lt,tad tenka apsipirkt uzsienyje mirksiukas.gif manau tikrai verta pabandyt kas turi problemine oda 4u.gif

Fragollina, o kokias tu konkreciai priemones is Sisley naudoji? As kazkaip probleminei odai ju tinklapyje mazai ka radau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ange @ 2008 10 14, 22:33)
Fragollina, o kokias tu konkreciai priemones is Sisley naudoji? As kazkaip probleminei odai ju tinklapyje mazai ka radau.  rolleyes.gif

O,Ange 4u.gif taip turiu : Lioton with tropical resins (combination/oily skin),Tropical Resins Complex Oil Free,ir dar turiu Facial Mask with tropical resins(combination/oily skin),vsk vienos serijos,pirkau Maskvoj. Prausikli tai naudoju Caritos,jau lb jis man patinka wub.gif O pylinguot ypac nosytei lb super man Chanel riebios odos pylingas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš galėčiau parekomenduoti Clinique. Kasdien naudoju prausiklį, toniką, gelį riebiai ir mišriai odai, praeitą savaitę įsiūlė konsultantės ir kremą 3-4 odos tipam, kuris apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio. Visos priemonės bekvapės.
Kartą per savaitę nušveičiu odą Clinique šveitikliu riebiai odai.
Taip pat naudoju ir ana lotan džiovinantį kaip pieštuką - kaukę, kuri skirta tik tepti ant spuogelių.
Pusmetį labai patenkinta buvau. Tačiau mano spuogeliai labai greit "prisitaiko" prie betkokiu priemonių ir reikia karts nuo karto keisti verysad.gif
Gal kas bendėt rūgštines priemones, man kosmetologė minėjo, kad kaikam labai padeda.
Taip pat gal turit patirties su biotherm kosmetika?
Gal bandėte specialias procedūras lazeriu? Infraraudonaisiais spinduliais ar pan?
Atsakyti

man dermatologe dave bioderma priemoniu meginuku, pasak jos tai geriausios priemones probleminei odai siuo metu.. g.gif na, man visai patiko, neissausina odos kaip daugelis priemoniu skirtu riebiai-misriai odai. ten ieina prausiklis, drekinamasis kremas ir kremas spuoguotoms vietoms.

dabar dvejoju ar bioderma pirkti ar uriage..gal kas naudojat uriage? ar tikrai ju kremas ir emulsija islaiko oda matine..? ax.gif
Atsakyti