Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

Gali berti del nepakankamo veido nuvalymo ryte ir vakare, del netinkamu kremu tokio tipo odai, gali berti del hormoniniu priezasciu. Prausti veida reikia ryte ir vakare su pieneliu ir paskui tonizuot. Labai daug zmoniu sito nedaro, ar isvis nemoka tinkamai daryt ir turi del to problemu. Ypac tie, kuriu veidai riebesni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 gruodžio 2009 - 18:07
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 29, 19:07)
Gali berti del nepakankamo veido nuvalymo ryte ir vakare, del netinkamu kremu tokio tipo odai, gali berti del hormoniniu priezasciu. Prausti veida reikia ryte ir vakare su pieneliu ir paskui tonizuot. Labai daug zmoniu sito nedaro, ar isvis nemoka tinkamai daryt ir turi del to problemu. Ypac tie, kuriu veidai riebesni.

Kam naudot pienelį, jeigu nėra makiažo? g.gif Ir kaip su pieneliu prausti odą? biggrin.gif Taigi ir nusiprausus su prausikliu, po to tonizuoji ir patepi kremu, jeigu būtų blogai, naudočiaus patarimu, bet man gerai, ir nemanau, kad reikia naudot pienelį, jeigu nereikia valyt makiažo
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 12 29, 22:34)
Kam naudot pienelį, jeigu nėra makiažo?  g.gif  Ir kaip su pieneliu prausti odą?  biggrin.gif  Taigi ir nusiprausus su prausikliu, po to tonizuoji ir patepi kremu, jeigu būtų blogai, naudočiaus patarimu, bet man gerai, ir nemanau, kad reikia naudot pienelį, jeigu nereikia valyt makiažo

Na, kadangi sioje srityje dirbu su profesionalia kosmetika, tai tokios yra veido nuvalymo taisykles, kurios visai nepriklauso nuo to, kas ant veido buvo. Tiesiog taip veidas parengtas yra tikrai svarus. Pati taip darau kasdiena du kartus. Pieneliu praust reikia ryte ir vakare. Pieneliu prausimais taip atrodo: uzdeti pienelio ant veido, sukamaisiais judesiais paskirstyti pieneli ant veido, labiau padirbeti riebesnese zonose, T zonoje, paskui nusiprasti vandeniu. Pienelis cia vaidina svelnaus muiliuko vaidmeni. Paskui padengti veida toniku ar uzsipurksti. Man paciai sau labiau patinka uzsipurkst. Paskui galima det seruma koki, paskui krema, o paskui, jeigu reikia - krempudra, biri pudra, tolesnis makiazas. Galit nekreipti demesio, bet taip veidas nuvalomas idealiai. Palikti nesvarumai gali sukelti veido odos problemas: spuogus, komedonus ir kt. Kam to reikia?
Atsakyti
o tai koks skirtumas ar pieneliu ar prausikliu praust? Man pvz po pienelio visiskai nesijaucia svarus veidas, todel vistiek norisi nusipraust. Kad nedaryt dvigubo darbo naudoju tik prausikli, o paskui tonika.
Atsakyti
o aš jau pusmetį nenaudoju jokių tonikų. ar jie būtini? ax.gif

veidą prausiu tiek ryte, tiek vakare, paskui kremas ir viskas. Man tonikas toooookia nereikalinga priemonė atrodo g.gif

dar įdomu negi su pieneliu tikrai galima prausti veidą? g.gif
Atsakyti
As tai toniko irgi specialiai neperku, bet turiu anos lotan propolio losjona, kuri naudoju vietoj toniko, bet ne su kiekvienu kremu jis dera..
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 12 30, 12:11)
As tai toniko irgi specialiai neperku, bet turiu anos lotan propolio losjona, kuri naudoju vietoj toniko, bet ne su kiekvienu kremu jis dera..

Man propolio losjonas lb geras, ir su visom priemonem derejo..bet baiginėsi, nenusipirkau ir taip dingo tonikas-losjonas is perkamu priemoniu saraso.. smile.gif dabar naudoju tik prausikli ir krema ir labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 12 30, 12:21)
Man propolio losjonas lb geras, ir su visom priemonem derejo..bet baiginėsi, nenusipirkau ir taip dingo tonikas-losjonas is perkamu priemoniu saraso.. smile.gif dabar naudoju tik prausikli ir krema ir labai gerai.

O jum nebuvo taip, kad pasitepus kremu po jo kremas pavirstu tokiu lyg vandeneliu? blink.gif nes man jis kartais taip padaro..
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 12 30, 12:26)
O jum nebuvo taip, kad pasitepus kremu po jo kremas pavirstu tokiu lyg vandeneliu? blink.gif nes man jis kartais taip padaro..

as manau cia jau kremas toks, nes propolis gi isigeria. As naudojau daug skirtingu kremu ir viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 30, 10:24)
o aš jau pusmetį nenaudoju jokių tonikų. ar jie būtini?  ax.gif

veidą prausiu tiek ryte, tiek vakare, paskui kremas ir viskas. Man tonikas toooookia nereikalinga priemonė atrodo  g.gif

dar įdomu negi su pieneliu tikrai galima prausti veidą?  g.gif

Merginos, ar jus niekada nebuvot pas kosmetologe ir nematet, kaip jinai dirba? Ar galvojat, kad jinai daro ka nors nereikalingo? Taigi mokslai baigti apie tai. Ir ne vieni metai mokytasi, tobulintasi. Be to, tonikas irgi kainuoja, taigi daug pigiau butu jo nenaudot. Profesionalios priemones kainuoja simtais litu buteliukas. Visgi, tonikas reikalingas po kiekvieno prausimosi, jis pasalina neigiama vandens poveiki ir praturtina veido oda naudingomis medziagomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 30 gruodžio 2009 - 13:27
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 30, 14:04)
Merginos, ar jus niekada nebuvot pas kosmetologe ir nematet, kaip jinai dirba? Ar galvojat, kad jinai daro ka nors nereikalingo? Taigi mokslai baigti apie tai. Ir ne vieni metai mokytasi, tobulintasi. Be to, tonikas irgi kainuoja, taigi daug pigiau butu jo nenaudot. Profesionalios priemones kainuoja simtais litu buteliukas. Visgi, tonikas reikalingas po kiekvieno prausimosi, jis pasalina neigiama vandens poveiki ir praturtina veido oda naudingomis medziagomis.

Buvau pas 2 geras(tikrai geras) kosmetologes ir ne viena neliepe valyti veido pieneliu ryte + toniku. O skyre kitokias priemones ir esu patenkinta,o kol visokiais pieneliais valiausi,tol oda buvo pusetina. smile.gif Tai nereiketu teigti,jog butent taip turi visas pasaulis valyti veidukus ax.gif
Atsakyti
Nieko neteigiu, tik norejau patart.
Atsakyti