Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(diamondness @ 2009 10 13, 18:17)
Man taip pat nustojus naudoti visokius kremus ,tonikus ir pienelius oda susitvarke ir visisikai smile.gif

Sveiki, sakykite, o tai kaip valote oda, kaip prausiates? 4u.gif Man cia del toniko siurprizas, valomuju pieneliu nenaudojau ir nenaudoju, bet toniku visada nusipraususi nuvalau. smile.gif

Pastebejau, kad per sia vasara atsirado kelios gana smarkaii issipletusios poros, valau, kaukes dedu, bet neuzsitraukia, ka daryti? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 10 14, 15:32)
Mano odelė taip pat yra rieboka, gal kas naudojat Maria Galland kosmetika riebiai odai?  ax.gif

Naudojau marios galland kremą. tai yra vienintelis, 'atsigulęs' ant mano veido kaip antra oda, kremas. dabar, deja, perėjau ant kiek pigesnės anna lotan kosmetikos, bet ateity norėčiau naudoti maria galland priemones.

Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 14, 08:42)
kaip pvz imkim garsiaja "Aktivija" kuria reklamuoja ir vartoja visi, o kad ten nera nei vienos geros medziagos organizmui niekas neparaso...

as ne i tema 4u.gif
o kodel ten nera geruju medziagu? ir kokiu?
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2009 10 15, 11:16)
Naudojau marios galland kremą. tai yra vienintelis, 'atsigulęs' ant mano veido kaip antra oda, kremas. dabar, deja, perėjau ant kiek pigesnės anna lotan kosmetikos, bet ateity norėčiau naudoti maria galland priemones.

Aš užsisakiau iš vienos kosmetologės šios kosmetikos prausimo pienelį, losjoną ir kremuką. Išbandysiu ax.gif Nes esu girdėjusi nemažai gerų atsiliepimų. Tik kad kainytės aukštokos, ale ko nepadarysi dėl to grožio bigsmile.gif

O kokį kremuką naudojai?
Atsakyti
QUOTE(apokrita @ 2009 10 15, 11:42)
as ne i tema  4u.gif

Yra geru medziagu,bet tik tiek kiek ir kiekviename jogurte,o reklamuoja kaip ypatinga ir isskirtini smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau pabandymui "Rasos" toniką probleminiai odai su AHA ir siera šitokį
visiškai netiko ir nepatiko. schmoll.gif
Pabandžiau porą kartų ir daugiau tikrai nebenaudosiu...

Jei kuriai forumietei iš Kauno patinka ir naudoja galiu perleisti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apokrita @ 2009 10 15, 08:42)
as ne i tema  4u.gif

Visa tiesa apie Activia cia http://www.homosanit...tyvioji_activia
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2009 10 15, 20:22)

Manau, kad daug daugiau gerųjų medžiagų yra net paprastose pasukose biggrin.gif dabar labai skanias radau su avietėm ir su linų sėmenim tongue.gif manyčiau, kad jau jos kur kas geriau mirksiukas.gif ir kaina nesikandžioja rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ančiukė @ 2009 10 15, 20:36)
Nusipirkau pabandymui "Rasos" toniką probleminiai odai su AHA ir siera šitokį
visiškai netiko ir nepatiko. schmoll.gif
Pabandžiau porą kartų ir daugiau tikrai nebenaudosiu...

Jei kuriai forumietei iš Kauno patinka ir naudoja galiu perleisti... ax.gif

Jo, as irgi meginau, po pirmo karto ismeciau....tie rasos produktai baisiau buti negali...
Atsakyti
QUOTE(irbyte @ 2009 10 18, 16:22)
Jo, as irgi meginau, po pirmo karto ismeciau....tie rasos produktai baisiau buti negali...

O man tai uz Rasos melynos serijos prausikli nieko geriau turbut negali buti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 10 18, 16:40)
O man tai uz Rasos melynos serijos prausikli nieko geriau turbut negali buti tongue.gif

O man pavyzdžiui jis kažkoks per skystas g.gif Nelabai patiko schmoll.gif Sunaudojau, bet daugiau nebepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2009 10 18, 17:12)
O man pavyzdžiui jis kažkoks per skystas  g.gif Nelabai patiko  schmoll.gif Sunaudojau, bet daugiau nebepirksiu.

Aš dabar kartais naudoju šį prausiklį smile.gif Šiek tiek sausina odą g.gif
Atsakyti