QUOTE(Feline @ 2009 10 13, 09:02)
o kur tu hidrolatu galima isigyti?
mano oda riebi, taciau labai jautri, ir ziuriu, kad dabar (atsalus orams) pradejo netikti naudojamas kremas (anna lotan, barbados), oda siausiasi, serpetoja, ir nebezinau net ka jau daryti, nes reik kazkokio kito kremo, o dauguma man kemsa poras
gal kas nors patartu kaip ja drekint? tarkim, jeigu su tuo kvieciu gemalu aliejum nakti tepciau?
arba gal zinot koki nors krema gera ziemai tokiai odai?
mano baisiai problematiška mišri oda. šiltu metų laiku labai tinka barbados kremas, o dabar, kai jau šildytuvus teko įsijungt. pajutau, kad sausėja oda, šerpetot nori. kosmetologės patarimu pylinguoju kas antrą dieną. vakar pirkau SM išgirtą 'Babuškos agafjos' kaukę su sidabro jonais ir nosies šerpetojiams dingo.
QUOTE(sineja @ 2009 10 13, 13:30)
nezinau kaip jum, bet man dermatologe uzdraude naudoti tonika, nes jis uzkemsa poras, o kadangi pas mane problematine oda tai spuogeliai dazni sveciai, nustojau naudoti tonika ir daugeli kitu priemoniu ir oda zymiai pagrazejo..cia mano atveju, gal jums kitaip..
lankausi pas kvalifikuotą kosmetologę, kuri rekomendavo man toniką su rūgštimis. poveikis tikrai geras ir nemanau, kad kemša poras