Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(picolina @ 2009 12 30, 20:39)
o kokius naudojate pienelius,tonika, ir kokias kaukias?kokiai odai skirtus?
aciu

Naudoju profesionalias priemones Benexere. Man sita kosmetika labiausiai patinka. Ir kvapas labai geras.
Kadangi man jau ne 20, drekinu drekinancia kauke kartais, naudoju hialurono koncentrata, paakiu kremuka, kremus smile.gif Kazkada naudojau kauke nuo spuogu, bet dabar jau nebereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 gruodžio 2009 - 20:57
QUOTE(picolina @ 2009 12 30, 21:28)
merginos, niekaip negaliu issiaiskinti koks mano veido odos tipas  g.gif  pas mane ant smakro,nosies ir yra poreta veido oda, su kuria labai kovoju, nes labai kemsasi ir istisai juodi spuogiukai, o va ant skruostu yra issiplete kapiliarai... tai cia butu misri veido oda? nezinau kokias primones pirkti`? ar jautriai odai del isipletusiu kraujagisliu ant skruostu ar misriai odai, del skruostu ir smakro...

pirk atskiras priemones švelnias žandam, o T zonai neriebias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2009 12 30, 19:28)

g.gif  pas mane ant smakro,nosies ir yra poreta veido oda, su kuria labai kovoju, nes labai kemsasi ir istisai juodi spuogiukai, o va ant skruostu yra issiplete kapiliarai... tai cia butu misri veido oda? nezinau kokias primones pirkti`? ar jautriai odai del isipletusiu kraujagisliu ant skruostu ar misriai odai, del skruostu ir smakro...

merginos gal patartumete kokios firmos pirkti veido prieziuros linija? ar clarins ar clinique?kuri jusu matymu geresne?
Atsakyti
Sakykit, kokius pilingus, sveiciamuosius kremus, ar valandcias kaukes naudojate?
Atsakyti
Susiduriau su problema, gal jus man padesit verysad.gif

mano oda siaip jau gan riebi, bet pastaruoju metu labai issausejo del salcio, sauso oro, temperaturu kaitos ir nuo lupu zemyn pradejo serpetoti, pleiskanoti ir luptis. Nezinau ka daryti, ir sveiciu ir kremais tepu ir pieneliais, niekas nepadeda doh.gif

ka daryti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 01 07, 13:22)
Susiduriau su problema, gal jus man padesit  verysad.gif

mano oda siaip jau gan riebi, bet pastaruoju metu labai issausejo del salcio, sauso oro, temperaturu kaitos ir nuo lupu zemyn pradejo serpetoti, pleiskanoti ir luptis. Nezinau ka daryti, ir sveiciu ir kremais tepu ir pieneliais, niekas nepadeda  doh.gif

ka daryti?  verysad.gif

Isbandyk kremus skirtus riebiai bet nuo gydymo isausejusiai odai. pvz Sebium Hydra.
Arba linija Artoderm - serpetojanciai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 07 sausio 2010 - 13:29
Mano oda vasarą-riebi, o žiemą-sausa... Tai aš ir turiu visokių kremų...pagal savo odos būklę... Riebiai, sausai ir mišriai odai...
Ir tada nėra jokių problemų...
Stebiu odą ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 01 07, 14:22)

mano oda siaip jau gan riebi, bet pastaruoju metu labai issausejo del salcio, sauso oro, temperaturu kaitos ir nuo lupu zemyn pradejo serpetoti, pleiskanoti ir luptis. Nezinau ka daryti, ir sveiciu ir kremais tepu ir pieneliais, niekas nepadeda  doh.gif

ka daryti?  verysad.gif

Kaune isparduotuveje Aistruole nebrangiai isigytum Roc krema,specialiai problematiskai isausintai serpetojanciai odai,turiu dziaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 07, 15:50)
Kaune isparduotuveje Aistruole nebrangiai isigytum Roc krema,specialiai problematiskai isausintai serpetojanciai odai,turiu dziaugiuos thumbup.gif

Tu apie šį?
user posted image
Aš irgi esu jį turėjusi. Išsausėjusiai nuo įvairių priemonių nuo spuogų, aplinkos veiksnių odai thumbup.gif
Mano oda pastaruoju metu irgi sausesnė, jautresnė, tai stengiuosi gerti nemažai vandens, valgyt vaisių, daržovių, drėkinu patalpų orą šalia radiatoriaus pasidėjusi dubenį su vandeniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 sausio 2010 - 14:16
Apie sita thumbup.gif Turiu antrus metus tapati, nes treikai po agrysevesniu priemoniu arba ziema , bet vjis vis dar man lb liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 01 07, 13:22)

ka daryti?  verysad.gif

as tai pasistengciau tokia oda vakarais pritepti drekinanciom priemonem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 01 07, 13:56)
Tu apie šį?

Aš irgi esu jį turėjusi. Išsausėjusiai nuo įvairių priemonių nuo spuogų, aplinkos veiksnių  odai thumbup.gif
Mano oda pastaruoju metu irgi sausesnė, jautresnė, tai stengiuosi gerti nemažai vandens, valgyt vaisių, daržovių, drėkinu patalpų orą šalia radiatoriaus pasidėjusi dubenį su vandeniu smile.gif

Ar jis be alieju (oil-free)? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 07 sausio 2010 - 23:09