Įkraunama...
Įkraunama...

Riebi/mišri veido oda

QUOTE(sineja @ 2009 10 09, 10:09)
Kitas būdas: kviečių gemalų aliejus, didelis buteliukas virš 10 lt, tepk vakarais, per naktį kiek reikės odai tiek to aliejaus isigers, o likusis nusivalys į pagalvę, čia natūralus būdas, man jis netgi labiau patinka. Kadangi čia aliejus gali naudoti rečiau, nuo odos priklauso, naudok veidui, kūnui, įmaišyk i kūno pienelį, naudok kaip kaukę plaukam, vienu žodžiu gera priemonė  mirksiukas.gif

svarbu kad butu nerafinuotas ir tepti tik dregna odele smile.gif
na o jei i tema tai ech negaliu atsidziaugti kaip apsitvarke mano oda bigsmile.gif kaktoje belike vos keletas spuogenoidu bet cia pries mmmmm kaip visada, poros svarios, inkstiriuku irgi nedauk.... manoji misri+jautri, T zona riebesne, o priziuriu ja taip:
1. ryte/vakare prausiu ja su dr. hauschka CC(laukiu parkeliaujant Druide muilo su ozkos pienu bei suki prausiklio cukrinio tai pakaitomis naudosiu)
2. tada apipurskiu levandu, nerolio arba roziu hidrolatu, kaip kada uzsinoriu
3. patepu ja kremuku su hauschkos skystu bronzantu, paakius su KN kokosu aliejuku su gardenijos ekstraktu
karta i savaite darausi balto molio kauke su arbatmedzio, levandu ea bei pagarinu pries tai ramuneliu, medetku nuoviru.
nakciai db pradesiu netepti jokio kremo tik hidrolatas ir stebesiu ar patinka tai mano odai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 24: 10 spalio 2009 - 11:39
QUOTE(Cukrinė @ 2009 10 10, 10:07)
labas rytas  ax.gif
noriu vėl grįžt prie kosmetikos su rūgštim, bet turimas tbs kremas su spf nebepatinka, makiažo pagrindus irgi pamiršau, tad gal kuri atradus neblogą ir nebrangų (iki ~50lt) kremuką mišriai odai su apsauga? turiu tbs'o su jūros dumbliais, bet labai nemalonus jis užtepus ant veido, o ir oda blizga nuo jo  unsure.gif

siaip visi kremai su spf daugmaz riebesni. O nenori pabandyt TBS su juros dumbliais be spf? Juk ziema ant nosies. Man jis labai thumbup.gif Lengvas, oda svelni.
Sia vasara tepliojausi Clinique su spf 25, visai tiko
Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer in Combination Oily to Oily
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2011 - 19:19
sveikutes
mano oda yra normali arba misri. tai as dienai naudoju drekinamaji krema, o nakciai tepuosi naktiniu kremu.pas mane kur as gyvenu ziemos buna max. -5 laipsniai. tai koki patartumete ziemai pirkti krema?seip kremus naudoju visus nivea.
Atsakyti
Sveikutes,iskilo klausimas g.gif o kur jus perkate ta kvieciu gemalu alieju,jei didelis kiekis ir tiek kainuoja tiktai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2009 10 11, 17:53)
Sveikutes,iskilo klausimas g.gif o kur jus perkate ta kvieciu gemalu alieju,jei didelis kiekis ir tiek kainuoja tiktai blush2.gif

didesnese vaistinese yra 4u.gif
as asmeniskai perku baltupiu norfos vaistineje, kalvariju gatvei, ten man visi eteriniai aliejai ir kitos priemones pigiau gaunasi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 10, 12:34)
svarbu kad butu nerafinuotas ir tepti tik dregna odele smile.gif
na o jei i tema tai ech negaliu atsidziaugti kaip apsitvarke mano oda bigsmile.gif  kaktoje belike vos keletas spuogenoidu bet cia pries mmmmm kaip visada, poros svarios, inkstiriuku irgi nedauk.... manoji misri+jautri, T zona riebesne, o priziuriu ja taip:
1. ryte/vakare prausiu ja su dr. hauschka CC(laukiu parkeliaujant Druide muilo su ozkos pienu bei suki prausiklio cukrinio tai pakaitomis naudosiu)
2. tada apipurskiu levandu, nerolio arba roziu hidrolatu, kaip kada uzsinoriu
3. patepu ja kremuku su hauschkos skystu bronzantu, paakius su KN kokosu aliejuku su gardenijos ekstraktu
karta i savaite darausi balto molio kauke su arbatmedzio, levandu ea bei pagarinu pries tai ramuneliu, medetku nuoviru.
nakciai db pradesiu netepti jokio kremo tik hidrolatas ir stebesiu ar patinka tai mano odai smile.gif

dregna oda? kodel? g.gif
seip sakoma kad oda nuprausti uztenka tik vandens (aisku, geriau, kad tas vanduo butu vyrintas) ir daugiau nieko nereikia, bet mes tiek reklamu prisiziureje negalime patiketi, kad oda tik vandeniu nuprausta bus svari, o istikruju ji bus svari ax.gif
Atsakyti
Mano oda irgi riebi- misri, daug ko isbandziau, bet dabar turiu Mirra Liuks priemoniu. Tai man labai viskas tinka, ypac rausimosi puta su vaisinėmis rūgštimis ir ramunėlėmis, turi net septyneriopą poveikį: valo, nusluoksniuoja, drėkina, balina, minkština, lygina ir gydo. Nusiprausus oda tampa aksominė ir skaisti. thumbup.gif .Naudoju maitinamaji krema MNOGOCELEVOJ su melisa ir avietėmis. Turi gydomąjį poveikį, mažina paraudimą, gerai apsaugo odą.
Cia tik augalinės kilmės medžiagas ir jūros produktai, nenaudoja dažiklių ir aromatizatorių.

Papildyta:
QUOTE(sineja @ 2009 10 12, 08:09)
didesnese vaistinese yra  4u.gif
as asmeniskai perku baltupiu norfos vaistineje, kalvariju gatvei, ten man visi eteriniai aliejai ir kitos priemones pigiau gaunasi  ax.gif
Papildyta:
dregna oda? kodel?  g.gif 
seip sakoma kad oda nuprausti uztenka tik vandens (aisku, geriau, kad tas vanduo butu vyrintas) ir daugiau nieko nereikia, bet mes tiek reklamu prisiziureje negalime patiketi, kad oda tik vandeniu nuprausta bus svari, o istikruju ji bus svari  ax.gif

Tikrai nebus svari, pabandykit nuprausti tik vandeniu, o po to vatos lapeliu su toniku nuvalyti, ir pamatysit, kad bus nesvarumu. Tai butinai reikia specialiu veido prausimosi priemones, kuri svelniai nuvalys veida.
Atsakyti
seip sakoma kad oda nuprausti uztenka tik vandens (aisku, geriau, kad tas vanduo butu vyrintas) ir daugiau nieko nereikia, bet mes tiek reklamu prisiziureje negalime patiketi, kad oda tik vandeniu nuprausta bus svari, o istikruju ji bus svari  ax.gif

dregna privalo buti nes tik tada aliejus nusinesa i gilesnius odos sluoksnius dregme buvusia odos pavirsiuje, ir susigeria gerai tada... o del prausimosi tik vandeniu tai nesamone, jei praustis vandeniu tai naturaliu, o virintame vandenyje gi kalkiu kiek, apie vandeni is krano isvis nekalbu, jei norit praustis vandeniu tada prauskites hidrolatais t.y. geliu vandenys wub.gif
Atsakyti
didesnese vaistinese yra  4u.gif
as asmeniskai perku baltupiu norfos vaistineje, kalvariju gatvei, ten man visi eteriniai aliejai ir kitos priemones pigiau gaunasi  ax.gif
Papildyta:

je dekoratyvines nenaudoji tai gal ir uzteks tik vandens,bet makiazo taip paprastai nenuplausi
Papildyta:
QUOTE(viola**** @ 2009 10 12, 15:16)
Mano oda irgi riebi- misri, daug ko isbandziau, bet dabar turiu Mirra Liuks priemoniu. Tai man labai viskas tinka, ypac rausimosi puta su vaisinėmis rūgštimis ir ramunėlėmis, turi net septyneriopą poveikį: valo, nusluoksniuoja, drėkina, balina, minkština, lygina ir gydo. Nusiprausus oda tampa aksominė ir skaisti.  thumbup.gif

Kiek sitas mira liuks prausiklis kainuoja platintojoms?
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2009 10 12, 16:16)
Tikrai nebus svari, pabandykit nuprausti tik vandeniu, o po to vatos lapeliu su toniku nuvalyti, ir pamatysit, kad bus nesvarumu. Tai butinai reikia specialiu veido prausimosi priemones, kuri svelniai nuvalys veida.

Kiek zinau,tai kai nuvalai nuprausta veida su vatos lapeliu,ten buna naturalus odos riebalai ar kas ten,kurie reikalingi yra ir saugo oda,jie nera matomi ant veido,bet jau buna ant odos tik nusiprausus,ten ne purvas...esu daug kur apie tai skaiciusi ir girdejusi.
Bet taip pat manau,kad vandens uztenka tik svaria visai oda prausti,pati is ryto taip darau,bet kai plauni makiaza,tikrai manau,kad vien vandens neuzteks
Atsakyti
o kur tu hidrolatu galima isigyti?

mano oda riebi, taciau labai jautri, ir ziuriu, kad dabar (atsalus orams) pradejo netikti naudojamas kremas (anna lotan, barbados), oda siausiasi, serpetoja, ir nebezinau net ka jau daryti, nes reik kazkokio kito kremo, o dauguma man kemsa poras doh.gif gal kas nors patartu kaip ja drekint? tarkim, jeigu su tuo kvieciu gemalu aliejum nakti tepciau? g.gif arba gal zinot koki nors krema gera ziemai tokiai odai? 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(viola**** @ 2009 10 12, 15:16)
Mano oda irgi riebi- misri, daug ko isbandziau, bet dabar turiu Mirra Liuks priemoniu. Tai man labai viskas tinka, ypac rausimosi puta su vaisinėmis rūgštimis ir ramunėlėmis, turi net septyneriopą poveikį: valo, nusluoksniuoja, drėkina, balina, minkština, lygina ir gydo. Nusiprausus oda tampa aksominė ir skaisti.  thumbup.gif .Naudoju  maitinamaji  krema MNOGOCELEVOJ su melisa ir avietėmis.  Turi gydomąjį poveikį, mažina paraudimą, gerai apsaugo odą.
Cia tik augalinės kilmės medžiagas ir jūros produktai, nenaudoja dažiklių ir aromatizatorių.

Papildyta:

toniko is vis negalima naudoti, jis uzkemsa poras, paklauskyt dermatologo ir ta patvirtins, ir po toniko vata pajuodoja ne todel , kad oda nesvari.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineja: 13 spalio 2009 - 09:55
QUOTE(sineja @ 2009 10 13, 10:54)
Papildyta:
toniko is vis negalima naudoti, jis uzkemsa poras, paklauskyt dermatologo ir ta patvirtins, ir po toniko vata pajuodoja ne todel , kad oda nesvari.. tongue.gif

o kodel pajuodoja? Butu idomu suzinoti. g.gif
Atsakyti