QUOTE(sineja @ 2009 10 09, 10:09)
Kitas būdas: kviečių gemalų aliejus, didelis buteliukas virš 10 lt, tepk vakarais, per naktį kiek reikės odai tiek to aliejaus isigers, o likusis nusivalys į pagalvę, čia natūralus būdas, man jis netgi labiau patinka. Kadangi čia aliejus gali naudoti rečiau, nuo odos priklauso, naudok veidui, kūnui, įmaišyk i kūno pienelį, naudok kaip kaukę plaukam, vienu žodžiu gera priemonė
svarbu kad butu nerafinuotas ir tepti tik dregna odele
na o jei i tema tai ech negaliu atsidziaugti kaip apsitvarke mano oda kaktoje belike vos keletas spuogenoidu bet cia pries mmmmm kaip visada, poros svarios, inkstiriuku irgi nedauk.... manoji misri+jautri, T zona riebesne, o priziuriu ja taip:
1. ryte/vakare prausiu ja su dr. hauschka CC(laukiu parkeliaujant Druide muilo su ozkos pienu bei suki prausiklio cukrinio tai pakaitomis naudosiu)
2. tada apipurskiu levandu, nerolio arba roziu hidrolatu, kaip kada uzsinoriu
3. patepu ja kremuku su hauschkos skystu bronzantu, paakius su KN kokosu aliejuku su gardenijos ekstraktu
karta i savaite darausi balto molio kauke su arbatmedzio, levandu ea bei pagarinu pries tai ramuneliu, medetku nuoviru.
nakciai db pradesiu netepti jokio kremo tik hidrolatas ir stebesiu ar patinka tai mano odai